Blog ajánló: MatyoFREAK, HOZE blog

by

MatyoBLOG

Talán a legkedvesebb, és egyben legszórakoztatóbb blog, amit rendszeresen olvasok, azt MayoFREAK írja. Nem veszik el az unalomban, szórakoztató, és mindig mosolyt tud varázsolni arcomra, remek cikkeivel, ötleteivel. Gondolom most nem sok új információt nyújtottam, hiszen ezzel, aki olvasta már MatyoFREAK blogját, teljesen tisztában van.

MatyoFREAK

MatyoFREAK

No de nézzük csak kicsit részletesebben.

Első benyomásom, mindig a kinézet alapján, alakul ki. Matyo nyugalmat sugárzó, harmonikus, nem hivalkodó designt készített neki. Egyszerűségében tökéletes és esztétikus. Olvasván az új tartalmakat, mik sűrűn frissülnek, örömteli élményt nyújt. Sajnos, az EMO, és EMO közeli személyek blogja, sok esetben rossz hangulatot sugall, nem így MatyoFREAK bejegyzései. Az aktuális napi hangulatomat, sok esetben képes befolyásolni akár egy blog bejegyzés is. Többször nyilvánvalóvá vált számomra már, ha jókedvre és érdekességre vágyok, beírom a böngészőmbe ezt a hivatkozást, www.matyoblog.atw.hu és tudom helyben, vagyok, néhány nagyon jó pillanatot élhetek át. Több esetben hasznos információkhoz is hozzá jutok, és olyanokhoz is, melyekre magamtól nem is gondoltam volna. Tetszik még nagyon MatyoFREAK jellemében a segítőkésség, a vagányság és tenni akarás. Mikor elgondolkodom, rájövök, úgy érdemes élni az életet, ahogy ő teszi, rengeteg széplány gyűrűjében, nem tolakodóan nem nyomulva, és magát ráerőszakolva másokra, hanem egyszerűen magát adja, és elbűvöl mindenkit. Azt hiszem a sok-sok EMO és EMO közeli embernek érdemes, lenne példát vennie gondolkodásáról, és ha ezt tennék, akkor egy pillanat alatt mindenki el tudná fogadni őket, és boldog emberek lehetnének

További sok sikert kívánok MatyoFREAK-nek a blog vezetéséhez, és az élethez is. www.matyoblog.atw.hu

HOZEblog

Egy újdonság is felütötte fejét, nálam, bár csak számomra az nyilván, mert közületek sokan ismeritek már HOZE blogját, ami elérhető a www.hoze.blog.hu címen.

Nos ő egy zenész, és a DARK-GOTH stílus jegyeit viseli magán. Igazából mindig érdekelt ez az irányzat, és általa, lehetőségem nyílt arra, hogy megismerhessem, a jövőben.

Kinézetre nem mindennapi, tökéletesen kifejezi alkotója életérzését hangulatát. Tetszik benne, a banner, ami utánozhatatlanul őrült.

Hoze

Hoze

Hoze egy teljesen új irányba kalauzol el bennünket. Ez az irány a DARK, amiről szinte mindent megtudhatunk tőle, vagy ha úgy tartja kedvünk, még találkozókra, koncertekre is elmehetünk velük. Nagyon örültem neki, hogy mikor írtam neki, kérve vegyen fel MSN.-re azonnal válaszolt, és miután megtörtént, egy nagyon jót beszélgettem vele. Nem finomkodik, nem kímél bennünket, emberközeli, és hétköznapi mindenki számára érthető stílusban ír.

Különösen tetszenek videói, ezek közül is főként, az „Utcazenélés” címűre hívnál fel a figyelmeteket.

Kérlek titeket, nézzétek meg HOZE blogját, és meglátjátok, egy új élménnyel lesztek gazdagabbak. www.hoze.blog.hu

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , , ,

Egy hozzászólás to “Blog ajánló: MatyoFREAK, HOZE blog”

  1. Hoze Says:

    Köszönet az ajánlóért;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s