MatyoFREAK™, Hopa Panic, Frances Horror

by

…Nagy tisztelettel voltam, és maradok is feléd MatyoFREAK™, te abszolult első generáció EMO vagy, és megértem, megválogatod a barátaidat, de mégis le kell írnom amit érzek, ne vedd ezt támadásnak mert nem az, egyszerűen ez érdeklődés. Reménykedem, eléggé intelligens vagy ahhoz, hogy megértsd gondoltaimat…

Sosem értettem teljesen, azon embereket, kik agyában önző gondolatok születnek. Mindenki számára fontos, saját maga ez nyilván való, sőt mondhatom a legfontosabb. De könyörgöm, lehet ezt úgyis ön megvalósítani, hogy más érző lénynek ne okozzak kárt. Vagy talán ez a lényege bizonyos személyeknek, embertársaikat a sárba tiporni? Miért? Kíváncsian várnám a magyarázatokat, olyan különleges első generációs EMO embertől, akik képesek arra, hogy elvileg, velük együtt gondolkodó érző társaikat megalázzák.

Hogy konkrétan mire gondolok? – Elmesélem… Miért is ne!
Kedves barátom Hopa Panic, fotóit, mik számomra kedvesek, érdekesek és egyediek, felkerültek a Napiszar nevű oldalra. Ekkor megkerestem őt, mert tudtam, örülni fog minden baráti szónak ebben a nehéz időben. A rosszindulat tovább gyűrűzött, valaki beküldte, az egyik kommentárt, mit azon a jól ismert közösségi portálon írt, bízván abban, megértitek, sajnos nem így lett. Megdöbbenve elhűlve láttam, Matyo folyamatosan ott lóg ezen a rasszista beállítottságú oldalon, és kommentál,  hol őt is többször megalázták. (Itt felmerült bennem a kérdés, talán azért jár oda, mert nem akar többet felkerülni, zavarja, fél tőle?) Mikor megkérdezte egyik nagyon intelligens fórumozó, – Matyo te mit keresel itt, a válasz elképesztő volt, – Szórakozni, kikapcsolódni járok ide.

Hopa Panic

Hopa Panic

Mint minden csoda kis ideig tart, így ez is, egyszer csak nem írt senki többet, már nem volt fontos, Hopa Panic.
Most, hogy a vége felé közeledek, kitisztul a kép, persze értem már! Félted a pozícióidat, már senki sem törődik veled, megfakultál megsárgultál, vagy talán nem volt elég dicsérő szó, több volt a negatív kisugárzás, talán túl magasra raktad a mércét, és te már nem állsz szóba egy új emberel.
Ne másokban keresd a hibát, magadban, míg a világban élő emberek gondolkodása nem változik, addig nem lesz jobb, csak rosszabb. Nem érzed, nem dörömböl benned ordítva a lelkiismeret, teljesen kiégtél? Sajnálom, hogy elfelejtetted amiben egykor hittél és büszkén mondtad ki: én sosem leszek ilyenek, mi mindig meg fogjuk érteni egymást, bennünk több érzés van mint egy átlagos emberben. Vagy talán sosem volt így, és ti mindig is azért csináltátok, mert tetszett de nem hittetek benne?. Megfenyegetsz engem Matyo, meglátsz és megversz, úgy hogy sosem felejtem majd el? Nem szeretném ezt, nem is hiányzik nekem.
…Továbbra is maradok feléd nagy tisztelettel, mert nélküled Matyo talán nem is lett volna EMO életérzés kis hazánkban, és ez elviathatalan tény. Szeretnék rád újra úgy emlékezni, mint régen, egy igazi példaképre…
Szeretném, ha megváltozna minden itt elő ember gondolkodása. Amíg ez nem történik, meg addig az ország és a benne élő emberek megítélése csak egyre rosszabb lesz. Elképzelek egy egészen más világot, ahol nagy a tolerancia, vagy legalább nem próbáljuk kirekeszteni az embereket, azért mert meleg, mert másképp öltözik, mert mások a gondolatai, mert más zenét hallgat.
Megmentem tőletek az országot! Én a harmadik generációs EMO!

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , ,

7 hozzászólás to “MatyoFREAK™, Hopa Panic, Frances Horror”

 1. kutierik. Says:

  bocsáss meg, hogy matyo nevében válaszolok, de a cikk olvasása közben sok gondolat felmerült bennem ami – a te kijelentéseiddel szemben – nem tükrözik a valóságot. jót nevettem amiközben olvastam azokat a sorokat amikben azt irod hogy matyo kiégett, nem foglalkoznak már vele, ezért fordul a ‘saját faja’ ellen :D.
  megsugom: ez azért van, mert tett érte, kivétel a sok közül akinek nem az a célja az “emózással” és az ismertséggel, hogy nagyképű legyen rá.
  és egyszerüen kiszállt. a helyében énis ezt tettem volna, mivel nem hasonlítható össze ‘ezzel’ a hopa panikkal és társaival. viszont ha maradt volna jópofizni, csak azért mert a stílusa ezt megköveteli(???), akkor jóformán egy kalap alá vették volna vele. ez szerintem sem ér meg annyit. szóval inkább kinyílvánítja az igazi véleményét.
  emó generációkról beszélsz.
  ha matyo az első generáció, és te a harmadik vagy, akkor ‘ezek’ ugy a kettő közé tehetőek. tehát NEM ugyanazok. matyo sosem csinált olyanokat mint ‘ezek’, tehát nemis kell egyetértenie velük.
  ezt a cikket rólam is írhattad volna, mert akkoris ugyanezt írtam volna le.
  az pedig egy merész gondolat, hogy matyo (tehát ugyanugy mint én) magasra tette a mércét – nem áll szóba új emberrel. véleményem szerint nem a mérce lett feljebb téve, hanem az emberek minősége csökkent – jócskán. még mostis alakitunk ki ujabb kapcsolatokat, de az a “követelmény” hogy gondolkodjon az illető ember módjára, szerintem nem elhanyagolható dolog. és az emberi gondolkodás nem merül ki a tolerancia szóval. ezt a negativ torzulást egy idö után lehetetlen tűrni, és kell a változás. merem kijelenteni (és remélem), hogy idővel ‘ezeknek’ is megjön az eszük és egy idö után ugyanugy fognak gondolkodni mint matyo.
  amiben matyo hitt régen, az már rég nincsen, ez már egy “következő generáció” 🙂
  minden jót.

 2. MatyoFREAK™ Says:

  Különösebb hozzáfűzni valóm nincs a dolgokhoz, neked is megmondtam h nem szeretem az igénytelen ’emokat’:] Amint látom, h valaki igényes és ezt az egészet nem úgy kezeli mint 1 plusz adotság amivel lányokat és hírnevet lehet szerezni akkor 1 szinten fogom kezelni magammal.
  Addig SENKI ne várja tőlem hogy 1 csöpnyi tiszteletet mutassak.
  Ja és a képemet légyszives vedd le, nemis kérdezted meg, meg nemis szeretem ezt a képet homályos is, megminden baja van.
  Köszi

  Üdvözlettel MatyoFREAK™:]

  u.i.: Mindenhol rövid O-val írom a nevem ennek ellenére sokan hosszúval írják… ??!?! WTF?!

 3. MatyoFREAK™ Says:

  “Félted a pozícióidat, már senki sem törődik veled, megfakultál megsárgultál, vagy talán nem volt elég dicsérő szó, több volt a negatív kisugárzás, talán túl magasra raktad a mércét, és te már nem állsz szóba egy új emberel.”

  Milyen pozíciom?:S:S
  Ezerszer elmondtam N E M V A G Y O K star se celeb se híresség.
  Esetleg Hírhedt ;]

  Dícsérő szó?

  Lehet kevesebbet kapok mint Hopa, de egyébként nemhiszem.
  De nemis számít, nekem az a fontos ki mondja, sőt még azok se számítanak sokszor.

  Új emberek?
  Igen jól látod nem igen szoktam új emberekkel beszélgetni, nincs rájuk szükségem 🙂 Én nem cserélgetem a haveri\baráti körömet havonta, nekem nincs félévente új Legjobb barátom. nekem 11éve van aztán annyi és ha új embereket ismerek meg azokat is inkább személyesen teszem.

 4. GereeLazy Says:

  “moderálva”

  Hopa nehéz idő napiszar?:O
  Hopa hanyadik generációs emoS ha így szabad megkérdeznem mert én így a generációkhoz tudod nem értek:O

 5. hopapanic Says:

  Na szval az első kommentálónak annyit,hogy ne beszéljen rólam úgy,hogy ezzel’ a hopa panikkal mivel fogalma sincs,hogy ki vagyok mi vagyok…
  Matyo mi az,hogy igénytelen emo?:O
  Én is havonta járok fodrászhoz márkás cuccokat hordok stb. nem vagyok igénytelen sztem…
  Új emberek?
  Igen jól látod nem igen szoktam új emberekkel beszélgetni, nincs rájuk szükségem 🙂 Én nem cserélgetem a haveri\baráti körömet havonta, nekem nincs félévente új Legjobb barátom.
  ez szép mondat,nekem sem azért van myvipem,mert hogy ismerkedjek,nyilván arra is szolgál hogy több embert megismerjek.
  Nekem is megvan a saját baráti köröm,de azért még nem szólok le másokat mert hogy nekem vannak barátaim és más nem is érdekel,de mind 1.

 6. corii Says:

  Matyo az “igénytelen emo” kifejezésével szerintem nem a márkás cuccokra utalt Hopa.

 7. corii Says:

  Vagy tévedek?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s