Én, a harmadik generációs EMO.

by

A Sötétség

A sötétség

Most, amikor elmúlt a karácsony, a sötét megmaradt, a hideg nyaldossa testemet, már nincs mire várni. Túl messze van még a tavasz, de még milyen messze! A nyár?! Szinte el sem hiszem, lesz még olyan? Kivárom! Mint gyarló ember, naná, hogy a sötétet és a hideget okolom, azért ami bennem végbe megy. Lehetséges, talán nem tudok már élni? Összetörtem! Eddig bírtam hordozni az emberek bűneit a lelkemben. Tanácstalan lettem, miképp változtassak, Miion SEGITS!

A Tárgyak

A tárgyak

Megtennék, bármit, ami szerény személyemtől kitelik, hogy a földön a gonoszságot az önzőséget eltöröljem. Nektek könnyű, nem is gondoltok bele abba, mi áldozattal jár, amit szeretnétek, mindent birtokolni, megszerezni, később mutogatni, mint egy bazárban. Vajon boldoggá tesz valóban?

Tükrömmel beszélgettem, ő tudja én is ilyen voltam, kérdezvén tőle miért érzem ezt a birtoklási vágyat, mondta – Mert a tárgyaidban megbízhatsz, az sosem hagy cserben, és mindig veled van. Megrémített.

Azért dobod ki a régi tv-d, mert az új kicsit szélesebb, kicsit keskenyebb. Közben rámegy mindened. A szeretetedet szeretnéd pótolni, azt adod helyette?

Nézz, rám mikor kapok, mikor adok, olykor mosolygok jobban, amikor látom, te is boldog vagy, mert szeretlek.

A Modern gondolkodás

A modern gondolkodású ember képe

Agresszív gondolkodású, beállítottságú emberek, mit éreztek, amikor egy nálatok gyengébbet bántotok? Válassz ellenfelet az erősebbek közül, mert úgy van kihívás is! NE BÁNTSD AZ EMO-T! Ö sosem gondol arra, hogy neked rossz pillanatot okozzon, egyszerűen nem foglakozik veled, esetleg ez bánt? Küzd le valahogy a vágyadat, esetleg vezesd le a hasonló agresszív beállítottságú embereken.

A Meleg barátaim

A meleg emberek

Isten lenne a megmondhatója, mert ö állítólag mindenről tud, a biszexuális és homoszexuális emberek nem tehetnek róla, sajnos ilyennek születtek (vagy lehet, hogy szerencsére?). Ök. akkor is emberek maradnak érző lények, ha akarod, ha nem. Mit tehetsz?, semmit, gondolod, megalázod, akkor esetleg nem marad meleg? Mekkorát tévedsz! A világban sosem sikerült megbarátkozni az egyneműek szerelmével. Felteszed nekem a kérdést, miért kell az utcán ölelkezniük, csókolózniuk. Válaszolok neked! Pontosan ugyanolyan emberek, mint te, nekik is vannak szüleik, ők is megszületek, megöregszenek, szeretik a finom étkeket, érzik az illatokat, és ahova biztosan veled tartanak az a forró tüzes pokol, vagy mégsem mert te a hetedik bugyorba kerülsz, ahova ő fog irányítani téged, mert az életben, mint tudod, mindenkinek fizetni kell mindenért.

A Megoldás

"Egyszer majd jön egy hatalmas eső"

Várom már azt a hatalmas esőt, ami kimossa az utcákról, az üzletekből, minden létesítményből a mocskot.

Utána talán eljön, az a világ, mikor öröm és boldogság uralkodik majd a földön.

Hiszek a csodákban, talán segíteni tudok néhány léleknek, abban, hogy megváltozzon a gondolkodása, ha ez megtörténne legalább egy kicsit jobb lesz a világ. Én felvállalom, mutatom az utat neked, keress meg bátran, ha úgy érzed, magadra ismersz!

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , ,

2 hozzászólás to “Én, a harmadik generációs EMO.”

 1. Beliäl Horrible Says:

  Hát,ez is nagyon jó lett,nekem leginkább az a rész tetszett amikor a melegekről beszéltél!
  Nagyon is igazad van hogy miért kell őket bántaniuk az embereknek?
  Ők is olyanok akárcsak én vagy Te vagy bárki más,szal ne bántsátok embertársaitokat,mégha kegyetlen ez a mai világ,sok a kegyetleség,azért gondolkozzatok el mélyen ha megbántasz 1 másik embert aki olyan hús-vér ember akárcsak Te lehet gazdag,szegény dőzsölhet a pénzben,vagy szenvedhet a nyomorúságban!
  Mert van amit pénzen nem lehet megvásárolnod,hiába van a sok-sok milliód!

 2. Lauri Says:

  Azt az esőt én is nagyon várom már… Stílusilag teljesen mindegy hogy ki hova tartozik, soha nem ez lesz a lényeg.
  A dolgok méregfoga mindig is a gondolkodás, a hozzá állás lesz. És itt nem a tolernciáról beszélek, bár már azzal is megelégedhetnénk. Hanem az elfogadásról, hisz mit ér a tolerancia ha otthon ‘bőnyállal’ elmeséled hogy mit láttál, de tényleg egy hős vagy, nem szóltál semmit.
  Szwal … ess eső ess …

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s