Történetek drogos múltamból 1. rész (A Fű hatásai).

by

Mindenki figyelmébe ajánlom a következő cikket Melynek címe: Utazás a sötétbe: drogosok Magyarországon. 2 részben lett leközölve. 1.rész 2. rész

Előre bocsájtom, ezt a cikksorozatot azért írom, hogy elrettentsek mindenkit, és nem azért, hogy ösztönözzem arra kedves olvasó barátaimat, hogy kipróbáljanak bármiféle kábítószert. Bárki aki kábítószert szed, eltorzult lesz, és amíg használja elfelejt mosolyogni.

Mindig úgy gondoltam, ha nem próbálok ki valamit és úgy halok meg akkor, csak fél életet éltem. Régebben nem vetetem meg az élvezeteket soha, és a társaságom is teljesen alkalma volt erre. Így eljutottam odáig, mivel ők már akkor keményen füveztek, kíváncsi lettem milyen lehet. Elmesélték, –  vidám leszek tőle, mindenen tudok majd röhögni, még akkor is ha az nem is nevetséges, mosolyogni fog a villanykörte rám, és amit a legtöbbször elmondtak, ez nem káros, ez természetes anyag. Ismét előszedtem kényszer képzetemet, és ezt ismételgettem – Ha nem próbálók ki mindent életemben akkor csak fél életet élek.

Csoportos füvezés

Akkoriban meghatározók voltak az életemben a gyűjtögetős kártyajátékok, rabja voltam versenyekre jártam, és minden iciripiciri szabad időmet ezzel töltöttem. Nyilván közületek is sokan tudjátok, miről beszélek, például: Magic The Gathering, Hatalom Kártyái, Star Wars és utolsónak de nem utolsó sorban nagy kedvencem volt, a Lord Of The Rings is. Kis koszos füstös pincehelyiségben töltöttük a szabadidőnket, amit két fanatikus kártyarajongó üzemeltetett, állati körülmények között. Ma már el sem tudom képzelni, hogy ilyen helyre belépjek, de akkor remek szórakozást nyújtott és törzshelyem volt ez a klub. Volt büfé is, de úgy képzeljétek el, mint a leg-morbidabb filmben, mikor egy koszos ruházatú ember omladozó füstös helységben virslit főz vagy éppen zsíros kenyeret ken. Mégis a játék szeretete és a haverok ide kötöttek.
Egy pénteki napon történt meg télen, a hó esett, a tizenharmadik kerületben, a csendes kis utcában, nem messze a klubtól kimentünk egy közeli grundra, és ott előkerültek a már elkészíttet füves cigaretták. Elmesélték, hogy csináljam, Nagyot szippants, és tüdőzd le, tartsd lent amíg bíród… Így is tettem, körülbelül öt slukkot szívtam, és szinte azonnal megtörtént a csoda, a hó épp akkor kezdett nagyobb pelyhekben hullni, arcomat az ég fel fordítottam és néztem amint esik. Szinte leírhatatlan érzés kerített a hatalmába, mintha a világ teljesen megváltozott volna körülöttem, az amúgy is hideg sötét éjjel, még mocskosabb lett, a mozgásom koordinálatlanná vált. Elindultunk vissza a klubhelyiségbe, mikor valaki elkiáltotta magát, – ne hagyatok itt, nem tudok elmozdulni földbe gyökerezet a lábam. Nem hittem a fülemnek, ezt tényleg megtörténhet? – kérdeztem magamtól. Visszament a csapat, tanácstalanul álltuk körbe Áront aki valóban nem tudott elmozdulni,  megpróbáltuk elrántani, elhúzni öt onnan, mint mikor a kisgyerekek játszanak, de nem sikerült. Végül Ákosnak támadt egy ötlete, rámutatott Áronra és azt mondta, feloldom a varázslatot, és láss csodát, Áron gyökerei megszűntek létezni. Nevetve, boldogan vettük irányunkat a klub-helység felé.

Marihuana

Beléptem a lepusztult pincébe, leültünk zsugázni, és mindenen tátott szájjal röhögtem, kívülről látva nagyon furcsa lehetett. Körülbelül tizenegy óra felé elindultunk hazafelé, a hó egyre jobban szakadt, én egy sportcipőben voltam, meglepett, a mennyiség ami az utcát borította, volt vagy húsz centiméter. Mikor az ember szervezete droggal van tele, a hatóanyag sokszor felerősíti az érzésit, persze nem csak nevetni tudsz, hanem rettegni is. Hazafelé bebeszéltem magamnak, hogyha nem sietek, megfogok fagyni. Miután leszálltam a buszról azt az öt perces sétát amíg a lakásig elérek, majdnem egy óra alatt tetem meg. A lakótelepen minden kaput ugyanazzal a kulccsal ki lehet nyitni, és én félelmemben, hogy megfagyok, bementem minden kapu alá felmelegedni. Most már nevetek ezen, de akkor teljesen valóságnak éltem meg.
Beléptem az ajtón, már elmúlt éjfél, anyám akkor már aludt, én farkas éhes voltam, azonnal a hűtőhöz mentem, és belakmároztam. Teli gyomorral, feküdtem le az ágyamba, és azonnal elaludtam. Talán az utóbbi évek legbékésebb és legmélyebb álmába zuhantam.
Másnap, mivel mennem kellett dolgozni felkeltem, bevonszoltam magam a munkahelyemre, teljesen letargikus életunt állapotban, senki sem értette, mi van velem. A barátaim, kollégáim megszokták, hogy nekem mindig jó kedvem van, és ezt el is várták tőlem., de ma nem volt.
Kedves társaim akik belevittek ebbe, elfelejtették megemlíteni, hogy a másnap ilyen. Vagy talán nekik nem volt ilyen, elképzelhető, hogy csak rám volt ilyen hatással.

ugrás: 2.rész

Szerző: Frances Horror

Címkék: , , ,

161 hozzászólás to “Történetek drogos múltamból 1. rész (A Fű hatásai).”

 1. nem mondom meg Says:

  Hmm…Ez furcsa….Én is kipróbáltam már a füvet de egyeltalán nem ilyen érzés volt mint ahogy elmesélted….Én csak nevettem töle kb 3-4 óra hosszát….Nekem nem is voltak félelmeim….De egyébként a fűről lehet legjobban rászokni a keményebb drogokra…Ha 1* kipróbálja valaki(mint én is)attól még nem lehet rászokni…Én 1* próbáltam jó volt de tuddom h nem szabad és nem is hiányzik:)Ennyi Szia:)

 2. Anonym Says:

  Én is kiprobáltam már a fűvet…sőőt még ifjú koromba elég gyakran szívtam(ezt csak magamnak köszönhetem)Am sztem ha be vagy rakva akkor semmikép nem szabad parázni…attól egyből beroszulsz…valahogy bebeszéled magadnak hogy ez így nem jó stb…De mondjuk a hideg az valamilyen szinten ki”józanít”.
  Csak ennyi Cs!

 3. hello Says:

  hy.amikor en kiprobaltam 14 eves voltam.megvolt az anyag es lementunk a pinceba a haverommal.akitol vettuk az szolt h naon ut.nah mind1 ragyujtottunk a haverom man szivott en most eloszor.ram kerult a sor szivtam 3 at es lentartottam.ezt kb 3 szor csinaltam kb 15 ms lentartottam.mikor felmentunk elkezdett hatni rohogtunk hapyk voltunk:) de aztan vlmi megvaltozott.nekem aztmontak h rohogni fogok meg lebegni.mikor 10 perc eltlt elkezdett a szivem verni rendesen.rezegtem es man nemis orultem csak vartam h kimenjen a hatasa.kivoltam szaradva.kibe jarkaltam ittam es a szivem naon vert.azthittem h meghalok mer kurva gyorsan vert.a haveromnak is kb igyvolt csak oneki a feje fajt.nemtudjatok ez miert volt?en ugytudtam h attol re0h0gni fogok meg minden.lehet h sokat szivtam ahhoz kepest h eloszor probaltam?

 4. AcrylBarbie Says:

  kedves hello!
  ezt hivják tuladagolásnak … legtöbb esetben. ez a mennyiségtől majdhogynem teljesen független ugyanis van akinek 1 slukk elég ahoz hogy szarul legyen… a másik lehetőség … hogy olyan cuccot kaptatok ami nem volt tiszta 😀 valamivel keverték vagy valami ilyesmi 😀
  a harmadik … az hogyha akár csak egy korty alkoholt is iszol … a fű és az alkohol olyanok mint két azonos porusu mágnes … huu … érdekes hatással vannak egymásra :S
  :D:D
  Ha rám hallgatsz nem kisérletezel … a sajáttapasztalatom az hogy ez a rosszullét … megmarad … sajna

 5. fasz Says:

  fasznalk az én igyis teljes életet élek enyi!!!!!!!!!!!

 6. nikita00 Says:

  Hat en tobbszor probaltam es mar 33 eves vagyok, havonta egyszer-ketszer kell a kikapcsolodashoz, mert a piat utalom. Nekunk nagyon bejon, en 3-4 ora hosszat rohogok, pofazok szuntelen, aztan szep lassan kimegy a hatas ugy, hogy eszre sem veszem. Raadasul ha olvasok vagy filmet nezek meg jobb elmeny olyankor mert teljesen beleelem magam.Nekem tuti, marad is, apropo: olvassatok el Howard H. Marks-tol a Mr. Nice-ot :)))

 7. RaeQtsee Says:

  Hát amúgy senkinek sem ugyan olyan “nem mondom meg” nevezetű személy. Valaki csak röhög, valaki fél, valaki meg oly sokat szív, hogy a szervezete nem tudja feldolgozni, így haluzik. Szóval ne félj, ha egyszer majd olyat és olyan mennyiségűt szívsz, lehet neked is ilyen lesz 😉

 8. Bokros Tamás Says:

  nagy szar az egész halgasatok rám én is kiprobátam és nagyon szar csak az életedet badszod el az összes pénzed rá megy és fügö leszel ne halgasatok aki mondták hogy jo mert már fügökkk!!!!!!!!!!!!!!

 9. pina fej Says:

  jol mongya a tamás

 10. kkk Says:

  igazad van tomi csak a pénzed megy rá

 11. zolee Says:

  sztem ti ase tugyátok mit beszéltek a füre nem lehet rászokni én minden nap szivok és kb fél éve és volt már olyan h pl egy hétig nem szivtam mert ugy alakult és semmi bajom nem volt nem remeget a kezem meg semi ilyen hülyeségek ismerek olyan embert aki 14 éves kora ota csinálja és most 39 éves és minden nap ugyan ugy sziv és ha kihagy egy vagy két napot semi baja sincsen ezeket csak kitaláják az emberek h leszoktasanak rola nekem ez a véleményem

 12. zolee Says:

  elolvastam amit irtál és nekm még sose voltak inek és neked is csak azért volt mert elöször csináltad mikor énis elöször szivtam émnis nagyon beáltam de én csak nevettem és én olyan emberekel szivtam akiket már gyerek korom ota ismerek és 5 ével idösebbek voltak nállam in még egyik ismerösömel se fordult elö nem akarom megsérteni a hvaerod de szerintem nem normális hogy ien történik vele és amit utána montak neki és elindut kiváncsi lennék rá hogy hány éves vagy?

 13. Nonni. Says:

  Pedig igenis rá lehet szokni, nem fizikailag, hanem mentálisan. Valóban nincsenek olyan fajta elvonási tünetek, hogy remeg a kezed, izzadsz, meg hasonlók, viszont kialakul benned egyfajta mentális függés.(hiányérzet)
  Nekem pl. füvezés után egy-két nappal flashback-em van(szédülés, stb.)
  Szóval: óvatosan, és mértékkel.

 14. zolee Says:

  hát igen de ez olyan hogyha te mongyuk focizol és eltörik a lábad és nem focizol akkor jo hogy hiány érzeted van ugyhogy nélam ez ugyan olyan sztem ezért hülyeség

 15. AZAmadafaka Says:

  Erre nem lehet rászokni.. vagy lehet h rá lehet de ahhoz annyit kéne szívnod mint amennyit Bob Marley tolt anno 😀 Én egész nyáron szívtam 2 haverommal, mindennap szét voltunk csúszva és már 3 hónapja tiszta vagyok akkor ez hogyan van ??? Amikor nagyon benne voltam napi szinten toltam és véletlen nem volt zöld, akkor mérgelődtem kicsit, haza mentem és filmeztem de tudtam h hiányzik valami.. De akkor se voltam rászokva csak már azt szoktam meg h minden nap csatra vágjuk magunkat, megnézünk egy két pasi meg egy kicsi-t fakadunk rajta 20percet utána lemegyünk mekibe bekajálunk mint az állat és megyünk bulizni.. Szal lehet ezt okosan játszani, de ha valaki napi szinten több cigit is eltol akkor ne csodálkozzon hogy nem emléxik dolgokra 😀 Nekem is soxor nem jutottak eszembe dolgok, és nálam egy nap max 2 cigi volt.. Szóval rendesen megkezdi az emlékezőképesség romlását :S
  De ezt csak én mondom! Vannak olyan ismerőseim akik üzletemberek, családos apák és ők is mosolygóssá teszik magukat 7végente egy két cigivel és semmi bajuk sincsen.. 1 a lényeg egészségesebb mint az alkohol azt annyi! csoki

 16. zolee Says:

  nah énis pont igy vok vele

 17. király győző Says:

  énis nemrég kiprobáltam és ez igaz ojanok jelenkeztek hogy
  szájremegés szédülés és kiszáratork és fejfájás

 18. lepke Says:

  rengetegen füveznek a környezetemben és én úgy látom ,hogy sokan ezt unalomból teszik,mostmár az embereknek ez a menekülés,a kiszállás a hétköznapokból.ha sokat szívsz, sok mindenre rájössz, másképp látod a világot,de sokszor le is hoz az életről,mert egyre tisztábban látod azt ami rossz a valóságot.ezért tudni kell ,hogy mikor kell egy kis pihi.és akkor ismét :gyújt…..

 19. hozearmando Says:

  véletlenül nem a Dungeonbe jártatok? 😀 Énis HKKztam talán 3 éve.
  furcsa ezt kívülről olvasni. én lassan 2 éve, hogy kipróbáltam az elsőt, eddig csak akkor volt rossz élményem tőle, amikor alkohol mellé szívtam. ugyanis akkor hánytam :S amúgy lehet szerintem mértékkel csinálni, és más, szintetikus anyaghoz sosem nyúlnék.
  Lehet ezt mértékkel csinálni amúgy…

 20. anto97 Says:

  segítenétek???milyenek a fű hatásai miután imegy a szervezetből??

 21. Chris Deviant Says:

  Ezt hogy érted? Hát, a fű hatóanyaga a THC 21 napig van elvileg a szervezetben (pluszminusz egy hét). Addig néha felléphetnek pár perces flashbackek. Közvetlenül a kijózanodás után olyan, mintha másnapos lennél egy kicsit.

 22. Marco21 Says:

  Sziasztok , Én is többször probáltam a füvet ! nálam a hatások a következő , rengeteget nevetek , gyalogolni kicsit szar mert arra gondolok hogy mindenki engem nézz és úgy érzem hogy sokára érek haza ! Volt má hogy megijedtem egy két dologtól de azért annyira nem féltem ! Én tudom kontroláni ezt a dolgot és ha akarom évekig nem szívok peddig már azért sokszor szívtam , Ha tudod mi az a mérték nem lesz semmi bajod és normális tudsz élni , de azt szeretem benne nagyon hogy jókedvű vagyok jóízüen eszek tőle jó sokkat 😛 és nagyon jót alszok tőle !

 23. Anonymus Says:

  A fű nagyon megdobogtatja a szivet?
  Fontos lenne !!!

 24. Chris Deviant Says:

  Nem annyira mint az amfetamin, de a fűtől is lehet magasabb a pulzus.

 25. JONNAAAAaaa Says:

  Nem dobja meg, csak az érzet lehet olyan, mintha gyorsabban verne…

 26. Anonim Says:

  “Sokba kerül bla-bla-bla” ez egy hülyeség, 100x jobb mint a pia és még pénzbe is kevesbb, a pia bassza minden szervedet, a fű meg szinte semmi annyira káros dolgot nem tesz, úgyhogy SMOKE AND FLY!;)

 27. atish Says:

  véletlenül nem a váci u.-ra jártatok ? én is ott toltam magic-et..
  ráuntam.. Amugy ez 1 faszság h függöséget okoz.. nincs benne nikotin vagy szintetika.. ne szivj tul sokat emrt kb 1-másfél ora után kimegy a hatása.. a pénzedet nem kell elbasznod rá nagyon is okosan kilehet belőle jönni, és itt nem a deal-elésre gondoltam.. azt ne csináljátok az faszság.. hosszu távon belebuksz…. csak okosan kell csinálni nem szabad tulzásba vinni meg kell állni és meg is lehet állni simán : ) én azért hagyok ki napokat hogy ujra faszán adja késöbb 🙂 béke srácok

 28. Kichy lány Says:

  hát, én kicsit másképp éltem át, mikor először toltam, röhögtem, és nem tudtam normálisan menni, kiszáradt a szám és vörös volt a szemem. a többi alkalommal, már nem vol a járással problémám, mert már rájöttem, h kissebbet kell mozdulni, mer a lendület felborít:D 😀
  am nem, vok függő és nem is mondanám magam füvesnek, mert csak ritkán csinálom, van mikor 2hónapig nem, de olyan is h hetente akár 2szer is, társaság függő, ja am 12 évesen füveztem először, sógornőmmel egy buliban, most vok 14

 29. Kedves,Kichy lány! Says:

  Valószínüleg én is reklámoznám hasonló élményeimet 14 éves létedre a sógornődnek pedig lehetne annyi esze,hogy a túlélésre tanít nem pedig a “hogyan dobjuk el magunktól az élete”…Gratulálni tudok csak neked és kedves sógornődnek is!Kívánom neked,hogy egyszer lásd be ahibáidat és cselekedj NŐHÖZ méltóan!

 30. Bálint Says:

  Sziasztok, én még nem próbáltam ki, de szerintem mint sok más függőséget okozó dolog ez is csak egyéniségfüggő. Mit értek ez alatt? Azt, hogy ha te egy erős magabiztos egyéniség vagy és aztmondod, hogy tudok enélkül élni akkor tudsz, viszont ha egy puhány alak vagy akkor ugyis bele fogsz ragadni és mész a keményebb dolgok felé. A kemény drogosok nagy többsége ilyen személyiség gyengék. Szóval legyen mindenki erős és ha kell tudjon nemet modnani akár fűre, akár alkoholra akár játékgépre, vagy bármire 🙂

 31. Says:

  A drogosok, nem személyiséggyengék 🙂 Egyszerűen mások.. felelőtlenek, nincs puhány, és kemény személy abból a szempontból, hogy rászox e… ha füvezel, és azzal beéred, az nem azt jelenti, hogy kemény vagy, és azért nem lépsz tovább…
  Azt jelenti bejött a cucc, és ez illik hozzád… azok akik továbbmennek, kíváncsiak, vakmerőek, és önpusztítók. És valóban lehet,hogy nem elég erősek inteligenciában, de gyakrabban intelligenciában – érzelmileg (EQ)sokkal intelligensebbek azoknál akik józanon kibírják ezt a rohanó, természettől, egymástól teljesen elfordult szemét világot. Részemről elfogadtam már… És nem zavar. Megtanultam benne normálisan élni. De higgyétek el nem ez a világ a normális. És ezt sokan nem bírják józanon… 🙂
  Van olyan, aki soha nem ivott..nem evett húst.. Az olyan erős? Az egy Fsz… az nem tudja, hogy milyen az élet. Nincs objektív képe az életről. Van olyan, amit nem érzett. Szerintem az élethez, a felnőtt érzésekhez kellenek bizonyos dolgok. Láss meghalni valakit, nézd, ahogy eltemetik, legyél szerelmes, sírj, szeress, nevess,egyszer bulizz felelőtelenül, egyszer utazz el olyan messzire, ahonnan biztos nem tudsz hazasétálni.. És kész az ember, elszívhatsz egy füves cigit.. rendelkezni fogsz olyan kompetenciákkal, érzelmi intelligenciával, értékítéllettel, hogy nem mész tovább…A legnagyobb baj: a fiatalok 14 évesen találkoznak a narkóval.. nincs idejük ezeket megtapasztalni…és nincs kialakult személyiségük, így
  a véletlen műve, hogy halott füvesek, vagy halott heroinkutyák, vagy halott piások lesznek majd. Vagy olyan szeretetet, (igazit) biztonságot kapnak, hogy eszükbe sem jut használni ilyen önpusztító szereket… A szeretet a kulcs! Erről is érdemes lenne írni, hogy ki mit gondol erről… a szülők, és a gyerekek, gyakran azt hiszik szeretnek… nem is tudják hogyan kell…azt hiszik, az egy érzés…nem pedig munka…

 32. Dzsiii Says:

  Ez az egész duma itt h függöséget okoz meg a pénzed megy rá ez itt nekem nagyon fel baszta az agyam de télleg,:D ez nem éppen svarovski batyu basszátok meg…ez csupán 2000-2500ft sztem nem nagy dolog föleg ha vagytok rá 3-4-en akkor még kevesebb lové.ja és a másik az h a pija bassza szét a szervezetedet és nem a füst,a füstbe csak több a kátrány mint az átlagos cigibe,de a pija kinyirja az egész kibaszott agyadat szervezetedet májadat mindenedet és nagyon buta köcsög fasz aki azt irta h károsabb mint a pija ez hülyeség baszki…aki meg azt irta h rosszul lett a cucctol annak azt mondom h TÉGED AKKOR KURVÁRA ÁTBASZTAK 😀 célszerübb elöbb meg nézni a pakkot a mennyiséget és szagold meg h nem e utcai szar geci,én is szivok szinte majdnem minden nap hetente 8x :D…de haggyuk ezt a fü a drog elöszabályának nevezik és nem kell tullépni ha nem akarod az nem tesz függövé…1-et mondok SZIVJ SZIVJ SZIVJ és müsorozz soha ne punnyadj be 😀 ennyi

 33. Says:

  Dzsiii! Semmi sem káros, mértékkel.. Tényleg. Ez azt jelenti, hogy tudj megállni. Bármikor. Hogy a napod, ne az anyag köré szervezd, és, ha van egy füves cigid, és valaki elhív mondjuk kerékpározni, snowboardozni, akkor ne a füves cigit válaszd otthon.. Ha barátkozol egy társasággal, azt meg tudd tenni tisztán is..

  Ha ezek mennek, nem beszélünk függőségről.. A thc hatása pedig a központi idegrendszerre ugyanolyan káros, mint az alkohol.. csak később jön elő a hatása… a szervezetre egyébként, és az erekre tényleg nem olyan káros, mint az alkohol.. de azé ne csináld..

 34. kaari Says:

  A füves cigi egyik módja a fogyasztásának de van egy jobb módja is:
  pl. a vizipipában. Én kipróbáltam cigi, és vizipipában is de nekem vizipipában volt az igazi. A cigi formájában kiszáradt a szám, meg hevesen vert a szivem és nehezen tudtam járni, pipában pedig jobban tudtam kontrolállni magamat főleg a járásomat és nem száradtam ki tőle és nem is vert annyira a szivem. Sztem így érdemesebb kipróbálni, mint cigi formájában.

 35. Csak egy füves! Says:

  Ami azt illeti a füvet sokat teljesen másképp élik meg, főleg hogy a fűnek több fajtája van mint ahogy azt hiszitek.(Rengeteg)
  Viszont ha már sokan beszámolnak az “élményeikről” én is elmondanék valamit erről!
  A fű semmi más csak egy nagy csapda! A fűtől úgy érzi az ember h nincsenek problémái, azonban mire kitisztul rájön h bizony vannak, és minél többet szív annál több problémája lessz, egészen addig míg elmében rá nem szokik és belátja h a problémák alol a fű a megoldás és azért szív h ne legyenek problémái csak jól érezze magát aztán kirugják a suliból/munkahelyéről aztán otthonról. Majd h legyen pénze továbbra is elkezd csalni lopni baetörni rabolni majd akár embert is ölhet a fű agresszív hatása miatt! És most gondolkodjatok el hogy kell e ez nektek!
  De azért elmondanám hogy kb 5 hónapja majdnem minden nap szívok és amiket hallottam a káros hatásairol és tüneteiröl mind mind kezdenek megláccani rajtam! Főleg a depresszió szerű tünetek hangulatváltozások, és nagyon rossz!
  2 és fél éve van barátnőm és ő megőrül értem de ugyanakkor elege van belőlem mert látja mien szar ember lettem! Ameddig csak lehet tegyétek le azt a szart mert tényleg tönkre tesz mindenkit és nincs kivétel!!!!! (viszont az nem igaz hogy a fű a kapu a keményebb drogokhoz mert én még nem próbáltam semmi mást!)

 36. Hajliktalan Says:

  Szerintem a fű egy jó dolog nem kell túlzásba vinni aki teheti havonta szívjon el pár Jointot köbe elsörözgetsz tökéletesen lazulósan telik az idő. Csak ha valaki szív szerintem vállalja fel ne tagadja jobbra balra ha meg épp be van állva ne foglalkozzon másokkal élvezze ki azt a kis időt amíg hat.
  Egyébként egyáltalán nem visz rá más drogokra ha akarod úgyis kipróbálod a keményebbeket független attól hogy füvezel e vagy nem.
  Én nem szívok sokat bár szeretnék minden nap betépve lenni tökéletesen eltelik az idő betépve de mondjuk suliba nem jó úgy lenni suliba inkább begyógyszerezve megyek be az amúgyis punnyadós órákra ráadja a gyógyszer beszívva beülni meg nem jó mert parában kell lennem nem nevethetek semmin mert nagyon levágó.
  Aki teheti csinálja minél többször szerintem legalizálni kellene meg az árát összébbvenni mert szerintem az árával van a legtöbb gond.

 37. faszombelétek Says:

  Szerintem faszság a fű mert 3 hónapja próbáltam ki és igen is függőséget okoz mert én például rohadtul futok utána:S állandóan szívni akarok és ha nem jön össze akkor elég szar kedvem lesz:S azért nem adok el mindent hogy szívhassak és nem nyúlok semmi máshoz! isten ments , de remélem ez késöbb se fog kialakulni….ettől félek és inkább azt tanácsolom mindenkinek hogy ha úgy gondolja hogy nem lehet rászokni és stb. akkor még olyan időszakba van hogy le tudja rakni és rakja is!!! Inkább egyszer kétszer menny el bulizni a haverokkal! Ne igyál tabblettás lófaszt hanem minőségi piákat, és nem kell minden eggyes ivásnál rottyra inni magad. és akkor máris nem olyan káros mint a fű!!!! a fű drog és gyökérség!!!!! le akarok szokni :S le is fogok! béke.

 38. pityu Says:

  Én is kipróbáltam már és nemtudom h ilyen erős a szervezetem egygrammos cigit szívtunk (nagyon jó anyag volt) de egyszerüen nem hozta hatását pedig lenn tartottam 20 másodpercig és semmi nem is szédültem a többiek körülöttem meg röhögtek össze vissza beszéltek (tehát nem az anyaggal volt a gond) ugy h elhatároztam h soha többé nem fogok füvezni mert számomra nincs hatása

 39. Valaki Says:

  Szerintem nagyon adja az egész..Én amint elszívom a zöldet, alig várom, hogy újra szívjak..Te azért paráztál be, mer előszőr csináltad..velem is volt ilyen, h lenyelem a nyelvem meg ilyen dolgok..meg h megfulladok, de ez csak ilyen agyszülemény..én gecire szeretem 17 vagyok és úgy 3 éve szívok, de nem vagyok hülye, ha nincs..Szóvalennyi
  Csöcs

 40. Senki Says:

  A fű csak olyan ostoba embereknek való akik nem tudják fű nélkül jól érezni magukat…..magyarul jellemtelen senkik…az életük legszebb pillanatai amikor be vannak tépve és vihognak mint valami agyhalott idióták…oké nevetni lehet persze nem ettől lesz agyhalott valaki de az ilyen ember minden szaron nevet… miért kellenek ilyen hamis érzelmek? Ja és bocsánatot kérek most a nagy arc füvesektől tudom, hogy én senki vagyok mert nem füvezek…. ezt csak 2 éves tapasztalatból írom 3 füvessel éltem egy szobába…mostanra sajnos már nem tudok velük semmi értelmes szót váltani, mindentől ingerlékenyek és a poénokat sem értik ha nincsenek betépve…De csak nyugodtan csináljátok nemárt!!!!

 41. EZMITŐLVOLT??????? Says:

  Amikor én kipróbáltam, nem az első volt oylan 4-5. alkalom lehetett. Alig telt el egy perc és éreztem hogy nehezednek a mozdulataim és fáj. Minden egyes szemmozgatás, nyelés, fej fordítás kegyetlenül fájt. Mintha akadozva történnének meg velem a dolgok, ahogy mentem például. Rettegtem, iszonyatosan féltem és reszkettem és olyan erőteljes szívdobogásom volt, hogy azt hittem szívinfarktusom lesz, forró volt a mellkasom, vagy legalábbis annak éreztem és annyira lüktetett a nyakamban az ér és a szívem, hogy egyszerűen tudtam, hogy meghalok. Próbáltam lassan mély levegőt venni de csak pár másodpercre éreztem hogy lelassul a szívem aztán újra elkezd verni mint egy őrült. Nyelni nem tudtam annyira kiszáradt a torkom. Több fázisa volt. Az első amikor minden egyes pillanat folyékonynak tűnik, aztán akadozni kezdett és minden mozdulat fájt, a következőnél pedig zsibbadtam. Hol itt, hol ott. A szívdobogás még másnap is megmaradt és egyáltalán nem éreztem magam jobban, pedig több, mint 12 órája szívtam.
  Aki jobban ért ehhez, vagy sejti, hogy mitől lehetett, írjon valamit. EZ MITŐL VOLT?

 42. én Says:

  lenyelték ma a méhecskémet

 43. Cicussssss Says:

  Engem is ért már ilyen hatás fűtől….kb 2 éve….szívtunk….bekapcsoltunk egy filmet, teljesen sötétet csináltunk….pár perc mulva nagyon hevesen vert a szivem….és nagyon fájt….izzadtam….minden bajom volt….szoltam haveroknak hogy azonnal kapcsolják fel a villanyt mert baj van….azt éreztem hogy mindjárt szívrohamot kapok…mondták a többiek hogy áh ezt csak beképzeled….később kicsit jobb lett….hazamentem…..és reggel is ugyanugy fájt a szivem….szóval mégse csak “beképzeltem” :S
  Azóta szerencsére nem fordult elő ilyen…..csak a szokásos röhögőgörcsök meg stb XD

 44. hullajó Says:

  Senki-nek igaza van, mind moslék ember, aki bármilyen droghoz nyúl, moslék ugyanúgy a drogos is, mint a piás alak is. Jellemtelen, gyenge embernek tartok én is mindenkit, aki ilyen hülyeségekre cseszi el az idejét. Szórakozni nemcsak más gyenge emberek társaságában lehet. Aki viszont máshol nem tud ellazulni, pl. egy verőfényes nap alatt kifeküdve egy tóparton, az mind lőné inkább túl magát, hogy ne legyen a társadalom kárára. Ezért tartunk itt, mi magyarok, ahol vagyunk. Unatkozó, idegbeteg, gyenge, jellemtelen, idétlen, irigy, haszontalan, stb. alakok nem kellenek Magyarországnak. Terhére vagytok mindenkinek, keresd a boldogságot magadban, máshol, Istenben, kinek hol tetszik. Nekem igenis tetszik az élet, boldog vagyok, pedig sok nehézséggel kell nekem is megküzdenem az életben. Egy mindig mosolygó, boldog leányzó…

 45. kötelező kitölteni Says:

  kedves senki, hullajó!
  kipróbáltam már a füvet, kb 2 éve. teljesen spontán, még sima cigit sem szívtam életemben előtte. megtetszett a dolog, azóta többször szívok, nemhinném h emiatt bárkinek is nehézséget okoznék, vagy a társadalom kárára lennék. gimnáziumba járok, most érettségiztem, a legrosszabb 75%-os lett. jó eséllyel vesznek fel az általam kiválasztott egyetemre és abban is biztos vagyok h egyetemi éveim alatt nem egyszer fogok tépni. szintetizálni is szoktam, majd’ minden hétvégén na és aztán. nyáron dolgozom, a drogokat saját pénzemből veszem, nem a szüleimet tarhálom. itthon sokat kell segítenem, anyum egyedül van itthon 3, 4 év alatti testvéremmel, előfordul h bespurizva mosogatok, főzök bumm neki. szerintem inkább ez jellemző magyarországra, ítéljünk el mindenkit aki picit is másképp gondolkodik mint mi, általánosítsunk… szeretem a családomat, ritkán veszekszem velük, igen, néha jó kicsit kilépni a valóságból, szórakozni a haverokkal, akár drogokkal vagy anélkül, elvagyunk, egész este vidámak vagyunk, nem balhés társaság, szeretjük egymást és szeretjük jólérezni magunkat….már nemazért de moslék emberek vagyunk?

 46. Csajszi Says:

  én egyszer próbáltam ki 2 haverommal 14 vagyok még csak. de én csak röhögtem tőle meg hülye gondolataim voltak meg hazafelé féltem a fáktól XD

 47. gyurika Says:

  én durván már 2 éve szívok és az sztem hüjeség hogy rászoktok én vmikor egy hétig nem szívok vmikor mindennap többszöris ugy hogy ez hüjeség …szívj csak mértékkel ;)legalizáljátok:)))))))))))))))))

 48. tvinkivinki Says:

  Mennyit tudtok veszekedni ezen, közben teljesen egyszerű: akinek bad trip-et okoz, annak alapból vannak elnyomott problémái. A fűtől egy sokkal mélyebb tudatállapotba kerülsz, ahol olyan problémák is előjöhetnek, amiket addig elfolytottál.. Minden érzésed felerősödik. Ha elkezded azt érezni, hogy ver a szíved, egyből azt gondolod,hogy rosszul leszel… aszervezeted ettől adrenalint termel, az renalin szinted növekedésével nő a szívritmus is.. Ha ilyen van, egyszerű agykontrollal és koncentrációval kontrolálni lehet a helyzetet.. Amúgy pénzügyileg eléggé okozhat gondokat, én egy évig szívtam majdnem napi rendszerességgel.. napi 1-3g-t szivtunk egy vagy két barátommal mindig.. 7végente egy nap akár 5t.. heti 15-20ezer forint átlagosan..
  Ettől amúgy egyátalán nem lesz az ember szutyokszar.. Heti max 1 jó,de nemszabad, hogy teljes mértékben beköltözzön a mindennapokba.. én legtöbb barátommal nemtudtam már másról beszélni, minden témában benne volt..
  Személyszerint minden régebbi szép emlékemet áttudom tőle újra élni, és ugyanazt az érzést érzem, mint azokban a pillanatoban, ezért szeretek szívni, meghát persze kikapcsolódás..
  Mindenkinek csak mértékkel ajánlom.. És aki gyenge pszichésen az neszivjon..

 49. Norbi Says:

  Csomoan irtak hogy remegtek utana meg xarul ereztek magukat meg te is ugy fogtal neki mintha heroint akarnad kiprobalni. Magaba a fo kemiailag csak boldogsaghoz szukseges hormonokat termel es kicsit gatolja az agyad mukodeset. Szoval mint a pia. A tobbit az agyad csinalja. Ha te ugy fox neki hogy ettol most kifordul a vilagnezeted vagy fuggo leszel akkor azt is fogod erezni.
  Lehet hogy most ezt igy nem hiszed el de gondolj arra hogy pl ha kavet iszol vagy alkoholt akkor mar amikor a szadhoz er erzed a hatasat. Pedig amit megiszol az csak 20-30 perc mulva szivodik fel.

 50. Norbi Says:

  ui foleg amikor meg kevesszer probaltad pl amikor a gyerekeknek kavet adsz mondjuk 3 alkalommal akkor a 3.nal mar fel lesznek porogve amint megisszak. Ez idovel enyhul. De te elsonek probaltad a fuvet

 51. Norbi Says:

  A depressziorol meg annyit hogy amikor akarmien euforikus elmenyben van reszed, az utana depressziot okoz. Amikor en megneztem az Avatart annyira tetszett hogy utana tobb napig nem volt kedvem semmihez. Es csak az segitett rajta ha meg1x megneztem:D Aztan kb 3 megnezes utan meguntam. Jol rament vagy 5ezrem de szerintem megerte. Persze lehet ilyen sok minden miatt. Extrem sportok pl Bnuvarkodas, ejtoernyozes. Ez egy termeszetes folyamat, fontos szerepe van az evolucioban. Pl a sikerelmeny is ugyanilyen “fuggoseget“ okoz es ez hajtja az embert hogy dolgozzon.

 52. Kötelező kitölteni Says:

  need weed! S.O.S

  jeremy123@citromail.hu

 53. ezio Says:

  istenem milyen némelyik komment… meg maga a cikk is… alapból labilis emberek ne szívjanak, és a tudatlanok meg ne írjanak már ien szövegeket… járjatok utána a tényleges hatásoknak és utána talán nem szüeltnek ilyen neveteséges hozzászólások. sokan meg olyan szentéletűek hogy úgyérzik bírálhatnak másokat pedig nekik is megvannak a saját hibáik gyengeségeik szóval először mindenki a saját háza táján keresgéljen. “azért tartunk itt mi magyarok”, mert látunk vmit a tvben vagy olvasunk az újságban és azt rögtön elhisszük, nem ellenőrizzük h az valóban igaz-e nem szánjuk rá az időt h más véleémnyeket is meghallgassunk, kutakodjunk kicsit bőveben atémában. az ien csőlátás miatt tartunk itt hullajó…

 54. Marco Says:

  Sziasztok!

  En meg nem probaltam a fuvet,eddig azt hittem h csak rohogni fogok….de nem tudtam h ugy erzed h mindjart meghalsz..(lehet h ez akor van ha arra gondolsz h most jo lessz nem lessz semmi gond akkor ugy is lessz,es ha arra gondolsz h most szivrohamot kapsz akk ugyis fogod erezni …mittomen) Naszoval tegnap 1 haveromnak volt fuve es elakartuk szivni de vegul nem szivtuk el xDD en nagoyn akartam de most h olvasom ezeket a kommenteket inkabb nem probalom ki…megiedtem(s sztem szarul ereznem magam elsore es nem akarom h olyan feltuno legyen…a szuleim nehogy eszrevegyek mikor megyek haza…) valaki adjon 1 tanacsot …koszonom…Sziasztok!

 55. Marco Says:

  14 eves vagyok.

 56. Marco Says:

  Jaah kifelejtettem valamit 😛

  Tenyleg kb 3-4 oraba kerul h kijozanulj?
  Hogyha en este 7 orakkor szivom el a fuvet s kb 11kor hazamegyek addig mar kileszek jozanulva? attol is felek h nem fogom tudni kontrolalni magam.
  A baratomnak Mariskaja volt(azis 1 fajta fu,sztem ismeritek) az rossz egy kezdonek?
  Ennyit akartam…varom a valaszokat es koszonom !!!

  Sziasztok! 😀

  Sziasztok! 😀

 57. Hudik Dávid Says:

  fr

 58. Char_lie Says:

  Sziasztok!
  A segítségeteket szeretném kérni. Szépen lassan végig olvastam minden bejegyzést, információ gyűjtés szempontjából. Nekem a szerelmem csinálja. Ő alapjáraton egy nehéz természetű ember.Habár attól függ mit nevezel nehéznek.Olyan, mint az időjárás. A kapcsolatunk elején egyetlen dolgot fogadtam meg. Még pedig azt, hogy sosem szólok bele, mit csinál, kivel és mikor, mert az ő élete, az ő döntése, az ő problémája. Nem vagyok az édesanyja. Majd, netalántán a lehető legkomolyabbra fordul a kapcsolatunk és úgy döntünk összekötjük az életünket, akkor már az én problémám is lesz.
  10 hónap után egyetlen dolgot róhattam fel neki, hogy miért fordul elő, hogy időnként 3nap telik el mire eszébe jutok pedig a szomszéd utcában lakom. Nem tudta megmondani, arra jutottunk, hogy ő ilyen. Ez pedig nem váló ok, azt gondolom. Azt mondtam neki megpróbálom elfogadni így, de ha nem sikerül nem hibáztathat.
  Eltelt 1 hónap. Hanyagol mindent. De az ég egy adta világon mindent. Az eddigi barátait, a családját, a munkáját.
  Egyetlen egy régi barátjával fűzte szorosabbra a barátság kötelékeit. ÉS folyton szívnak. Sosem kérdeztem róla, hisz nem rám tartozik. Az a legnagyobb gond, hogy szégyenli. Volt már hogy kiléptem a szórakozó hely ajtaján, hogy megkeressem, meg is találtam, kint egy asztalnál szívtak a barátaival. Ő meglátott és azonnal elnyomta, de fel ismerem a szagát.
  Arra lennék kíváncsi bajban van e. MI vagyunk a hibásak, hogy eltávolodik tőlünk? Ennyivel jobb a fűvel? de ha ennyivel jobb, akkor miért szégyenli?

 59. Habiszti Says:

  Char_lie!

  Nem ti vagytok a hibasak.Én elég sokáig benne voltam, akkor nem éreztem rossznak amit csinálok.Volt hogy napok teltek el úgy hogy csak feküdtem az ágyon, néztem a töménytelen mennyiségű filmet és más nem érdekelt.Utólag, szinte külső szemmel vissszatekintve elborzadtam.Minden motivációt kiöl az emberből.Ellustulsz, eltunyulsz és semmi nem motivál csak hogy megtömd a hasad meg legyen mit a cigibe aprítani.21 éves (anno) fiatal kan létemre nem érdekeltek a nők, leszartam a sulit, nem jártam be.Hál’ istennek megjött az eszem.Végezetül még annyit, hogy alkalmanként a barátokkal egy egy sörözős este mellé szerintem belefér,de a mindennapos használat elferdíti a személyiséget.Szerintem úgy próbálj közeledni a barátnődhoz hogy utánaolvasol,nyitott vagy, tolerálod.Ezzel persze nem azt mondom hogy próbáld ki, csak ha náluk vagy vagy nálatok van ne feszélyezze hogy előtted szívja el.Remélem segítettem,ha csak egy kicsit is.

 60. Heni Says:

  Nem jó az egész ! Aki teheti az inkább ne szokjon rá …….az íze az a menyország de a hatása borzasztóóóóó…………….

 61. blood Says:

  na ezt a sok hülyeséget amit itt írkáltok összevissza hogy túladagolás fűnél te jó isten miről beszélsz ember?
  fáj a fejed tőle?
  baszod biztos valami magyar szart kaptál vagy vadast
  az meg a másik hogy 3-4 óra hosszáig nevetsz
  ember fél óra után semmi bajom
  egyszer szívtatok egy kis 0.4-et talán azt szét van esve az összes meg haluzik mit nemigen lehet tőle egyébként

 62. blood Says:

  hahahaha marco
  mariska egy fű fajta??????? hehehe
  szerintem te most hagyd abba az egészet mert szart nem értesz hozzá
  és csak befogna húzni
  egyébként kurvára nem egy fűfajta
  előbb gondolkozzál aztán írjál

 63. blood Says:

  ezió na végre egy normális ember

 64. blood Says:

  lepke úgy ahogy mondod nagyon vágod a helyzetet
  végre egy ember aki tudja miről van szó

 65. GreenPeace Says:

  hali!
  Egy jópárszor kipróbáltam!De sohasem adta meg a “Flesset” amit mások megkaptak!
  Elsőnél nem éreztem semmit mintha nem is szívtam volna
  a Másodiknál besokalltam odakinnt semmi bajom nemvolt a levegőn de miest beültem órára olyan volt mintha a fejem fölött lenne a burok és onann figyelnék ez nekem most vicces de akkor azt hittem hogy meghalok olyan gyorsan vert a szívem elősször kiültem óráról a folyosóra telehánytam a kukát ami a folyosón volt
  Ugyan ez volt 2.jára is sak akkor nemvolt olyan erőss de ugyan ezek a hatások.
  Most ha kipróbálom 3.jára nemtudom milenne:S de azért szombaton majd meglátjukxD Szétlövöm magam
  Béke!

 66. Nyomassad csak Says:

  Heló.
  Mi a fene viszi rá a fiatalokat hogy drogozzanak??Így akarnak csak feltűnést kelteni maguk körül hogy felfigyeljenek rá??
  Semmivel nem leszel nagyobb ember szerintem max kiutálnak a faszba mindenhonnan mert 1 drogos kis köcsög vagy.Nem emberek közé való népség.

 67. chad Says:

  sziasztok..
  hát szerintem ez nagyon komoly lehetett.
  mert nekem is voltak ilyenek csak én nem féltem..
  ezt ugy hivják hogy fless cink..
  nem jol élted meg a dolgokat..
  én már 1 éve cibálok és nekem nem volt semmi félelmem..
  hát szerintem csak lazán kell felvenni a helyzetet.
  És akkor szebb lessz az élet..
  na csáó

 68. gyurika Says:

  énis benne voltam 2 évig,de mostmár belátom nem jó ez amit csináltam (ez hüjeség kibasszot jóxd)de hosszú távon elbutit és kinyírja az agyad sztem szokjatok le béke;)

 69. timó Says:

  Sziasztok!
  Én egy anyuka vagyok akinek a 18 éves fia szívja. Azért tudom, mert elmondta, hogy néha elszív egyet Egyet??? kérdeztem de gondolom ez többször is előfordul. Láttam már a jeleit is, amikor az utcán találkoztunk és a mozdulatain szemein észrevettem a jeleket, meg is említettem neki, hogy elszívtád? Nem mndta, de nem ütöttem agyon, mit tehettem volna akkor. Inkább sokat beszélgetünk amikor csak tudok nap mint nap figyelek rá és érzékeltetem kicsi kora óta, hogy mennyire szeretem őt és hogy nagyon fontos nekem ő. Intelmekkel róbálom erősíteni a lelkét és az egyéniségét, hol kisebb nagyobb sikerrel, de időnként furcsán is viselkedik, úgy érzem nem is ismerem a fiamat, néha megrémít, hogy úgy alszik, hogy amikor ébresztgetem, mutogat, félrebeszél érdekesen viselkedik, mintha nem is ott lenne. Segítsetek mit tehetnék, hogy ne nyúljon hozzá?
  Egy aggódó anya.

 70. Méghogynemlehetszfüggő!!! Says:

  Ha kínálják, elfogadod? Nem tudsz nemet mondani? Nem az a lényeg, hogy bármikor abba TUDNÁD hagyni, hanem hogy csinálod…..folyamatosan. Az alkoholista sem hiszi el magáról, hogy az. Mindig azt mondja, hogy nem vagyok alkoholista, mert ha akarom, holnaptól nem iszom. Ez igaz. Csakhogy soha nem akarja! Ezért alkoholista.
  Én is füveztem másfél évig minden nap. Ezt függőségnek nevezik, akárhogy tiltakozik akárki ez ellen!!! Igaz, hogy könnyen le lehet szokni róla, nagyon könnyen. Minimális akaraterő szükséges hozzá (még ez a szerencse!!!). És ami azt illeti, minden egyes szívásom alkalmával úgy éreztem, rossz dolgot csinálok, és szar ember leszek ha ezt így folytatom…..mégsem hagytam abba (mert függő voltam). Aztán egyszer betelt a pohár. Már utáltam az ízét, a szagát, és hogy minden alkalom arról szólt, hogy szívom, álmos vagyok, megeszek egy zacskó chipset, egy tábla csokit és alszom. Na, ennek mi értelme??????? A legrosszabb dolog az egészben hogy ez a divat….és leginkább ezek a tizenéves “divatmajmok” vannak felháborodva ha bírálják őket. De én leszarok mindenkit. Boldog életem van mindenféle drog nélkül (már a cigiről is leszoktam)…..szívjátok nyugodtan a füvet helyettem is!
  Ja! Még valami: valaki azt írta, a fű egészségesebb, mint a cigi (vagy az alkohol, már nem emlékszem, de lényegtelen)…hát ez egy marhaság…egyikben sincs semmi egészséges. Maximum kevésbé káros….

 71. Gábor Says:

  Sziasztok, 18 éves srác vagyok, és kb 3 éve füvezek, de tudom hol van a határ, és sose lépem át. Szerintem lehet kontrollálni ezt a dolgot, csak akarat kérdése:D Van olyan hogy heti 3-4 alkalommal is elmegy 1-2 g, de olyan is van hogy egy hétig semmi. Általában spanokkal, 4-en 5 en tépünk.
  Beszélgetünk, fleselgetünk a komoly zenékre,:D x box 360 ozunk, ami nagyon nagy flesh is tud lenni, vagy pedig filmezgetünk, sötétben megvan a maga hatása a különböző filmeknek:D:D pl: Fűre tépni szabad, (kegyetlen jó:D), vagy horror, (paraflesh), vagy fogjuk magunkat azt irány mozi, és 3 d:_D Szóval az a lényeg hogy hogy lehet irányítani ezt a dolgot. Szerintem egyáltalán nem vagyunk lenézendők, nekem is biztos munkahelyem van, suliba járok:D Béke emerek, jó füvezgetést, fleselgetést, de okosba:D

 72. én Says:

  én amikor eloszor szívtam rettenetesen megijedtem semmi nevetés csak roszzullét félelem nagyon rossz volt…lehet h csak rámvolt ilyen hatásal nemtudom de én biztos nemfogok tobbet inni a fuvesek és az alkoholisták gyenge emberek!!!

 73. Joint Says:

  Hülyeség h rászoksz kb 2 hetente szoktam szívni
  és hülyeség h szar ize van megijenek nekem is volt halál félelmem de az azért van mert még sose éreztél olyan az elött és bebeszéled magadnak
  és ez kb 1 éve történt és azota megse tudom számolni hányszor szívtam aki teheti próbálja ki ! Lehet h elsőre bese adja egyik ismerősömnek olyan 4 alkalommal adta be szal.. és kb 2 nap mulva megint veszek 😉

 74. adasdasdads Says:

  Hali!
  Na most énis elmesélek egy kis történetet.Egy srácnál voltunk bulizni és kurvajol elvoltunk, az egyikönk titokban kiszökött tépni, és nemjött vissza kb 1 oráig..Mi persze elkezdtük keresni hogy hol a picsában van, és egy jo flé ora után megis találtuk.Félelmetes látvány volt,a sarokban térdelt a pupillái kitágultak remegett nézett ide oda és nagyon hangosan szuszogott.Namármost nemez volt a durva hanem h ö bemesélte magának h vannak alienek meg predátorok és ö betépve alieneket és predátorokat látott és ugy beparált töle h nem mert a sarokbol kimozdulni.Mimeg persze mondhattuk neki hogy nincsenek denem hitte el :O Jobban belegondolva képzeljetek el egy esetet: Srác fehér abszintbol berug majd az amugyis betiltott halucinogén gombát tartalmazó piára elsziv egy jointot.Midurva lenne már felkapna egy kést és azthinné ö a predátor és egy utcán sétálo emberkét fossászurkálna a gerincoszlopát kiszedné a hátára tenné és hazamenne aludni.Kicsit beparálnék ha egy véres késsel meg egy gerincel kelnék ki az ágyambol…persze most ezt lehet ugy venni hogy ez a büdösfaszba sem fog megtörténni..de ha tudjátok hogy miért tuiltották be a fehér abszintot(egy francia ficko bebaszott töle és lemészárolta a családját mert azt hitte megakarják ölni)máris nem annyira elképzelhetetlen.. szoval csinján bánjatok a füvel és a piával szintén..

 75. Liome Says:

  Hali!
  Nekem nincs nagyon történetem, párszor próbáltam volt amikor nem volt hatása és volt amikor órákon át nevettem tőle. Az én véleményem az, hogyha az ember nagy ritkán (félévente-évente) elszív egy két cigit, abba senki nem hal bele, és amilyen trágya tud néha lenni az élet, meg hülyék az emberek, szerintem igenis megérdemeljük azt, hogy órákon át röhöghessünk egy pohár vízen. Na, a kérdésem végül is az lenne, hogy tud-e nekem valaki olyan helyet (inkább embert-de ez ugyebár elég nehézkes on-line…) ajánlani, ahonnan jó füvet lehet szerezni, amitől ez a nevetés van! Gondoltam megkérdezem itt, minthogy vmi klubban szedjek össze vmi szart.
  Köszi! 22/L

 76. Kikekukk Says:

  Sziaszok! én 18 éves vagyok, pont egy éve hogy elszívtam az első füves cigimet a párommal 1.8 asat. annyi volt,hogy röhögtünk egy nagyot, és marha gyorsan telt el az idő,mintha 10perc lett volna.. Jövő héten megyek Angliába páromhoz, és az első évfordulónkra befogunk tépni újra.. Szerintem BAROMSÁG hogy függőséget okoz, tény,hogy nem okoz, és max az agysejtjeidre káros… de arra is csak egy idő után.. NEM FOG SENKI SEM BELE HALNI HA ELSZÍV EGYET!!! És ha annyira nagyon fél tőle, akkor meg ne csinálja! na pápá

 77. Gábor Says:

  Csá Liome, tudok segíteni, megbeszélhetjük:D

 78. légy optimista:) Says:

  🙂
  szerintem az aki azt mondja h a fű nem okoz függőséget az azért írja ezt mert már ő maga is függő és fél bevallani, vagy nem hajlandó valami olyan anyagra azt mondani h szar és káros v függővé tesz, aminek ilyenek “jó” hatása van. Mert hogy lehet valami “jó” cucc ilyen “rossz”
  És az a baj h itt attól a szótól félnek h “függőség” Itt azt kell megérteni h a „függőség” szó csak egy kifejezés. Kifejezés arra az állapotra, amiben benne vagyunk. Az is egy állapot, ha valaki évek óta füvezik kisebb nagyobb megszakításokkal és ezt az állapotot, nevezzük függőségnek, mert még nem állt le rendesen.. És ennek vannak különböző fokai. (A fű esetében csak függőségről beszélünk, míg pl.: a heroin esetében komoly függőségről van szó) Azt tény és elismerem h a füvet könnyebben le lehet tenni mint bármi más drogot de attól még ki alakul valami színtű függőség addí ameddg abba nem hagyjuk teljesen.
  Arra mondjuk h nem függő, aki már teljesen abbahagyta a füvezést. Lehetsz te 3-5 alkalomra is függő, mert az első adag után nem tudtad vagy nem akartad azt mondani h köszönöm elég. nyilván ez nem olyan komoly függőség, mint például a cigi, amiben nikotin van, és ott tényleg azt érzed h kívánod a fű esetében nincs erről szó. Vagy a heroin esetében kemény függőségről beszélünk, mert ott az anyag hiányakor már fizikai fájdalmak léphetnek fel, és ott ténylegesen kívánjuk az anyagot. Az elég buta, aki azt mondja h nem vagyok függő mert hetente pl. 1x szívok. Mint tudjuk a szervezetből az anyag több mint egy hét múlva ürül csak ki a cucc. Te addig rá füvezel és máris dupla adag, kering a szervezeted be. De viszont az hülyeség h rá vezet a keményebb drogokra. Ez fű! Nem pedig valami „parti drog” mint pl.: a kati amihez hozzá tud szokni a szervezeted. Más anyagokkal az a baj h egy bizonyos mérték után nem azért szívod h jobban érezd magad hanem azért h ne legyen olyan szar ezért akarsz más, keményebb drogokat is kipróbálni. DE a fű az nem ilyen ahhoz úgy nem tudsz hozzászokni h már ne hasson max csak nem lesz olyan erős hatása…..Az ember függő h ki milyen kíváncsi. És ha te úgy gondolkozol h ha a fű ilyen jó akkor a többi még jobb lehet és így kipróbálsz mást is de konkrétan az anyagtól nem fogsz rászokni másra…..Nincs semmi baj azzal ha valaki időnként füvezik csak akkor ismerje be h függő. Persze a hosszú távú tartós használata káros az egészségre, mert mégsem valami vitaminról, hanem azért káros anyagról beszélünk. Csak ennyi  remélem nem bántottam meg senkit…..

 79. Liome Says:

  Szia Gábor, 09-20:39!
  Dobj meg egy maillel dealtth@freemail.hu
  Köszi 🙂
  Üdv.!

 80. Snow .. Says:

  ht öhm .. olvastam néhány kommentet , meg ugye az alapsztorit ..főleg saját de részben mások tapasztalatai alapján , mindenkiből azt hozza ki a fű , amilyen az emebrünk legbelül .. a másnapi rosszulét szerintem (!!!) azért lehetett , mert rossz cuccot kapott az illető , nekem is volt már , hogy semmi bajom nem volt másnap , máskor meg azthittem meghalok .. nekem szeretcsére nemszoktak paraflash-eim , meg hasonló rossz dolgok lenni , hanem szimplán röhögök a semmin .. de mondjuk az egyik ismerősöm iszonyatosan agresszív lesz , van aki meg félni kezd midentől ..
  és szerintem (megintcsak !!!) inkább a fű(és a származékai) mint akármilyen más drog .. sőt .. inkább a fű mint az alkohol ..

 81. Spangli Says:

  én már 1 éve füvezek napiszinten hazugság hogy rá lehet szokni akármikor leálok vele egy hétre, semmi jobb lett a kedvem könnyeben veszem ha valami rosszötzénik bölcsebb lettem igaz rengeteget változtam de a változatoságg gyönörködted meg kicsit rosszabb a memóriámde a fű az jó, jobb mint az alkohol most sok tizen éves faszfej vagy ribanc ott mászkál rohangál esik bukik hányik. a fű mértékel csodákra képes!

 82. tuji Says:

  Én utoljára tavaly nyáron szívtam 2 nagyon jó barátommal, nem igazán volt rossz trip senkinek, nekem nagyon tetszett, de inkább megmaradok az alkoholnál, és még valami. Nincs olyan szerintem hogy valaki az első alkalom után a rabjává válik.

 83. SSS Says:

  Na szóval. A fűre nem lehet rászokni. Ez tény, bizonyított tény. Néha kell a kikapcsolódáshoz, ez is tény. Nem szabad túlzásba vinni, ez is tény. Amúgy az alkoholban ha berúgsz, elég annak a mennyiségnek a 4-5x, vagy a 6-7xesét bevinni a szervezetbe, és máris felmerülhet a halál kérdése, alkoholmérgezés és stb. miatt. A fűnél viszont a beszívott adag (durvábbaknál 1g) 40 ezerszerese (ami tudjuk, eléggé lehetetlen mennyiség) okoz akkora bajt, hogy egyáltalán felmerülhessen a halál szó legapróbb jelentése. Szóval laikusok, fűfüggők, alkoholisták, a füvet a természet adta, és a természet csak annyit ír használati utasításként, hogy okosan! És okosan bármit megtehetünk.:)

 84. Faszkópé Says:

  Nah szoval az is számít milyen minőségi marihuanat fogyasztottál el és milyen mennyíségben mert a súlya és a minősége is számít mint pl ha gyantás 😀

 85. jozie Says:

  Én már régi motorosnak számitok a hátam mögött hagyott 10év füvezés után.Olvasva ezt a sok faszságot hogy nem lehet rászokni,meg nem káros stb. csak nevetek.Nekem most kezd tele lenni a faszom az egésszel,mármint a füvezéssel.Szinte mindennap szivok vagyis nem szinte hanem minden nap!Voltak jó és rossz élményeim is.Én arra jöttem rá,hogy nemcsak anyagilag de agyilag is megviseli az embert,nem is kicsit mondjuk ez 10 évbe telt.Az a havi 60 amit jangira költ az ember + a járulékos költségek üditö,csoki,kaja stb másra is lehet költeni.MOndjuk mostmár nem de pár éve még ugy keltem reggel 6kor hogy már megvolt tekerve a cigi,és gyujtottam is.Igy dolgoztam és még dolgozok mindig de most már csak este szivok.Igy kamionoztam bejárva európát,mikor reggel felkeltem bekellett kapcsolnom a gps-t hogy tudjam,melyik országban vagyok egyáltalán.ÉN azt vettem észre magamon hogy magambafordultam,ami régen vicces volt már nem az,nincs semmi motivácio bennem,nem érdekel nagyon semmi.Már hányok a szagátol attól hogy elötte beszélgetek haverkodok de ha beszivok egyből belassulok és egyfajta szorongás jön rám.Hogy rólam beszélnek az emberek meg a mögöttem jövö autö követ engem,ez egy bohócpara.Arra is beszivva jöttem rá hogy lekéne rakni,mert függö vagyok.Erre nemrég jöttem rá,ugyhogy most ez a terv.Csak elég nehéz egy olyan közegben ahol mindenki sziv mint a munkahelyemen,hogy akárhova megy az ember mindenhol belebotlok.Tavaly kimentem fél évre dolgozni németbe mondván ott ugyse tudok szerezni,hát tévedtem.2 hét alatt összebarátkoztam a törökökkel és azt vettem észre hogy egy parkoloban szivunk ugy mint itthon.Mondjuk az flash volt.DE addig nem hiányzott nem is gondoltam rá,mert tudtam hogy hiába ugyse tudok szerezni.Szerintem komoly függöséget okoz de inkább lelkileg d eaz sokszor rosszabb mint a testi.A másik hogy anyagilag is megvisel pláne hogy a sok pitiáner diler még a 0.8 sem adja oda.Nem egy kis buzit basztam pofán mert át akart baszni,meg volt olyan is hogy a rendöröket hivtam rá azota börtönben ül a kis paraszt.Hát ennyi inkább sportoljatok vagy vmi értelmes dologra költsétek a pénzt.

 86. Marci Says:

  Sok gyökér… a fele nem tudja miről beszél -.- ….
  ha nem tudtok értelmeset hozzászólni … akkor ne tegyétek !

 87. XYZ Says:

  Ezen emberek közül az összes olyan selejtes, amelyik rendszeres fogyasztó, az alkalmiak is könnyen rákaphatnak, akik szintén nagy ostobaságot csinálnak a fűvel(minden alkalom nyomokat hagy)!!! A kommentek tartalma, nyelvhelyessége is erőteljesen árulkodik a mentális, és emberi gyengeségről!!! Szomorú, hogy már 14 éves hülye tyúkok is benne vannak ebben a szörnyű örvényben!!! Hova süllyedt ez a világ??

  10 éve masszívan drogozik, és kamionos?! A GPS-től tudja meg, hogy mely országban van?! Ez így helyén való??!!!

  Ilyenek mennek az autópályákon??!! Másokat veszélyeztetve?! Az ilyen baromarcúnak a detoxikálóban a helye, nem pedig a volánnál!!

  Abba akarja hagyni, de mégsem jön össze neki és azt állítják egyesek, hogy nem lehet függőségben szenvedi a fűtől??!!! Ezt senki sem gondolhatja komolyan, pláne, hogy 1-2 említett személy már konvergál a negyvenhez, vagy túl is lépte…

  Az az üzlet benne, hogy megszeretteti magát a buta emberekkel, akik minden pénzüket elszórják a tudatmódosítás érdekében!!! Olyan szemét mint a dohányipar, csak még aljasabb formában!!

  Ahogy nő az intenzitás, azzal arányban a mennyiségből is több kell, hogy ugyanazt a hatást sikerüljön elérni!!!

  Vegyétek már észre, ez egy piramis játék, ami lehúzásra megy és hosszú távon az egészség teljes leamortizálását vonja maga után!!! Aki ezt nem látja át, az retardált!!!

  Veszélybe sodorhatja akár az egész társadalmat is, ami eleve labilis pilléreken áll világszerte, MO-n főképp…

  Az ital a másik fele, csak pepitában…

  Mindhárom dolog(ital, dohány, drog), sőt kiegészíteném a steroidokkal(senki nem említette, pedig az is drog) is az egészség tönkretételét célozza meg, akárki akármit is mond!!!

  Ennek ellenére el kell ismerni mindegyikben van valami jó bizonyos egyének számára, de az biztos hogy a hozománya nem ér fel a szervezetre gyakorolt negatív hatásával!!!

 88. jozie Says:

  Kedves XYZ! Ha te tudnád hogy mennyien vezetnek beállva,valószinüleg nem mernél kimenni az utcára.Az hogy baromarcu vagyok ez egy kicsit sértő.Elmondom neked drága testvérem hogy beszivva sokkal jobban vezetek mint tisztán,kiélesednek az érzékeim javul a reflexem.De a viccet félretéve ma már nem vezetek úgy.És már nem is szivok,ez egyfajta újévi fogadalom.A jangival együtt a cigit is letettem,meglepö de nem hiányzik.A cigit nehezebb megállni abből elszivok napi egy szálat,de a jangitól már a viz kiver ha rágondolok.

 89. Gábor Says:

  Emberek, olvasom a sok hülyeséget, és csak nevetek:D Ez az egész fü vezés dolog emberfüggő, azon múlik hogy milyen akaraterőd van. Én pl érdekes hogy már több éve füvezek akár naponta, mégis 1-2 hónapokig simán elvagyok nélküle. Ha úgy alakul, akkor lazulunk a spanokkal egy cigi mellett, jó zene, üdítő, stb.:D Felteszem a kérdést hogy mért ne lehetne így lazítani? Másnak az a lazítás, hogy jól leissza magát, és totál roncs lesz. Abban semmi élvezhető sincs. De ha barátokkal, jó társaságban elszívsz egy cigit, abban mi a rossz? A lényeg az hogy egyáltalán nem okoz függőséget, legalábbis nekem nem. Aztán hogy a sok akaratgyenge embernek okoz e azt már nemtudom, magukra vessenek. Ha tudják hogy milyenek, akkor inkább ki se próbálják. Lényeg az, hogy okosan, és mértékkel:D

 90. gabi Says:

  szerintem a fű mindenkinek máshogy jön le; ATTÓL FÜGG hogy,miként kezeli le az egészet- én is szivom már több mint fél éve- és van amikor 2-3 hétig nem szivom és nincs semmi bajom – van amikor napi 2 cigit szivok- hetekig,, a fűtől az elméd olyan tályaira merülhetsz el ahol még az előtt nem jártál ˘ezt csak az érti aki ott van amikor ott kell lenni

 91. ezio Says:

  Kedves “légy optimista”!
  Én csak arra lennék kiváncsi hogy akkor az aki mondjuk hetente, vagy havonta alkoholt iszik és most nem csak fiatalokra gondolok(hogy isznak hányásig), hanem felnőttekre akik mondjuk egy ebédhez vagy vacsorához megisznak néha egy pohár bort, ebben az esetben ők is függők? persze nem komoly függök node akkor is, amig egy csepp alkoholt sem isznak akkor addig függők… pedig az alkohol elég elfogadott dolog, sőt a vörösbort egy pohárral étkezés után még ajánlják is mert egészséges… furcsa hogy függöségre bíztatnak manapság azok a fránya kutatók és orvosok, de vehetünk szélsőségesebb példát is, a fehér kenyér egészségtelen, hosszú távon mindenképp, és mégis nap mint nap fogyasztjuk, micsoda függőség vajon mért nem ismerjük ezt be magunknak és mért nem akarunk kigyógyulni ebből az egészségtelen szokásból…

 92. ezio Says:

  Lol XYZ, te beszélsz nyelvhelyességről, olvasd már el az első mondatodat, milyen összeharácsolt szöveg az… A másik, ami nagyon tetszett: “Olyan szemét mint a dohányipar, csak még aljasabb formában!!” El vagy tájolódva kiskomám… Ajánlanám figyelmedbe a Thank You For Smoking című filmet, vagy a “the union: business behind getting high” címűt. De nyugodtan utána is olvashatsz. A dohányipar génkezelt dohányt termeszt, vegyi anyagokkal permetezik az ültetvényeket, aztán jó pénzért eladják az embereknek, akik folyamatosan napi szinten ölik vele a szervezetüket(nem csak a nikotinnal, hanem a kátránnyal és más káros anyagokkal amiket egy füves pipában nem találsz meg…). Járj utána a marihuánának milyen káros hatásai vannak. Közelébe nincs a dohánynak… Ha már soroljuk a káros szereket (ital, dohány, drog) ne felejtsd el a kávét se, és csekkold már, hogy mindezek közül melyik felelős a legtöbb halálesetért és melyek követik a sorban, aztán nézz utána ebben a felsorolásban hol szerepel a marihuána fogyasztás… Nem győzőm ismételni magam, olyan jó lenne ha az emberek azután ítélkeznének és dobálóznának nagy szavakkal, miután utána jártak annak amiről beszélnek… A marihuána fogyasztása, a függőség kialakulása, a kiváltott hatás, ez mind egyéntől függ, az illető akaratától, érzelmi állapotától nem lehet mindenkire ráhúzni azt a skatulyát, hogy bizony függő lesz, erre veri el az összes pénzét, megváltoztatja, tönkreteszi stb… A marihuána nem halálos, nem okoz fizikai függőséget, értelmes embert nem változtat zombivá és stb… (még csak az üzleti része sem aljasabb mint a dohányiparé)… Ezek olyan félelmek amiket évtizedekkel ezelőtt vertek az emberekbe, és hiába vannak tudományos kisérletek és tények az ellenkezőjéről, a sok tudatlan, szűklátókörű mindezt ignorálja…

 93. Kryck Says:

  Üdv! Én csak olvasom itt a sok nyafogót, nekik azt üzenem nem kell senkinek mondani, hogy a fű rossz stb… aki ki akarja próbálni majd eldönti saját maga, hogy bejön e neki vagy sem. Nekem bejött de volt már, hogy majd egy hónapig nem szívtam és nem hiányzott de ha már volt akkor miért ne 🙂 Azt mondom ha van akkor persze de ha nincs az se gond! Olyankor megy a haverjaimmal a sok ökörködés és az felejthetetlen marad mindig is . De ha egyedül vagyok minden érdekes dolgon elflashelek, sokszor nézem a National geographic és a discovery adásait hogyan készült stb.. azok olyan f*szák :):) én azt mondom, hogy nagyon jó érzés soha nem bántam meg, hogy betéptem nem változtatja meg az életem!! Üdv…most is jó volt 🙂

 94. Vasilij Zaizev Says:

  Én oroszországból érkeztem ide magyarországra egy ismerőshöz aki ezt a kommentet irta.(én nem tudok magyarul)Otthon Szentpéterváron mindennapos a marijuana az LSD és a Kokain is.Én személyszerint csak a marist probaltam,bár az egyhéten elszívott füves cigik száma meghaladja a 4-5-öt is.Szerintem ez normális ott ahonnan jövök.Az itteni fiatalok (kortársaim 19-20)nem füveznek annyit mint othon.Nekem ez normálisnak tünik mivel én ebben nöttem fel.A fiu történetéhez csak annyit hogy nekem is ilyen volt az elsö alkalom ,oroszban elég hidegek a telek,én is majd megfagytam,de egyik barátommal rájöttünk,hogyha egy citromot belefacsarunk egy üveg vízbe és tépé elött-vagy közben megisszuk akkor az éhség és a szomjúság ,szédülés,fázás mind elmúlik.Hamár arra vetemedtek hogy füveztek legalább fogadjátok meg a tanácsaimat.A thc 97,6 fokon kiég szoval ha bongbol szivtok 5 másodpercig elég égetni a ”cuccot” a többit kidobhatjátok,így elkerülhetö a torokirritáció mivel a káros anyagok csak nagyobb höfokon égnek ki és párolognak el-ezek az anyagok okozzák a köhögést. Zdravstvujte Vasilij

 95. Gábor Says:

  Látom ezio te is hasonlóképpen gondolod, egyetértünk sokmindenben. Ha a sok akaratgyenge meg csinálja akkor vessenekmagukra ha 10 áv múlva zombik lesznek.

 96. PööTi. Says:

  Már bocs, de a cigire sem fél év alatt szoksz rá, hanem kell minimum 1 év, hogy vágyjon rá az ember!
  Ahogy a speedre, heroinra, exre és még sorolhatnám a durvább ill. lightosabb fajta drogokat rá lehet szokni, úgy a fűre is!
  Meg persze ha mindig kitűnő az anyag amivel dolgod van…
  Érdekes meglátásokat lehet olvasni! : D
  Nem próbál itt okoskodni senki, de szerintem látni lehet jó pár olyan embert aki már nem tud tudatmódosítók nélkül élni!

 97. xbella(igazi) Says:

  Norbi jó fej vagy xd

 98. xbella(igazi) Says:

  sziasztok 17 éves vagyok Gábor és Norbi nagyon bejön amit irtak xd

 99. xbella(igazi) Says:

  sziasztok 16 éves vagyok Gábor és Norbi nagyon bejön amit irtak xd

 100. xbella(igazi) Says:

  Gábor nem kell leirni felesleges xd

 101. xbella(igazi) Says:

  Gábor nem hised hogy senkit sem érdekelsz hm ?

 102. Gábor Says:

  Te talán érdekelsz valakit? Vagy magadra ismertél, és félsz beismerni az igazat? Vagy mibajod? Talán a szer beszél belőled mi?:D

 103. T.N.Madafakka Says:

  hali!
  22 éves srác vagyok és füveztem,nem is keveset,ugyanis tavaly 2005 júniusában kikeltek a növények amiket a barátommal ültettünk el…
  (szépek voltak és ütősek)!!!nade a lényeg…
  egész nyáron csavartam!napi 3 rakétát bedaráltunk a spanommal,volt olyan szitu hogy behánytam(besokaltam)de ritka volt és nem bántam,spanom meg annyira bekészült hogy egy nem létező pitbullt akart hazavinni,amit csak akkor láttam meg amikor be beszéltem magamnak(sosem fogom elfelejteni:D),mint mondtam(besokaltunk)mert átléptük a határt,nem bírt többet a szervezetünk…De leginkább ahogy mi hívtuk”műsoroztunk”mekegtünk a röhögéstől!szeptemberben viszont kiléptem angliába és ami megmaradt neki adtam(várom már hogy otthon legyek)…no de térjünk a lényegre!
  saját Range Rover autó áruházam van Boltonban pedig 15 éves korom óta szívom!
  perfekt angol vagyok,van egy gyönyörű feleségem,és egy imádnivaló kölköm,és egy baszott nagy kecóm,hozzá kell tegyem h fullos kecóm!…könyörgöm,miről beszélünk?nem befojásolta a tanulmányaimat,sosem voltam agresszív csak amikor a ketrecben harcoltam,és nem lettem függő!kipróbáltad?jólvan fiam,csak mértékkel ha még szándékodban áll műsorozni!behánytál?legközelebb szívj mértékkel vagy inkább ne csináld…bárki bármit mondhat,a fű nem tesz függővé!akarat kell mindenhez!én elértem a célom pedig elszívtam az életem jó részét!még is egy olyan ember vagyok aki valóra váltotta az álmait!szóval csak akarat kérdése az egész!
  ezt a regényt nem bíztatásképpen írtam,ha lehet ne csináljátok,de egy laza dzsóóótol nem lesznek problémák,max ha anyu,apu rajtakap kaptok 1-2 fülest azt csumi…
  nade addig is…Smoke and Fly;)ahogy elöttem írták…

 104. Merész Says:

  A fű az jó kis kikapcsolódás!Én ha tehetem szívók már másfél éve.egyszer lettem rosszul mert rá paráztam.Tényleg létezik olyan hogy az ember nem tud megmozdulni,de nekem bejön az az érzés,ha szívtok akkor csakis jó fajtát szívjatok,és jó nagy mennyiséget!Rá lehet kattani aki azt írja hogy nem az nem szív rendszeresen!

 105. Joe Says:

  Én is kiprobáltam 1x geciszarvolt me elötte megittam 1 üveg bort de késöbb amikor toltam akkor a legjobb érzés volt és aki aztmondja h csk a jellemtelen emberek csinálják akkor azok nyomorékok és sose probálták én ittam jó sokideig és a végére naonszarvolt kb 3ezer forint kellett h bebasszak de ha veszek 0.5grammot abbol elszivok 1x re 2 öt sokkaljobban élvezem mint a piát nekem ez a véleményem.

 106. djherold Says:

  én is kipróbáltam zt a füves cigit és egy szálat ketten lőttünk el haverommal
  de ez rám nagyon-nagyon rossz hatással volt minden ugy kezdődött hogy zsibbadt a fejem aztán nagyon gyorsan vert a szivem sőt már rosszúl is voltam legalább 1 órahosszáig aztán pedig a második órában már csak a zene hiányzott és más nem is érdekelt amire persze mozogtam még ha nem is akartam de bevallom őszintén hogy ez nekem nem jött be sőt többet nem is kén soha az éltben inkább alkoholt fogyasztok az nem üt meg ennyire
  Főleg azért nem kéne már hogy nagyon gyorsan vert tőle a szivem és erre meg ijjedtem nAGYON már azt hittem hogy itt a vég.
  szóval akinek nem tesz jót az ne is folytassa a továbbiakban mrt nagyon rossz vége lehet!!

 107. Ghost Says:

  sziasztok

  Nos én egyszer próbáltam ki a füvet.Sajnos fél gramm csúszott bele egy fél szál cigi dohányhoz.És még előtte 4 doboz sör is lement.MIután elszívtuk 3-man(egyik srác a felénél kiszállt,a vége meg már csak nekem maradt).Iszonyatosan bepánikoltam…………..halálfélelem járta át a testemet.Teljesen lefehéredtem.Ilyen érzést nem kívánok senkinek!Mindenkire rettegett arccal néztem higy utoljára látom azokat az arcokat.haveromnak csak felakadt a szeme,őt lefektették az ágyra,kialudta magát,és neki másnap reggelre jobb volt.
  Én a pániktól nem tudtam mit csinálni,csak mozogtam és futottam egy helybe,mert csak úgy tudtam magam tartani vmihez.hajnal 2-től fél 6-ig csináltam ezt.Csak utána ütött ki úgy a fáradtság rajtam hogy aludjak kicsit.Nos ez vlt 3 hete és ez az érzés újra és újra átjár,és folyton beszédülök.Próbálok tenni ellene de nagyon nehéz.

  Nos én nem mondom próbáljátok ki vagy ne próbáljátok.
  Csupán aki okosabb nállam,szeretném ha leírná mi lehet a gond:S:S
  Előre is köszönöm.

 108. Gábor Says:

  Legutóbb mikor beszívtam, nagyon ráflasheltem a fekás zenékre (2pac, Biggie stb:D) de kegyetlenül. A véleményemet már elmondtam, madafakka az egyik péda arra, hogy ha az ember okosan csinálja, akkor egyáltalán nem akadályoz semmiben.:D

 109. djherold Says:

  légyszi mondjátok már meg hogy aki először szívja annak meddig van benne a vérében és a szervezetében?
  erre az válaszoljon aki pontosan tudja!! fontos!!

 110. joziexxx Says:

  DJ Herold! Ha te elöször szivsz,akkor pontosan 4nap 6óra 23percig van benne a szervezetedben.én magam számoltam ki.Kielégitő volt a válasz remélem.

 111. joziexxx Says:

  Hallod Gábor,te elhiszed hogy az a madafakka vagy ki a geci,autoszalon tulajdonos.Akkor én Dubaiban vok szálloda tulajdonos,elhiszed az én mesémet is.Ne másokat nézz,hogy neki sikerült,akkor nyugodt szivvel szivhatsz? Hány évesek vagytok ti vazze 14-15?

 112. guriga Says:

  én 2szer szívtam életemben eddig! az elsőt 3om munkatársammal az nagyon adta és rohadt jó érzés volt szétröhögtem az agyam annyi volt amikor kezdett kimenni belőlem elálmosodtam és belustultam de nagyon jó volt és stresszoldó! a másodszor párhónapra rá szilveszterkor szívtam be de az nekem akkor valahogy nemjött be mert ráis paráztam előtte és hülyén éreztem magam tőle teljesen magamba fordultam olyan érzésem volt mintha mindenki engem bámulna meg olyan égőnek éreztem magam.aztán rájöttem hogy nem szabad előtte parázni mert akkor rossz lessz ha meg mégis parázik valaki előtte akkor ne szívja! ugy kell hozzálni hogy tök jó lesz és kész! am én nem tartom magam fügőnek hiszen csak 2szer szívtam de szerintem egy hónapban 1szer belefér egy kis finomság az nem teszi tönkre az embert az olyanokat énis elitélem aki napi vagy heti rendszeresen szívja! 20f

 113. Develop Says:

  Ezio! Ne szóld le más helyesírását, ha te sem tudsz két mondatot leírni hiba nélkül… Egyébként igazat adok neked, úgy ahogy, ahogy még sok embernek is, még ha ellentmondásos is… Nekem sincs jó élményem az elsőről, szinte teljesen úgy zajlott le, mint ahogy ” EZMITŐLVOLT????” elmondta, csak talán még egy két fokkal rosszabb. Tény, hogy túladagoltam, átszenvedtem három, talán négy órát, aztán kitisztultam, és másnapra nem volt semmi bajom. Aztán másodjára is megpróbálkoztam a fűvel, kisebb dózisban, és az már sokkal jobb volt. Azóta sem szívtam, és nem is akarok. Mentálisan rá lehet szokni. És ehhez nem kell, hogy valaki – ahogy itt sokan elmondták – akaratgyenge legyen, mivel mindenkinek vannak problémái, és mindenki, ismétlem mindenki el tud gyengülni egy idő után…. Nem fogom itt kifejteni még egyszer amit előttem leírtak sokan… Sok baromságot olvastam, és sok igazságot. Nem ítélem el, ha valaki szív, de nem is ajánlom. Mindenki döntse el melyik utat választja, de senki ne ítélkezzen már másokról, mert szerintem ahhoz kurvára nincs senkinek semmi joga…

 114. xdxdxdxdxd Says:

  Ha valakinek ez kell hogy eldobja az életét egy kurva fűért akkor csinálja csak majd amikor leépül akkor ugrik be neki hogy hoppá ezt nem kellett volna.

 115. Develop Says:

  Mért dobná el az életét, csak mert egyszer kipróbálta, vagy alkalmanként eltol egy cigit???! Mekkora egy begyöpösödött alak lehetsz…. Attól, hogy valaki havonta egyszer kétszer ki akar szakadni a valóságból, ebből a roh@dt szemét életből pár órára, az már egy elitélendő, mocsok ember?! Gratulálok a nézőpontodhoz….

 116. Gábor Says:

  Joziexxx 19 éves vagyok, és kitudja mi az igazság madafakkával kapcsolatban, de az a lényeg, hogy a füvezést lehet mértékkel is csinálni, aki meg függő lesz az vessen magára hogy ilyen akaratgyenge. Ennyi:D

 117. ezio Says:

  néhány havonta visszatalálok ide, és mindig felvidulok a hülyeségeken.:D

 118. seres pisti Says:

  nem nagyon szoktam gépezni és lehet hogy hibásan fogok irni de ez igan amit irni fogog én 16 éves vagyok és egy ojan történt velem tél volt karácsony akor volt egy jó kapcsolatom a barát nömel nagyon szeretük egymást és énekem ki alakult melete egy másik parátnöm azt is nagyon meg szeretem mid két lányba szerelmes voltam és egy nap ara ébretem hogy midkét lány hivot ugyanaban az idö pontban ugyanaz nap hógy menyek hozá de nem tudtam egyik hez sem meni mert nagyon fárat voltam gyurtam is meg minden és mid két lányal huztam 2 évig és másnap tobot mid két lány és ugy éreztem hogy öszeomlot az életem és a haverjaimat meg kerestem és el meséltem nekik és aztmonták ne bánkogyak majd meg békülnek együt éreztek velem de ez komoyá vált és a haverjaim le öltük egy asztal hoz ijen hácsó épületbe mentük be kártyáztuk beszélgetönk cigizgetök és monták hogy trópáljam ki én belementek az a nap mintha más let volna mint a töbi aztmonták na mijen a fü én montam jó nagyon az a érzés nagyon jó volt de ahogy mentem hasza felenagyon hideg volt meg eset a ho is és keztem be parázni miden forgot az eszem be és másnap mentem a suli ba akor alutam az egész orán alig vártam hogy menyek hasza fele és a haverókal legyek és keztem bele merülni de akor is aztmondom hogy senkise trobálja ki mégha rosza kedve akorsem nagyon nehezen tudtam ki szálni én is

 119. Doby 88 Says:

  hali mindenkinek :D,nos hol is kezdhetném,sokan írták a halálfélelemet,igen első utazásom nekem is ilyen volt ,az a lényeg h jól megteremtsd a környezeted.Mi 3 an voltunk,a fószer akitől vettük figyelmeztetett hogy csak 2-3 slukkot szívjunk,hát persze hogy vagy 8at szívtunk :)),minden okés volt,kezdtünk zsibbadni,fehéredni,szemünk pirosodni s 1xer csak bejött a képbe a a ”rosz impulzus” ami 1 hivás volt,az exemet hívta az anyja és mivel ilyenkor minden érzés felerősödik,s azt is érzed 1ben hogy levágják rólad h be vagy viccesedve,bemeséled magadnak…és megtörtént a baj.Az exem ráparázott és elindult lefelé a ”bad trip” lejtőn.Sajnos onnan kezdve én is el kezdtem ráparázni mert láttam hogy az exem mennyire szarul lett,és jött a már sokak által leírt halálfélelem szindróma(remegés,szívemet a torkomba éreztem),s már azon gondolkoztunk hogy taxit hívjunk vagy mentőt,(ekkor már hazafele rohant én meg kísértem aggódva miatta)az időérzékem nekem is felborult pár másodpere történt dolgokat úgy éreztem mintha már 10-20 perce történtek volna…közben aggódva uncsim iránt felhívtam,hogy jol van-e(de ezek közben agyban/gondolatokban már nagyon sok mindent lepörgettem,hogy mi van ha?…szüleim majd…nagyon sok mindent tovább gondoltam,bemagyaráztam,ráparáztam) Uncsim végül fel vette a telefont,ő neki jo volt az ”utazás” de ahogy meg hallotta a hangom s mondtam mennyire félünk,erre ő is elindult a lejtőn a s rágörcsölt…Gondolom sokan ehhez hasonlókat éltek át akik gyors szívverésről,halálfélelemről írtak.Ezért említettem az elején hogy meg kell teremteni a kellemes nyugalmas helyzetet viccesedés előtt ahova nem szűrődhet be rossz impulzus.Csak hogy befejezzem az ”utazásom történetét” mikor már jöttünk le a cuccról kezdet minden 1értelművé válni,a kicsi megnyugodás,még nagyobb megnyugvást okozott s így kezdet egyre jobb/kellemesebb lenni az ”utazás”,a végén már azon röhögtünk hogy mennyire ráparáztunk :))) Szummárumként megjegyzem a fű elsősorban ahogyan rengetegen leírták az érzelmekre hat,hatványozódnak az érzéseid,attól függ h szívás közben milyen impulzusok érnek s így utazol félelem,nevető görcs ill szomrú érzések között.Hülyeség az elsősorban hogy csak röhögsz és boldog vagy,persze ha van 1 jól ismert banda akivel lehet viccelődni akkor sokan csak a jó utazás élik át,de bármi rossz impulzus ér akkor azt hatványozottan éled meg. tehát a szar első élmény ellenére már többször próbáltuk elején 2-3szor 1 héten,de volt hogy fél évig nem,mégse éreztem semmi rászokási hajlamot,holott mára ”megtanultam” beszívni,megélni átélni az impulzusokat,tudom gondolataimat irányítani s jó utazást átélni.Aki megtanulja kezelni a fű hatását,szellemileg megérett rá,annak hatalmas pozitív élményei lesznek,a világot 1 teljesen más szögből látja,én minden esetben sokkal líraibb,szentimentálisabb egyszóval előjött a művészi énem,megértettem dolgokat,rájöttem dolgokra,olyanokat láttam meg dolgokban amiket tisztán nem,teljesen más szemszögből nézek meg 1 tv műsort,hallgatok meg 1 zenét,sokkal belsőségesebben élek át mindent,beleélem magam ,odaképzelem magam,1gszóval leírhatatlanul jó.A hozzászólásomban mind van pro és kontra,de aki értelmes és józan ésszel csinálja és megtanulja használni az mindenféleképpen hatalmas élményeket élhet át…nem hiába használják a füvet több mind 10 ezer éve s füvezett számtalan író, költő, művész ekik valóban másképp látták a világot s próbálták ezt megmutatni saját műveikkel…A beszívott álapotott nagyon nehéz elmesélni szavakkal leírni,én ezt így próbáltam,de ha füveztek akkor azt csak okosan s megfelelő tapasztalattal,ez a kulcs 😉

 120. Doby 88 Says:

  megjegyzésként a végére,akik azon vitatkoznak hogy mennyire lehet rászokni vagy mennyire hulladék az ember az ilyen,azoknak csak annyit mondanák hogy 22 vagyok,1dedűl élek dolgozok sulizok,főzök magamra,eltartom magam,kb 2 éve kezdtem,volt hogy heti többször is viccesedtünk az elején,de pl most fél éve ott fekszik a szekrényemben,ennyi, s mégse remegek érte,ha van kivel s ha rá vagyok hangolódva akkor jöhet…

 121. smokeweedeveryday Says:

  írtátok sokan hogy nem lettetek függök meg azt is hogy igenis rá lehet kattanni.
  sajnos rá lehet. én évek óta mindennap szívok. az elmúlt 2 évben jó ha 5 olyan nap volt összesen mikor egyszer sem szívtam be. középsuliban kezdtük. általában összedobtunk ketten haverommal, de akkor még csak heti 3-4x voltak ilyen napok. aztán érettségi után azt hittem hogy enyém a világ, bármi belefér. ennek megfelelően végig is szívtuk a nyarat. akkor még csak esténként. aztán ez folytatódott fősulin is. lényeg hogy pár év alatt eljutottam oda, hogy úgy van szükségem rá, mint egy alkoholistának egy kis piára. az, hogy estére legyen az alap, de megesik hogy napközben is eldurran egy-egy cigi. úgyhogy biztos forrásból tudom hogy rá lehet kattanni. és amint (amikor már tényleg szar ha nincs) kezdődik az ördögi kör beszívás hogy elfelejtsd a problémáidat, de ez még több problémát okoz.
  amit még sokan írtak, hogy ők már 3 hónapja meg fél éve mindennap szívnak azoknak meg annyit, hogy 3 hónap, fél év, 1 év az nem sok. én 6 éve szívok és kb olyan másfél éve van az, hogy már mindenképp meg kell, hogy legyen aznapra. ha nincs akkor nagyon feszült vagyok, meg nem túl mély de azért jóféle depim van…
  szóval itt azért hosszabb időről van szó, 1-2 év rendszeres szívás után még simán abba lehet hagyni apróbb gondok nélkül(elvonási tünetek mellett)
  ahogy én látom, az van hogy azok akik nem tudják abbahagyni azok már a legelején vagy már korábban is szeretethiányban szenvednek amit később csak fokoz az, hogy a használat során az ember elszigetelődik a társadalomtól.
  egy idő után már tényleg csak így tudja jól érezni magát viszont máshogy él meg helyzeteket a szer miatt (nem beállva is) ezáltal már nem olyan jó olyanokkal lenni akik nem szívnak… na és itt az a pont ahol szerintem ésszel még ki lehet szállni. mert nekem pl. a baráti köröm 90%-a rendszeresen szív. és itt már tényleg nehéz abbahagyni, mert mindenhol ott a kísértés..
  aztán ami még nálam gond lehetett, hogy egyre több mindent kezdtem el rendszeresen majd kizárólag beszívva csinálni és ezek a dolgok egy idő után összekapcsolódtak a betépettség érzésével. úgyhogy azoknak akik szívnak őszintén javaslom, hogy legalább ne szívjanak be minden film, játék, stb előtt.
  legrosszabb a lefekvős cigire való ráállás. én pl órákig vergődök ha nincs mert képtelen vagyok ellazulni és kikapcsolni az agyam.
  a legjobb pedig hogyha az ember csak társaságban szív, mintha innának pár sört. akkor nehezen válik rutintevékenységgé a beszívás.
  egyébként az is igaz, hogy ez a dolog hosszútávon teljesen máshogy hat különböző emberekre.
  van aki évekig szív és utána elhatározza -pár hétig ingerlékenyebb, borúsabb hangulatú mint amúgy -és abbahagyja, de van akinek ez tényleg problémát jelent, és nem feltétlenül megy első nekifutásra. de én így utólag arra szavazok, hogy nem éri meg játszani a tűzzel.

  ezek a meglátásaim a hozzászólásokkal kapcsolatban. amiket leírtam azokat másokon is rendszeresen tapasztalom.
  én azért még optimista vagyok és bízom benne, hogy egyszer valamikor menni fog enélkül is.
  ezeket a dolgokat amolyan jótanácsként írtam, de talán a legjobb tanácsom az az, hogy ne drogozzatok. és igen a fű is drog. (mondjuk szerintem nem jobban elitélendő egy füves mint egy alkesz, a két dolog nagyjából ugyanannyira
  veszélyes.) inkább menjetek el heti egyszer bulizni, igyátok magatokat egészségesen kurvarészegre és annyi. hosszútávon ezzel jártok jobban.

  bocs ha összeszedetlen voltam, most is eléggé szét vagyok esve..

  még:
  sokan írták másoknak, hogy szívjanak nyugodtan mert milyen jó lesz tőle.
  én függőként azt mondom nem lesz jobb, ne tegyétek…. többet fog elvenni, mint amennyit ad.

 122. egy 17 éves csaj Says:

  sziasztok én is kipróbáltam a füvet és az az igazság hogy nagyon birtam …nem tartott túl sokáig a hatás ..legalábbis úgy éreztem mert időérzék az nem nagyon volt..az elsőnél nagyon szarul lettem…hányinger….szédülés…nem nagyon tudtam normálisan menni..és annyira kiszáradtam ….uff nem is tudtam hogy egy ember így ki tud száradni….:)furcsa érzés kerített hatalmába….elkeztem kegyetlenül röhögni a semmin …:D kurva jó érzés volt…összesen 3 szor szívtam a másik kettő is kurvajó volt…szívnék még csak nem tudok szerezni ..:( ez van ! az előttem szólókhoz: bizonyított tény hogy a fű jó hatással van a szervezetre!!!! kis mértékben orvosság nagy mértékben méreg …:) nekem pl..volt úgy hogy fájt a fejem mint állat …szívta, egy kicsit 10 perc múlva semmi….pedig még a gyógyszer sem mulasztotta el !!!!erröl meg ennyit 🙂 chao

 123. Roli Says:

  Azt szeretném kérdezni hogy a szívre káros e az anyag mert nekem szívritmus zavaraim szoktak lenni nem sűrűn kb 1évbe háromszor és kiszeretném próbálni de nemmerem segítsetek. Előrei is kösz a válaszokat.

 124. viki Says:

  sziasztok én 27 éves vagyok most próbáltam ki pár napja a füvet.de sajnos nekem nagyon rossz volt kegyetlen fájdalmat éreztem minden test részembe.zsibbadtam,a szivem ezerrel vert hánytam mint az állat és az az érdekes hogy a 2 barátnöm is ugyan igy érezte magát.ezt a fájdalmat a leg rosszabb ellenségemnek se kivánom amit mi akkor átéltünk szóval én azt ajánlom soha ne próbáljátok ki mert nem olyan jó mint ahogy azt elöadják.

 125. Senki nem Says:

  Ha kipróbálod viseld méltósággal a következményeket, mert feltételezem maximálisan utánajártál eme növény minden porcikájának, minden hatásának. Elolvastál minden beszámolót, amit fel lehet lelni a neten, a haveroktól, vagy akár a közértben Cili nénitől és a kutyájától: Wuff -tól. Mert amíg ez a tapasztalat nincs meg, addig személy szerint nem ajánlanám ezt a szert. 🙂
  Annyi a lényeg, hogy nem kell mindent elhinni szóról szóra! Tökéletesen ismerni kell a szervezeted működését ahhoz, hogy pontosan tudd, milyen hatás várható. De ha meg már tudod, akkor minek próbálnád ki? A tapasztalatod meglett, nem? 😀 Nos, nekem az első 18 évesen volt. Arra az estére nem emlékszem, kivéve egy dolgot, amit én mondtam: “Ez nagyon jó érzés. Erre nem fogok emlékezni.” És onnantól képszakadás. Sikeresen hipnotizáltam magam. Akkor még nem tudtam, de ma már igen, hogy minden a fejben dől el. 🙂
  Második alkalommal egyvalamit ismételtem és nem tudtam leállni. Mondhatni azon az estén dadogtam. Durva para volt.
  Következő alkalommal is para volt. És még sokáig. Azt hittem rám így hat, hogy csak badtripjeim lesznek tőle. Mindenki roppantul élvezte, hogy hullára szívhatja magát, de nekem mivel mindenből kevés is elég, és ha ugyan annyit szívok mint ők, akkor vagy nagyon magasan vagyok, vagy nagyon mélyen. Rengetegszer az utóbbi történt, de aztán egy napon megtanultam “élvezni” a töménységet. Azon az őszi estén életemben először nagyon boldog voltam. Ami lezajlott bennem: örültem, ráflasheltem arra hogy sikerült legyőznöm a mélységet.
  Annyit mondok hogy a fű felerősíti az érzékeket. Amit gondolsz, ahogy érzel. Közben hat a testedre is, de azért az marad elme az úr. Sok sikert az univerzum felfedezésében!

  u.i.: szerintem az olvasók 90%-a nem érte még el azt a magasságot, hogy felfogja amit írtam, úgyhogy azoknak üzenem: Csinálj amit akarsz! Én nem irányítok senkit. Nem mondom meg hogy mit csinálj, vagy hogy mi a jó és mi a rossz. Te dolgod, hogy előbb megismered-e önmagad (mondjuk meditációval) és azután használsz szereket, vagy nem és meglepődsz, megijedsz, hogy mi történik veled. Bah, legyen ennyi elég!

 126. László Says:

  én herbál füvet szivtam de Nekem pl nagyon rosz 4 hete volt beis hánytam akkor és azóta olyan fura AKKOR KIHÍVTAM A MENTŐKET HOGY NAGYON ROSZUL VAGYOK DE SZERENCSÉRE NEM VITEK EL DE AZÓTA IS ÉRZEM FOLYAMATOSAN A FURA HATÁSAI NYOM A FEJEM OLYAN MINTHA SZÉDÜLNÉK DE MÉGSE SZÉDÜLÖK ÉS NEM NAGYON AKAR MULNI 4 EN VOLTUNK 0,25G RE MITŐL LEHET EZ ??
  MIKOR SÉTÁLOK IS OLYAN FURA DE MONDOM 4 HETE HOGY HERBÁLT SZIVTAM AZÓTA SEMMI ÉS 3 ADJÁRA FÜVEZTEM !
  VALAKI TAPASZTALT MÁR ILYET?? eLMULIK SZERINTETEK??
  IRJATOK AZ EMAIL CIMEMRE AKI TUD VALAMIT SEGÍTENI.
  lacoska94@citromail.hu

 127. Patti Says:

  Sziasztok!

  Kell egy interjút készítenem egy függővel/volt függővel, persze anonim lenne. Lenne itt valaki, aki drogozott/drogozik, és megtenné, hogy válaszol néhány kérdésemre? Ha igen, írjon az email címemre: patti091@hotmail.com , és előre is nagyon köszönöm neki:)

 128. ridik Says:

  enis kibrobaltam man a fuvet es meg bantam mert man 11 honapja syyivom de leakarok mondani mert nagzon lusta letem tole nem akarok mast csak egesynap syvni de tudom hogz ey nem jo eyert le akarok mondani rola es syerintem hujeseg hogz ha valaki nem brobalki mindent akor csak fel eletet elt ep etol lesyel mas mint a tobi hogz nem vagz ojan

 129. kabdbe Says:

  Én is nagyon szarul voltam szinte leperget az egész életem magamelött .Ugyériztem hogy folyamatosan kinevetnek és szédültem nagyon nagyon remegtem és a lábamat nem birtam megmozditani sirtam nagyon kiszáradtam nagyon nagy hülyeségeket kébzeltem be magamba pl nem mertem lelépni a lépcsöröl mert a dunát kébzeltem oda

 130. hercegnö Says:

  Már megint belevittek a haverok és most megint roszullletem behabzot a szám remegtem és a lábamba ugyériztem mintha minden egyes ér szét szakadna a rohat életbe én nem akarok töbett füvezni mert ezb egy nagyon nagy hülyeség rém álmaim voltak töle és rettegtem szinte láttam a halálom minden szar olyan volt minha leletvolna lasitva minden fu ez nagyon szar

 131. moncsihh Says:

  Istenem velem is ugyan ez történt!!!!
  Rettentöen rossz érzés!
  Mikor legelöször csináltam akkor rettentöen jó wolt!
  Én is csak nevettem mindenen!
  De a 4. vagy 5. az non durva wolt!
  Csak én azt beszéltem be magamnak h. elfogok ájulni vagyis flasheltem!
  Mndenkinek mondtam h. beszéljenek hozzám mert ha nem beszélnek megfogok halni,elájulok!
  Rettentöen rossz!
  Fáztam,úgy vittek végig a városba a haverok mint aki részeg, hánytam minden!
  Kurva xar!
  De én már függö vok sajnos!
  Az életem romokba hever :/

 132. xdxj Says:

  mindenkinél más a hatás nálam : nem foglalkozok semmivel csak úgy vagyok nem bánt semmi nyugi van szóval jó
  mindenkinek ajánlom minimum 1x
  😀

 133. smokinger Says:

  én az első alkalomra már nem igazán emlékszem csak aszt tudom 14 éves voltam most 27 vagyok és még most is szeretek füvezni
  7napol 5 – 6 nap tutti szivok legaláb egy jointot de van hogy 3mat 4 et is de ha netán nem jőn rá ősze a cash akor sincs semmi bajom van hogy nem szivok 3-4 napigsem és nincs hiány érzetem de ha tehetem elszivom és nem azért mert anyira rá vok katanva hanem mert egy unalmas kisvárosban élek és nem lehet itt csinálni semmit
  ki probáltam már más szintetikus anyagot is de azok nem fogtak meg anyira sp-zek is nagyon ritkán meg néha karikázom is de azok abszolult nem hiányoznak van hogy fél évig nem dobok de van olyan is napokig nem alszok és utána sem hiányzik
  de már a fü sem adja aszt amit régen lehet a 13 év allat valamijen szinten imunisá váltam rá de ma már azon a szinten vok hogy bármenyit el tudjak szivni egy nap alat

 134. smokinger Says:

  ja és ki hagytam a sztoribol hogy hiába füveztek 13 éve semmi hátrányát nem tapasztaltam az otta még csak meg fázva is nagyon ritkán volta mert ugyan is nem árt ha tudjátok aszt is hogy tőb mint 85 féle gyogyhatásu anyagot is tartalmaz ezzel nem akartam senkit arra ősztőnőzni hogy füvezen nyugotan dőncse el mindenki saját maga de viszont a ma használt legál herbárrol mindenkit ova intenék mert az hiába legál mindig külőmbféle méreg anyagokal párolják ami még ép nincs tiltolistán a cannabist sok hejen gyogyászati célra is használják csak a mi kis országunk sosem volt nyitot semmijen jo dologra

 135. erik1991 Says:

  ne szivjatok herbált csak füvet!!!!

 136. Geralt Says:

  Én életemben elösször otthon téptem 1g erőset, elszáltam, 4 órán keresztül, felpörögtem :))
  rohangáltam a lakásban fel alá, félmesztelenül ( Zene a legfontosabb)
  Infected Mushroom 4ever !
  Azóta minden nap szívok, még nem tudom megéri-e, majd kiderül egyszer vagy nem de EZ biztos.
  Elme nyitásra kiváló, következő lépés magic mrooms.

 137. vilcsi Says:

  hát amugy meg jah lehet ezt mértékkel is csinálni 😀 de am nem sokat szívok csak ha össze jön a társaság 😛

 138. Nem akarok Says:

  Na nekem teljesen más a problémám hogy letenném de nem tudom.Mikor be vagyok állva akkor sem tudom néha felengedni magam.Mert bűntudatom van ,hogy szívok.Már nem akarom hogy ez töltse ki a mindennapjaim.19éves vagyok és most fogok dolgozni.Nem akarom hogy mindennap szívjak.Sőt nem is akarok szívni csak normálisan akarok élni.Néhány tipp?hogyan szokjak le?mit csináljak hogy ne gondoljak rá és ne legyek ideges?

 139. Norbi Says:

  csáó! énis ki probáltam a füvet már de nem vagyok függő! mindig nyári szünetbe szívtunk haverokkal! de nyaranta 2-3 alkalommal! már nem szívtam 2 éve, és egyik nap haverom meg kinált fű-vel de nem rendes fű volt hanem Herbal! azt mondta olyan mint a fű meg keményebb és elöbb hat! bele szívtam 2 slukkot elsözör és bent tartottam és a második körnél is ketőt szívtam bele, de a második slukk-nál már rendesen éreztem a hatást és ki is ütött rendesen! olyan gyorsan hatott hogy kicsit paráztam hogy már hat is kb 1 percen belüll és el kezdett verni a szívem és nem éreztem jól magam az elején de el múllot szerencsére aztán olyan érzésem volt mintha más világba lettem volna esős nap volt és a hatás alatt rendesen napsűtéses idő lett! végülis nem is ezért irok hanem hogy az elején a para meg a gyors szív verés az normális? vagy mitől lehetet? üdv,….

 140. TALÁN Says:

  a marihuánának mien hatásai vannak?

 141. névtelen Says:

  Elsőre a legtöbbeknek rosszul esik a zöld…ezt állítom, mivel én is szarul voltam az első 3-nál.. vert a szívem és rá paráztam, hogy elájulok vagy be halok…de alkalmanként egyre jobb az érzés, mikor rá jössz, hogy nicns mitől parázni, miközbe a szíved ugyan úgy ver…nem arra kell figyelni mert be meséled amgadnak, hogy helyzet van közbe nincs is semmi gáz…de erre mindki rájön aki az elsőnél nem adja fel:D … én pl a zöldtől hozok jó döntéseket, folyamatosan fejlesztem az ember ismerő képességemet, szakadok ha úgy vagn, vagy csak mesélek de szüntelen…és a parázós részét is úgy kell fel fogni, hogy mekkora poén…és másnak el mesélheted, hogy bazdmeeeeg….annyira para volt:d nekem voltak tök para élményeim és élveztem őket 😉 mert cska velem történt meg az ami.. és ez kurvajó..de egy idő után ez a parázós része meg szűnik és csak a dumálgatós, zenére flesselős, vagy csak simán agyba flesselős, el gondolsz valamit és azt érzed át….és csak magyarázól, szabadabb vagy tőle és igen, ez tényleg ártalmatlan dolog főleg ha csak zöld van abban a bizonyos meg tekert cigiben;) (olvass utána) mivel nem tartalmaz kátrányt és azon kívül, jó hatásal van a szervezetre is, a tüdőre , az agyra…meg mittomén még mire..nem véletlenül létezik gyógyászati marihuána amivel tömik a rákos betegeket, vagy egyéb káros betegeket…éhség hozó, fogadni mernék, hogy 63 kilómból ettől lett 73 😉 az egyetlen amire káros az a rövidtávú memória, ezért nem kell túlzásba vinni bár én úgy is csináltam … és ha valaki rá szokik, az egyszerűen buta és bután kezeli..erre nem lehet rászokni csak MAXIMUM pszichésen( olvass utána) ami annyit jelent, hogy magyarul te bemeséled magadnak, hogfy neked ez kell és ah…közbe semmi.. most már én is csak hébe hóba adok az érzésnek egy két barátommal és ennyi 🙂 kikapcsoilódni tökéletes és, hogy el rendezd a gondolataid a fejecskédben 😉 elsőre nem kell sokat bele szívni és csak lassan fogadd a cigit, nem kell durrantani … és akk érezni fogod azt jóság,d e ha még se akkor majd legközelebb, h akkor se, akkor majd az után, de meg éri…csak tudni kell mi alatt rosszul vagy, hogy nem vagy te szarul, csak kezelni kell tudni ezt az ELEJÉN!!! hatalmas élményeket lehet szerezni ezzel, amiket nem tapasztalnál meg józanul 😉 bár rossz az az állítás, hogy nem vagy józan az idő alatt mi alatt be vagy tépve, mert mindig mindenről tudsz..nem tudat módosító:).. csak indulj ki abból, hogy más államokban ez legális 😉 szerinted a kormányfő van akkora buta segg, hogy legalizálja? 😀 ..hagyjuk ezt.. itt is csak ezt kéne legalizálni azt jóélet lenne.. az orbánt be kéne szívatni a faszba és nyugodt életet élhetnénk ! :D…ezennyi

 142. névtelen Says:

  a lényeg, hogy ne felejtsétek el azt az egy dolgot amiért élünk 😉 az Istenről “beszélek” és ha rá jöttél, hogy milyen fasza kis + ez a dolog az életedbe, akkor köszön meg neki mert ezt ő adta, teremtette meg nekünk a sok ördögi gyártmánnyal szemben amit már úgy állítanak elő 😉 mert az összes többi, az alkoholtól el kezdve a drogokig az ő gyártmánya, de ez az egy az Istené!…a különbséget érezni 😉 úgy hogy, vagy bolond vagy és piázol és drogozol vagy csak füvezel ! Igazából ha a helyes úton jársz ami alatt tudjuk mit értek, akkor most csak ezt a dolgot nézve, de tudod mi a jó 🙂

 143. Valaki Says:

  Itt egy cikket masoltam be,bocs ha hosszu,de egyaltalan nem egeszseges!!Meghogy nincsenek karos hatasai..Olvassatok utana,..A marihuána (THC = tetra-hidrocannabinol) egy kifejezetten erőteljes, kellemes érzetet biztosító, mérgező anyag. Hatással van a központi idegrendszerre, megváltoztatja és károsítja az agysejteket, amelyek kontrollálják a gondolkodást, az érzelmeket, az örömérzetet, a koordinációt, a hangulatot és a memóriát. A „fű” szintén károsítja az agyalapi mirigyet, amely szabályozza az éhség- és szomjúságérzetet, a vérnyomást, a szexuális viselkedést. A marihuána hatóanyaga már kis mértékű fogyasztása esetén is felgyülemlik az agyban található idegsejtek között lévő mikroszkopikus szabad helyeken (szinapszisok). Ez az elzáródás lassítja és csökkenti a kritikus információármalást az agyban – így pl. a test jelzései nem jutnak el a megfelelő helyre, vagy hamis jelzések továbbítódnak. A marihuána-fogyasztónál gyakori tünet a megnövekvő éhség- és szomjúságérzet, vizelési inger. Ugyanakkor sérül az észlelési (percepciós) képesség is, ezért gyakran fellépnek többek között vizuális, audio természetű hallucinációk is. Hosszú távú használata során a marihuána fiziológiás hatására az agy megszünteti azon kémiai anyagok termelését, amelyek a jó közérzetet, a harmónia, kiegyensúlyozottság természetes érzetét okozzák, így a fogyasztónál egy bizonyos rendszeresség nyomán kialakul a lelki (érzelmi) függőség után a kémiai függőség. A marihuána-függővé vált személy elveszti az észlelés, gondolkodás és a valóságlátás eredeti minőségét, szellemileg és lelkileg leépül. A marihuána fogyasztón elhatalmasodik a fogalmak és gondolatok alkotásának nehézsége, mérlegelését nehezíti a gyenge koncentráció, a természetes motivációk elvesztése. Mindennapjait a széles hangulatingadozás, agresszió és ellenséges viselkedés, valamint a depresszió, szorongás és paranoia teszik pokollá. A mariuhána tipikus fogyasztása irritációja folytán növeli a gége- és nyelőcsőrák kialakulásának kockázatát. Füstje jelentős károsodást és pusztítást okoz a tüdőben, így csökken a tüdő oxigénhozó és szén-dioxid eltávolító képessége. Lerakódásai elősegítik a hörgők begyulladását, megvastagodását és a nagyobb mértékű nyálkaképződését, amelynek hatására keskenyebbé válnak a légutak. A marihuána füstje kétszer annyi kátrányt tartalmaz, mint a hagyományos cigarettafüst ezáltal nagyobb mértékben növeli a tüdőrák, a tüdőgyulladás, és fertőzés kialakulásának kockázatát. Mára a kutatások igazolták, hogy növekedésben, fejlődésben, az energiaszint stabil fenntartásában és a szaporodásban szerepet játszó mirigyek, szervek és hormonok hálózatát is károsítja a marihuána (agyalapi mirigy, pajzsmirigy, gyomor, nyombél, hasnyálmirigy, mellékvese, here, petefészek). Ezek mellett rombolja az immunrendszer azon képességét, hogy megvédje magát és a testet a támadó baktériumok, vírusok, kémiai anyagok, idegen részecskék, paraziták, gombák, egyéb mikororganizmusok és fertőzések ellen, valamint csökkenti az immunrendszer azon képességét, hogy védje a testet és megakadályozza a burjánzó (rákos) sejtek növekedését. Közvetlenül károsítja a gerincvelőt és a belső elválasztású mirigyeket. A marihuána használata csökkentheti és károsíthatja a spermákat, azok számát és sebességét, valamint a szexuális vágyat. A nőknél a petesejtet károsítja, negatívan befolyásolja a peteérést, megzavarja a menstruációs ciklust és megváltoztatja a hormonszintet. A terhesség alatti rendszeres fogyasztás csökkentheti a születéskori testsúlyt és a magzati alkoholfogyasztásos szindrómához hasonló fejlődési rendellenességeket eredményezhet (túl kicsi fej, elégtelen növekedés és fejlődés). A marihuána és származékai fogyasztásának pedig a legújabb ismereteink szerint károsíthatja a kromoszómákat, amelynek eredményeképpen a sejtek rendellenesen működnek, és torzul az örökítőanyag-állomány is.

 144. kriptonit Says:

  Felmerült bennem pár kérdés:

  Mennyit kell szívni, hogy belehalj???
  Miért legális hollandiában???
  Miért nem haltak még ki a hollandok???

 145. elixir Says:

  a thc kiürülési ideje a szervezetből 14-28 nap. az, hogy egy hónapig nem szív valaki, az nem jelent semmit…
  persze minden ember más, van aki rá tud szokni, van aki nem. illetve nem jelent neki gondot abbahagyni, mert erős az akarata. abbahagyni viszont csak az elején lehet, mert aztán elkap a gépszíj.
  lehet hogy egy évig csak havonta nyomtok el egyet, de aztán fokozatosan sűrűsödni fognak az alkalmak. fokozatosan alakul ki a függés. először csak a jókedvhez kell. aztán a gyengeségek elnyomására, majd a fenntartáshoz.
  a legrosszabb az egészben, hogy mindig a barátok adják az első lökést és lesznek támogatók a dologban. amíg a barátok fontosak és ők csinálják, addig nincs esély a leszokásra.
  a legnagyobb tény, hogy lelki függőséget okoz. a párkapcsolatok romlásához, megszakadásához vezet. az ember erősebbnek érzi magát tőle mentális értelemben. a komplexusokat, emberi hiányosságokat oldja.
  mindenkire másként hat, de az agresszió, düh, pesszimizmus, önzés, egoizmus a velejárói. a nyomottság, üresség érzéséről nem is beszélve, amit másnap reggel ébredve tapasztal az ember.
  nélküle “kevésbbé színes” a világ.
  leszokni úgy lehet, ha megszakítod a kapcsolatot azokkal, akikkel csinálod. szólsz valakinek, akire számíthatsz. elmész pszichiáterhez.
  és ezt az első gondolatnál meg kell lépni.

  http://videoklinika.hu/video/csernus_marihuana_fuvezes_forum

  http://videoklinika.hu/video/Drogok_a_fu

  http://videoklinika.hu/video/mit_tegyek_a_baratom_egyre_tobbet_cuccozik_

  http://videoklinika.hu/video/ormay1017_marihuana_mp4

  http://videoklinika.hu/video/csernus_fuvezes_amotivacio_

 146. lizamiza Says:

  Én nem szeretnélek megbántani, de az olvasottak alapján szerintem ez puszta kitaláció. A fűtől első sorban szomjas leszel és nem farkas éhes, valamint ez a para hallucináció amit leírtál sem tűnik reálnak azt nézve, hogy azért nem egy durva szerről van szó. Mesének nem rossz, de hogy az ember elhiggye, ahhoz elég gyenge.

 147. Frances Horror Says:

  Szia!
  Miért hazudnék? Mindenkiből mást vált ki minden szer, függ ez az idegállapottól

 148. Érdeklödö Says:

  Sziasztok! (lányrol beszélek)
  Lenne egy olyan kérdésem hogy ha valaki rendszeresen használta a füvet egy évig legaláb ugy majdnem minden nap és mellete keményeb drogokat eksztázit spid-et és eszt abbahagyva milyen fizikai jelei lehetnek ha esetleg még mindig csinálja vagy ha néha néha csak vagy hogy leált vele .Mert van egy nagyon közeli ismerösöm söt töb mindt ismerösöm és segiteni probálok neki mert fontos nekem .! És ittis amugy ugyanaz az a szituáció lép fel mindt amint a leirtakban is irtátok a barátokról ! it is egy barát az aki kinálja és viszi bele ! De eltiltani a a barátnöjétöl mégse tilthatom el mert szeretem nagyon ! és nem akarom le korlátozni vagy hasonlók ebböl nagyon szarul lehet kijönni .! Kérlek a leszokással is kapcsolatosan irjatok tippeket segitséget mert tényleg nagyon fontos nekem! Az elöbiekhez hozáfüzve igaz ez a tudományos maszlaggal is csak az a baj hogy az átlag ember aki ilyet használ az a fele szövegnél azt mondja hogy baszok rá de igaz és én ehez hozáfüzném hogy nem 1-meg 2 évet lehet kapni érte !!!! és mielöt valami okossab hozáfüzne valami oylan mondandot hogy nemis lehet kapni most engedik ki egy jó ismerösömet pont emiatt hiába jó de nemmegy vele az ember semmire lehet hogy pillanatnyilag kikapcsol meg elfelejteti a broblémát de meg nem oldja ! Aki tiszta józan beszámitható állapotba is aszt tugya mondani hogy figyelj nekem nemkel csinálnom semit ahoz hogy jólérezzem magam mert anélkül is megy ! ezen érdemes elgondolkodni hogy miért van !! az elöbbi mondandomhoz viszatérve légyszives segitsetek!
  MIELÖTT AKÁRMELYIK IS IRNÁ HOGY FOGALMAM SINCS MIRÖL BESZÉLEK EZZEL KAPCSOLATOSSAN AKKOR ELMONDANÁM HOGY MINDT MINDEN EMBER ÉNIS KIPROBÁLTAM!

 149. zusigár ervin Says:

  énis pont igy vagyok vele nagyon jo cuc amugy a drog jo hogy fel találták 😀

 150. suranyikrisztin Says:

  Helló Mindenkinek!! Az én véleményem az,hogy jó!I Itt nem a füre gondolok hanem másra pl:szellemes.Úgy gondolom csak az lesz függö aki nem tudja a határt betartani. Lehet csinálni észel és ész nékül. Én magam tavaly próbáltam ki elöször(31 évesen) és kb
  20-szor használtam. Ettől még nem lesz függö senki szerintem. KEDVES ÉRDEKLÖDÖ!! Szép dolog,hogy segitenni akarsz a barátnödön de amig ő nem dönti el,hogy lecsökkenti vagy abba hadja addig nem tudsz neki segitenni mert mindenkinek saját érdekébben kell abba hagyni nem más miatt ha értesz. A másik ha te tényleg használtad tudod,hogy jó!! Örülök neki,hogy te tudod kezelni és nem lettél a függöje de a barátnöd el szállt vele sajnálom neki kell akarnia elöször,hogy leszokjon. Én egy 24 éves barátságottt vesztek el a drog miatt nem tudok a barátomnak segiteni mert NEM akar leszokni és ezt ő meg is mondta:NEM TESZEM LE MERT JÓ!!!! te szerinted én mit csináljak??? Aki egyszer kipróbálja mindig csinálni fogja ha még nem is mindenap de néha-néha igen erre legyek ÉN a példa.

 151. Csak Simán Gergő Says:

  7 éve szívok folyamat nap mint nap 3 éve mióta bejött a bio fű azóta mindennap azt szívok és ha pár napot kihagyok nem kattogok be meg nincs hiány érzetem se….ez már csak rutin nálam hogy fűvezek!!És erre nem lehet rászokni!!!Szerintem!

 152. Bri Says:

  Szia mindenki-Hát szerontem mindenkinél mások a mellékhatások és az utóhatások.Én hétfőn téptem be először rendesen eddig kb meg se éreztem akárhányszor csináltam.Ez a cucc ütött.Jó volt egyik pillanatról a másikra elkezdtem röhögni,pedig előtte azt hittem h nem történhet rossz ez csak játék.Aztán mindenen nevettem és egyszer csak barátnőm elájult,azt hittük meghalt de felébredt kicsivel utána hányt és jobban lett.Nem tudtuk mi a valóság,olyan érzés mintha egy másik dimenzióban lennél,elején vicces volt de utána féltem,ijesztő volt az a világ.tudtam gondolkozni de mégse,a testemet nem nagyon bírtam irányítani ,remegtem,vert a szívem ezerrel csakl arra tudtam gondolni hogy legyen már vége, és csak 2 óra után ment ki a hatás .aki nem próbálta nem tudja milyen érzés ez ,ezt nem lehet elmondani.de soha többet nem akarok ilyet érezni ,lehet valaki jól lesz tőle lehet valaki elájul lehet valaki depressziós lehet valakinek agyi károsodása lesz miatta lehet valaki belehal. sosem lehet tudni.ezért nagyon kiszámíthatatlan,de én rájöttem hogy ezért ez nem játék itt az életeddel szórakozol.mindenkinek sok szerencsét a leszokáshoz vagy ahhoz h ne legyetek függők mert az életetekkel szórakoztok és lehet nem lesztek szerencsések és bumm jön a halálköszönöm ha elolvastátok.puszi és további szép életet:*

 153. Goy Says:

  Helló
  Nem tudom mi ez a nagy szarakodása marihuána körül de véleményem szerint nem károsabb mint mikrohullámos sütőt használni.
  Itt is a mértékletesség a fontos PL: ne az egész nap arról szóljon, hogy be vagy tépve.
  Reggel felkelsz elmész dolgozni , este haza mész és mielőtt lefekszel vagy mielőtt pároddal vagy elszívsz egy vékonykát és ennyi mi ebbe nagy dolog ja és nekem 100x jobb mint a kamagra vagy a Viagra ettől kezdve meg kicsit sem érdekel káros e használ jó nekem is páromnak is ennyi. Véleményem szerint a génmanipulált búza tengeri is van olyan veszélyes a szervezetre.
  Meg hát a mai rohanó világba ahol minden úgy van megtervezve dolgozz de ne élj meg belőle szerintem kell ennyi lazulás este film előtt. De jelzem ne az egész nap erről szóljon és a kemény drogokat mélységesen elítélem. Tudomásom van olyanokról aki orvos vagy aki ügyvéd és senki nem tudja róluk, hogy szívnak és egyáltalán nem kevesebbek, és nem is befolyásolja őket negatívan.
  Azt, hogy meg mennyire káros mindenki ítélje meg magának. Ismerek olyan embert egész életében mezítlábas cigarettát szívott 84 éves koráig és nem tüdő rákban halt meg. Sok mindent befolyásol mire van hajlamod és mit örököltél.
  Üdv mindenkinek.
  Jó tanács agyilag legyél mindig ott ne csábulj el a mérték a fontos.
  Csinálj magad köré egy normális életvitelt amibe hébe hóba belefér egy kevés.

 154. Queen Says:

  Helló. Azoknak, akiknek az a véleményük, hogy a rossz élmények csak az első pár alkalomra korlátozódnak, elmondanám, hogy sok esetben ez egyáltalán nincs így. Az én esetemben legalábbis minden egyes alkalom rosszul végződött. Volt, ami kevésbé rosszul, de pozitív dolgokat sosem kaptam ettől az egésztől. Azok, akik a kipróbálásán gondolkodnak, ajánlom, hogy olvassák el, amit most leírok. Gondolom, az emberek nagy többségének nincsenek ehhez hasonló „élményei”, de szerintem mindenképp tudnotok kell, hogy mit kockáztattok.

  Pár éve, mikor kimentem külföldre tanulni, bekerültem egy olyan társaságba, akik napi szinten füveztek. Én már régóta ki akartam próbálni, csak addig nem volt rá esélyem, mert elég visszahúzódó ember voltam/vagyok, és nem voltak meg hozzá a „kapcsolataim”. Szóval amikor feljött a téma, kapva kaptam az alkalmon. Első alkalommal bongból szívtunk, na, ekkor már az elején azt éreztem, hogy szétég a tüdőm, pedig nem vagyok egy kezdő dohányos. Kb. 10 perc kellett, amíg beütött, amit abból vettem észre, hogy elkezdtem magammal vitatkozni, hogy azért látom homlyosan a tv-t, mert be vagyok tépve, vagy mert elromlott. Oké, ez így viccesen hangzik. Az már kevésbé volt az, mikor ez a kis vita begyorsult a fejemben, és ez addig-addig fokozódott, míg végül iszonyatos pánikba estem. Hallottam a saját sikolyomat a fejemben, úgy üvöltöttem belül, mint egy eszelős, miközben a testem lezsibbadt, és képtelen voltam mozdulni vagy szólni. Valami leírhatatlan érzés volt, mintha minden másodpercben bombák robbantak volna a fejemben, amiktől egy-egy újabb adag rettegés árasztotta el az agyam. Közben a barátom ott volt mellettem, én pedig még annyit sem tudtam kinyögni, hogy „baj van”. Aztán rámjött a hányás, ketten kellett kicipeljenek a mosdóba, mert az izmaim teljesen elernyedtek. És itt jött a legjobb rész, ugyanis lementem a „pokolba”. Egy szimpla gondolat elég volt, és már éreztem is, hogy valami húz lefelé, az agyam pörgött, olyan kérdéseket tettem fel magamnak, amikre már nem emlékszem, de nagyon fájdalmasak voltak, és gonosz válaszokat adtam rájuk magamnak, mindezt valami őrült sebességgel, és közben csúsztam egyre lejjebb és lejjebb, míg a végén azt éreztem, hogy nincs lelkem és nincs Isten, csak űr van, és sivatag, és egy gonosz hang a fejemben.
  Ez után az alkalom után nekem is azt mondták, hogy mindez azért történt, mert még nem vagyok hozzászokva, és majd innentől kezdve milyen jó lesz. Oké, belementem, szívtam velük kisebb mennyiségeket, de soha, ismétlem SOHA nem tapasztaltam, hogy jobb hatással lett volna rám, mint mondjuk egy-két sör. Ellenben minden egyes alkalommal szorongást éreztem, és azt, hogy el akarok menekülni az emberek közeléből. Ezen csak az segített, ha valami logikai fejtörőn gondolkodhattam, vagy volt valami hülyeség, amin röhögni lehetett, de ezek sem sokáig. Ennek ellenére egy idő után azt gondoltam, hogy egész jól kezelem a dolgot, és bevállaltam egy nagyobb adagot. Minden úgy történt, mint előző alkalommal, csak a pokol helyett most azt hittem, hogy meg fogok halni. Banálisan hangzik, de amikor fekszel egy kanapén, és azt gondolod, hogy a te életed ITT és MOST pár percen belül véget ér, hát, nincs kedved röhögni. Olyan érzés volt, mintha egy vasmarok szorította volna a szívem, az állkapcsom meg annyira befeszült, hogy azt hittem, eltörik. Hallucináltam is, a LIGHT szót láttam a falon, belül meg üvöltöttem, hogy nem, nem akarok belépni a fénybe… ja, és volt pár kedves kis paranoid tévképzetem is, pl. hogy a szobában lévő emberek direkt megmérgeztek, hogy a halálom után kivághassák a szerveimet és megehessenek.

  Ezek voltak talán a legdurvábbak, ezek mellett volt pár „lájtosabb” élmény is, pl. volt, hogy azt képzeltem, hogy a cucc hozzáférkőzik a kisgyerekkori gondolataimhoz, és megmérgezi őket. Vagy csak szimplán iszonyatosan szégyelltem magam, azt gondoltam, hogy azt emberek belém látnak, olvasnak a fejemben, és undorodnak tőlem.

  Mindezek kb. 5 hónap leforgása alatt történtek meg, és akkor még csak a legdurvábbakat meséltem el. Történt mindez úgy, hogy semmi komolyabb trauma nem ért életemben, és elmebeteg, sátánista állat sem vagyok. Szerintem ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy az ember levonja a következtetést, hogy valakinek a fű igenis rossz. Ha a szívemre hallgatnék, azt mondanám, egy alattomos, gonosz sz*r, és az égvilágon senkinek sem ajánlom. De elfogadom, az emberek többsége faszán érzi magát tőle, ha nekik bevált, egészségükre. Viszont aki még nem próbálta ki, az igenis számítson rá, hogy olyasmi is benne van a pakliban, amit én átéltem. Annyit még hozzátennék, hogy továbblépni sem könnyű, engem ezek a dolgok annyira megráztak, hogy hónapok kellettek, míg úgy-ahogy megemésztettem őket.

 155. krifti Says:

  Sziasztok!Én hat évvel ezelőtt 3 éven keresztül nyomattam a dolgot,nagyon durván rá voltam kattanva! Olyan elő sem fordulhatott,hogy egy nap se szívjak,vagy különben megbolondultam,sírtam meg ilyenek… Mivel még fiatal voltam,ezért gondolom nem vettem észre útközben,hogy már a depresszióba szívtam magam… Aztán egy hirtelen fordulat,egyik napról a másikra ott hagytam a csapatot és rászoktam a piára a fű helyett,majd jött egy pasi az életemben és nem hagyta ,hogy igyak és teljesen tiszta voltam mindentől!
  Aztán rá 2 évre nagy problémák jöttek az életembe,és újra elővettem a cuccot,az elején jó is volt a dolog,örültem,hogy készen vagyok.. De utána tragikus vége lett a dolognak,mikor pont a föld alatt voltam lelkileg gondoltam beszívok keményen,de nem volt jó ötlet… Sose gondoltam volna ,hogy 3 év szívás után még meglepetéseket tartogat a cucc. Olyan állapotba kerültem,hogy folyamatosan arra gondoltam,hogy mit csinálhatnék magammal,ránéztem a falra és elképzeltem hogy véresre verem a fejemet bele,meg ha késre néztem,hogy milyen jó lenne leszúrnom magam,meg hasonló…alig vártam,hogy vége legyen a hatásnak…
  Aztán elaludtam,másnap mikor felkeltem,örültem hogy túléltem az előző napot…Gondoltam elmegyek vásárolni..elindultam..felszálltam a buszra..kicsit furán éreztem magam…majd rámjött egy pánikroham a buszon,egyszerűen elbőgtem magam..és nem tudtam mit csináljak..hát leszálltam…majd a vásárlás is elmaradt,ahogy bementem az üzetbe,már jöhettem is ki és hazasétáltam…
  Aztán egy pár napig még ugy voltam ,hogy jöttek ezek az öngyilkossági gondolatok ,persze józan fejjel… Soha többet nem szívok azóta! Most meg eltelt egy év és még mindig szoktak jönni pánikok a buszon meg sok ember között…De szerencsére már nagyjából tudom kezelni a helyzetet…Ezt csak azért írtam le,hogy tudjátok,én egyáltalán nem vagyok drog ellenes,viszont ha pont nem vagy a legjobb állapotban,akkor ne csináld a dolgot,mert nem segít,sőt még ront is a helyzeten…

 156. Nobika Says:

  HEllo Nekem már 12 napja fáj a fejem ! Elszívtam egy cigit és azóta

  Valaki tudna segíteni ebbe hogyan csílapítsam a fejfájásomat ?
  Rettentően fáj amikor iszok fája szívem is miért lehet ez?

 157. Weedman420 Says:

  Nyomorékok vagytok minden nap füvezek 6éve és semmi problémám nincs vele .fűtöl nincs flashback tudatlanok !!!!

 158. joe33 Says:

  SMoke WEED Everyday

 159. petra Says:

  Milyen árba van??

 160. petra Says:

  Milyen árba van a drog?

 161. please@answer Says:

  sziasztok! nagyon szeretnek valaszt kapni toletek (leginkabb egy volt fogyasztotol kernek velemenyt)…a parom vagyis volt parom az elmult egy evben csak neha napjan szivott fuves cigit de elmondasa szerint mielott megismerkedtunk volna volt idoszak mikor rendszeresen fuvezett…par hete osszevesztunk es 3 hetig nem beszeltunk majd kibekultunk…o ez alatt a 3 het alatt allandoan fuvezett …a bekules nem sokaig tartott ugyanis elcsiptem egyik este egy lannyal fuvezni (otthon)es mint utolag kiderult abban a 3 hetben is egyutt szivtak…mikor elcsiptem oket mindeketten allitottak h csak baratok….de a lany azota is allandoan ott van es ott is alszik…es azota is egesz nap fuveznek…nem tudom hova tenni ezt a dolgot…kepes lenne a fu ekkora tudatmodositasra …egyaltalan a fu a fontos vagy az uj lany a hunyo?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s