Az EU. választások, a Magyar cigányságnak tett ígéretek és a cigány bűnözés.

by

SZDSZ EU Kampány

Ahogy járok kelek a városban, lépten nyomon az SZDSZ Uniós választási plakátjait látom. Már azt nem értem teljesen, hogy lehetséges, hogy városunk óriásplakát parkja, nagy részben kék színben tündököl. Az SZDSZ az a párt aminek a támogatottsága, mára már a parlamentbe jutáshoz szükséges 5%-os határt sem éri el, és lám lám mégis nekik van a legtöbb pénzük a reklámozásra. Véleményem szerint valahol kilóg a lóláb SZDSZ-éknél.
Az SZDSZ viszont véleményem szerint ismét remek kampány ötletet lovagolt meg. Azt most ne említsük meg, hogy eddigi politikai pályafutásuk sem szólt másról, mint hogy a parlamentbe tudjanak maradni. Mit is tettek az elmúlt 8 évben? Ciklikus rendszerességgel működnek, azaz a választások éveiben az MSZP mellé állnak, ők lesznek a nagy testvéreik, akikért mindent megtesznek majd ígérik. A szerencsétlen MSZP-nek nem nagyon marad választása, hiszen ő is hatalmon szeretne maradni minden áron, így hát mint anya kis gyermekét felkarolják az SZDSZ-t. Aztán eltelik két év, és mivel az ígéreteket nem tudják betartani, csak a populizmus marad, ez természetesen rontja az SZDSZ megítélését is, és ekkor eljátsszák a hőst, akik majd tesznek valamit, akkora már rossz megítélésben szenvedő MSZP ellen fordulnak, ezt a politikát folytatják a fent maradó két évben, ekkor újra színre lép a populizmus (ígérgetés) az emberek meg szeretik hallani, mert ha mást nem legalább reményt kapnak. Így a következő választásokon az SZDSZ ismét eléri az 5%-os támogatottságot. Talán nem ez lenne a helyes út, hanem valóban tenni kéne valamit az országért, aminek értelme is van. Nézzük csak mit tesz az SZDSZ értünk!

Az SZDSZ populista kampányfilmje


Legálissá szerette volna tenni az országunkba a Marihuána, ismertebb nevén a fű fogyasztást. Én egyetlen országról tudok, ahol legális ennek a szernek a használata, persze ott sem az utcán hanem a kávéházakban. Véleményem szerint, ezen szer használata, kaput nyithat a komolyabb drogokhoz, és egyben kialakítja a drogfüggőséget is. Tehát úgy érzem nincs rá szükség. Ez becsődölt, nem lett belőle semmi.

Árpádsávosok válasza

Másik alkalommal a Homoszexuálisokat támogatta, Ebben az esetben, olyan messzire ment el, hogy még az ország nyilvánossága előtt, egyik politikusuk is kijelentette: „Homoszexuális vagyok”. Ígértek fűt fát, ha a pártunkra szavaztok melegek akkor összeházasodhattok. Ebből megint csak nem lett semmi csakis kizárólag ígéret maradt.
Több mint 20 évnek kellett ahhoz eltelnie, hogy az SZDSZ rájöjjön, vagy lehetséges most vállalta csak be, mert eddig nem merte a kisebbségeket. Magyarországon több mint 1 millió cigány él. Ez remek, kezdjük el dicsérni őket és egyből lesz egy hatalmas választó táborunk. Na jó ez lehetséges sőt biztos, hogy a cigány származásúaknak kitűnő, és segít a beilleszkedésükbe, de addig mi mennyit fogunk még szenvedni, amíg ők betudnak illeszkedni? Rengeteget. Engem nem ért még atrocitás a cigányok részéről, de ez köszönhető annak, hogyha meglátok egy ilyen bandát akár vissza is fordulok ellenkező irányba veszem utamat, nehogy valami történjen. Nagyon sok barátomnak vették már a mobil telefonját az utcán, vagy a pénzét, értékeit. (ezeket a tetteket nevezi Kolompár Orbán „diák csínytevésnek” jó kis csíny, a véleményem szerint ez egy közönséges rablás! Ugyanis az ember semmi estre sem azért dolgozik, hogy más elvegye tőle értékeit.) Én arra szeretném buzdítani az embereket, akikkel ilyen megtörténik, hogy menjenek és tegyenek mindenképp feljelentést a rendőrségen, ne higgyék azt, hogy semmi sem történik, mert igenis történik, ha más nem legalább a roma bűnözés statisztikája emelkedik, és ha ez a szám magas akkor senki sem mondhatja már azt, hogy Magyarországon nincs is cigány bűnözés. Persze biztosan létezik ugyanez a módszer a Magyaroktól is, de valahogy ezek elkerültek engem, én még soha senkitől nem hallottam ilyet, hogy egy Magyar vette el a telefonomat. Nem vagyok elfogult a cigányok terhére egyszerűen ilyen információk jutnak el hozzám. Ami viszont egyáltalán nem gerjeszt bennem jó érzést az a következő. A cigányok valamiért sosem, egyedül járnak kelnek, hanem csoportosan. Iskolázatlanságukat, és műveletlenségük bizonyítja a beszéd stílusuk, a hangoskodásik, továbbá fontos megemlítenem, hogy sok esetben mosdatlanok is, és erős izzadság szaguk van, ami egy jó érzésű embert zavar. A megoldás nem az véleményem szerint, hogy ígérek valamit a cigányságnak, de semmit sem tartok be, hanem valóban segíteni kéne nekik. Visszakérdezhettek sokan, mond meg Frances hogy kell segíteni rajtuk. A válaszom a következő: Nem tudom, de nem is az én feladatom ennek a megoldása bízzuk ezt az SZDSZ re majd meglátjuk! Bár attól tartok megint csak populizmussal állunk szembe

Újra felcsendül az Internacionálé!

Meg kell említenem azt, hogy mikor Bajnai Gordont megválasztották Magyarország miniszterelnökének, az MSZP vezetői együtt énekelték a jól ismert Internacionálét, ami a rég leköszönt kommunista rendszer egyik fő irányvonalát mutatta. Hogy is van ez? Mégis csak olyan vezetői vannak az országnak akik továbbra is hisznek a diktatórikus kommunista rendszerben?

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , ,

4 hozzászólás to “Az EU. választások, a Magyar cigányságnak tett ígéretek és a cigány bűnözés.”

 1. L. Says:

  jol beszélsz.

 2. kutierik.™ Says:

  kemény ez az alávágott internacionálé:D:D:D

 3. Toulet Says:

  dilettáns elemzés!

 4. elfogulatlan Says:

  A marihuana fogyasztás nem csak hollandiában legális, de európában csak ott. Továbbá nem csak kávéházakban. Az egész mögött rejlő eszme érdekes igazából, miszerint, a saját területeden azt csinálsz amit akarsz. Persze nem lőheted fejbe a feleséged és a gyerekeid, de pl könnyűdrogok használatát saját lakáson nem ítélik el. Annyi csak, hogy közterület más tészta, azt megbecsülik, s így elvileg törvény szerint ott nem is szállnak a rakéták:) persze az se mindegy, hogy milyen negyedben vagy, nyílván egy üzleti negyed és egy piroslámpás teljesen más íratlan szabályokat rejt:)
  ami leginkább hiányzik idehaza azt hiszem a tisztelet. Ali-G is megmondta. R-E-S-T-E-C-P-A 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s