Hoolie bosszúja

by

Hoolie üzenete: Szia:D Kérésem ellenére publikáltál, olyat, amihez nem adtam engedélyem… Akkor még csak most kezdődik a gonoszságom :D…(Y) 😀
Frances Horror üzenete: Oksi, gonoszkodj
Hoolie üzenete: 😉
Frances Horror üzenete: Gondoltam nem lesz fojtatás de, akkor így már lesz
Hoolie üzenete: Figy:D… 🙂 folytathatjuk:D… Ha nem kerül le a cikk ott ártok, ahol fáj. Nem neked, hanem pl. Robinak: D (ő vele járt Hoolie fél éven át!) Ő maga fog téged megkérni, hogy vedd le. Robinak meg mondtam, hogy mivel őse engedte, hogy publikáljak róla egy videót. Nos akkor leszek olyan gonosz, hogy az kerül a világhálóra:D És hidd el Robinak, megéri azt mondani neked, hogy szedd le:D (Y):D ennyi (gyermek pornó-rol van szó mint utólag kiderült amit Hoolie készített, ezzel már többször zsarolta Robie-t. Nocsak mire nem képes az önjelölt celeb)
Frances Horror üzenete: Pillanat, mert dolgozom közbe
Hoolie üzenete: SZIA:D
Frances Horror üzenete: Oksi, Szia.

Hoolie

Sajnos egy hozzám közel álló barát, Robie Violence miatt nem tarthattam fent tovább a szubjektív véleményemet Hoolie-rol, mivel számomra a barátság sokkal fontosabb, mint bármi. Nem tudom elviselni, hogy bárki is, aki közel áll hozzám szenvedjen. Mindenestre jól látszik, hogy Hoolie még a saját volt barátait is képes feláldozni, hogy a célját elérje. Sajnos semmi emberi, és érző lényre valló tulajdonságot nem találtam az önjelölt celebben.
Nem könnyű ennyi ármányt gonoszságot rosszindulatot feldolgozni, de megpróbálom. Ne csodálkozzatok, ha veletek is megteszi. Továbbá jóindulatúan javaslom neked Hoolie, menj el orvoshoz, mielőtt teljesen elhatalmasodik rajtad az őrület.

A dolog pedig fojtatódik, pontosan onnan ahol abbamaradt. Felbuzdúlva azon, hogy hármszor sikerült már pénzt kicsalni az emberektől, Hoolie mindennél nagyob szabású terv megvalósításához kezdet. Hogy értsétek miről is van szó? Leírom nektek.
Hoolie nekilátott bűntársaival szervezni a 21. Születésnapi Luxus Party-névre keresztelt eseményt.
Ahol természetesen rajta kívül egyéb sztár vendégek is fellépnek majd. Mindössze 2021 Ft belépőt kell leszurkolni, hogy az ígéretek szerint belépést nyerhessen bárki erre a rendezvényre.
Hoolie, ezúttal 16-20 éves fiatalokat keres akik annak reményében, hogy ingyenesen beléphetnek jegyeket kell árusítaniuk, lakóhelyükön, és nem is akármilyen feltételekkel: Hetente 8 db. Belépőt kell eladnia a gyanútlan fiatalnak ahhoz, hogy megkapja jutalmát. Érdekes dolog ez, először is ugyebár tudjuk, hogy Hoolie eddig háromszor szedett pénzt arra, hogy bulit szervez és mindháromszor csak a summát tette zsebre. Továbbá ha belegondolok, hogy tudna eladni egy ifjú nyolc db. belépőt hetente? Hoolie 1300 fizetővendéget vár a születésnapjára. Ha ezt megszorzom 2021 Ft-tal akkor az alábbi összeget kapom: 2.627.300 Ft ez elég nagy összeg ahhoz, hogy megindítsa a fantáziámat.
Első lépésként a Rendőrség bűnmegelőzési osztályához fordulunk Hoolie és bűntársai ügyében, az eddig megkárosított fiatalok segítségével. Akiknek itt szeretnék köszönetet mondani, hogy ők is segíteni akarnak embertársaikon, és mindenféle felhívás nélkül több mint 30-an mögém álltak!

További károsultakat keresünk, akik úgy érzik segíteni szeretnének abban, hogy Hoolie és bűntársai elnyerjék méltó büntetésüket, és megelőzhető legyen egy több millió forintos csalás. Jelentkezni lehet: szubjektivmagazin@gmail.com – email címen.
Második lépcsőben pedig az Adó hatósághoz fordulunk, mivel Hoolie és bűntársai adócsalást is készülnek elkövetni.

VÉGE

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , ,

9 hozzászólás to “Hoolie bosszúja”

 1. iciripiciri Says:

  Sziasztok Horror szerkesztők,

  Tegnap olvastam először ezt a hoolies dolgot és megfogadtam nem írok semmilyen kommentet, de ma nemtudtam megállni. ELőször csak egy jót mosolyogtam Hoolien hogy ok élt a You tube bal csinált egy videót az kalap, persze egy másik blogos oldalon ezt ki is figurázták , ő meg csinált egy válaszvideót ( amin megjegyezném szintén csak röhögni lehetett, mert szépen leterelte az alpkérdésről a témát) ok elment. Aztán olvastam a cikkeket és elszörnyűlködtem, rendeben ha meleg akkor legyan az nem kell közszemlére tenni ezt a dolgot, bizonyítani akar tegye, de csomó oylan terület van az életben ahol érvényesülni lehet, ő ezt válaszotta rendben ám legyen de, hogy valaki ilyen hülye legyen ez már fáj, egy korábbi cikkhez a vezérigazgató meg msn, oké, hogy modern technika korát éljük de könyörgöm csak személyesen is beszélni kellett volna azzal az emberrel nem mást küldözgetni. A felelősség áthárításárhoz meg annyit, ő a fellépő ő válogatja meg az embereit, ha valmit elrontanak az az ő sara, tökmindegy ki tette el a pénzt ki vitte el akkor is aki azt választotta, hogy velük dölgözik azé a felelősség. Rádaásul még sajnáltatja is magát, felkéne nőnie, és kcisit körülnézni mi van a világban, hogy nála sokkal rossazbb helyzetben élő emberek hogy próbálnak meg boldogulni és ehhez hasonlók. A végére pedig talán ami a legfonotsabb, barátot szeretzni könnyű megtartani nehéz, ha tényleg megfenyegette R.-t akkor ő az emberiség leglaja aki elárul egy barátot az szar alak már elnézést a káromkodásért.
  Csak ennyit szerettem volna, további jó munkát az oldal készítőinek.

 2. darkdreames Says:

  Én csak annyit tok hozzáfűzni ehhez a pénzkicsalogatásról, hogy aki belemegy ebbe az megérdemli. Ha valaki ennyire ostoba az tegye, nekem nem lesz álmatlan éjszakám tőle max egy jót röhögök rajta. Ezt ajánlom neked is. Ne húzd fel magad rajta, hogy átveri a fiatalságot.

  Ami meg a barátságát illeti. Ugyan az a véleményem mint a szervező képességéről.. ugy kell annak aki egy olyan emberben megbízik aki nem más csak egy sikerhajhász. Ez a gyerek csak azt felejti el, hogy a sikerhez le is kell tenni valamit, meg kell DOLGOZNI érte.. de nem is baj.. kellenek az ilyenek, hogy legyen kin szórakozni..igaza van.. Győzike már amúgy is kezd unalmas lenni xDxDxDxDxDxD

 3. SirObrew Says:

  Erről a húliszénról korábban is olvastam a napiszaron de ez mindennek a csúcsa vagy az alja?! Az egy dolog hogy bu.. meleg de azt tartsa meg magának. Az ilyet nem kéne ennyire mondani meg ebből “hírnevet”csinálni. A mai világban az ilyen “emberből” egyre több van de amint kikerülnek az VALÓDI világba akkor mihez kezdenek majd magukkal? Szakma és bármiféle komoly végzettség nélkül… De ha folytatja ezt a lehúzós dolgot és úgymond elnyeri méltó büntetését legalább könnyen fog ismerkedni egy csúszós szappan segítségével :D:D
  De azt nem értem hogy ki az aki “rajongója” ennek a hülye gyereknek?? Meg miért? Azért meg meleg és erre büszke?
  Az a baj hogy ezt látni a TVbe pl vivatíví meg társai… És a sok nemnormális ezt el is hisz.
  Nagy az Isten állatkertje csak alacsony a kerítés…

  Nagyából ennyi a véleményem erről a lehető legkúltúráltabb formában. Mindenesetre szívesen szoros kapcsolatba hoznám a fejét egy szívlapáttal :D:D

  A rock örök és elpusztíthatatlan!!!

 4. hekkkyrampage Says:

  darkdreames-szel tartok. aki belemegy, mert hülye, az megérdemli. de egyszer biztos elkapom ezt a gyereket. belölem egy fillért nem csalt ki, de bassz aa csöröm, hogy sok haveromból meg igen.

 5. Mimmy Says:

  De, mint leírta, azt a pénzt visszafizeti, vagy nem? Most nem szeretnék -egyenlőre – egyik fél pártjára se állni.. úgy gondolom Hoolienak is jár egy 2. esély, mindenki hibázhat, ő azon van, hogy helyre hozza a dolgokat, miért kell beleavatkozni, amikor próbálja egyenesbe hozni magát? Ha visszafizeti a pénzt, anyagi károkat nem okoz az illetőknek, bocsánatot tud kérni, ennyit tud megtenni, és meg is tesz, a múltba már nem mehet újra rendbehozni, de tanult a hibájából. Bár nem tudom, majd továbbra is olvasom itt a cikkeket.

 6. ddetty09 Says:

  Szerintem bolond ez a Hoolie..ha valaki a barátom volt nem fenyegetem meg, hogy felrakok egy olyan vidit ami a részére “káros” lehet..hiába utálom..meg, akkor nem rajta kellene bosszút állnia, hanem Rajtad, aki írta a cikket..:S szerintem.. és nem akarom így! Isten ments!
  Szentem csak fejébe szállt a “siker”. Pf..szánalmaaaaas

 7. dirt2death Says:

  egyébként ő mit tett le az asztalra? se énekelni, se táncolni, se semmit sem tud. a sok hülye 13 éves “moderálva” meg csak azért haverkodik vele, meg azért imádják mert színes a haja és mert “cuki”. milyen siker? milyen partyk? ilyen alapon bárki lehet “celeb”. elgondolkodhatna már, hogy van olyan is, hogy valakinek a napi betevőjére nincsen pénz, ő meg itt rázza a rongyot. szégyen. gusztustalan. foglalkozna a tanulással. milyen apa lesz ebből? majd akkor jól megbánhatja, hogy ennyire elcseszte az életét ilyen baromságokkal. mindenki vágyik a “fényre” de ez maga a szánalom. effektíven utáltam meg ismeretlenül a sok beszámolóból, meg a sok negatívumról amit róla hallottam. neki nincsen apja meg anyja hogy nevelnék? vagy mi? ha az anyja helyében lennék, felpofoznám, aztán elvenném az összes idióta rongyrázó “moderálva”csicsamicsa cuccát és ráadnék valami ’80-as évek beli cuccot, úgyis olyan egyedi akar lenni, hát legyen. remélem befejezi végre már ezt, mert kezdi idegesíteni a társadalom normális gondolkodású rétegét.

 8. hekkkyrampage Says:

  http://hooliescene.wordpress.com/2009/03/19/csupan-szamadatok-a-nagy-csalas/

 9. linka Says:

  Szerintem ez az egsz nagyon gyerekes, hogy ha valakinek a vlemnye , vagy a eflhvs nmagra , vagy figyelemfelkelts , nem nagyon tudok ezzel mit kezdeni , annyit lehet ltni hogy az elvileg felnttnek mondhat emberek ovis mdon civakodnak, s burkolt mondanivaban szidjk egymst egy olyan oldalon ahol meg mutatjk milyen inteligencival rendelkezne s hova slyednek le …

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s