Rampage Party 2009

by

Hamarosan útjára indul Egy fergeteges koncertsorozat amit mindenkinek csak ajánlani tudok Elővételben Máris kaphatók jegyek 700 Ft. – os áron. Érdemes elővételben vásárolni, mivel 30 % kedvezményt tudnak nyújtani a szervezők. hiszen helyszínen vásárolva 1000 Ft. – ot kérnek érte.

Jegyet rendelni elővételben az alábbi e-mail címen lehet:

rampage-party@freemail.hu

Ha rendelsz az  e-mail tárgyába kérjük az “előrendelés” kulcsszót írd. A szövegmezőbe pedig a nevedet és címedet.

Előzetes információink szerint az alábbi együttesek lépnek fel:

Aviátor

Stílus: Metál

www.aviatorzenekar.hu

aviator

A Történetük:

A zenekar ötlete Szeder Kolos (ének) és Vokány Gergő „ScrewPappa” (dob) nevéhez kötődik. Ôk ketten határozták el, hogy hobbiból alapítanak egy metál bandát, amiben főként magyar együttesektől származó dalokat később, pedig saját szerzeményeket fognak játszani. Elkezdődött tehát a tagok keresése.. Véletlen folytán kiderült, hogy egyik ismerősük basszusgitározik, így csatlakozott a zenekarhoz Papp Bertalan „Beró”. Ezzel egy csapásra események láncolata indult el, Beró ugyanis két cimborájáról is tudta, hogy gitározik. Először osztálytársát Pecija Tamást, majd gyermekkori barátját, Nagy Gábort hívta a zenekarba. Az első teljes létszámú próba 2008 januárjában valósult meg. Próbák sora következett és kezdett komolyan körvonalazódni a zenei irányvonal. Az elején jól indult közös zenélgetés összekovácsolta a tagokat, de sajnálatos módon nyár elejére komoly fordulóponthoz érkezett a banda. Kezdett kitűnni, hogy Gergő nem érezte igazán magáénak ezt a műfajt, ezért közös megállapodás alapján útja különvált a zenekartól. Újabb tagkeresés kezdődött, de szerencsére Beró az ismerősök köréből hamar rátalált Kovács István „Koko” dobosra. Koko zenei fejlettsége nagyban hozzájárult a zenekar fejlődéséhez is. A banda kezdett komolyodni a célok elérhetőbbnek tűntek, de sajnos nem tartott ez az időszak sem sokáig. Sorozatos egyeztetési problémák és stíluskülönbözés miatt Koko mindinkább kezdett eltávolodni, majd nyár közepe felé kivált a bandából. Dobos híján leállás következett. Internetes fórumokon folytatódott a dobos vadászat. Kis idő elteltével jelentkezett Stiffl Dániel „Toni” dobos. Toni jó improvizációs képessége és ötletei hamar elismerést váltottak ki a tagokból. A zenekar megkezdte a saját számok írását és belekezdett a koncertek szervezésébe, ezzel megtette az első lépést, a világot jelentő deszkák felé..

———–

Budafok Sound system

stilus: Ragee

www.myspace.com/budafoksoundsystem

budafok-sound-system

———-

Jamstang

www.myspace.com/jamstangmusic

jamstang

A zenekar 2006-ban alakult a KMKI-ban. Először többféle feldolgozást játszottunk, sok idő eltelt mire kialakult a saját stílusunk. Az első Demó felvétel 2008.Márciusában a második 2008.Júniusában készült. Minden vágyunk, hogy legyen alkalmunk normál stúdióban zúzni! A Banda nem követ semmilyen zenei, vagy stílusi irányzatokat és nem is fog. Teljes zenei szabadságot képviselünk! Hárman küldjük ezt a csodálatos muzsikát: Bass: Bartal Dániel(Tarmi), Dob: Starck Béla, Gitár/Ének: Oleg.

———-

Synthethic symmetry

Stílus: Industrial

synthetic-symmetry

A Sytnthetic Symmetry nevű banda Egy éves születés napját ünnepeli. Egyszer volt hol nem volt volt egy NIN fan akit  Barnának hívtak. Egy koncerten találkozott  egy Manson Fannal akit Frigyesnek hívtak. Frigyes gitározott. Barna Énekelt(próbált). Rájöttek hogy zenei ízlésük úgy ahogy hasonlit. Megegyeztek hogy alapítanak egy bandát. De csak ketten voltak. Az meg édes kevés volt A “Hírnévhez”. Így igyekeztek több banda tagot keríteni. Így hozta Őket össze a sors Mátéval Aki Gitározott(most Basszeros). Jött Egy Magát ” dobosnak” nevező Fiatal ember. Így alakult meg az EYE zenekar. Későbbiekben Synthetic Symmetry. Koncertek Sorozatán (pontosabban 1) próbán át. Járták hazánkat. Beköszönt egy billentyűs aki rá fél évre el is köszönt. Dobos meg ki lett rúgva. Aztán Megkérdezték Gerő Andrást (Hekkky) hogy nincs e kedve gitározni a zenekarba ha már ugyis szereti a NIN-t. Azután Rátaláltak A Szintetizátor Mesterére, Balázsra: Így lett majdnem teljes a kép napjainkig. A stílus irányzatról:Industrial\Artistic rock. Hazánkban Nem különösebben ismert viszont a tengeren túlon Igen népszerű stílus. Leg Mainstream-ebb Képviselője a Nine Inch Nails. Ehhez hasonló zenét Játszik a Synthetic Symmetry. Cél: Eme műfajt népszerűsíteni hazánkban. Maradandót, nem megszokottat és különlegeset alkotni.

———-

The Brokenlimits

Stílus: Progressive Rock

www.myspace.com/thebrokenlimits

the-brokenlimits

A zenekar 2008 nyarán alakult, ekkor még csak hárman (Hekkky, Zsófi, Edina) voltunk, és Muse számokat kezdtünk feldolgozni (azt mindenki szereti). Mindannyian egy suliba járunk, ezért könnyű volt szervezni az életünket, és itt is tartjuk a próbákat. Ősszel csatlakozott hozzánk Franci, mint énekes. Nagyon kedvet kapott mindenki a zenéléshez, még jobban mint eddig. Volt hogy napi 4 órát is próbáltunk, a még akkor érettségi előkészítőn ülő formációk és tanárok nagy örömére. Az iskolai gólyabálra meghívást kaptunk, és ezzel le is ment az első koncertünk kisebb-nagyobb hibákkal. Még nagyobb lett az ambíció, és itt jött a képbe Fred, aki nagy zenei tudásával megtisztelt minket a bandában, de sajnos nem túl sok ideje volt próbára az utóbbi időszakban a másik három bandája mellett. Elhajlottuk ezzel a progresszív rock-os grunge stílus felé. Második koncertünket már ezzel az új felállással játszottuk, az iskolai szalagavatón, ami olyannyira sokkal jobban sikerült, hogy a gólyabálos fellépésünket kiröhögtük. Fred a fent említett időhiány miatt bizonytalan időszakra úgy döntött, hogy kilép köreinkből a december végi koncert után, de ezzel a gondolattal is gőzerővel dolgozunk a Rampage Partyra, és a saját számok írásához is hozzáfogtunk.

———-

Heads For Thr Barricade

www.myspace.com/headsforthebarricade

Zenekarunk 2008 nyarán alakult. Első pár próba után hárman maradtunk: István, Renátó és Máté. Renátó elkészítette a számok dobsávjait midiben és hónapokig gépdob mellett gyakoroltuk, hogy a gitár-basszus-ének megfelelő legyen. Októberben egy véletlen szerencsének köszönhetően rátaláltunk Tamásra, akit megfelelőnek találtunk a dobos poszthoz. Célul azt tűztük ki, hogy egy minőségi tribute bandát üzemeltessünk, amivel 2-3 hetente lehetne koncerteket csapni mindig változó tracklist-tel. Úgy érezzük igény van rá, mi pedig azon vagyunk, hogy helyt álljunk!

———-

További infók várhatók hamarosan. A Lehető legrészletesebben próbálunk beszámolni a koncertsorozatról amit már nagyon várunk! Különösen érdemes odafigyelni a The Brokenlimits banda fellépésére mivel igazi kuriózum a magyar rock zene területén.

Sok sikert kívánunk a fellépőknek és nagyon jó szórakozást a halgatóságnak!

Az információkat köszönjük: Hekkky Rampage-nek és a www.rampage-party.gportal.hu weboldalnak

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , ,

Egy hozzászólás to “Rampage Party 2009”

  1. Vajda Rozi Says:

    A jó zene szabaddá tesz…..
    Boldogabb leszel és befogadóbb másokkal szemben….
    Irhatnék még ilyen közhelyeket ,
    de zenét hallgatni és zenélni énekelni nagyon jó….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s