Véleményem az életről, s halálról!

by

A világ furcsa módon sosem volt jó, mindig nyomorította az embereket, valami. Ha globálisan nézem a dolgokat, egész messze vissza tudok menni az időbe, Krisztus idejében, a pestis, mint természeti csapás, és a hatalomra törő, római nép. Bár ha jobban belegondolok, akkor, a római uralom, előnyei közé sorolhatom a világon a művészetek elterjedését azokban az időkben. Később a sötét középkorban, isten nevében gyilkolták az embereket, és még álnok módon a „szent” szót is elé tették az inkvizíciónak. Mióta világ a világ, embereket adnak, vesznek, rabszolgának, ne éljen senki álomvilágban, ez az üzlet a mai napig virágzik.

Napjainkban, egyre rosszabb a helyzet, már senki nem törődik a másik emberrel, önző módon mindenki csak önnön magával van elfoglalva, és ami a legrosszabb ebben, hogy mindenre képesek céljaik elérése érdekében. Tény az, hogy minden ember egy másikból él, de véleményem szerint egyáltalán nem mindegy, hogy-hogy teszi azt. Sajnálatos módon ez az, amin egyáltalán nem gondolkodnak el, így maguknak is gyötrelmet okoznak. Ha a művészetek felé fordulnának, elmélyednének tanulmányozásukkal, és felfedeznék a csodaszép alkotásokat, mit korábban megalkottak már, vagy fogékonyak lennének egyszerűen a szép dolgokra, akkor, esély lenne rá, hogy kialakuljon bennük a rég elfeledett emberség.

A Halál

A Halál

Néha merengek azon, hogy ez az élet, mi most zajlik a földön valójában egy szörnyű, büntetés mindenki számára. Egy börtönbolygón élünk, ahol épp aktuális büntetésünket töltjük, és mikor eltávozunk az élők sorából, visszakerülünk a csodálatos szép valós életünkbe, megtisztulva a bűn mocskától. Viszont, ha így gondolkodom, még hálás lehetek, mert igencsak humánus büntetésben részesültünk. Azt ajánlom azoknak, akik egyet értenek velem, semmiképp ne válasszák a kiskaput, ami úgy tűnik, nyitva van, mert meg fognak lepődni. Ha öngyilkos lesz valaki, akkor újra fog születni, és kezdheti, előröl a szenvedést.

Más teóriák is léteznek, ami a földi életet határozza meg, egyik legfontosabb a vallás. Ahogy változik a világ, és az emberek élete, egyre jobban háttérbe szorul. Egyik szemem örül, a másik pedig nem. Jómagam nem látom semmi értelmét, a hitnek, mivel gyakorlati gondolkodású ember vagyok, és eddig még soha senki nem tudta nekem bebizonyítani, hogy létezik egy mindenek fölött álló hatalom, ami megment, vagy éppen felügyeli a világunkat. Azért gondolom ezt, mert ezen „isteni” hatalomnak, feltétlen jóindulatúnak kellene lennie, és akkor semmiképp nem engedné ezt a hatalmas emberpróbáló szenvedést, amit manapság, sőt mióta világ a világ megélünk! Lehetséges azonban, hogy az ördög tartja hatalmában a világunkat, roppant egyszerű módon, az emberek jézus helyett őt fogadták be a szívükbe, és ez vezetett mai állapotokhoz. Az emberek tudatlanságát jelzi, a fejlődő Arab országokban elkövetett bűncselekmények, mikor Allah, és a szent háború nevében, terrorcselekményeket követnek el, nem kímélve magukat, és a szerencsétlen ártatlanokat sem.

Az élet

Az Élet

Az örömöt a szemembe az csalja, hogy mégis van valami, amitől néhányan még legalább tartanak, és ez a valami a jól ismert és fentebb sokat emlegetett isten. Így lehet felhasználni a tudatlanok tudatlanságát másképp, de legalább ez számukra visszatartó erő.

Sajnálatos módon közel állunk az Anarchia, megvalósulásához, ami csak még jobban lerombolná az emberek életminőségét, és még nagyobb kontrasztokat teremtene.

Konklúzióként azt tudnám javasolni, minden embernek, vegyen a kezébe egy könyvet, olvassa, és szívja tele magát a művészetekkel, és maga is rájön hamar, hogy ha mindent szépnek és pozitívnek látok, az életminőségem hatalmas javulást mutat majd

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Egy hozzászólás to “Véleményem az életről, s halálról!”

  1. Norbi Says:

    Tudod, a világ olyan, amilyenné az emberek teszik. nem maga a világ , a hely rossz, hanem az emberek.. És minden rendszert az ember ront el. Anarchiával semmi gond nem lenne, ha békében élnénk egymás mellett. Ha már kialakult az utálat, kialakultak a rossz tulajdonságok, hatalomvágy, önimádat, akkor már teljesen mindegy. egy bolond százat csinál. normális világot ne várjunk emiatt. Az élet nem bűntetés, hanem lehetőség. mindenkinek megvolt a lehetősége, hogy tisztességesen , és legfőképpen SZABADON éljen.. nem a világ börtön, hanem mi zárjuk egymást ketrecbe. A hitről, vallásról meg annyit, hogy háborúk is a nézetek egymással szembenállásából alakultak ki.. az egész csak agymosás. node ne menjünk bele, nem akarok vitát nyitni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s