Szubjektíven MatyoFREAK™

by

Néhány héttel ezelőtt, hibáztam, meggondolatlanul írtam MatyoFREAK™ ról Akkor úgy tűnt, a tények alapján, hogy esélytelen a tévedésem, de sosem tudtam elég mélyen a dolgok mögé látni, és az elfogultságom vezérel sok esetben. Viszont tanultam belőle, és többet nem esek ebbe a hibába. Azóta Matyo-val remek kapcsolatot sikerült kialakítani, és ezek után veszem a bátorságot, és leírom valójában milyen benyomások alakult ki bennem vele kapcsolatban.

Egy igen kellemes társaság ő, akivel el lehet beszélgetni, bármi legyen is az, tud rá értelmesen válaszolni, nincsenek beszűkülve a gondolatai, egyszóval széles látókörű ember. A Gondolatait tekintve emberközeli, és reális. A véleményét mindig érdemes meghallgatni, mert tanulhat belőle az ember. Mindig nagyon örülök, mikor bejelentkezik MSN-en, mert tudom amíg ott van nem lesz unalmas.

Tetszik a gondolkodásában, hogy nem akar celeb lenni, és nem is törekedik erre, bár ezt sokan félre értik vele kapcsolatban, mert egyesek szerint ha valaki népszerű akkor, az azért van mert hajszolja a népszerűséget. Matyo nem hajszolja ezt, nem tesz érte semmit, csak egyszerűen magát adja, és kinyilvánítja a gondolatait. Ezek a gondolatok sok esetben, negatívak, de ezt is meg lehet érteni teljesen.

MatyoFREAK™

MatyoFREAK™

Ha elkezdünk gondolkodni akkor rájöhetünk, bizonyos emberek kifejezetten celeb babérokra törekszenek, és ezért képesek is mindenre. Sokan a világ bohócává válnak, de sajnos nekik sem jó így, mert az utcán vagy más közösségekben kicsúfolják, gúnyt űznek belőlük. Közösségi oldalakon, több ezer ismerőssel rendelkeznek, és ennyi ami megmarad számukra, egy virtuális barátság, Vajon megéri, feláldozni a valós reális életet és igénytelen kifigurázható személyé válni, ha az utcán megy?. A hátránya is túl sok ezen gondolkodásnak, és egyenesen a mélybe taszít. Gondoljunk csak bele, otthon a gép előtt ülve, ugyebár híres az illető, de amint kilép az utcára, az emberek megszólják, bántják akár testileg lelkileg, és a szerencsétlen virtuális celeb, eljut odáig, hogy sok esetben egyszerűen utál már az emberek közé menni, és akkor ezzel vigasztalja magát: Hiányzik a tolerancia az emberekből. Ha jól átgondolom, felvetődik bennem a kérdés, esetleg nem az ilyen gondolkodású emberekből hiányzik a tolerancia? Mert miért csak másnak kell vele szemben toleránsnak lennie? Ö miért nem tud toleráns lenni, az összes többi emberel szemben?

És ekkor nem marad más hátra, mint otthon marad mert csak így érzi jól magát, mert ott nincs aki bánthatja. Rengeteg lemondással jár az életben a túlfeltűnősködés.

Amikor MatyoFREAK™ kinyilvánítja az efelé nemtetszését, rögtön mindenkinek ellenség benyomását kelti, pedig ö csak segít nekünk, hogy ne ússzunk el az árral, és ezt sokan át sem gondoljál. Megragadnak mondatoknál „Nem szeretem az igénytelen EMO-kat”. Ebben a mondatban semmi sértőt nem látok, csak segíteni akarást, és ha megkérdezed tőle, elmondja szívesen, merre érdemes tartani, és mire érdemes használni ezt a pluszt amit a „Híres EMO” lét tud nyújtani. Ha elfogadjátok, akkor nektek lesz jobb az életetek, és ekkor érdemes megköszönni neki a segítséget.

MatyoFREAK™ csak szép lányokat jelölt be ismerősnek azon a bizonyos közösségi oldalon. Ha őt bejelöli valaki akkor elfogadja, megtisztel vele bárkit. Ahogy nézegetem és ismerkedem a képeivel, az öltözködésével, az írásaival, a design- al ami körbelengi, a következő gondolatom támad. Nem hivalkodó blog kinézet, viszont lenyűgöző hatást ér el nálam, az egyszerűségével, komolyságával. Öltözködésben, ízléses semmi kihívó nincs benne, és tudom érzem sosem szól be neki senki az utcán, nem kritizálják. Teljes egészében kiemelkedik a szürke hétköznapokból, és így a fiatalok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend. MatyoFREAK™ sem szent ember, gondolataim szerint ő is örül a népszerűségnek, de valljuk be annak mindenki örül. Hiszen ha valaki ismert sokkal több mindent megkaphat, mint egy átlagos ember, de a fő hangsúly mindenképp azon van, úgy kell népszerűnek lenni, hogy mindenki szeressen, és elfogadjon. Nem azzal, hogy a hajam a szivárvány minden színében tündököl, hogy előnytelenül öltözöm, és rengeteg piercingem van.

Örömmel írok mindig MatyoFREK™-ról, és tudom lesz még folytatás. Mindenesetre szeretnék sok sikert kívánni neki, és megköszönni amit értem tett, azáltal, hogy megismerhettem az ö társadalom, és emberközeli gondolatait.

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s