Matthew B!tch riport 3. rész.

by

Frances Horror: Kedvenc közös ismerősünk MatyoFREAK, kinek nagyon sokat köszönhetünk az EMO-k megítélése területén, beismerem eleinte sajnos rosszul álltam hozzá, viszont mióta beszélgetek vele nagyon jó kapcsolat alakult ki köztünk. Ő egy olyan személyiség, aki széles látókörű, bármiről el lehet vele beszélgetni. De amit tőle kaptam az talán a második legnagyobb érték az életemben, átformázta a gondolataimat az EMO életérzés területén. Te is ismered őt. És jó viszonyt tartotok fent. Aki téged meglát, a külsőd alapján ítél meg, de ha elbeszélget veled a belső értékeid is felszínre kerülnek. Én is így voltam veled. Hogy éled meg azt, hogy az emberek alapvetően negatívan ítélnek meg?

Matthew B!tch: Szerintem nincs olyan ember akit mindenki pozitívan ítélne meg. Mindenkinek más a normális és mások azok az okok is ami miatt kialakul egy negatív nézet. Én alapjáraton pozitívan állok mindenkihez és amint ez másoknak is feltűnik ők is túltesznek a külsőn. Engem innentől nem érdekel, mivolt az első benyomásuk a lényeg h mit jut eszükbe rólam egy bizonyos eltelt idő után.

Matthew B!tch

Matthew B!tch

Frances Horror: Olvastam, filmet készítetek a kihívó és egyben félreérthető Szex és Békéscsaba címmel. Mivel sosem próbáltam még ki magam, színészként, most megragadnám az alkalmat, és jelentkeznék a produkcióba, feltéve, ha ez nem egy pornófilm lesz. Mesélj róla bővebben.

Matthew B!tch: Ez a film, a leghíresebb mai filmek illetve sorozatok kiparodizálásáról szólna, többek közt Szülcsi Felcsik és a Sex és NY. De egyelőre egy helyben toporgunk mivel, hogy rengeteg a jelentkező és nehéz lenne igazságosan dönteni a szereplő gárdáról. Bár annak őszintén örülök h sok fiatalt érdekel a színészet =)

Frances Horror: Hobbim a fotózás, manapság egyre több felkérést kapok, de amire a legjobban büszke vagyok, tavaly nyáron én voltam a hivatalos fotósa a Balaton szépe rendezvény sorozatnak. A legérdekesebb és legizgalmasabb kihívás mégis mikor egy barátomat fényképezhetem le, Ilyenkor mindig örülök, hogy eszébe jutok, és megpróbálok mindent beleadni, hogy azt tudjam nyújtani mit egyik fotós sem. Érdekes és egyben talán a legizgalmasabb fotózás következik hamarosan, ráadásul igen különleges helyen, egy temetőben, hol életem egyik legjobb moteljét Robie Violence-t fotózhatom. Rengeteg ötlet merült fel bennem már eddig is, és nagyon várom már. Persze nem lesz nehéz dolgom, mert Robie hibátlan alakját figyelembe véve, lehetetlen lesz rossz képet készíteni róla. Neked mi a hobbid?

Matthew B!tch: Azt hiszem két fő hobbim van, az egyik a barátaim minden időmet próbálom velük tölteni velük nem lehet unatkozni minden nap más és más, rengeteg akcióval és nevetéssel:D Ezen kívül a másik hobbim én vagyok. Nem vagyok olyan nagyzoló, aki mindenkinél magasabb rendűnek képzeli magát, hanem aki önmagától többet követel, mint másoktól, még ha magas követelményeinek nem is tudok megfelelni.

Frances Horror: Nos, köszönöm a válaszokat. Nagyon jó benyomást tettél rám, és remélem, akik eddig negatívan gondolkodtak rólad, ezen riport elolvasása után felfedezi az értékeidet.

VÉGE

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s