Véleményem az EMO fő celebek teleranciájáról.

by

Felhívom mindenki figyelmét, hogy ez a szubjektív véleményem! Senkitől sem várom, hogy egyetértsen velem!
Több blogon olvasom, hogy az EMO és EMO közeli emberek milyen toleránsak. Egyetlen dolog viszont nem hagy nyugodni, mégpedig a következő: Azok a bizonyos toleráns emberek miért nem tudják elfogadni azt, ha valakinek más a véleménye róluk, mint amilyennek önnön magukat látják, vagy amilyennek láttatni akarják? Van aki háborút hirdet fenyegetőzik, sőt több esetben, kommentárt ír a róla készült cikkhez, amivel véleményem szerint, megalázza saját magát. Miét kell azzal foglalkozni, hogy más ember mit gondol róla. Nem értem miért nem gondolnak bele abba, hogy a népszerűség ezzel jár. Van aki szereti őket és van aki meg nem. Persze ezen közülük egy ember vállalja csak fel azt, hogy celeb babérokra tör ő Hoolie Scene (No de hagyjuk őt, mert most nem róla kívánok írni). Bármennyire is nem tetszik a viselkedése, a gondolatai, mégis legalább ezt becsülöm benne.

Celeb Vagyok
Nézzük azon személyek gondolatait, akik a saját bevallásuk szerint nem vágynak népszerűségre. Nehezen tudom megérteni a szöges ellentéteket, amit a vak meg az értelmi fogyatékos is világosan lát. Több ezer ismerős azon a bizonyos közösségi portálon, több regisztráció, és képek áradata. Blogot vezet, a saját bevallása szerint azért, hogy tájékoztassa az embereket magáról, ami vele történt, és ami a legfontosabb, mindezt csak úgy hobbiból. Mellékesen említem csak meg, hogy ezek az emberek folyamatosan hirdetik a blogbejegyzéseiket, persze, ekkor is csak azzal a céllal, hogy ne legyenek ismertek. Na pont ez az, itt sántít valami. Most akkor hogy is van? Ying vagy Yang? Logikus választ nehezen találok ezekre a kérdésekre. 1, Nem akarok népszerű leni de mégis több ezer ismerőst gyűjtök, 2, Eszemben sincs növelni a népszerűségemet, de mégis mindenhova bemásolom az új cikkem linkjét. Majd elfelejtem. Volt aki olyan messzire ment el, hogy a saját halálhírét keltette az állítólagos legjobb barátjának. Más esetben eltűnt több hétre, a virtuális csatornákról. Ezekkel a tettekkel egyet lehet elérni, és egy dolog lehet csak a célja, a még nagyobb figyelem felkeltés. Mindenképp érdemes azonban megemlíteni, az önzőséget. Akik ilyet cselekdnek az állítólagos barátaikkal, azokat csak a szívtelen kategóriába tudom sorolni, mert bele sem gondolnak abba, hogy az MSN-en keresztül milyen fájdalmat képesek okozni másoknak, főleg egy ilyen ízetlen tréfával. Az MSN amúgy is egy nagyon veszélyes dolog, mivel ott nem látszik az hogy meddig lehet elmenni, bizonyos dolgok tekintetében. A fiatalok könnyen válnak úgynevezett „virtualítás függővé” ami egy esetben már öngyilkossághoz is vezetett, egy kislány esetében. Ebben a jól ismert történetben a fent említett gyermek, teljesen eltávolodott a szüleitől, és az MSN-es”barátok” felé fordult, kisvártatva úgy érezte, hogy teljesen egyedül van és ezért öngyilkosságot kísérelt meg. Vigyázni kell nagyon, arra, hogy meddig is mehetünk el MSN-en.

celeb vagyok

Most nyilván sokan felhördültök, – és te mit csinálsz Frances Horror? Ugyenezt, de nem rakom tele magamról képekkel a különböző közösségi portálokat, nem kívánok személyes kapcsolatot kialakítani, népszerűvé válni az interneten keresztül, saját baráti társaságom van a való életben. Többször kritizáltak, hogy nekem családot kéne alapítanom, és nem blogot írni, és főleg nem a mai fiatalokról. A válaszom a következő: Engedtessék meg nekem is, hogy azt csináljak amit akarok, ha úgy tartja úri kedvem akkor had írjak blogot, arról amiről akarok. Felvilágosítom azokat a tudatlan embereket, akik ilyenekkel traktáltak, hogy a blog vezetés és az internethasználat, nem a gyerekek, joga, hanem sokkal inkább a felnőtteké, mivel nekik van hozzá elég élettapasztalatuk, és bölcsességük,  amit az idő ád. Nem érdemes azzal foglalkozni, ezen tiniknek, hogy ők már mennyi pofont kaptak az élettől, sokkal inkább arra kéne gondolniuk, hogy még mennyit fognak kapni ezek után.
Büszkén kijelenthetem, és nagyon örülök, hogy volt kivétel, és kedves értelmes és valóban toleráns fiatalokat ismertem meg, akikért mindig ki fogok állni akármi történjen is!

Szerző: Frances Horror.

Reklámok

Címkék: , , ,

3 hozzászólás to “Véleményem az EMO fő celebek teleranciájáról.”

 1. hooliescene Says:

  Végre egy bejegyzés mely mellé leteszem a voksom. És bár több helyen szól rolam IS. Vállalom. És annyit fűzök csak ehhez, hogy vannak akik sokat akarnak, csak túl gyengék. Ahogy egy “prófétám” mondta: ‘Mehelyst az ember közsszereplővé válik, egyfajta láthatatlan szerződést ír alá a médiával, és a legnagyobb badarság lenne később ezt számonkérni rajtuk.’ – Ergo: Kinem szarja le ki mit ír, ki mit gondol… A gyenge porba hull, az erősek még a haáluk után is képesek felállni, és onnan folytatni ahol abbahagyták!.

  Üdvözlettel: Hoolie Scene

 2. SzerintemNemLényeges Says:

  óó nemár.. most komolyan valami hihetetlen dolognak akarod beállítani a celebséget? “A gyenge porba hull, az erősek még a haáluk után is képesek felállni, és onnan folytatni ahol abbahagyták!” nagy szavak a hülyeségről. még hogy ide irtál is csak arra ment ki hogy népszerűbb legyél. vagy ha már mindenképpen nyilatkozni akartál átfogalmazhattad volna és irhattad volna álnéven vagy valami.. énmeg neked irogatok hihetetlen basszus.. de magába a bejegyzésbe nem is lehet belekötni sajnos:D pedig többször is elolvastam hátha..:D

 3. Dabu Says:

  mekkora f**sz vagy Te hoolie
  most komolyan, a videód olyan szánalmas hogy összeülünk hogy kiröhögjünk és Te ugyanugy egy senki vagy mint mások, csak éppen Te még majomkodsz is
  Youtube celeb? Mi kell ahhoz? egy webcam meg net? wáo
  csabber, mama2 stb szintjén vagy h***egyerek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s