Az igazság eltitkolva is igazság

by

Ha már felcsillan az igazság szó, sokaknak jut azonnal eszébe a kormány, és az egész dolog ami e-körül van. A cigánybűnözés hazánkban igen “cinkes” dolog. A kormány megtiltja hogy beszéljünk róla, és eltitkolja, holott mindenkinek joga van beszélni akármiről, főleg ha az nyomatékosan, sőt, többszörösen is igaz. Az egész rendszer el van kúrva, ahogy kedves Gyurcsány apánk is fogalmazott. Ha egy átlagos ember gyilkol, megesik hogy 5-6 év szabadságvesztésre ítélik. Nos, ha kimegy valaki egy tüntetésre, rendezvényre, s elhajít egy tojást ugyan ennyit kaphat. Normális ez ? A börtönben majd kérdezik a rabok, te mit csináltál ? – Én ? Megöltem az anyám. – És te ? – Én eldobtam egy tojást. – Elégg vicces lenne, nem igaz ? De a magyar kormány még is idáig süllyedt. Játszanak az emberekkel, és csak a mézesbödön érdekli őket, ahelyett hogy tényleg tennének valamit.

Tüntetés

Tünetés

A cigányságról is essen szó, ha már itt tartunk. Elképesztő hogymit művelnek. Büntetlenül akármit megtehetnek, mert félnek tőlük, mert bizony sokan vannak. Személy szerint nem vagyok szűklátókörű, s értékelem a helyzetet, de ezek után van jó megoldás? Van aki molotvval öli meg őket, szókimondó leszek, JÓL TESZI! A cigányok adnak könyörületet ? Mikor a 12 éves gyereket (többek közt velem is megesett már) megverik, megkéselik, kirabolják ? Erőszakra, csak erőszakkal lehet válaszolni. Sokan kezdik el a sabolonos dumát, hogy miért bántjuk őket, hisz emberek. NEM, EZEK NEM EMBEREK! Aki így gondolja mennyen ki az utcára, és tapasztalja a saját szemével hogy mi folyik odakint.
Segélyeket miért kapnak ? Mit tessznek azért ? Ez baromság, nem csinálnak semmit de megy a pénz, amivel aztán myVIP-en pózol majd a család. Aki nem dolgozik, nem él meg, és nem kap pénzt. Aki dolgozik, és igen is megdolgozik a pénzért az megkapja. De akkor aki nem dolgozik, csak egész nap vasért szaladgál hogy aztán le adja a mélybe, az miért kap ? – Ésszerű megoldás: Nincs segély, elmész dolgozni és lesz pénzed, ha nem akkor meg éhenhalsz.

Ez a véleményem, szerintem vannak akik eggyet értenek velem, de vannak biztos olyanok, akik megint nem látnak tisztán. Harcolj magyar!

Szerző: Exacth Pradox

Reklámok

21 hozzászólás to “Az igazság eltitkolva is igazság”

 1. eugene Says:

  Nincs segély, elmész dolgozni és lesz pénzed, ha nem akkor meg éhenhalsz.

  Igen!! Ez az igazi hozzáállás. Miért etetjük őket, amikor semmit se csinálnak csak élősködnek mindenkin? Mint a minap az áramtolvaj… Ha én lopom az áramot, lecsuknak. Ha ő? “Azért tette, mert nem tudja kifizetni.” ja bocs. Így mindjárt más.

 2. Christo Psychedelic Says:

  Ezt írta valaki a myvip anti gyurcsány klubján erre a cikkre:

  “Ez igaz csak bonyolultabb dolog.
  A bünöző rohadékok a cigánysággal takaróznak és ezért bélyegzik meg a rendesebb cigányokat is.
  Az aki aztmondja nem kéne bántani a bűnöző fajtát az még nem találkozott velük éjjel sötétbe.
  csak azt látja hogy a nem cigányok anyázzák szegényeket.
  csak azt nem hogy miért. ”

  Betettem, mert szerintem jól megfogalmazta az ezzel kapcsolatos összefoglaló gondolatot.

 3. Benyus Says:

  Hát igen, ez nehéz kérdés.

  Sajnos én eddig nem találkoztam jóféle cigánnyal. Lehet azért, mert direkt nem megyek ilyen helyekre, ahol biztos hogy belém kötnek. Tegnap voltam Soroksáron, vártunk a hévre mikor 3 cigány odajött és pénzt kértek. Problémák elkerülése érdekében adtunk is nekik, mivel aznap már vagy 10 cigány szólt be. Persze amit adtunk nem volt nekik elég, és kértek még… Provokálásból direkt meg is kérdezték, hogy nem skinheadek vagyunk e, és utáljuk e a cigányokat. Szerencsére más dolog nem történt.

  Érden meg csak ültünk a buszmegállóban mikor jön egykét cigány és ennyit kérdeznek egymástól: “Megverjük őket?”

  Elképesztő ami itt van. Miért kell védeni őket?? Magyar emberek vagyunk, és inkább a magyart büntetjük meg mint őket? Olvastam, hogy cigány anyáknak a hasukon terhesség alatt sok lilafoltot találtak, ami azért van, mert ha a gyerek fogyatékos lesz, akkor több segélyt kap. Még pedig ha ütögeti a hasát, az lesz. Ilyet egy anyuka nem tesz a gyermekével! Még egy állat se…

  Viszont ami “példamutató” a cigányoknál ( lehet hogy erős szó rá ) az az, hogy összetartanak. Beszólsz egynek ottvan harminc. Ha a magyarok így összefognának, már rég nem ott lennénk ahol vagyunk. Nem azt mondom, hogy 30-an rákéne menni egy 13 éves kisfiúra, mert akkor egy idő után ugyan azt csinálnánk mint ők!

  a magyar kormány meg miért nem a magyarok érdekeit szolgálja? miért másokét…?

 4. mohojojo Says:

  Na akkor én is hozzáfűznék 1-2 dolgot a témához,mert azt hiszem idevág.
  Elöször is segélyek.A nagycsaládos bead a zaciba 5 purgyét,a rokonok kihozzák,hogy majd ök nevelik.De nem ök nevelik,hanem ugyanugy a szülőkkel vannak.Fejenként a rokonok (?) kapnak ezért kb. 70.000 -80.000.- Ft -ot (igen,értsed jól,kábé hetven- nyolcvanezer),utána lehet nézni,mert igy van.Aztán családi,lakhatási támogatás,ingyenkaja a suliba(mert kiskorban ugye kötelező a suli,és inkább elküldik a suliba ingyen enni,mert igy a szülöknek több jut cigire piára és játékgéppre).Munkanélküli segély,ingyentankönyv,és még fogalmam sincsen hogy hányadik bőrt húzzák le igy rólam az államon keresztül(mert ugye én dolgozok és fizetek adót).Ha kiszámoljuk majdnem megvan havonta a félmillió.Igy könnyű,nem?Minek menne el dolgozni mindkét szülő max.120-ezerért,(kettejüknek volna annyi),mikor annyit keresnek(?) így ,mint egy jobb cégvezető.Segélyekről ennyit.Mindenki azt gondol ezután és mond amit akar,de a tényeket nem lehet megerőszakolni.
  Ja igen,a myvipről már ne is beszéljünk.Mert meg lehet nézni,hogy sosem a vályogbanélők lakása van a háttérben,és ha még undorító pár 10 ezer forinttal is pózol a rohadék,akkor sem a vályogfalat látni a háttérben,hanem sokszor igencsak irigylésre méltó berendezéseket lehet észrevenni.Meg a babakarnyi vastag láncok,és mercedes-jeles pecsétgyűrűk.Igen,jól írja a kedves cikk szerzője,szegény emberek,nem szabad bántani őket,mert becsületes munkával szedték meg magukat ugye…. :):):):):):)
  Az,hogy mennyire akarják elhallgattatni a magyar ember,a legtisztábban onnan lehet észrevenni,hogyha megnézzük a retek klub rémhiradóját vagy a tévékettő fajvédő bárdos vezette tények(?) c. manipulatív hirműsorait,majd ezekután megnézzük mi is az igazság pl.: a kuruc pont info -n.Néha(szinte mindig) homlokegynest ellentétes dolgok hangzanak el,és pár hónap alatt kirajzolódik az emberben mennyire manipulál minket (föleg ez a kettő) média.Hogy lehet az,hogy a kurucon valós,lekérdezhető tényekkel támasztják alá,hogy nem cigányok elleni büncselekmény-sorozat történt,de a tv-ben minden bizonyiték nélkül egyfolytában csak szajkózzák,hogy mennyire elharapódzott a cigányok elleni bűncselekmény-sorozat.De ezt nem is bonyolítom tovább,aki nem hisz nekem,vagy nem teljesen érti miről beszélek,olvasgassa pár napig a kurucot,és rádöbben,mennyire nincsen itt szólásszabadság,és demokrácia.Sőt.Igazi,60-70-es évekbeli vérbeli szocialista népmanipulácíó valósul meg a jelenlegi tömegmédia által.
  Rasszizmus?Nézük meg a myvipen sok szerecsennél ott virít,hogy megyek magyart ölni,és már rövidebb-hosszabb ideje semmit sem tesz az oldal üzemeltetője ezért.
  De ha én árja létemre megpróbálok beregisztrálni,és esetleg egy mokkához odakommentezek hogy cigány,akkor engem feljelentenek,de legjobb esetben is kitiltanak az oldalrólEz is tény.Akkor irányomba nem valósul meg a hátrányos megkülönböztetés???????????
  Ha már áramlopás.Láttam én már olyat,hogy az utcán a kutyalánc volt felhajitva az utcai hálózati vezetékre,és a villanyóra leolvasó félkörívben kerülte ki,nehogy az áram rázza meg.Nem is azzal van a baj,hogy kikerüli,hanemhogy CSAK kikerüli,és megy tovább,mint aki jól végezte dolgát.Nem szól az elműnek,mert nem mer szólni.Mert ha szólni merne ,akkor Kolompár Orbán szavaival élve “diákcsíny” valósulna meg a villanyszámlás sérelmére kiskorú vagy középkorú férfi által.Mert ha réti négert bántanak,akkor a média ordít,hogy cigányok elleni bűncselekmény,ha magyart bánt cigány akkor középkorú férfi vagy kiskorú.Le lehet vonni a következményeket.
  Egyenlöre ennyi jut most eszembe,de kiváncsian várom,más is látja-e ezeket a dolgokat,hogy itt elöbb-utóbb elege lesz a népnek,és mit az őrült,ki letépte láncát stílusban fogja megelégelni a magyar többség a vérszívó parazita fajták kellemetlen,az ország ütőerére kapaszkodó vérszívását.

 5. Frances Horror Says:

  Szerintem elég erős és fasiszta beállítottságú gondolkodást jelent az a mondatod amikor “ária” nak nevezed magad. Ezen kívül sajnos mindenben igazad van.

 6. "moderálva" killer Says:

  Nem tartom magyar emberhez méltónak azt, amit a cigányságnak eltűrünk.
  Betelt a pohár!
  Ideje már a tettek mezejére lépni, mert elfojtott kisebbség leszünk a saját országunkban, ha továbbra is szó és tett nélkül hagyjuk amit ellenünk tesz ez az aljanép.

 7. anonim Says:

  A sok segélyt meg kéne vonni tőlük, hátha éhen döglenének. Minden 2. cigány azt mondja, hogy itt Magyarországon őt megkülönböztetés éri, itt nagyon rossz az élete, hogy őt miden nap rasszista megjegyzésekkel illetik, és cigányozzák, és hogy nem kap munkahelyet a bőrszíne miatt. DE mégis az összes cigány idecsődül a környező országokból, vajon miért? A segély miatt, meg azért, mert itt szinte bármit megtehet. HA nem lenne segély, felháborodnának, majd mikor csak annyival válaszolnának hogy “lófesztnektek” valszeg el is hagynák az országot. Most olvastam valahol, hogy pár 16-17 éves kirabolt egy 12 éves kislányt. Ez diákcsíny. Természetesen. És véletlenül se rablás, de ha az is volna, akkor az is “megélhetés” miatt elkövetett bűn.

 8. Dawe Says:

  én azt mondom h vegyen mindenki 1 AK-t azt adjunk nekik:P

 9. ryuzakil Says:

  véleményem utcára ki! harcra fel! gyerünk magyarok győzni kell.

  amugy féreg mind ha erősebbek vagytok nem mernek visszajönni.:D

 10. érdekes Says:

  Érdekes “hírek” ezek számomra.
  Lehet hogy én vagyok itt az egyetlen aki ismer rendes cigány?
  Én is tapasztaltam már a verekedésből, szurkálodásból s.t.b.
  És én is sajnos általánositok. Az az igazság hogy hiába lázadozik itt bárki is attól nem lesz jobb. Segélyek mindig voltak mindig lesznek. Nem Gyurcsányt kell szidni hisz Ő is csak egy bábú nem Ő volt a legfőbb geci itt magyarországon. És nem is tudom már ki írta de jól írta az kelelne hogy a Magyarság is összefogjon. nem ugy h megverni megölni Őket hanem azitt elhangzotak szerint pl: segélyek megszüntetése. vagy korlátozása (ezen azt értem h heti 28-35 órát dolgozzanak a mostani 40 óra helyet. ami ügye a minimálbér.)
  Lehet hogy Én látom rosszul a dolgokat de mi vagyunk a hibások ésnem a nagyobbság. mert már igy kellene Ezt hivni mert mi vagyunk már a kisebbség a magyarok.
  És a mai világbanem megoldható az ilyen gondolatok mint hutcára ki verjünk meg minden cigányt. Kérdem én akkor miért vagyunk mi különbek?
  És az a legszörnyübb hogy a minap láttam hogy 2 éves cigány gyerekek beszélgették hogy az én apám 4 évig volt sitten rablásért mondja a másik az enyém 4 évet emberölésért, 3ik bankrablás. Kérdem én szolidan: MI LESZ BELŐLÜK??????
  Egy olvasó

 11. Frances Horror Says:

  Kérdezem tőled hány lehetőség jár még a cigányoknak? Azt gondolom már kaptak eleget!

 12. Kovi Robi Says:

  Neee ne öljük le őket . Emberek vannak annyian! Fasza kis ócsó rabszolgatartó demokrácia xD na ? cuki lenne

 13. Kovi Robi Says:

  Egyébként segélyt , azt talán lehet nem kéne megadni. De rohadjak meg ennivalót nekik ne pénzt ! Pénzéhes kis állatok akik laptopot vesznek meg 6 megapixeles camot myvipre :S kenyér bor többiért mehet dolgozni

 14. fecc Says:

  engem az háborít fel, amikor a hátrányos helyzetről beszélnek. Akkor miért lehet “cigányozni”, amikor “jajszegények”?? Most akkor van vagy nincs etnikai kérdés???
  Ha nem lehet cigányozni, ez esetben akkor se lehessen, amikor sajnálni kell. A mérce legyen minden esetben egyforma. Állampolgár van, és kész. Ha megfelel a normáknak, akkor oké, ha nem, akkor nem. De az, hogy ha siránkozni kell, akkor mindjárt 1000x annyi cigány lesz, amikor meg gáz van, akkor nem lehet megnevezni… Hogy a pcsba is van ez??

 15. gyulabacsi Says:

  Jó, de akkor a Magyaroknak se járjon segély. megnézném hogy mi lenne akkor. Mert ugye minden Magyar ember dolgozik, és legtöbbje fenntartja magát és a családját havi 70.000 Ft-ból. Jöhet az ócsárolás, megszoktam.

 16. éntudoméskész Says:

  Én 22 éves (magyar) srác vagyok. Sajnos cigányok laknak a szomszédságomban lassan 6 éve. A retkes tolvaj rabló fajta, akikhez rendszeresen rokonok és cigány “testvíreik” járnak mindennapi szinten. A cigány család 16 főből áll, ebből 3 felnőtt a többi 13-18 év közöttiek, a gyerekek között olyan is van akinek már 2 gyermeke is született, de őket a gyermekvédemisek más rokonoknál helyeztek el. Nem írom most le a napi programjukat, de szinte egész nap döglenek és nem csinálnak semmit. ja… de lopni a PLUSZBA rendszeresen jár az egész csoport, állítólag megfenyegették a pénztárost hogy megverik ha beköpi őket. Ezek csak a segélyből élnek és lopnak akitől csak tudnak.
  Én személy szerint nem tartok tőlük jobban , mint egy magyar embertől, de lehet ez azért van, mert már kis koromban is voltak cigány osztálytársaim… mindegy…
  Több oldalon is írják hogy ha egy cigánynak beszólnak , akkor jön a többi 10. Elmesélek egy kis történetet.
  Nem is olyan rég nagy mulatozást tartottak (szinte hetente előfordul) a szomszéd cigányok és a rokonság “TESTVÍREK”. Anyám beszélő viszonyban van a cigány család egyik felnőtt tagjával (nevezzük Gusztinak) és azon a bizonyos napon szólni akart neki hogy most már fejezzék be a mulatozást, mert egész nap dolgozott és nem azért jött haza hogy ezt hallgassa estig. Amikor anyám kiment a folyosóra az egyik “rokon” egyből belekötött anyámba, hogy “ők most bulizni akarnak és leszarják mit akar anyám”, aztán lekurvázta anyámat meg a szokásos cigány megnyilvánulások. Én akkor még nem tudtam hogy anyám kint van, csak azt vettem észre hogy valaki anyámmal ordít kint. Úgy ahogy voltam mezítláb rövidnadrágban felkaptam a direkt erre a célra vásárolt fa baseballütőt és kiszaladtam a folyosóra, de akkor már a szomszéd lakásban tartózkodtak mindannyian anyámmal együtt. Az ajtó félig nyitva volt, így nekifutásból berúgtam, de úgy hogy a felső zsanér kiszakadt a helyéről. Én korábban még nem jártam a lakásukban, de amit én ott láttam az leírhatatlan. Az a nyomor, azok az embertelen körülmények… Nem volt nehéz rájönnöm, hogy melyik ordítozót anyámmal, mert még abban a pillanatban is mondta a magáét. Nekem sem kellett több… kegyetlenül rávertem egyet a fejére az ütővel, ezek után vettem észre hogy kb. 20 pár cigány szem mered rám. Addig a percig nem is gondolkoztam hogy mit csinálok, de úgy voltam vele hogy leszarom mi lesz, ha meghalok akkor minimum kettőt magammal viszek. Egy másik rokon a konyhában tartózkodott és éppen egy késért akart nyúlni. Ahol én álltam onnan pont ráláttam a konyhára és a cigányra ahogy felkap egy kisebb konyhakést. Akkor már végkép mindegy volt hogy mi lesz, úgyhogy megindultam a konyha felé és beüvöltöttem , hogy “Gyertek rohadt cigányok, gyertek” és közben
  ráztam az ütőt. Pár rokon még józan volt és látta hogy ez most vérre megy és nem vicc, kivették a kés a kezéből, engem meg anyám kicibált a lakásból. Guszti ezt követően elzavarta otthonából az összes rokont és másnap elnézést kért a rokonok cselekedetei miatt. 3 hétig olyan csend volt a folyosón, mint még soha, pedig azelőtt a folyosó szinte a lakásuk részét képezte. (mára már ismét a lakásuk része a folyosó)
  A történet tanulságát mindenki vonja le maga.
  Nem tudom mért írják azt hogy ne verjük meg őket csoportosan, mert akkor ugyan azt csinálnánk mint ők. Sajnos csak a saját fegyverükkel tudjuk legyőzni őket.

 17. mohojojo Says:

  gyulabacsi: ez itt nem a rádio c nyilvános fóruma.De igazad van senkinek se kell segély és kész.

  éntudoméskész: öszinte csodálatom a bátorságodért,bár engem ilyen esetben nem biztos hogy muter ki tudott volna rángatni olyan egyszerüen 🙂

  Nekem egyszer kiszedték az autómból a rádiós cd-t,és a helyi nevezzük kisebb csapatunknak-tól megtudtam hogy kik voltak.Persze tudtam is hol laknak,odamentem(na azért nem egyedül,stilusosan mint a kisebbség),természetesen keltettem a feszkót,de a vajákos cigányasszony csípőből tagadta a lefialásainak ottlétét.Kertesházról szó lévén nekem bedurrant az agyam és nem érdekelt a köténylemez csere meg az elsö lámpatest,de padló gáz visszakettő ablaktörlö,be a kerítésen egészen a teraszig.Na ekkor már a férgek is elökerültek az otthonnemlétböl.Valahonnan a téglák közül előszublimáltak???
  Elökerült a a saját tulajdonomat képező érték,amit én fizetésböl megvásároltam,és a rohadt orkok kiloptak a kocsimból.persze nem kis “diákcsíny” (hogy kolompár geciscigány szavaival éljek) árán a kisebbség kárára került elő az ágynemütartóból.Ja,és a kártérités is megfizetésre került,ez is kevés “diákcsiny” árán persze.
  Száz szónak is egy a vége,simán be kell támadni őket ha kell,nem érdekes hányan vannak,mindig a górét kell elsőre támadni,mert góré néklül olyanok,mint a fejetlen test.
  Végszóra még megjegyezném,hogy a községben legalább ez a brigád bizonyítottan tartózkodik azóta is a további “diákcsinyek” elkövetésétől.

 18. Miselo Says:

  érdekes — nem csak te én is , de rosszat is…. de nem azért kéne bántani mert cigány vagy zsidó vagy fekete vagy fehér, hanem azért amilyen . összetartással meg egyet értek ,de nem olyan értelemben ahogy te gondolod.

 19. chirurgie Says:

  Sokatokkal egyet értek. Nem is kicsit!
  Ugyan én még nem vagyok felnőtt, sőt, a felnőttkor közelében sem vagyok annyira, de néha én is elgondolkozom azon, hogy egy nagyobb csoportjuk közé bedobok egy kézigránátot… vagy csak simán megkéselem őket.
  Túl agreszív vagyok velük szemben. Ezt talán megértitek.

  DE! Ugyan nem vagyok jó ember ismerő, de mégis, próbálok pozitív előítéletet felvázolni egy adott (cigány) személyéről.

  Talán 5 éves lehettem, amikor az óvodába egy ciágnylány került. Kissé duci is volt, alacsony is – ettől függetlenül én kis naiv fejjel odacsoszogtam hozzá és játszottam vele. Kedvesnek ismertem meg, az alatt az egy év alatt (már ha kiskölyök ilyet tehet). Aztán egyszer egy nagyobb szájú lecigányozta és szembe köpte…
  Közvetlen az óvodánk előtt volt egy cigány óvoda is. Átiratták…

  Aztán jött a suli. 6 éves voltam, és a szomszédban lakik egy kedves öreg ember, akit a mai napig is nagyon csipázok, és apám is úgy tekint rá, mint apja… lényeg, az ő unokája kissé undok és makacs, egyedül van, a szülei elváltak.
  Neki volt egy “ismerőse”, aki cigány volt.
  Vele is összeismerkedtem. Jó barátnak tartottam, és sosem értettem, anyuék miért tiltanak tőle. Én nem láttam benne rosszat, kivéve, hogy milyen vérből származik. Vele kapcsán ismertem meg pár, kissé nagyszájú, de kiváló “jáccópajtit”.
  A szülei nem voltak tehetősek ugyan – és persze délutánként a cseresznyefa alatt meglapulva partyztak az öregebbek és nézték, ahogy a lurkók a homokot dobálják egymás arcába, de dolgoztak!
  Ők pedig beköltöztek a város központjába. (Sokszor találkozom is vele, egyik alkalommal, mikor ügyeltem, nagyon jól el is bezsélgettem vele. Inteligens és kedvesnek találtam akkor. :))

  Az iskolám egynegyed részét cigányok alkotják. Nap, mint nap látom reggelente, ahogy nagyobb csoportok tengődnek a kocsma előtti buszmegállóban várva a buszt, ami beszállítja őket az iskolába. (Természetesen a legújabb divat szerint öltözve, hozzá passzoló táskával, vagy az nélkül.) Nagyobb csoportokban közlekedve érkeznek meg a már említett intézménybe, majd a következők történnek napi hobbi szinten:
  – elhagyom a spárban vett csokis, csipszes, pogis, kiflis, zsömis stb. zacsiját, sőt! egy kis darabot is otthagyok, had lássa a tehetetlen magyar, mire tellik a segélyből
  – a szemetet ugyan mi nagy ívben kikerüljük, de többségünk nem dobálja el, tudja merre található a kuka kódnévre hallgató egyed
  – ha már a magyarnak van f_sza lasztija, nekem is legyen -> gye, vegyük el!
  – beszólok a tanárnak illetve semmi pénzért nem hallgatok rá, mert megkülönböztet a magyar ivadéktól.
  – kihasználom, hogy 6. évfolyamig nem buktathatnak meg, de még nem tudom, hogy a vajat j-vel, vagy ly-vel írom. illetve, a mondat eleje nagy betűvel…
  Tavaly pedig a városkánk ligetében nemi erőszak is történt… két nagyobb cigány fiú két magyar, fiatal lányt.
  A közelünkben lévő boltot is kirabolták párszor; a nagynéném fiának eladásra váró házát lebontották…
  Ők is élni akarnak, itt… vagyis… hmmm.. sokak azt mondják: fúj, magyar! – akkor kérdem én, mi a fenét keres itt? Romániában is valószínű, hogy kap segélyt (ugyanekkora összeget három hónap alatt). lehet, még állást is… (a munkehelyén talán ingyen kotont is, de az már kétséges!)
  Lehet, értelmetlen amit írtam, de csak azt próbálom éreztetni némileg, NEM az összes olyan, amilyennek gondoljuk, még ha 1000 román közül az 500. is az. DE, én azt mondom, egy idő után beleik az a hatalmas pohár, amibe minden egyes nap minimum 3 csepp újonnan vegyül el… és ha betelik… :S Én azt mondom, harcolni kéne… de mivel? A politikusok nem a mi pártunkat fogják legtöbb esetben, mert: ó, mi kiváló vendégszeretők vagyunk… kiraboltál egy 10 évest? ejnye fiiam, no. ha ennyire nem éltek meg abból a 80.000 Ft/hó – ból, akkor még kicsit adok hozzá…
  Én is tennék ellene valamit… ha tudnék. De jelenleg semmit sem tudok tenni. Max. annyit, hogy minden reszkető bokor elől elmenekülök, vagy ha meglátok két anygdarab cigányt az utca sarkán, inkább viszafordulok hazafelé jövet és elkésem – minthogy megkéseljenek… vagy valami.
  Üdv,
  egy kisvárosi kölyök
  (bocs, a hosszú szóáradatért:)

 20. Lucius Says:

  Igaza van a szerzőnek. A bűnöző mindig is bűnözni fog.
  Én láttam már sok hajléktalant akik nem gyilkolnak lopnak sőt sokkal intelligensebbek mint némely cigány, aki a segély után még kirabol gyilkol stb.

 21. mohojojo Says:

  Erröl beszéltem,elnézét az összegek körüli pontatlanságért,de itt pontos adatokkal olvasható amit fentebb írtam a “segílyekrűl” http://ciganysegely.blog.hu/2009/03/21/roma_csalad_havi_bevetele

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s