Egy komment és egy válasz Kenny barátjának és védelmezőjének Jessica Brooklyn Vicious-nak

by

Jessica Brooklyn Vicious says
2009/05/28 at 4:19pm

Frances, emlékezz a mondásra; Nothing is forever.
“Egy pillangó szárnycsapása hurrikánt idézhet elő a Föld másik felén.”

Frances Horror says:

Kedves Jessica!

Jessica Brooklyn Vicious

Tőled már tökéletesen megszoktam a fenyegetéseket zsarolásokat és az általad írt leleplező koholmányokat. Sajnos nem hatnak rám már. Mindig örömmel fogadom az ilyen fenyegető kommentárt, mert aki elolvassa őket és pártatlan, az legalább tisztába lesz azzal, hogy kik is vagytok valójában. Egyetlen dolgot sajnálok csak. Mégpedig azt, hogy ezzel tökéletesen elrontjátok a normális gondolkodású EMO és EMO közeli emberek renoméját is, ezzel bebizonyítva azt, hogy senki más nem érdekel titeket magatokon kívül. Jómagam nagyon sok rendes EMO és EMO közeli fiatalt ismerek, akiknek tökéletesen tudtok ártani véres szájú viselkedésetekkel, mégpedig azért mert az emberek sajnos hajlamosak az általánosításra. Ha a magát mutogató emberekről (nevezzük őket „internet celebeknek”) rossz véleménye alakul ki a társadalomnak, akkor sajnos nem csak őket fogják leköpni az utcán hanem a többiket is akik nem tehetnek semmiről, csak egyszerűen élik az életüket, boldogan a maguk elvárásának megfelelően, de mégis bűnhődnek más tettei miatt. Ezt tudod adni a viselkedéseddel az EMOk-nak. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem hálásak érte. Nekem meg nem tudsz fájdalmat okozni, mert nem tartozok bele az EMOk körébe. Én biztos vagyok benne, hogy a 16 éveddel azt gondolod magadról, hogy roppant bölcs vagy mégis azt ajánlom vizsgáld felül a gondolataidat, mert a bölcsességet mindenképp az idő adja meg, azt semmi más módon nem lehet elsajátítani

Szerző: Frances Horror.

Reklámok

Címkék:

13 hozzászólás to “Egy komment és egy válasz Kenny barátjának és védelmezőjének Jessica Brooklyn Vicious-nak”

 1. fakecelebs Says:

  teljesen egyetértek…

 2. ...senki... Says:

  legalabb ha valamit idéz jol idézné az az idézet a The Butterfly Effect avagy Pillangóhatás cimü film bevezető gondolata…szal…piff az eredeti gondolatok….XD k***a anyját neki is a többi fajtájának…XD

 3. Sonic™ Says:

  Nem tudom nekem erről a celeb véd celebet dolgról az jut eszembe amikor az óvodába “klikkesedtünk” és ha a barátom vétkes volt akkor is váltig állitottam, hogy ártatlan. A probléma az, hogy ezek az illetők fizikálisan 16-18 évesek szellemileg meg 4-5

 4. Dabu Says:

  16 évesen a középkort kéne tanulnia nem itt vagánykodni
  szerintem

 5. Sonic™ Says:

  Dabu: pontosan 😀

 6. éntudoméskész Says:

  Utána néztem a neten ennek a Kenny-nek meg ennek a Hoolie izének amennyire tudta, mert eddig fingom nem volt kik ők.
  Miben valósul meg az ő “”tehetségük””? Most komolyan !!!!

  Tudom hogy Hoolie : Homoszexuális, egy szatyor Klippet csinált (amikbe belepillantottam és szerintem egy láda sz*r-t ér mindegyik), az Anti Fitness Club-al is kavart valamit (ha jól emlékszem egy koncertjükön 5-6 alkalommal belevisított a mikrofonba, mint akit ölnek. Aztán állítólag lehúzott embereket pénzel a szülinapja alkalmával.) , Meg ott van az az állítólagos nyaralásos ügy (Melyből senki nem látott semmit. Hoolie persze kimagyarázta magát egy hihetetlen hülyeséggel, ami ha igaz lenne, akkor ő lenne a világ legnagyobb madara.) , Állítása szerint sok rajongója van. Akkor mért csak a rossz kritikát kapja rendszeresen?

  És ha már kritika…, akkor itt van ez a Kenny Catastrophe!!!
  Azt hiszem ő + Hoolie barátok. Olvastam a blogját és megnéztem a videóit, mert most már tudnom kellett hogy ki fia bórja ő!….
  Neki még fele annyi értelmét se látom, de ha valakinek szimpatikus egy srác aki nem tud beszélni és agyilag zokni, akkor Kenny az ő embere!!
  Ne haragudj Kenny, de tényleg nagyon buta vagy. Hoolie legalább tud “válaszolni” egy kérdésre (már ahogy… , de ő legalább tud..), de te csak akkor ha a választ előtte felírtad a tenyeredre.

  Egyébként nincs veletek semmi bajom, de nem értem hogy most ti mért vagytok “celebek”!? Ennyi erővel egy hétvége alatt bárkiből lehet internetes celeb.

  ja és most már arra is kíváncsi vagy, hogy ki ez a penészvirág Jessica Brooklyn Vicious?!

 7. éntudoméskész Says:

  Jessica Brooklyn Vicious says
  2009/05/28 at 4:19pm

  Frances, emlékezz a mondásra; Nothing is forever.
  “Egy pillangó szárnycsapása hurrikánt idézhet elő a Föld másik felén.”

  Kedves Jessica!
  Ha egy pillangó szárnycsapása hurrikánt idézhet elő, akkor gyorsan bújjál el, mert bablevest ebédeltem és nem szeretném ha a szellő kivinné a szemed.

 8. tökalsó Says:

  Ez a csaj is annyit ér, mint KENNY.

  Ezt neked csináltam Jessica!

  🙂

 9. fakecelebs Says:

  eznagy :DDDD

 10. gerrethjacksonblog Says:

  nyugi, ő nem anyád;)

 11. Miselo Says:

  Éntudoméskész —— én azt sem értem miért zavar ez bárkit,hogy a külsejükkel nem olvadnak be a szürke világunkba. Azt,hogy tehetségesek vagy nem azt az idő dönti el és a szorgalmuk . Hoolie meleg és kit zavar ő dolga,viszont értelmes . Kenny meg egy buta idióta ,de mellettük szól az életkoruk.

 12. Miselo Says:

  Celebek -pont mi csinálunk belőlük celebet 😀 ,mert a külsejükkel felhívják magukra a figyelmet és a feltünési viszketegségükkel . CELEB szót meg úgy értelmezik a produkció nélküli ismertség , ha jól tudom .

 13. gali Says:

  jessica, vagyis flóra, ahogyan a való életben ismerik egy átlagos 16 éves kislány. osztálytársai naggyon szeretik és számos expasival büszkélkedhet.
  közeli barátság fűzte még nem régen hooliehoz, méghozzá annyira, hogy nem régen még együtt buliztak budapest egyik felkapott szórakozóhelyén, amit pár éve uraltak a fiatalkorúak. azt hiszem volt ott valami sztori, hogy jessica akkori barátja meg hoolie és akkori barátnője épp édes négyesben bebaszcsiztak és mindenki mindenkivel smárolt… de ez egy normális parti volt, nemigaaz?

  igazából szerintem csak feltűnési viszketegsége van.. egy szánalmas kislány, aki utál vidéken élni és közismert Barátokat keresni Hosszútávra. (nyolc hónap barátság már valami…) ja, és biztosan szereti az életét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s