Az EMO-k büszkesége 1. rész. Hopa Panic.

by

Hogy mi tetszik az EMO irányzatban? Az emberközelisége. Öröm megismerni olyan embereket, kik tényleg elhiszik azt, amit én! Felvállalják, az érzelmeiket és nem olyanok, mint egy skatulya, kimutatják, ha szomorúak, és azt is, ha vidámak. Sokan félreértitek, ők is olyanok, mint a többi ember, pont ugyanúgy vesznek, levegőt pont ugyan úgy nevetnek, és szomorkodnak, mint ti. Nem alaptalan a vád, rengeteg olyan fiatal van közöttük, akik csak pózerek, és rengetegen vannak, kik letagadják, és másnak adják ki magukat. Sajnos ez ennek a stílusnak a sajátossága. Bár láttam én már csodát, amikor a rocker öltözékű fiatal Hip-Hop-ot hallgatott.

Hopa Panic

Hopa Panic

Talán Hopa Panic, az aki az ismerőseim közül a legjobban átérzi ezt az irányzatot, és ő tényleg komolyan gondolja. Az élete eddig nem úgy alakult, ahogy alakulhatott volna, de így is nagyon emberi tudott maradni. Megérintett a története, de a jó emberek mindig révbe érnek, így ő is. Manapság rengeteg barátja van, mindenki szereti nagyon. Nem törekszik a népszerűségre, nála ez csak úgy kialakult. Rengeteg örömöt szerez a barátainak. Vele bármikor bármiről el tudok beszélgetni, nem fertőz meg intrikákkal, sosem akar kihasználni, sem érzelmileg sem lelkileg! Ami mégis talán a legjobban számit, hogy nem hazudik! Benne teljesen meg lehet bízni. Szeret koncertekre járni, és ha teheti, barátaival, a Westend City Centerben találkozik. Nagyon pozitívan hatott rám, hogy nem az MSN beszélgető program tölti ki a szabad idejét, sőt mondhatom, nem is szereti. A virtualizáció sajnos nem a legjobb dolog. Könnyen lehet ilyen esetben hamis érzelmeket kelteni emberekben, és ö ennek nem híve, ahogy én sem. Biztos veletek is előfordult már, hogy nagyon jól elbeszélgettetek az interneten keresztül egy emberrel, és rászántátok magatokat, egy találkozóra. Ilyenkor kerül szembe az ember a valósággal, sokszor az életben nem tudtok miről beszélgetni, némán álltok egymással szemben feszengtek, és alig várjátok már, hogy vége legyen. Hopa Panic teljesen tisztában van ezzel, és ezért inkább a bulikat választja. Ahhoz, hogy valaki a barátunk lehessen sokat számit, a személyes benyomás. A gesztikuláció, a szavak, amiket használ, a kinézet, a beszédhang, és a mondatok, amiket megformáz. A neten keresztül ezt megítélni nem lehet. Persze a hazug embereket könnyű az életben felismerni. A hazug emberek dallamosan vagy monoton hangsúlyban beszélnek. Itt lehet látni a virtualizáció hátrányát is, mivel ott ez nem tűnik ki.

Hatalmas öröm, ha az ember szert tud tenni egy ilyen jó barátra, mint Hopa Panic. Benne nem fogok csalódni, és bármit meg tudok vele beszélni. Nem akar több lenni, mint ami, nem akar, mindig okítani, tanítani, egyszerűen el tud fogadni olyannak amilyen, vagyok, és örül, ha velem beszélgethet ahogy én is.

Mindenkinek ajánlom, ki ismeri őt személyesen, vigyázzon rá nagyon, őrizze meg a barátságát, és nagyon sok jó élményt fog átélni általa.

Szerző: Frances Horror.

Reklámok

Címkék: , , , , ,

10 hozzászólás to “Az EMO-k büszkesége 1. rész. Hopa Panic.”

 1. abc Says:

  Sok cikkedet elolvastam, szinte az összeset, ami érdekelt. Tényleg jól fogalmazol, remélem tudsz majd vele valamit kezdeni az életben. Hoolie és Kenny C … arról írsz h ők celebek akarnak lenni… és az írásod által azzá is válnak. A celebekről beszélnek, terjengenek róluk negatív, pozitív történetek, dolgok. Hasonlóan itt mint myVIPen. Ezek az emberek Hopa P-hez hasonlóan semmit nem tettek le az asztalra azon kívül, hogy kommenteket kérnek myVIPen, hogy belépnek 20 elit klubba, hogy hangoztatják, hogy milyen érzékenyek és csináltak pár “jó” képet (kinek mi a jó ugyebár…) . El kéne gondolkodni azon, hogy milyen jogon istenítjük, vagy alázzuk őket, miközben az életükről valójában semmit nem tudunk. Csak amennyit hallottunk…

  És tényleg nem sértésnek szántam, Hopa P is csak egy példa volt még másról is írtál hasonlóan őt is felhozhattam volna példának, csak ez volt az utolsó cikked amit olvastam.
  Az írásaid tényleg nagyon jók sok sikert a tivábbiakban

 2. Frances Horror & Steve Horror Says:

  Nagyon szépen köszönöm! ÉS örülök, hogy örömöt szerzek vele neked! F.H.

 3. hopapanic Says:

  Szia Frances!
  Nagyon szépen köszönöm,hogy ennyire pozitív a véleményed rólam.
  Ez kedves.
  😀
  Bye

 4. Hopa Panic ™ Says:

  […] január 2009 Április 9, 2009, 6:46 pm Kategória: Személyes naplóm Először szeretném megköszönni Francesnek azt amit a blogjába írt rólam.Örülök,hogy ilyen pozitív rólam a véleménye és jól esett az,amiket írt rólam. Olvasd el:katt […]

 5. hawaiitimtim Says:

  büszkék vagyunk rád!!!!!!!!!!

  am kérnék egy kis segítséget lécci vagy az e-mail címedet vagy az msn címedet ami jó neked de kéne egy kis segítség a wordpress oldalamhoz!!
  előre is kökky
  1000 puszi Hopa Pofi
  (L)

 6. EmoboY89 Says:

  Imádlak Hopanik!!!
  De az igazat megvallva Tominsane sokkal szimpatikusabb… talán ti tudjátok az msn címét?! Vagy hogy van-e pasija?!
  Köszi a segítséget!!
  Puszi minden Emos fiúnak!

 7. tominsane Says:

  sziasztok 😀 nincs pasim
  msn em van independent-18@hotmail.com

 8. emogirl:) Says:

  wááá!!ez nagyon jó imádlak titeketxD

 9. hopapanic Says:

  jujjj

 10. Sini Says:

  Á, tudom, hogy már rég fent van, de most találtam a blogra és ú…
  Nem tudok mit reagálni. ^o^ Vagyis ez nem teljesen igaz, hiszen valamiért el kezdtem az írást. -.^
  Ez most egy reklám? oO
  Mennyit kaptok érte? OO
  Nekem ez jött le elsőre, de ha tényleg ennyire jófej, akkor biztos nagyon szereted aztán azért ilyen reklám szerű…^^
  Ez nagyon jó pofa post.^^

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s