Hekkky Rampage riport 1. rész.

by

Frances Horror: Egy közös ismerősünk, elbeszélése alapján keltetted fel az érdeklődésemet. Mivel ő nagyon kedvel téged, mondhatom a példaképe lettél, és rengeteget mesélt rólad, csupa, csupa jó dolgot, kíváncsi lettem rád. A többit pedig a sors alakította így, mivel sok közös vonás van bennünk, például a Zene, és a fotózás, amelyek mindkettőnknek meghatározók az életében. De ne szaladjunk annyira dolgok elébe, kezdjük csak az elejéről.

Adatlap:
Név: Gerő András Péter
Becenév: Hekkky Rampage
Lakóhely: Bp. 22.
Horoszkóp: Bak
Általános iskola: Gádor, Baross Gábor, Nagy László
Középiskola: Bajza, Budai Nagy Antal
Életérzés: Eszti
Kedvenc állat: Magyar Vizsla
Kedvenc zenekar (ok): Muse, Emilie Autumn, Ákos
Kedvenc étel: Töltött Paprika
Hobbi: Fotózás, Zenélés, Röplabda

Frances Horror: Az ismeretségi körömben, illetve a gondolataimban, a Scene (Saucy) irányzatú fiatalok nem sok esetben fejezik ki magukat a zenélésben. Általában inkább, ők az élet rejtelmein merengenek. Számodra mit jelent a Scene irányzat?

Keresd meg Hekkky-t

Keresd meg Hekkky-t

Hekkky Rampage: Számomra a scene a változatosságot jelenti, egy társadalmi tudatformát, miszerint vannak olyan furcsa dolgai az egyénnek, amit meg osztana a külvilággal. Ez nálam megjelenik a pl. a hajszínemen első sorban, a zenei világomban, és sorolhatnám. Egy szóval tükrözi a lelki világom. Zeneileg mindenevő vagyok, sokan is néznek egy nagyot, azon hogy egyik nap Eyes set to Kill a csengőhangom, másnap Hilary Duff… De kanyarodjunk vissza a mondatod második feléhez. Én is sokat merengek az élet dolgain, lehet túl sokat is. Ugye a bandám révén írok dalszövegeket, és azokban is sokszor fellelhetők olyan dolgok, amikről nem sokan gondolkoznak.

Frances Horror: Milyen iskolába jársz, és ott, hogy fogadnak el a társaid?

Hekkky Rampage: Egyik nap álltam a suli előtt egy sulitársammal, akivel soha nem beszéltem és a következőt intézte felém: “- Nagyon alter vagy Hekkky, nagyon alter”. De mintha egy halvány mosolyt láttam volna 🙂 Az itteni emberek kiszámíthatatlanságát tekintve nem tudom ezt most pozitív, vagy negatív előjelű kommentár volt. Nos én a Budai Nagy Antal Gimnáziumba járok a XXII. kerületbe. Szeretem ezt a környéket, ezt a sulit, és a haverokat. Sokszor megkapom egyesektől a savat, de már egyszerűen lepereg rólam, csak kiröhögöm őket, mert egyszerűen szánalmas dolog valakit a kinézete alapján elrakni az “utálom” feliratú dobozba. Szerencsére nagyon sokan vannak, akik ismeretlenül is odajönnek hozzám, beszélgetünk, stb. Nagyon nehezen nyílok meg általában, de ezt az osztálytársaimtól kezdve mindenki szerintem észrevette. Elfogadni… hát nagyon ritkán érzem ami azt illeti.

“- Nagyon alter vagy Hekkky, nagyon alter”

Hekkky Rampage

Szerző: Frances Horror

Holnap 23 órakor folytatjuk…

Reklámok

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s