Álomvilág

by

Sokat álmodozok. Ezek az álmok valójában olyan dolgok amik tulajdonképpet lehetetlenek, de ki tudja. Szeretek álmodni, mert a valóságtól teljesen elrugaszkodva történnek velem dolgok, amik elképesztő lendülettel töltenek el. Nem azt mondom hogy utálom ezt a világot, életet, de mindenki tudja hogy lehetne sokkal jobb, és hogy pont miért így kell lennie a dolgoknak. Vannak csalódások, örömök, bánatok és minden egyéb emberi érzések. Sokszor azt akarjuk hogy bárcsak ez lenne, vagy az lenne. De ez megvalósulhat, egy féle képpen, ha álmodunk. Szeretünk álmodni, de egyszer felkelünk és minden ugyan olyan szürke. Hiába mondják azt hogy éld az életet, és élvezd … Sok a pofon, és a szürreális dolgok amik nem kellenének. Verekedés, durvaság … ez megy kint az igazi “élet”-ben, de nekem kell ez ? Miért kéne, ez hülyeség. Az összes embernek normálisan kéne gondolkodnia, és akkor szebbé lehetne tenni az egész életet. Nem pedig önzetlenül csalni, lopni … Nem értem, az ember alakítja a dolgokat még is szar az egész. Nem lehetne mindenkinek picit odafigyelni, és normálisan létezni, gondok nélkül ? Elítélik azt aki meleg, elitélik azt akinek fekete a haja, és hosszú, milyen világ ez ? Gusztustalan módón van pofájuk eggyes embereknek így módon itélkezni mások felett. Ez nem igazságos, és emiatt tartunk itt ahol most. Miért tőrödnek másokkal a sok hülye ? Ha nem a buzikkal, vagy az emó-kkal lennének elfoglalva, akkor esetleg (esetleg) törödhetnének a saját életükkel. Nem csak hogy közük sincs ahoz hogy más mit csinál, megverni, bántalmazni meg aztán pláne. Kezdjük ott hogy a testi sértés (egy nagy pofon is) bűncselekmény. Inenntől kezdve azok a mocskos, “emberek” akik megvernek valakit mert nem tetszik nekik hogy hogyan néz ki, ők bűnözők és ostobák. Aztán most lehet kommentelni hogy én vagyok a hülye, fel kéne végre nőni az élethez, és saját magunkkal törődni és nem a másikkal, s segíteni ember társunkat, előre, legyen az buzi vagy biszex.

Szerző: Exacth Pradox

Reklámok

3 hozzászólás to “Álomvilág”

 1. Zsady Says:

  Pradox!
  Szerintem igazad van, egyetértek veled teljes mértékben.Nem értem az embereket és egyeseket nem is akarok megérteni..
  Szeretek álmodozni,néha elkalandozik a figyelmem egy teljesen más világba,ahol jó és szép szinte minden.Valamikor túlságosan is arra az álomra koncentrálok,amikor nem arra kéne.
  A másik meg az hogy tetszik ahogy írsz.Olyan őszinte és nem is tudom igazából.

 2. Christo Psychedelic Says:

  “Nem értem, az ember alakítja a dolgokat még is szar az egész. Nem lehetne mindenkinek picit odafigyelni, és normálisan létezni, gondok nélkül ?”

  Az emberi gondolatok az ősi ösztönökre alapulnak. Legalábbis ahhoz nyúlnak vissza. Ezért van az, hogy mindenki extraboldog akar lenni… a maga módján. Ma még nincs genetika, nem tudjuk magunkat széppé és tökéletessé varázsolni, ezért ma a hagyományos módja a hatalomnak a pénz. Amikor írók és költők írják hogy szégyellik hogy emberek, akkor azt azért gondolják mert egyszerűen ilyen az ember. Megvannak benne ezek az ösztönök amik erre hajtják. De azért mégis… van 1-2 kivétel aki uralkodni tud ezeken az ösztönökön. És életét arra áldozza, hogy megpróbál valamit változtatni a jelenlegi helyzeten. Egy valami nagyon fontos, csak akkor tud valami változni, ha vannak emberek akik ennek fényében áldozzák fel az idejüket. Hát igen. Ma talán ez lehetne az értelmes élet célja…
  De én már sokat gondolkoztam ezen. Nem biztos hogy a legjobb eredmény az ha eljutunk egy teljesen felgyelmezett világig. Abba meg talán azért lázadoznának az emberek, hogy egy kicsit szabadabb lehessen az élet.. na de itt még nem tartunk. Közel sem.

  “Elítélik azt aki meleg, elitélik azt akinek fekete a haja, és hosszú, milyen világ ez ? ”

  Ez egyszerűen a civilizálatlanságból ered. A civilizáció együttélési szándék. Az, hogy számolunk az embertársainkkal, segítjük őket, társnak érezzük őket és nem pedig ellenségnek. Na de. Ehelyett most az van, hogy amit egyel fentebb leírtam abból kifolyólag az emberi társadalmak az ősidőktől fogva hierarchikus alapúak. Azt talán mindenki megérti, hogy az ősidőkben hogy tudott hierarchikus szerkezetű társadalom kialakulni (akkor még csak kisebb törzsek formájában)… de valahogy mind máig megőrízték a társadalmak a hierarchikus szerkezetüket. Hát igen. És azért hogy ez a hierarchikus szerkezet fent maradhasson, tulajdonképpen megfosztják a köznépet az érdemi tulajdonoktól és (implicit módon) a tudástól is. EZÉRT van az amit írtál, hogy ki tudott alakulni ilyen trend, hogy utálják a buzikat vagy mondjuk az emokat. Aki előbb sorol be téged az alapján, hogy te egy olyan stílusba tartozol amiről ő a haverjától rosszat hallot vagy akár a tvben hülyeséget látott, minthogy a valós értékeidet vegye figyelembe az civilizálatlan! Ez az igazság. És ez vesz minket körül ma. Szomorú de ez van.

  “Ha nem a buzikkal, vagy az emó-kkal lennének elfoglalva, akkor esetleg (esetleg) törödhetnének a saját életükkel.”

  Pradox! Egyet jegyezz meg: a mai átlag embernek nincs saját élete. Vagy ahogy Ortega mondta, a mai ember mindenen uralkodik de nem ura önmagának. Biztos észrevetted már, hogy az emberek egymás stílusait utánozzák, általában igazodnak valami trendhez és nem találnak ki saját dolgokat. Sőt aki ettől eltér azt hülyének nézik. Bár ma talán egyre jobban divat lesz különbözni, de erről még nem tudok mit mondani, ez még csak most van kialakulóban…

  Hát igen amúgy igazad van… az erőszak a civilizálatlanság jele!

 3. Frances Horror Says:

  Pradox, gratulálok ehhez a cikkedhez, Tökéletesen le tudtad írni amit én is érzek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s