Matthew B!tch és a nevetségessé vált Napiszar.

by

A Napiszar-ról
Új divat ütötte fel a fejét, amire talán a legjobb kifejezés lenne a Napiszar celeb. Végül sokan rájöttek arra, hogy egy olyan oldal által a legkönnyebb „internet celebbé” válni, amit ugyebár naponta körülbelül 32 000(!) olvasó látogat meg. Amikor oda felkerül valaki nem csak rosszat hoz, hanem sok jót is, én ott ismertem meg sok olyan embert, aki végül a barátom lett. Pózoló kisfiuk és kislányok a kezükre írva, illetve  mindenféle transzparensekkel, fotót készítenek magukról az alábbi felaratok valamelyikével: „Napiszar” „Szeretünk Napiszar”. És a biznisz már el is indul. Az oldal szerkesztői előszeretettel rakják föl ezeket a képeket. Gondolom a hiúságukat fényezgetik vele.
A legérdekesebb, és egyben a legbizarrabb ötlet az a korábban már többször megalázott Matthew B!tch által beküldött fénykép, amin ő és még két barátja kezére írva hódol a Napiszar-nak. Nekem semmi rossz véleményem nincs róla, sőt talán úgy fogalmaznék, hogy remek embernek tartom őt. Mégis azt kell mondanom Matthew-t is elkapta a gépszíj. Lehetséges lenne, hogy úgy érzi mostanában nem kap elég nyilvánosságot, és erre vetemedett?

Matthew B!tch és barátai a Napiszar-nak hódolnak.

Matthew B!tch és barátai a Napiszart reklámozza.

Matthew B!itc-ről.
Korábban hosszasan beszélgetem vele MSN.-en keresztül, és remek véleményem alakult ki róla. Hogy milyen is ő? Néhány gondolatomat megosztom veletek. Tökéletesen tisztába van magával, az erősségeivel a gyengéivel egyaránt. Bármilyen témáról el tudtam vele beszélgetni, ez széles látókörét igazolja. Persze ez nem véletlen mivel kitűnő tanuló. Roppant barátságos, és szeretetre méltó ember, akire úgy éreztem lehet számítani. Azonban, barátságunk véget ért, beismerem én hibáztam, nem volt elég türelmem hozzá, és olyan dolgot tettem, ami nem hiszem, hogy bocsánatos bűn lehetne. Mégis ha ezt elolvasod Matthew, akkor ezúton a nyilvánosság előtt kérek tőled bocsánatot.

Konklúzió
Kezdi értelmét veszteni, Napiszar nevű oldal, ami természetesen nem is baj, mert nem hiszem, hogy ép elméjű jó érzésű ember olvasná azt a magazint, ami arról szól, hogyan tiporjunk sárba személyeket. Ezek a beteges kommentátorok pedig menjenek máshova, fenyegetőzni. Véleményem szerint semmiképp, nem visz előre a fasiszta gondolkodás senkit. Egyszóval, az ahogy az EMO és EMO közeli emberek, bekebelezték, és a céljaik eléréséhez felhasználták a szánalmas Napiszaros, olvasókat és szerkesztőket tökéletesen becsülni való! Ha felkerül valaki az oldalra, ingyenes lehetőséget, kap arra, hogy „internet celebbé” váljon, anélkül, hogy bármit is letett volna az asztalra. Talán az egyik legjobb példa erre Kenny Catastrophe, kit tagadhatatlanul ez az oldal tett ismerté.

Puruttya blog-ról

Puruttya

Persze vannak hátulütői is az ilyen fajta weblapoknak. Egy másik hasonló oldal a Puruttya blog, Kiszel Tündét tette ki céltáblának, aki ezen teljesen felháborodva, ügyvédjéhez fordult, ki megtette a szükséges lépéseket. Én nem nagyon hiszem, hogy lenne értelme egy viszonylag alacsony nézettségű, non profit weblap szerkesztőjének perköltséget fizetnie, és bíróságra rohangálni, és nem meglepő módon, egy ítéletet kapnia, ami aztán az erkölcsi bizonyítványában megmutatkozik, és 5 éven keresztül nem tud majd normális munkahelyre elhelyezkedni. Valljuk be őszintén, a bíróságon, ha egymással szembe állítják majd Kiszel Tündét és a Puruttya blog szerkesztőjét, és közösen megnézik a kinyomtatott anyagot, a bírónak még elfogultnak sem kell lenni, hogy elmarasztaló ítéletet hozzon. Ezek után pedig hős szerkesztőnk, leperkálhatja az összes költséget, ami egy ilyen esetben akár fél millió forint is lehet! Megéri? Szerintem semmi esetre sem!

Az EMO-k sikere
Örülök, hogy így alakult, a Napiszar oldal szerkesztői végül a saját maguk paródiái lettek, akiket kihasználtak megaláztak, és végül minden jól fejeződött be. És mindezt az EMO-k érték el!  Köszönjük neked Napiszar!

Szerző: Frances Horror

Címkék: , , , , , ,

39 hozzászólás to “Matthew B!tch és a nevetségessé vált Napiszar.”

 1. Sonic™ Says:

  Hát, a napiszar másra nem jó csak arra, hogy az alacsony intellektusú polgártársaink egy pillanatra valakinek érezhessék magukat. Beteges gondolkodású flamer csűrhe.

 2. LeeRyan Says:

  mellesleg Sonic Te is a napiszaron voltál fent, és lényegében csak magadnak köszönheted, mert az első (és utolsó) videoblogodban legalább 3szor fikáztad direkt a napiszart, ami az akkori frizkóddal egyenes következménye volt, hogy kikerülj a napiszarra.

  Francess: a puruttya vs. kiszel tünde jogi blablablád megint sok helyen hibádzik…. Kiszel becsületsértésért és rágalmazásért szeretne pert indítani. Ami VÉTSÉG (bármelyik esetet nézzük, egy évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka, vagy pénzbüntetés vagy két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető) nem lesz 5 évig az erkölcsijében…. Azt írtad, hogy viszonylag alacsony a puruttya nézettsége, akkor mivel alacsony a nézettsége, akkor Kiszelt se érte akkora sérelem. Meg a személyiségi jogok megsértésénél polgári bíróság jár el, ez szintén nem lesz benne az erkölcsijében. A puruttya szerkesztője max. kap egy megrovást, aztán jól van 🙂

 3. Sonic™ Says:

  mellesleg leeryan ne érdekeljen egyáltalán az, hogy 1, az akkori email cimemet azóta sem tudom használni 2, a videoblogot youtubra nem én pakoltam fel…3 ember tudott a létezéséről..lefikáztam és? A mai napig ugyanaz a véleményem, szerintemmeg a napiszar az utolsó akinek köze van az aktuális hajviseletemhez XD, ne egy olyan oldal alkosson rolam véleményt ami jelenleg nemiszerveken parádézik. Ha egy olyan ember tenné ezt akinek elkrcsi súlya van a szememben gondolok itt APÁMRA akkor komolyan elgondolkodnék a dolgaimon, de amég 4, fölött tanulok a főiskolán, iskola mellett dolgozok, és segitek akin tudok addig ezt képtelen vagyok elfogadni.

 4. Dabu Says:

  Hát Frances, fura egy szerzet vagy Te…
  Olvaslak egy ideje, először azthittem egy kis emos nyálgép vagy mint a hoolie és a többi diszmajom
  aztán kiderült h felnőtt vagy, az utobbi időkben mármár megkedveltelek a gondolkodásod miatt
  de ezt a bejegyzést nem értem…
  nevetségessé válik a napiszar, de Te mégis olvasod? bár kaphattál mástól is infót, igaz, de nekem mégis sántit ez a dolog
  SZERINTEM a napiszar tök jó dolog, mi a barátnőmmel tök sokat nevetünk rajta, az, hogy a kommentekbe ki hogy reagál, meg milyen stilusban, az a saját lelki szegénysége, ezzel senkinek nem kell foglalkozni, szerintem…
  a szerkesztők, ha baromi unalmas gagyi dolgokat fűznének hozzá, akkor senki nem nézné
  ha pedig valaki kirak vmit magáról myvip, iwiw akárhova, akkor vállalja ha a napiszarra kikerül is…
  az, hogy egyesek a napiszart használják ugrodeszkának:
  Szerinted a szerkesztők ezt nem tudják? Simán levágja, ha pl Kenny saját magát küldi be. Erről már postoltak is, hogy nyugodtan küldje Kenny, Hoolie és a többi búza a hülyeségeit, ők boldogan kirakják, mert nekik csak látogatottság.

 5. XSB Says:

  Akkor én is írnék a ‘szarról picit:

  kb egy-két hónapja kezdtem nézegetni. Sokszor voltak linkek ide is, vmi TomInsane gyerekkel kapcsolatban. Nem mondom azt, hogy az összes emós hülye, de a nagy részük sajnos az. Ismertem nem egyet, és egyik sem volt százas. Persze, nekem is vannak hibáim, elismerem és tisztában is vagyok velük, de legalább nincsen mellé hat kilométeres egóm, hogy milyen laza gyerek vagyok, tálcákat pakolok egy londoni börgerkingben.
  Nemzeti öntudatot például senki nem tanúsított feléjük. Hatalmas emós összefogás, az van, sír a szájuk, hogy őket elítélik, ahelyett, hogy arra figyelnének oda, hogy hova tart az ország. Talán, ha esetleg bekapcsolódnának a politikába, és valamit tennének hazánkért, elfogadná őket a nép is. Ja, bocs, politizáláshol 18+-nak kell lenni, emósok nagy része meg 14-15 éves.

  Tisztelet a kivételnek.

 6. Netta Nicotine Says:

  hmm…
  először is, Máté… jó tanuló… ahham, a Koósban… Békéscsaba (vagy talán inkább egész Békés megye) egyik leggyengébb iskolája… Lehet, hogy egy erősebb iskolában is jól helyt állna, de én azt látom, hogy a Koósban mit ér el… Na mindegy, emiatt nem nézem le, legalább lesz szakmája, el tud helyezkedni, mint dolgozó, míg nekem tovább kell tanulni…
  egyébként valóban barátságos, közvetlen…
  A napiszaros képről pedig annyit, hogy nem feltétlen a rajongást akarja ezzel kifejezni… Talán inkább egy afféle “legyetek boldogok Ti szánalmasak” érzést.

  kedves XSB!
  Az emo manapság divatstílussá nőtte ki magát, az ilyen divatokat pedig elsősorban a 14-15 évesek veszik magukra. A viselkedésük pedig nem feltétlenül a stílus miatt olyan, amilyen, sokkal inkább a korukból kifolyólag…
  Nem értem, az emokról miért kell úgy beszélni, mint egy idegen fajról? Egy bizonyos stílust képvisel, de ugyanolyan életet él valójában, mint bárki más. Sajnos valóban rengetegen divatból veszik fel a stílust és “túljátszák”. De alapvetően az emo, mit bármilyen más stílus a személyiségünket, viselkedésünket nagyban nem lenne szabad megváltoztassa és vannak is páran, akiknél ez nem is következik be.
  Az emok tisztában vannak azzal, hogy mi van körülöttünk, ők is ugyanannyit próbálnak tenni a problémák ellen, mint bárki más, vagy még többet, csak sajnos az olyanok, mint Te elvannak foglalva az emok oltásával, a megbotránkozással. Lehet inkább nektek is körbe kellene nézni az országban problémák ügyében, mert nem az emok a legnagyobb gond okozók 😉

 7. Sonic™ Says:

  A napiszar.com is készítői is szétnézhetnének az országba. Azzal mekkora előrelépést fognak előkészíteni, hogy kiraknak egy szerencsétlen 13 éves lányt amint éppen két ujjal lövi fejbe magát, vagy óvszerrel pózol. Szerintem semennyit, sőt ismerjük a kommentelők többségének intelligenciahányadosát ( bőven 60 alatt s ezzel még dícsérem is őket) s az általuk irt véleményeket ( tisztelet annak az 1 – 2 embernek akinek a mondataiból nem rasszista, nemzeti szocialista ideológiát éltető tartalom árad afelé aki veszi a fáradtságot, hogy fejest ugorjon abba a pöcegödörbe. Tegyük fel, egy gyengébb nyelvtudással rendelkező külföldi rákattint az oldalra s talán még meg is érti, hogy miket irkálnak akkor a következő zajlik le: megáll, maga elé néz és kijelenti, hát igen a magyarok az tényleg egy csűrhe népség. Igen én is ezt gondolom, lőjetek a Dunába bele ( ugyis ezt fogják ráirni sokan), bár nem tudom, hogy te hogyan reagáltad volna le ha a ti hozzátartozóitokat végzik ott ki. Oké elismerem azt a tényt, hogy a romák többsége meglehetősen deviáns magatartással van megverve s mivel jórészt ezekkel a társaikkal találkozok utcán én is nekem is meglehetősen elítélő véleményem van róluk…de ez még nem jelenti azt, hogy nem tehetek ellene. Rabnoltak ki engem is 5ezer Ft-ra de akárhonnan figyelem, a gyűlölet csak gyűlöletet fog szülni. Ez az én személyes véleményem, mondhatjuk ugy szubjektiv véleményem s ha ez valakinek nem tetszik, az jelzi itt nekem, hogy fel szeretné velem venni a kapcsolatot és kultúrált ember módjára észérvekkel megvitatni az adott dolgot, tiszteletben tartva a másik embert.

 8. Netta Nicotine Says:

  Sonic, én szivesen elbeszélgetnék Veled 1-2 dologról.

 9. XSB Says:

  Örülj neki, hogy téged csak ötezerrel raboltak ki. Engem többel is. És egyébként pedig a nemzetiszocializmus (egy szó) kialakulásának is megvannak az okai, ahogyan annak is, hogy ilyen sok szélsőjobbos van (vagyunk). Ahogy mi elítéljük az emósok nagy részét, úgy te (ti) is elítéltek minket, merthogy milyen rossz emberek vagyunk, alacsony IQ-val. Elárulom neked, szüleim, amikor váltak, kellett pszichológushoz mennem, és csinált egy IQ-tesztet. Pozitív lett, 137. Soha az életben nem tanultam, mégis 4.6-os átlagom volt egy nevesebb pécsi gimnáziumban, az érettségire se készültem, és az is 90% körül van. De persze, biztosan hülyék a napiszarosok meg a szélsőjobbosok.

  Az a különbség, hogy én legalább nem nyomatok olyan dumákat, hogy az előítéletek ellen vagyok, meg “kampány a tolerancia mellett”, meg egyéb faszságok. A szólásszabadságba szerintem bőven beletartozik az előítélet, ameddig nem minősül gyűlöletbeszédnek, vagy ameddig erőszak nem lesz belőle (felteszem, most jópáran bújják a wikipedia-t fogalmak után kutatva)

 10. Sonic™ Says:

  XSB:
  Megjegyeztem, hogy vannak a napiszaron kommentelők között is okos emberek.
  Másrészt, én nem vagyok sem emo, semmit ( régen voltam, de úgy érzem közel 20 évesen már ez a stilusosdi érdekel a legkevésbé).
  Egészen véletlenül Pécsen nem ciszterci diák voltál? Csak mert én Egerben voltam az.
  Én jóformán nem is ismerem a szüleimet.
  Pszichologushoz 10 éves koromtól jártam tavaly decemberig.
  4,8-ra Érettségiztem, és most Szabad Böklcsészeten vagyok ahol 4,00 fölött van az átlagom.
  Tudod, ha te az eszméid nem más kára árán szeretnéd érvényre juttatni, akkor ezért csak tisztelni tudnak. A másik amit leirtál, hogy a kölcsönös utálat, ha az egyik fél abbahagyná a másik sem folytatná hidd el. Az a kérdés, hogy mondja ki előbb azt, hogy elég, unom, legyen vége.
  A napiszaroson kommentelő egyének döntő többsége vall szerintem szélsőjobbos nézeteket, ez nem azt jelenti, hogy mindenki az.

  Vannak emberek akik valahol megérdemlik, hogy kikerülnek napiszarra mert közösségi oldalokon mutogaják nemiszervük, gusztustalan cselekedetek hajtanak végre pl: P. Rea esete stb. Ezek az emberek valahol lejáratják a társadalmat, de most egy emo az a légynek se árt, elvan magának. Persze a Hoolie féle celebekről megint más a véleményem, ezekről a blogomban ki is fejtettem egyszer kétszer a véleményem.

  Most jön az, hogy én hülye paraszt kint voltam napiszaron aki 1 mondatában 3szor használt pejorativ jelzőt az oldalra, illetvbe beküldte magát stb. De a dologgal kapcsolatban leirtam fentebb az igazságot és aki nem hiszi el, az nem hiszi el.

  De annak viszont örülök, hogy elindulhatott kettőnk között egy normális kommunikáció

 11. LeeRyan Says:

  Sonic:

  szerintem a legnagyobb tudatlanságról tettél akkor szert, amikor ezt írtad: “Tegyük fel, egy gyengébb nyelvtudással rendelkező külföldi rákattint az oldalra s talán még meg is érti, hogy miket irkálnak akkor a következő zajlik le: megáll, maga elé néz és kijelenti, hát igen a magyarok az tényleg egy csűrhe népség. “…..

  1. Ha egy külföldi a napiszarról ítéli meg a magyarokat, akkor az már eleve az ő szegénységi bizonyítványa.
  2. Minden nemzetnek megvannak a maga szégyenfoltjai. Aki azt állítja, hogy külföldön mindig csak a magyarokon nevetnek, az egyszerűen szűklátókörű.
  3. Ha a “magyarok tényleg csűrhe népség”, ahogy Te írtad, akkor gondolkodj el azon, hogy amikor Sárközy azt mondta a párizsi bevándorlókra, hogy csürhe, akkor hetekig autókat gyújtogattak Párizsban és elővárosaiban. Németországban minden évben több nagyobb szervezett utcai összecsapás van (pl.:május 1-én, vagy az atomvonat elleni tiltakozásnál). Görögországban lelő egy rendőr egy 15 éves gyereket és hetekig gyújtogatnak. Lengyelországban minden évben ősszecsapnak az antifasiszták és a fasiszták. Belgium két részre szeretne vállni. Spanyolországban ott van az ETA. Olaszországban ott van a maffia. Angliában sorozatos botrányok vannak pl: az angol királyi család körül, tüntetések, Észak-Írország stb. Ausztria Natasha Kampush vagy az amstetteni rém. Gondolom nem kell folytatnom a sort…

  Szóval a napiszartól még egy külföldi se fogja a magyarokat csürhének gondolni. Alapjában véve a magyarok többségének a mentalitásán kellene változtatni. Több toleranciát tanulni. És nem egyfolytában azon nyavalyogni, hogy ez egy szar ország stbstbstb. Az ország pont olyan lesz, amilyenné mi magunk tesszük. Aki meg kimegy Angliába és arra veri magát, hogy ott pincérkedésből mekkora nagy májer és onnan utálja az országot, meg szégyelli, hogy magyar, az jobb ha inkább befogja a száját, mert a külföldre kivándorolt magyar tálcamosogatókat külföldön se fogják emberszámba venni….

 12. Dabu Says:

  Lee, ha tehetném kezet ráznék

 13. Netta Nicotine Says:

  BSX, én pont ezt mondom, az emok régen nem fulladoznak az önsajnálatban… Ha megnézed, beszólsz egynek valamit, és nem fakad sírva, hanem a képedbe röhög. Az emok már régen megtették a lépést, amit Sonic mondott: “ha az egyik fél abbahagyná a másik sem folytatná”
  Az emok valóban elkezdték azzal, hogy a kinézetükkel felhívták a figyelmet magukra, de igazából édes keveset ártottak bárkinek, aki ártott pedig nem a stílusából kifolyólag.

 14. Netta Nicotine Says:

  ohm, ne haragudj, a nevet elírtam.
  Bocsánat érte, csak emlékezetből a 3 betű felcserélődött. :S
  tényleg szeretnék elnézést kérni XSB

 15. Sonic™ Says:

  Lee Ryan:

  Egy szóval nem mondtam azt, hogy az aki valaki aki kimegy külföldre és onnan veri magát a semmire. Jó igazad van, tényleg helytelenül fogalmaztam meg az ügyet. Másrészt én ithon vagyok, itt tanulok és innen próbálok áltoztatni a dolgokon ( még akkor is ha félig kanadai vagyok)

 16. LeeRyan Says:

  Dabu: köszönöm:)

  Sonic: igazság szerint azt a részt a külföldi munkáról nem Neked írtam, hanem XSB írt a hozzászólásában a korábbi TomInsane-interjúhoz véleményt. Csak a mondandómba belefoglaltam XSB véleményét is, amivel teljes mértékben egyetértek. Elnézésedet kérem, hogy félreérthető voltam.

 17. Yuki Says:

  A napiszar és a puruttya is egy kutya mindkettö az emberek gyengéinek a kifigurázására jött létre csak nemtudom miért?!vagy netán a szerkeztök azok tökéletesek?miért nem lehet a másikat tiszteletben tartani és békén hagyni ki az aki egész nap az oldalakat fürkészi és leszedegeti a képeket emberekröl és felteszi öket végülis törvényt nem nagyon sértenek a szerkeztök csak szerintem maga az hogy undorító amit művelnek….

 18. Dabu Says:

  Yuki, és???
  Engem pl undorit a pisikaki szex, de nem nézem
  aki szerint undorito az ne nézze, engem meg érdekel én nézem
  ettől még nem vagyok kevesebb, de több sem mindenki másképp üti el az idejét

 19. Sonic™ Says:

  Lee még azt hozzá tenném azért, hogy szerintem kevés nép csinálja a nagy nemzeti ünnepeim a balhét. Másrészt mostmár bármennyire ficánkolok a dolog ellen rá kell jöjjek , hogy aki kikerül napiszarra azoknak a 80%-a magának köszönheti, hiszen aki közösségi oldalakon sírokon pózol, a nemiszervét mutogatja, intim együttlétekről tesz fel képeket az mit várhatna az emberektől? Vállveregetést, hogy ejj de kemény vagy fiam?
  A másik eset a rajok…lejáratják a normálisabb társaikat, mert roma ismerősöm aki ügyvédnek tanul és ugy nyilatkozott az ügyről: ők nem romák, ők lumpen cigányok. Az sem egésze normális aki azthiszi magáról, hogy ő teljes mértékben tökéletes aztán mindenki egy nagy zéró mellette. Az emokról továbbra sincs degradáló véleményem, hiszen semmi rosszat nem tettek. Feltűnő a megjelenésük, de attól még ők is ugyanugy dolgozhatnak, tehetnek jót és rosszat mint bárki.

  EMlitetted a tolerancia kérdést. Tudod törekszenek rá az országban, csak meglehetősen erőltetett és elrontott módon hiszen: ezért hoztak létre sokhelyütt olyan osztályokat ahol a roma és a magyar gyerekek egyező számban vannak. Mi lett az eredmény? Lopás, verekedés. Az egész ügy egy végeláthatatlan mókuskerék, hiszen mi próbálhatunk segiteni bárkin ha az illető nem partner benne.

  Neked is köszönettel tartozom az értelmes konstruktiv jellegű beszélgetésért

 20. antwan Says:

  ez jó 😀 mindenütt ez megy, hogy milyen szánalmas a napiszar meg a puruttya…most őszintén nézzük már meg kik kerülnek oda ki.tiszta díszpolár mindegyik, nem?komolyan ez már annyira lejárt lemez.
  a kommentelők meg mind degenerált emberek.hát hogyne 😀
  csak picit jobban bele kellene olvasni a hozzászólásokba, nem pedig az első 10, 20 darabot elolvasni ami úgy is arról szól mi módon ölnék meg a képen látható embert.
  egyébként kedves Frances, te miért nem vállalod valahol az arcodat?:D-
  vagy csak én nem tudok róla?

 21. Frances Horror Says:

  Szia!
  Azért nem vállalom az arcomat, mert nem akarok az interneten elhíresült emberek sorába beállni. Sőt semmifele népszerűségre nem vágyom. Egyszerűen csak írok mert szeretek írni. Ez a hobbim. Írásaim több oldalon is olvashatók. Szeretnék újságíró lenni.

 22. antwan Says:

  de ha szerentél újságíró lenni akkor előbb-utóbb megtudja mindenki, hogy ki vagy nem?

 23. Frances Horror Says:

  Persze természetesen! De nyilván nem ezen a néven írok majd.

 24. Miselo Says:

  Igen a PURUTTYA is erőlteti ezt a KISZEL TÜNDÉS témát és pont emiatt ennyire szánalmas,csak a nézzetségük miatt teszik és így olyanokká válnak mint akit szivatni próbálnak .Napiszarnak azért van ennyi olvasója ,mert szélsőséges és aki beleolvas a kommentekbe az úgyis rájön,hogy oda sem IQ bajnokok járnak 🙂 . Mivel szélsőséges ezért az is olvassa aki ellene van. Egyébként a kommentelők közt is vannak szimpatikusak ,akik védik a képen láthatókat 🙂 .

 25. Wuki Says:

  Drága kalács! Itt senkinek sincs doktori disszertációja netán?? Olyan bugyuta, ahogy egymásnak valljátok be a lelki sérelmekkel vegyült kiváló képességeiteket. Ha itt tartunk, hogy napiszar. abba miért nem gondoltok bele, hogy a South Parkot is sokan mocskolják, mert a buták nem tudják, hogy minek a görbe tükre. Ugyanez van az említett weboldallal is. Ez egy görbe tükör Magyarország azon tagjainak akik méltóak erre. Azt mondom HAJRÁ NAPISZAR!!

  (Ui.:kommentekből láttam meg ezt a cikket, remélem nemsokára címlapon is viszont láthatom:))

 26. Noémi Says:

  “A napiszar.com is készítői is szétnézhetnének az országba. Azzal mekkora előrelépést fognak előkészíteni, hogy kiraknak egy szerencsétlen 13 éves lányt amint éppen két ujjal lövi fejbe magát, vagy óvszerrel pózol.”
  Tényleg nem érnek el vele sok mindent, de azért elég megdöbbentő. Egy 13 éves lány mit tud az életről? Az óvszer meg saját tapasztalataim szerint nem arra van, hogy pózoljunk vele… Nyilván nem érnek el vele sok mindent, de azért kicsit magukba szállnak(ha értelmesek), ha meg nem akkor így jártunk és 1 hónap múlva már mindenki elfelejti…

 27. Barney Says:

  Ez szánalmas. Mind2 oldal már-már nevetséges.
  A napiszar önmagában szerintem egész addig jó és még mókás is, amíg csak postolják a képeket, és kiröhöghetünk más embereket, akik szerintünk mások, vagy konkrétan tényleg nevetségesek és még sorolhatnám miért.
  Emberek vagyunk, ne mondja nekem senki h sose röhögött ki valakit, azért mert szerinte kreténül néz ki, vagy egyszerűen deviáns.
  Ahol sztem már nem vicces, az a kommentektől kezdődik. A sok alpári hümmögés, és “véleménynyílvánítás” mármár kegyetlen.

  De, hogy a napiszar fanok se kövezezzenek meg, aki kikerül a napiszarra, annak oka van. Vagy egy igen kemény, és szánalmasan nevetséges rajról van szó, vagy valami elvetemült condomszökevény emo-ról. Vagy valami hasonló szánalmas alak.(gondoljunk csak a csirkék története c. videóra…) Szóval nem a napiszarral vagy a puruttyával van gond, hanem a userek magatartásával.

  Én állítom, hogy a napiszar jó, és vicces, kell a kicsiny életembe, néha nevetni az emberek elbaszott gondolkodásmódján, viselkedésén, kinézetén.
  De mondjuk odáig nem fajultam, h kommentet írjak.

  Kicsit elnyújtva ennyi voltam.
  Peace

 28. The gang Says:

  nem tudom hogy vagytok vele de ha valaki nem szeretné saját magát egy ilyen oldalon látni mint például a “Napiszar” akkor az interneten ne tegyen fel magáról olyan képeket mint például temetőben pózolok meztelenül csak hogy egy példát említsek meg..utána ők vannak felháborodva hogy kiröhögi őket egy világ…amúgy meg ez az oldal csak bizonyítja hogy a magyarok milyen szellemi színvonalon van!!mert látszik hogy melyik stílusú emberből van több… meg azt is undorítónak tartom hogy olyan emberek teszik fel a fa****at ami szentem senkit nem érdekel mert akit ezek érdekelnek azok felmennek egy másik oldalra..most csak egy kérdés ezt mért csinálják?? nincs kinek mutogatni és azért vagy azért mert túl sokan látták és kíváncsiak hogy kik veszik észre hogy ismerős?? vagy még ezer ilyen kérdésem lehetne..de akkor is miért? mért kell lejáratni Magyarországot…nem elég, hogy annyi hülye van odafent aki irányít minket de még azon kívül is ennyi hülyét el kell viselni…ez nem lehet igaz és akkor ebben az országban próbáljunk élni?és csodálkozunk hogy a kisebb gyerekek 10 évesen úgy viselkednek mint egy 20 éves?? nah mindegy de hova süllyedünk tovább??

 29. andrusss Says:

  Szerintem meg nagyonjóóó a Napiszar télleg hatalmas..
  És láss láss csodás én is emo vgayok vagyis annak mondanak amugy lefogadom, hogy az itt lévők 90 százalékának fogalma sincs mi az az emo……………..

 30. Miselo Says:

  XBS – Mi az ,hogy nemzeti öntudat legyen bennük duma ?? Ti taszítjátok el magatoktól őket ,minden ok nélkül ,mert az nem ok ,hogy valakinek a szemébe lóg a haja és ,hogy kapcsolódjanak be a politikába ?? Szted mindenkit érdekel a politika és mert te itt hangoztatod attól még te is tudhatnád nem te fogod megváltoztatni a törvényeket és miért kapcsolódjanak be ,ezek tini fiatalok ….

 31. elfogulatlan Says:

  Ez a bíróságos dolog “epic fail”. Mindenki tökelütött, aki bírósággal, vagy jogi hátulütőkkel FENYEGETŐZIK. Én pl személy szerint simán indítanék ellenpert jogokkal való visszaélésről tett rágalmazásért, nomeg önbíráskodásért egyes személyekkel szemben. Ebből is lehet pénz, ki tudja, lehet ebből tartják fent magukat az oldalak.
  Onnantól, hogy tárhelyre felteszel egy képet, videót, sok helyen még erőlködni sem kell, hogy beillesszék a lapra, mert ott van nagy betűkkel, hogy embedd. A szerkesztőket nem lehet szidni, csak összehozzák a magukból hülyét csináló embereket, meg a habzószájú tömeget. Az emberek egyre primitívebbek ebben az országban.

  Van egy vicc, miszerint aki sarat dobál, sáros lesz. azt hiszem ezekre a vitákra a leginkább igaz.

 32. elfogulatlan Says:

  ui.: andrusshoz szeretnék csatlakozni. attól, hogy valaki kötsög módon félresöpri a halyát, még nem lesz igazi emo. jó lenne készíteni egy felémérést az “emo és a punk” címmel, hány magát ebbe a kategóriába soroló ismeri igazán a gyökereit. persze ez más szélsőségeknél is jól elvégezhető lenne pl skinhead/bonehead, rasta/dreadlock, és hasonló, igen hibásan összemosott fogalomkörökkel.

  jó lenne, ha mindenki magábaszállna.

 33. B!cs :P Says:

  Ehez csupán annyit kedves FH. h én megbocsátó ember vagyok de más naivságát (enyémet) kihasználni egyszerűen szánalmas, másrészröl a koósba semmivel nem tanitanak könnyebb tananyagot mint máshol, rádásul emelt szinten vagyok például kémiábol és bioszbol is…

 34. Lm.l. Says:

  a napiszar az aminek indult, az internet pöcegödre.

 35. XSB Says:

  Miselo: minden ok nélkül? Tény, a törvényeket nem mi fogjuk megváltoztatni, de beleszólhatunk, hogy kik tegyék. Akit meg nem érdekel a politika, arra csak annyit tudok mondani, hogy ennyi esze van.

 36. Brutus Says:

  Egyet értek az előttem szólókkal. Is-is. Tény hogy a napi szar többségében kirak olyan képeket amiknél inkább a képhez fűzött magyarázattól lesz égő, nem pedig magától a képtől. Am meg a lejáratós része a honlapnak az többnyire az Iwiw és Myvip képek. van sok más is, ami tényleg vicces lehet nézelődni. Ami meg a lejáratást illeti, aki képes kirakni magáról olyan képet egy több ezer látogatóval és felhasználóval rendelkező honlapra, ami bármiféle hozzáfűzés nélkül a, megbotránkoztató, (műtéti sebes képek, temetőben dugás…stb) b, röhelyes (lásd: Priness kiírás egy lány képeinél)akkor az szerintem már akkor vállalta a rizikót amikor felrakta, mert közhírré akarta tenni ezeket a képeket (hiszen ha nem akarná nem rakná fel). Ráadásként az ilyen képeknél még hasznos is a negatív visszhang, mert az illető többet nem fog ugyanabba a hibába esni remélhetőleg (és a legtöbb erősen negatív képen mind felháborodunk, de a napi szar révén legalább van esély ezek eltűntetésére) bár tény h néha erősek a kommentek, de azt mindenhol tapasztaljuk hogy az indulatok gyorsan elszabadulnak.
  Üdv mindenkinek

 37. floofamous Says:

  Fuhuu itt aztán nagy vizet kavart ez a cikk vagy inkább egy kedves komizó:) Én ehez csak annyit fűznék hozzá h én csak egyszer mondtam metyúnak h direkt napiszaros képeket csinál. bocsánatot kértem azóta is bocsát:) szóval metyútól ne várj semmit.:)

 38. floofamous Says:

  Nem inkább ugy mondanám h össze kaptunk és én bocsánatot kértem bár nem is értem miért.

 39. Elek Says:

  A napiszar szervere itt található, lehet nekik irni, van email cim az oldalon!
  http://www.hexonet.net/
  Address:
  Talstr. 30
  66424 Homburg
  Germany

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s