Robie Violence riport 2. rész.

by

Frances Horror: Számomra az EMO szubkultúra jelenti a világot. Ez az a stílus, amiben ki tudom fejezni magamat, amit átérzek, amilyen vagyok. Egy EMO-ban több érzelem van, mint egy átlagos emberben, sőt, bennem igazán sok. A Beszélgetéseink során jóságot sugároztál, ami nagyon jól esett, mert az ember mindig a hasonszőrű ismerősökkel érti meg legjobban magát. Te vagy az első, úgy érzem őszinte EMO ismerősöm, aki valójában felvállalja ezt a stílust. Tudnál mesélni arról, hogy számodra mit jelent ez?

Robie Violence: Igazából én azelőtt is ugyanolyan érzelmes személyiség voltam, mielőtt ez az egész berobbant volna a köztudatba. De úgy voltam vele, ha van egyfajta lehetőség arra, hogy ezt kimutathatom, hát megragadom az alkalmat. Számomra az EMO jelentése egyesül a művészettel, az önismerettel, az elfogadással, és a békével.

Robie Violence

Robie Violence Modell

Frances Horror: A suliban hogy tolerálják az osztálytársaid, hogy te különlegesebb, vagy mint ők, és vannak érzéseid? (Itt kell megjegyeznem, véleményem szerint, a mai világban a férfiak nem mutathatják ki az érzéseiket.)

Robie Violence: Tolerálják. Mivel ugyebár művészeti iskoláról van szó, nem is olyan feltűnő a külsőm. Rengeteg műfaj előfordul a suliban. Természetesen vannak érzéseim, és ezeket ki is nyilvánítom. Aki pedig nem, az más arcát mutatja a világnak, mint ami igazából Ö belülről.

Frances Horror: Sajnálatos módon egy negatív élmény ért mindkettőnket, amiről én semmit sem tudtam, de mélységesen elítélem az önző embereket, bárki legyen is az. Hogy ne áruljunk zsákbamacskát Steve Horror számomra nagyon elítélendő dolgot tett, aminek te voltál végül az áldozata. Nagyon tetszett gondolkodásodban, amikor elkezdtük megbeszélni ezt, azt mondtad: „Nem beszélek ki senkit a háta mögött”. Eme gondolkodásmód hozzám is közel áll, mert ha valakiről beszélek, úgy, hogy nincs a helyszínen akkor azzal az egyik félnek kedvezek, míg a másiknak ártok. Így nagyon megbízható ember benyomását keltetted bennem. Adódott olyan helyzet, amikor rosszindulatú emberek, „kavarása” miatt kellemetlenség ért?

Robie Violence: Sajnos igen, volt már rá példa, mint ahogy ez mindenkivel előfordul. Az ember nem lehet eléggé óvatos. Az ilyen helyzetet mindig a legrövidebb úton tisztázom az érintettekkel, nem dugom homokba a fejem.

Frances Horror: Egyik kedvenc időtöltésem a mozi. Úgy érzem, általában mindenki szereti eme helyen tölteni az idejét. Számomra egy szertartás szinte amikor pop-corn-al a kezemben végig nézek egy filmet. Lenyűgöz a látvány a hanghatás és a hatalmas vászon, amit semmilyen otthoni eszköz nem tud pótolni. Gyermekkorom óta rajongok a horror filmekért, ami egy érdekes problémát is szült nálam. 14 éves koromig annyira féltem a vámpíroktól, hogy anyukám mellett aludtam valamennyi éjjelen. Sokat jársz moziba, milyen stílusú filmeket kedvelsz?

Robie Violence: Régebben sokat jártam moziba. Mostanában sajnos nincs időm rá. Azonban amit bármikor megnézek, az a thriller, horror. De szeretem az ismeretterjesztő filmeket, meséket is. Viszont van hogy a dráma ami leköt. Mondhatni elég tág az érdeklődési köröm a filmeket illetően.

Közel sincs vége. Holnap 23 órakor fojtatjuk

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , , ,

Egy hozzászólás to “Robie Violence riport 2. rész.”

  1. vilcsi Says:

    hát nekem nagyon tetszel 😀 hm

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s