Ne bántsátok EMO barátaimat! 2. rész. Avagy véleményem a fasisztákról.

by

A másik tömörülés, ami érdekes lehet, és van is véleményem róla, azok a skinhead-ek, és minden rasszista gondolkodású agresszív ember.
Kicsit ellentmondásosra sikerült a bevezető, mivel épp ezen cikk első részében írtam arról, hogy jómagamnak is, egy bizonyos népcsoportból (a cigányokból) elegem van, és ezért sokan nekem szegezhetitek a kérdést, ha én is antiszemita vagyok akkor, miért írok a többi antiszemitáról. Könnyű rásütni, az emberre ezt a bélyeget, az én gondolataim szerint azért nem vagyok antiszemita, mert azok kiket ide lehet sorolni, ők tesznek is valamit ellene, én csak a hangomat emelem fel. Mielőtt bárki is követ vetne rám, a fönt említett gondolatom miatt, kérem nézzen magába először, és utána, ha ő nem így gondolja, akkor írjon csak elmarasztaló véleményt rólam.
Véleményem szerint a fasiszta és az úgynevezett hazafi, aki attól lesz hazafi, hogy Árpádsávos karszalagot visel, fekete katonai ruhában jár, a feje tarra borotvált, vagy éppenséggel, régi magyar zubbonyt hord úgy érzi felsőrendű. Rengeteg rossz tapasztalatom adódott az ilyen beállottságú emberekkel kapcsolatban. Nézzünk csak egy kellemetlen történetet, amit átéltem, én magam is, és miközben ez történt, legszívesebben elástam volna magam szégyenemben.

Skinhead

A történet egy szombat délután, a fekete 7.-es buszon játszódott le. Egy fiatal Magyar hazafi, és hasonló gondolkodású barátnője a szokásos jól ismert jelmezben, fennhangon üvöltve szidott mindenkit, aki a világon van, él és létezik. Az utasok ügyet sem vettettek rájuk, gondolom ezért, egyre hangosabbak lettek, míg végül addig fajult a dolog, hogy végig mentek a buszon, és mindenkit lezsidóztak, (ugyanis csak fehér bőrű polgár utazott azon a járaton!) A kesztyűt természetesen senki sem vette fel, mindenki csak bámult maga elé. Majd a Kosztolányi Dezső téren leszálltak, velem együtt, és a járdáról leköpdösték a jármű ablakait amin a békés Magyar polgárok utaztak. Ezek után az utcán folytatták szitkozódásukat. Szerencsére tovább már nem hallottam őket, mivel másfelé vettem utamat.
Elgondolkodtam, ha egy külföldi, ki kis országunkba látogat, belekeveredik egy ilyen helyzetbe, és az ifjak, karján meglátja a nemzeti színű szalagot, és a fekete bomber Jacki-re fel vart nagy Magyarország térképet, mi lesz a véleménye hazánkról? Szerintem semmi jó! Továbbá, ha mondjuk ezek az ifjú hazafiak, kik túlzásba viszik a hazaszeretetet, mondjuk egy EMO barátomat pillantják meg, éjszaka, miközben igyekszik hazafelé a kedvenc szórakozóhelyéről, gondolatait, a jó buli emlékei kötik le, simán belekötnek, és EMO testvérem még hálás lehet, ha tettlegességig nem fajul a dolog. Mivel ezek a „hazafiak” nem csak a cigányokat, zsidókat színes bőrűeket gyűlölik, hanem a melegeket is. Itt most nem arra céloztam, hogy az EMOk általában melegek (mert kijelentem nektek nem azok, de aki mégis az, annak mindenképp a saját magánügye), hanem arra, hogy ők egyszerűen másként öltöznek, mint amit az átlag emberek el tudnak fogadni, és lehetnek ők minden szempontból „Fajtiszta Magyarok” mégis bántódásuk eshet. Kérdezem én miért? Ez egészen biztos nem normális gondolkodásra vall.

Az Őrült szobafestő

Adolf Hitler

Felgyújtani, a cigányok házát, és a menekülő embereket lelőni mint egy kutyát, nagy bátorságra mutat. Ezekkel az emberekkel, a cigányok ha megtennék ugyanezt, akkor fel lennének háborodva, pedig nem lehetne rá okuk. A cigány kérdést, nem lehet úgy megoldani Magyarországon, és sehol a világon, ahogy 70 évvel ezelőtt Adolf Hitler, próbálkozott vele. (Itt említeném meg, hogy a náci  (aminek jelentése: nemzeti szocialista) Németországban, több mint hat millió zsidót, és több mint egy millió homoszexuálist, cigányt végeztek ki !)  Mert bármekkora bűnt követ el valaki, kioltani az életét, sokkal aljasabb és gyávább dolog, mint bármi más.
Itt kell megemlítenem, a Napiszar nevű weboldal kommentelőit, akik folyamatosan fenyegetőznek gyilkossággal, vagy éppen beteges módon a zsidókat okolják mindenért.
Véleményem szerint, ezek az úgynevezett hazafiak, semmiben sem különböznek a cigányoktól, bár a számlájukra írható az, hogy a Magyarságot, rossz megítélésben részesíthetik miattuk. Remélem, hogy azok az emberek akik ezt a cikket elolvassák, elgondolkodnak groteszk létükön, és jobb belátásra bírják önnön magukat.

Én, a harmadik generációs EMO!

Szerző: Frances Horror.

Reklámok

Címkék: , , , , ,

13 hozzászólás to “Ne bántsátok EMO barátaimat! 2. rész. Avagy véleményem a fasisztákról.”

 1. gothcita Says:

  Értékes gondolatok.
  De ha belegondolunk, mi lenne a világgal az ilyen személyiségek nélkül?
  Mit tanulnánk az iskolában?
  Miből élne meg a TV?

  Dögunalom lenne az egész.

 2. creature Says:

  nem látod még át a dolgokat. az írásod, és az emo mivoltod is arról tanúskodik, hogy bizony-bizony gyerek vagy még. de majd kinövöd

 3. Sonic™ Says:

  Személy szerint már nem lepődök meg semmin, legfőbbképpen azon nem , hogyha pár szeretetéhes kis tejfeles szájú anyámasszonykatója bakancsban veri a nyálát egy már a megszületésekor halott ideológiára. Vertek már össze skinheadek is,pedig semmiben nem különbözök egy átlagembertől. Tudjátok 3an könnyű egy embert verni.
  Nem tudom, hogyha a napiszar nevű oldal kommentelőivel véletlenül megtörténnének azok a dolgok amiket ők leírnak akkor mit írnának. MÁSRÉSZT…szerintem jó részük tartozik valamely etnikumhoz, esetleg homo ill. biszexuálisok s ezáltal próbálják palástolni mivoltukat.

 4. Egy EMO Says:

  Sztem ők érzelmileg összeomlottak, és nem megoldják a saját gondjaikat, hanem megkeményitik magukat, és ezzel azt hiszik hogy nem lessz több gondjuk mert pl akárkit meg tudnak verni. Nekem egy ilyen szólt be de őszintél LESZARTAM mert tudtam, hogy hiába keménykedik, mégis ő a rosszabb. Sőt általában az olyanokat utálják a normál emberek. Szerencsére vannak még normál emberek.

  Egy EMO

 5. Miselo Says:

  azt hiszik magukról: fasiszta és az úgynevezett hazafi, aki attól lesz hazafi, hogy Árpádsávos karszalagot visel, fekete katonai ruhában jár, a feje tarra borotvált, vagy éppenséggel, régi magyar zubbonyt hord úgy érzi felsőrendű…. szorról-szora igaz ,pont ezért csinálnak belőlük viccet. ezek elöbb utobb sztem kinőnek belőle.

 6. Miselo Says:

  ez ilyen emberektől nem tudunk beilleszkedni még az EU ba sem. És ez az egyetlen dolog amit sehol semmilyen nemzet nem tür meg szerencsére.

 7. hopapanic Says:

  Ennyit a magyar “hazafi emberekről”,akik a magyarokat lassan jobban gyilkolják,mint a romákat meg a zsidókat!
  Azon nem tudnak elgondolkozni ezek a 16-20 év körüli emberek,hogy mi is Magyarok vagyunk és nem hajszín alapján kéne ítélniük.XD

 8. LeeRyan Says:

  A cikkben szerepel a napiszar nevű oldal. Nem szeretnék állást foglalni ezzel kapcsolatban, de ha annyira zavar Titeket, akkor miért nem tesztek ellene vmit?!
  Havonta vannak panasznapok bíróságon, ügyészségen, rendőrségen. Be lehet menni, el lehet mondani a problémákat. Ha eddig nem lépett fel senki se ellenük, akkor lehet, hogy nem is sérültek azoknak a jogai olyan nagyon, mint amennyire azok síránkoznak, akik már kint voltak a honlapon? Vagy pedig nagyobb érdek fűződik az oldal létezéséhez, mint az eltűntetéséhez? Ez a nagyobb érdek, pedig az ismertség elérése….

  Francess ezt légyszives ne töröld ki. Nem vitatkozni szeretnék. Én is elítélem a napiszart. Bár tegnap úgy néz ki, hogy egy viszonylag “jóügy” mellett álltak ki onnan páran. Egy fiatal pár temetőben szeretkezett vagy legalábbis imitálta és úgy néz ki, hogy volt olyan, akinek volt annyi esze, hogy tegyen feljelentést.

 9. naxx Says:

  Na.
  creature-rel teljes mértékben egyetértek. Nem látod még át ezt a dolgot.
  Nem azzal van a baj, hogy vannak ilyen emberek, hanem azzal, hogy csak velük van tele a média. A hazaszerető emberek között vannak teljesen hétköznapi, dolgos, normálisan viselkedő és kinéző állampolgárok is, akiknek a véleménye valamely ponton találkozik a szélsőségesekével. De ettől még nem a pár ilyen idióta alapján kéne megítélni egy egész réteget. Hülyék mindenhol vannak. Nem amiatt viselkednek így, mert hungaristák, vagy akármik, hanem mert hülyének születtek, és a szüleik nem nevelték meg őket. Ha olyan környezetbe kerülnek, akkor ugyanúgy lehetett volna belőlük punk, drogos, diszkós, akármi is, csak éppen így alakult.
  Adolf Hitler nem szobafestő volt, hanem festőművész. Sokan tévesen állítják be szobafestőnek, ezzel is degradálva, holott ez egy történelmi tény meghamisítása.
  Az antiszemita kifejezést pedig nem a rasszistákra használjuk, hanem azokra, akik zsidóellenesek. Kéretik nem keverni a kettőt.

 10. Frances Horror Says:

  Aki Adolf Hitlert normális embernek látja az véleményem szerint nem normális

 11. Norbi Says:

  Fasizmusról ne beszéljünk, az olaszoknál van fasizmus, itt esetleg fajgyűlölet. A dolgok pedig egyáltalán nem függenek össze. Nem azzal van baj, hova tartozik. Lehet punk, skin, tökmindegy. Az a lényeg, tud-e gondolkodni normálisan. Sokan leirták előttem már, így nem is írok többet.. 🙂

 12. Jani Says:

  Üdv!
  Az írásodról csak annyit ,hogy mindenhol vannak idióta fasz emberek!
  Én már láttam kukákat borogató emost,na? (hülye gyerekek játszótere)
  Másik meg nem kell leirni a másik embert,mert ebben a ferde világban ki a normális! Adolfról meg anyit hogy tájkép festő volt!
  Nem érdekel engem skinhead,se emos se semmi!,de én még nem láttam olyan fehér embert akiben nem lett volna 1 cseppnyi raszista gondolta!!!! Összetartani kellene nem mocskolni a másikat,és széjel huzni!
  Amúgy meg lassan mi leszünk a kisebbség!
  Többet nem akarok hozzá füzni a dolgokhoz!!! 🙂
  Szebb jövőt mindekinek!!! =)

 13. Östör Dávid Says:

  Jani!
  Itt vagyok fehér ember és nincsenek rasszista gondoltataim. Kivizsgáltassam magam, vagy mit akarsz?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s