A Félreértések tisztázása, avagy véleményem az EMO fő celebek toleranciájáról 2. rész.

by

Nem terveztem folytatást ennek a cikknek, de mivel tökéletesen félre lettem értve ezért, kénytelen vagyok leírni a gondolataimat a tőlem NEM, megszokott egyszerű stílusban is, hátha így talán megértitek. Azért kell ezt tennem, mert muszáj megvédenem magam azokkal az emberekkel szemben, akikhez nem akartam és soha nem is akarom, hogy közöm legyen. A másik dolog pedig Hoolie Scene kommentárja volt, ami miatt a folytatás mellett döntöttem, ezt ki is emelem e cikkben.

A kommentár:

hooliescene

89.223.130.212

Submitted on 2009/05/22 at 1:21pm

Végre egy bejegyzés mely mellé leteszem a voksom. És bár több helyen szól rólam IS. Vállalom. És annyit fűzök csak ehhez, hogy vannak akik sokat akarnak, csak túl gyengék. Ahogy egy “prófétám” mondta: ‘Mihelyst az ember közszereplővé válik, egyfajta láthatatlan szerződést ír alá a médiával, és a legnagyobb badarság lenne később ezt számon kérni rajtuk.’ – Ergo: Ki nem sz**ja le ki mit ír, ki mit gondol… A gyenge porba hull, az erősek még a haláluk után is képesek felállni, és onnan folytatni ahol abbahagyták!.

Üdvözlettel: Hoolie Scene

EMO kids

Én semmi esetre sem gondoltam arra, ebben a cikkben, hogy az élet egy háború és az ember csak akkor tud elérni valamit, ha keresztül tapos mindenkin és bivaly erős. Sokkal inkább az emberséges gondolkodásra, a szeretetre, megbecsülésre, odaadásra, gondoltam. Hoolie Scene remekül állja a sarat, bebizonyította a Mónika Show-ban is amikor a műsor házigazda asszonya, odapörkölt neki: „Te tökéletes mása vagy a a Steiner Kristóf-nak” Hoolie akkor a következőt mondta: „ez csak véletlen” – és hosszas magyarázkodásba kezdet, amiből jól jött ki végül is. (Persze ettől az emberek azt gondolnak és azt látnak amit akarnak) van tehetsége ahhoz, hogy „ismert ember” legyen egy bizonyos körben, persze csak abban, ahol nem nehéz. Gondolok itt most arra, hogy valaki Youtube Celeb legyen, vagy virtuális hős, ahhoz gyakorlatilag semmi másra nincs szüksége, mint internetre és egy webkamerára, (Csabber Celeb, Mama2) ahogy egy másik kommentátor írta.

Ha valaki többet akar elérni, akkor tanulnia kell, főként kommunikációt, és műveltnek, olvasottnak kell lennie. Egyéb esetben csak a cuki tinilányok kedvelik majd, amiből ugyebár nehéz megélni. Persze ne pecsételjük őt meg, mert ha ö ilyennek született, legyen, engedjük meg neki, azt hogy így élvezze az életét, persze csak addig, amíg más embernek ezzel nem tesz rosszat. (ugyan ő ezt már eljátszotta, ebből tanult aki tanult, aki meg nem, az meg nem is fog). Ennyit a Hoolie kommentről.

A másik gondolat menet különös. Divat lett az EMO fő Celebek körében a fenyegetőzés. Nap mint nap kapok leveleket, amiben hasonlók állnak: „Tönkreteszlek Frances Horror” vagy a gyöngyszem amit talán a legjobban kedvelek az az alábbi: „na szóval elegem van.
még egyszer leírod a nevem és elintézem azt, hogy az emberek gyűlölettel gondoljanak Rád.”

Itt jön az az bizonyos tolerancia amiről már korábban kifejtettem a véleményemet. Vannak emberek, akik bort isznak és vizet prédikálnak. Érdekes olvasni egy fő toleráns ember tollából a Keresztapa című filmbe illő Maffiás fenyegetéseket. Ha már azt mondja magáról, hogy ő toleráns, akkor az abból áll, hogy megpróbálja elfogadni más ember gondolatait, és segít neki, semmi esetre sem tönkreteszi az életét, mert ha ezt cselekszi akkor sokkal inkább fasiszta gondolkodása van mint toleráns.

EMO szív

A következő rész amit nem értettetek meg egy idézettel kezdem:

Semmi sem mulattat jobban, mint a tudatlanságotok velem kapcsolatban. De ez így van rendjén. Ha mindent elárulnék magamról, ha nem lenne tézisek tömkelege bennetek rólam és kiszolgáltatnám a titkaimat, akkor üresség lenne bennem és értelmetlen lenne az életem.”

Szöget ütött a fejembe az, hogy bizonyos emberek annak örülnek ha, egy titok övezi őket, és mindenféle félreértések keringenek személyükről. Természetesen ez is a celebség elérésének egyik módja. Persze így megint nem lehet pozitív celebbé válni, de talán erre is rájön majd emberünk egy idő után, remélem akkor még nem lesz késő.

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , ,

9 hozzászólás to “A Félreértések tisztázása, avagy véleményem az EMO fő celebek toleranciájáról 2. rész.”

 1. darkdreames Says:

  “Ki nem sz**ja le ki mit ír, ki mit gondol… A gyenge porba hull, az erősek még a haláluk után is képesek felállni, és onnan folytatni ahol abbahagyták!. ”

  s ki mondja ezt? x”D egy olyan ember aki állítólag “összeroppant” attól h mit gondolnak róla.. nem para, ilyen szintű önkritikát is vártam el ettől az embertől x”D…

 2. B!cs :P Says:

  csupán a toleranciáról jutt eszembe, igazán irhatnál egy két sort az ,,átverésemröl” igazán kiváncsi vagyok a te szemszögedre.

 3. Brigi Says:

  nem tom miről va n it szuuuuu

 4. vivvencs Says:

  elseolvasom mert se háttér se képek 😛

 5. Lauraa Says:

  Hello!
  Szerintem nem tul jó ez az EMO-s szar:P
  Már bocs de télleg elég elavult:/

 6. xd fannika emo girl xd Says:

  ne durrogjatok má na itt most a halálfejekről van szóó

 7. VAMPIR BEACH Says:

  NAGYON IMADOM EZT A STILUST

 8. grg Says:

  Szijaa!!
  Nagyon jó az oldi!!

 9. Rék@ Says:

  Sziasztok!!
  Ez az oldal agyon de jóó

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s