Akire mindig számíthatok. TomInsane

by

Nos kérem szépen így is lehet! Másképp fogalmazva, attól, hogy valaki EMO, még nem kell feltétlen katasztrófának lennie. Jó tudni, mindenesetre, hogy van ebben a stílusban, sok normálisan gondolkodó ember. Nagyon megragadott TomInsane teljesen reális gondolkodása, hogy vannak céljai is. Ez fontos dolog, mert hát egy élet valljuk be őszintén célok nélkül semmit sem ér.

TomInsane

TomInsane

TomInsane, épp, hogy betöltötte 18.-ik életévét, mikor szedte cókmókját, és elindult az ismeretlenbe, teljesen egyedül. Visszatekintek a múltra, én magam ennyi idős koromban, el sem tudtam volna képzelni, egy ilyen dolog megvalósítását. Csodálattal, és büszkeséggel tölt el, személyisége. Nem nyavalyog nincsenek zavaros gondolatai, teszi a dolgát, úgy hogy azzal senkinek nem árt. A barátai embertársai tökéletesen elfogadják, és ez egy nagyon különleges dolog. Azért, mert így sosem lesz belőle rétegember. Kit, csak néhányan értenek meg, és a nagy többség elítéli. Előtte, ha így folytatja, ott lesz a világ, és a megvalósult cél, mit kitűzött maga elé.
No de semmiképp ne szaladjunk ennyire előre, nézzük csak, hogy is ismertem meg őt.
Világ éltemben roppantul ingereltek a rasszista beállítottság emberek. Nevén nevezve a gyereket, gondolok itt, a Napiszar, és a Kurucz.Infó, oldal szerkesztőire. Feldühít a viselkedésük, és a cselekedeteik egyaránt. Persze nem csak az ő hibájuk, hanem azoké is kik táptalajt nyújtanak ezen oldalak működéséhez, idióta képekkel, szánalmas levelekkel.
TomInsane volt az a fickó, ki megalapította a Myvip-en az első Anti Napiszar klubbot, persze a sorsát nem kerülhette el, erre a fent nevezet oldalnak azonnal reagálnia kellet, így Tomi felkerült, ahogy több barátja már korábban. Mivel ö sem szent ember, úgy érezte nem hagyhatja annyiban a dolgot, és egy videó blog keretében, válaszolt, pontosan olyan hangnemben, ahogy azt az oldal olvasói és szerkesztői megérdemlik. Az alábbi példával tudnám ezt alátámasztani, valójában mit értek ez alatt. Ha egy üzletember elmegy tárgyalni egy másik vállalkozóval, akkor nyilván öltönyt húz magára, de ha egy villanyszerelővel bizniszel, akkor egyszerű hétköznapi ruhában fog menni, mert így közvetlenebbnek tűnik. Nos Tomi is ezt tette, úgy szolt az oldalhoz, ahogy azoknak megjárt.
Nos erre lettem én figyelmes, és billentyűzetet ragadtam. Remek estéket töltöttünk el az MSN. nevű csevegőprogram segítségével, Tomi nagyon jó társaságnak bizonyult. Jómagam nagyon befolyásolható ember vagyok, de mikor vele beszélgetek, akkor teljesen reálisnak látom a világot, fertők nélkül. Sok alkalommal, megtörtént, hogy olyan dolgokra mutatott rá, mik a gondolataimat jó irányba terelték. Ezért nagyon hálás vagyok neki. Sajnálatos, hogy ö már nincs itthon, és hogy idegenben jobban érzi magát, mert ez egyértelműen azt jelenti, könnyen elveszíthetjük őt. Sokan mondják egy fecske nem csinál nyarat, de ha nem figyelünk rájuk, elmennek, és végül senki sem marad itt, akire rá lehetne bízni akár országunk jövőjét is.
Azok, kik önsajnálatban, álomvilágban, és nyavalygások közepette élnek, ismerjétek meg TomInsane-t, mert ő általa megtudhatjátok, mi a valóságos élet! Persze nem csak a kocka filozófiájú embereknek ajánlom figyelmébe az ő példáját, hanem mindenkinek, mivel általa ráébredhetünk, ha szeretnénk valamit elérni, a megvalósítás lehetséges. Amikor kudarc ér valakit, ne adja fel, folytassa, és higgyen benne, összejön álma!
Nos Tomi, köszönöm neked amit értem tettél, és sok esetben visszatérítettél a helyes útra, mi reményeim szerint elvezet engem Óz birodalmába, hol átélhetem a csodák csodáját. Hálám nem marad el, rám mindig számíthatsz, ha tudok segítek.

Szerző: Frances Horror.

Reklámok

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s