Az EMO-k szégyene, avagy Kenny Catastrophe 1. rész.

by

(Nem árthatsz egy olyan embernek, aki a te környezetedben nem is létezik…)

Frances Horror

 

Most, hogy kicsit tájékozódtam a mai fiatalokról, elég érdekes kép alakult ki bennem, és bevallom nektek nem túlbiztató. Lehetséges, hogy ez a terület, amit bejártam a legelvadultabb. Igaz csak a szélsőségekkel foglalkoztam, persze ez nem csoda hiszen, az a leglátványosabb része. Mit is gondoltam, mit lehetne várni ezektől az ifjaktól, hiszen nincsenek barátaik, vagy mégis? Igen, ha a zavaros gondolkodást barátnak nevezhetem! Semmi meglepő nincs benne, hiszen még szinte gyerekek, ami teljesen elfogadható, de furcsa, hogy ők ezt viszont semmiképpen nem akarják megérteni. Az esetek nagy részében, élet tapasztaltnak hiszik magukat, és így nyilatkoznak: – én már annyi pofont kaptam az élettől. Mivel ezt már rengetegszer halottam, ezért kialakult bennem a válasz, amit erre szoktam mondani. – és még mennyit fogsz! Legjobb esetben egy legyintés másszor pedig egy gúnyos beszólás, vagy egy dacos hátat fordítás, mit reakcióként kapok. Ebben a négy napos cikksorozatban, a megismert negatív dolgokkal fogok foglalkozni, és ezt követően fogom megírni a pozitív dolgokat, Az EMO-k büszkeségei címmel. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy a negatív hozzáállás nem segít a fiatalok lelki fejlődésében, sőt olyan ötleteket sugall a másik személyek cselekedete, ami az arra hajlamos egyént mivel nincs, kialakult véleménye a mélybe taszítja. Ettől függetlenül nem dughatjuk a fejünket a homokba, mert az csak rosszabb lenne, ha nem beszélnénk a problémáról.

A legérdekesebb, amint e személyek az álltaluk megálmodott csúcsra felérnek. Lássuk csak milyen is ez a csúcs és mit kell kiállniuk a felfelé vezető rögös úton. Az indulás érdekesnek mondható és izgalmas kihívásnak. A cél meghatározása nem túl bonyolult, hiszen a külföldi EMO-k, kitaposták már az utat, CÉL = HÍRESSÉ VÁLLNI, egy bizonyos társaságban. Mivel ezek a vállalkozó szellemű ifjak nincsenek tisztába a kezdet kezdetén, azzal, hogy az életben mindenért fizetni kell, semmi sincs ingyen, ezért bátran belevágnak. Mivel ők sem ördögök először emberi módon kezdődik. De ahogy az idő halad, és a pofonok egyre jobban sűrűsödnek, úgy ők maguk is vadabbá vállnak. Összekuszálódott agyukban már semmi más nem válik fontossá, mint a magasztos cél. Hamarosan eljutnak addig, hogy képesek embertársaikat eltaposni, pedig arra esküdtek, ök. majd másmilyenek lesznek, bennük több érzés van, mint egy másik emberben.

 

Kenny Catastrophe

 

Kenny STAR

 

Önnön csörtetésük eredményeképpen sosem sikerül tartós barátságokat kialakítaniuk, és a „rajongók” is hamar elpártolnak tőlük.

Kik is ezek a rajongók: Általában 12-14 éves kislányok kik élete valójában még a „cukiság” jegyében zajlódik. Érzelmileg testileg és minden egyéb szempontot figyelembe véve fejletlenek. Ekkor felmerül bennem a gondolat, mi örömöt lel abban egy 18 éves erősen lányos kinézetű fiú, ha ilyen gyerekek veszik körül? A válasz pofon egyszerű, ök. maguk is hasonló érzelmi színvonalon ragadtak.

Ezek az úgynevezett virtuális önjelölt celebek, a számítógépre telepített beszélgető programok segítségével érzik csak jól magukat, valójában igazi éltet nem is élnek, csak virtuális barátaik vannak, sőt a szerelmük is virtuális. Mint tudjuk a szerelemben az igazi élvezet az érintés, ezért ezek az ifjak valójában tisztában sincsenek a fogalom jelentésével. Sok esetben, mikor kimerészkednek az utcára, meglepődve tapasztalhatják, hogy leköpik őket, vagy másféle atrocitásokat kell elviselniük. Ilyenkor azonnal bejegyzést készítenek a blogjukba, „miért nem toleránsak az emberek” címmel. Az eszükbe sem jut, hogy esetleg magukba keressék a hibát.

Sok esetben az irigység beszél belőlük és ilyenkor virtuális „támadást” indítanak, normálisan gondolkodó társaik ellen, alapozva ezt a 12-14 éves kislányok támogatására.

Sokszor meggondolatlanul teszik. Ellenem is indított ilyen támadást Kenny Catastrophe, és ő sem gondolkodott el előtte egy alapvető dolgon, ami a következő: Hogy tudsz ártani egy olyan embernek, akinek nincs veszteni valója? A Válaszom, sehogy.

A holnapi folytatásban Kenny Catastrophe (igazi nevén Kató Richárd) jellemének elemzésével derítünk fényt a hírhedt EMO-k gondolataira. Azért választottam az ő jellemét az elemzésre, és a bemutatásra, mert ő a tökéletes példa a fent leírtakra.

Holnap 23 órakor folytatjuk…

 

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , ,

6 hozzászólás to “Az EMO-k szégyene, avagy Kenny Catastrophe 1. rész.”

 1. Pytör Says:

  Hey man.

  Saját blogora nincs időm írni, de itt kommentelek. God. No tehát lényeg összefoglalva. Kicsit magamról, csak hogy kiír ilyenkor: Ember, átlagos, majdnem feltünésmentes, “no brain, no problem” sátábá.

  Olvasom, olvasom mindkét oldalt két hete (szubjektív és “objektív), hogy aztán kifejthessem magamból ezt a pár évet, amióta ismerem a stílust. Azalatt átmentem már a “Hülyeemók” a “Nemérdekelnek” és a ” Nemrossz stílus. Maradhat” állapoton. Számomra az emo még mindig az, aminek kéne hogy legyen. Egy zenei irányzat, ami bizonyos öltözködési jegyekkel bír. Csak egy valami ami zavar engem. Ha bármelyik “emos”, azt mondja magáról, hogy én már sokat szenvedtem. Hogy megsimogatnám ilyenkor a fejét egy gumikalapáccsal (azért, hogy a béke megmaradjon :D). Hogy a viharba függ össze a kis dobozba bezárt magán élete egy stílushoz? Áhh. Én vagyok a hülye. Ja és még valami. Lennének párszor akiknek én is szívesen beszólnék. Mert Emo? Nem. Mert nem tetszik bármilyen külső jellemzője? Nem. Azért, hogy végre vegye észre magát. Ennyi voltam.
  (Lopott szöveg, de jól esik sorry szerk. :D) Én, a sokadik generációs EMBER.

 2. Pytör Says:

  P.S.: Saját generációmhoz igazodva, Matyóval például bármikor elbeszélgetnék. Mert ő tényleg megérdemli. Érted. Emberileg. 😀
  Pacsi

 3. Yuki Montana Says:

  HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH EZ TUTI KIVÉGZÉS LESZ FRANCESS HAHAHAHAHHA(GONOSZ KACAJ)NEMBAJ MERT TE MEGTEHETED ÉS IGAZAD VAN LEHET VALÓJÁBAN EZ A KENNY GYEREK NEM IS LÉTEZIK?!DE DE NEM TUDOM VALAHOGY FURCSA ÉN SOSEM TALÁLOM DE VISZONT A VIDEÓK AZT BIZONYÍTJÁK HOGY LÉTEZIK xd MOST AKKOR MEIK?MAJD FRANCESS MEGIRJA HAJRÁ TESÓÓÓ ❤

 4. Heilig Says:

  Mondd…most minden bántás, gúnyolódás nélkül, de te magad érted amit leírsz? Kenny állítólag 12 – 14 kisgyerekkel veszi körül magát… de te meg 16 – 17 éves “myvip celebek” után loholsz, miközben ebben a cikkben arra próbálsz rávilagítani, hogy mindenki barátkozzon a a saját korosztályával? Nem találod kissé irónikusnak ezt a dolgot? Ezek szerint te pedig megrekedtél valahol 16 évnél? És ha Kenny szavai / írásai valóban nem érdekelnek, és nem érintettek meg, akkor miért foglalkozol ezzel mégis? Ahogyan mondtad gyerek…ellenben te már felnőttél, és mégis sokkal nevetségesebb dolgokat teszel / írsz mint ő…Hol érdekel téged, mit csinál Hoolie? És hogy éppen kivel jár Kenny, és hogy vannak e barátai? Honnan tudod, hogy nincsenek? Valójában te is ugyanazt teszed, amit ebben a bejegyzésben annyira hevesen elítéltél…bármit megtennél azért, hogy azokban az említett körökben neved legyen, és megszerezd a hőn áhított népszerűséget…
  Tipikusan bort iszol és vizet prédikálsz…
  Röviden szánalmas. Nem ismerem sem Kennyt sem téged, de azt hiszem így pont ugyanannyit tudok róla mint te…mert feltételezem, hogy a blogjából tájékozódsz, meg egy – két “közelebbi ismerősének” a véleményét használod fel. Gratulálok. Igazából remek napiszar celeb lenne belőled. Akkor legalább megkapnád amit akarsz: Figyelmet. Csak azt tudnám, hogy miért vagy annyira nagyra magaddal? Semmit sem tettél le az asztalra. Bár…nyilván nagyon jó a világnak meg a fiataloknak, hogy naponta megtudhatnak valami újat Hoolie 85. bukásáról, és hogy Kenny éppen megint mennyire rontja a levegőt…dehát, tudod, ez elég kevés. És egy tanács a végére: próbálsz műveltnek, intelligensnek tűnni…próbálod tekerni a mondatokat, hogy minél fennköltebbnek, összeszedettebbnek tűnjön amit írsz, de csak megsúgom…aki csak egy kicsit is olvasottabb,vagy írt már életében egy igazán jó fogalmazást, az rögtön látja, hogy eléggé mű az egész.
  (És mielőtt engem is besorolnál a 12 – 14 éves picsogó kislányok közé, közlöm, 18 elmúltam. Köszönöm, hogy elolvastad, ha pedig kitörlöd a kommentet, az megint csak téged fog jellemezni…)

 5. miionaria Says:

  “Kik is ezek a rajongók: Általában 12-14 éves kislányok kik élete valójában még a „cukiság” jegyében zajlódik. ”
  A képen Benke Renivel látható, aki az egyik legkedvesebb barátom és nem tartom átlagos “cukcsi” stílusba bekategorizálhatónak, hiszen normálisabban gondolkodik, hisz korához képest jóval érettebben gondolkodik. És nem is az a tipikus keressünk “önjelölt celebeket” akiket “fan”-olni lehet. Szerintem Kenny soha nem is akarta, hogy istenítsék…
  “18 éves erősen lányos kinézetű fiú”-a lányos külsőt erősen meghatározzák a gének is, melyeket köztudottan nem mi választunk. Tehát ebben nem értek egyet. Más a lányos külső, mint a transzvesztita külső(az egyiket önként választja az ember).
  Így ez is csak kategorizálás.
  “Sok esetben, mikor kimerészkednek az utcára, meglepődve tapasztalhatják, hogy leköpik őket, vagy másféle atrocitásokat kell elviselniük. Ilyenkor azonnal bejegyzést készítenek a blogjukba, „miért nem toleránsak az emberek” címmel. Az eszükbe sem jut, hogy esetleg magukba keressék a hibát.”
  Mert talán nem bennük van a hiba, hanem a társadalomba. Szerintem az az abnormális, ha valakit azért szólnak meg, mert nem úgy öltözködik, viselkedik, ahogy a nép elvárja. Elméletben ez egy szabad ország.
  Kezd elegem lenni a “szubjektív” és az “objektív” harcából.
  Itt már nem csak a tényeket és saját gondolatokat olvashatunk, hanem mint egy lejárató kampányt…

 6. miionaria Says:

  Ezzel senkit nem akartam védeni, csak kezd patetikusba átcsapni ez az egész.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s