Véleményem a földönkivűliekről

by

Talán a legmisztikusabb téma, s talán a legérdekesebb is, ami az egész emberiséget foglalkoztatja, az UFO-k (Unkown Flying Object = Ismeretlen Repülő Tárgy). Nem pontos a fordítás, azt nézve hogy UFO és földönkivűli, mert két különböző dolog, de sokszor eggybe emlegetik. Az emberiség sok kutató munkát végez ezzel kapcsolatban, a fő kérdés mindig is az volt hogy élnek-e rajtunk kivűl az univerzumba más élőlények. Szeretném veletek megosztani az én, egyedi elképzeléseimet.

UFO

UFO

Ugyebár eleve úgy indultak neki hogy víz után kutatnak, mert akkor ott biztos van élet. A Föld, mi az egész univerzumhoz képest ? Egy kis légypiszok, talán még akkora sem. Az itteni tudósok, okosak, ezt valjuk be. De miért ne lenne elképzelhető hogy nálunk sokkal értelmesebb lények élnek, ott kint ? Sőt, nem is kéne egy kalap alá venni az egészet. Miért hoznak nyilvánosságra olyan fotókat amin egy ember szerű lény látszik, kicsi, zöld és antennái vannak. Lehetetlenségnek tartom hogy az egész univerzumba két ugyan olyan felépítésű lény létezzen, vagy jöjjön létre. Miért vizet keresnek ? Honann tudják hogy azok, akikről amúgy sem tudunk semmit, a víz az nekik létszükséglet … Mi van akkor ha higanyt esznek, és nitroglicerint szívnak ? Mi emberek, halandók, nem tudhatjuk hogy mi van ott. Még is naponta születnek bolond történetek. Sőt, ami a legjobb hogy az UFO-kat emberi méretben ábrázolják nagyjából. Voltak dínószauroszok is, mekkorák voltak ? Tíz akár százszorosa az embernek, akkor nem képzelhető el hogy UFO-k 1km magasak, és nem is kell nekik víz, és kezük sincs ? Az emberi hülyeség határtalan, folytatás következik.

Szerző: Exacth Pradox

Reklámok

4 hozzászólás to “Véleményem a földönkivűliekről”

 1. Christo Psychedelic Says:

  Magának az életnek vannak sajátosságai. Azt persze a mai napig nem tudta megmondani egy ember sem, hogy mi az az élet, mi az ami PONTOSAN megkülönbözteti az élőt a nem élőtől. Pongyola megfogalmazást azért lehetne mégis adni rá, véleményem szerint az élet összetett biokémiai folyamatok egy bizonyos módon rendszerezett formája. Na ezt az egy bizonyos módot nem tudják jelenleg a tudósok, hogy mi is pontosan 🙂

  Nade… amit mondani akarok, 3-4 milliárd évre visszamenőleg feltérképeztük az földi evolúciót, az egyes fajok sajátosságait, és azért elég nagy részletességgel.
  Ez alapján azért csak tudnak valamit azok a tudósok, akik elég sokat tanulmányozzák ezt a sok felhalmozott információt és akiknek ennek jórésze a fejükben van.
  Ide kapcsolódó alapmű Darwintól a fajok eredete.

  Szóval azért lehet valami alap elképzelés arról, hogy milyen lehet a Földön kívüli élet. De egyébként ezeket a tipikus ufonauta képeket nyugodtan lehet illusztrációnak tekinteni 🙂

  Amúgy végülis jó a felvetés. Talán ez az egyik téma amivel kapcsolatban a legtöbbet hazudnak 😀
  Átlag ember meg úgyse jár utána hogy mi a hazugság és mi nem.

 2. SzerintemNemLényeges Says:

  amire nincs szavunk azt elképzelni se tudjuk mert nincs hozzá definíció. forditásban mit tucc elképzelni plussz testrésznek ami itt a földön nincs? mindennek amink van arra szükség van a túléléshez és nyilván akkor nekik is ojannyaik vannak ami lényegében ojan feladatokat láthat el mint a mi végtagjaink. engem inkább az zavar hogy mindenhol fejlettebbnek állítják be őket mint minket..

 3. Christo Psychedelic Says:

  Unidentified Flying Object amúgy

 4. fakef*ck Says:

  2009/05/03 at 10:45 pm : ennek meg is van az oka. Kutatók tanulmányozásaik alapján feltehetőleg fiatal a bolygónk, és ezernyi, a rendszerünkönkívüli bolygó jóval öregebb már, ahol hamarabb lecsengett az evolúció, és rohamosan megindult a technológiai fejlődés. Idővel itt is megtörténhetnek ma még csodának tűnő dolgok, de ennek feltétele, hogy megérjük azt a kort. Ám sajnos ebben erősen kételkedem. De lényegében jó téma 8)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s