START 2009 Szeptember 06 Vasárnap!

by

Sajnálatos módon véget ért a nyár, s ezzel a kalandok is, melyet csak ez az évszak hozhat saját gondolataim szerint. Ígéretemhez híven, visszatérek a közélet porondjára, hogy egyes embereknek mosolyt másoknak pedig könnyeket varázsoljak a szemébe. Előbbi mondatommal nem feltétlen a negatív dolgokra utaltam, hanem az érzelmekre, melyet bizonyos személyek képesek kinyilvánítani. Persze nyugodtan magukra vehetik azon ifjak is akik számára bosszúságot okoztam.

A folytatás nem lesz tendencia, mivel sosem írtam elfogultan, de ha valaki a szemétdombba dörgöli a csőrömet, jó kakashoz híven megcsípem.

Mostantól minden kicsit másképp!

Vajon ez mit jelent? A terveim között szerepelnek a következők:

Kenny Catastrophe

Kenny Catastrophe

A Tiniknek: Nyilvánosan kérek bocsánatot Kierra Wilkinsontól, és Kenny Catastrophetól. Néhány remek emberről olvashatok majd, akiket sikerült a rövid nyár alatt megismernem, kik kedvelnek és támogatnak, erőt adnak ahhoz, hogy eme része is megmaradjon az általam írt blog-nak. Olvashatok majd a halálából feltámadt önjelölt tinibálványról, Hoolie Scene -ről, és az elmaradhatatlan születésnapi bulijáról. További tapasztalataimat, véleményemet az ifjakról. Természetesen bárki bármit tesz ígér fenyeget, a véleményem akkor is napvilágot fog látni, persze ezt ne vegyétek úgy, hogy feltétlen negatív lesz, de ez sajnálatos módon hozzá tartozik majd.

Magamról: Betekintést nyerhetek majd munkásságomba, és a fényképezés rejtelmeibe is, az általam készült képeket böngészhetitek, és véleményezhetitek. Beleolvashattok az általam 5 éven át írt romantikus regénybe is, amely 2010 tavaszán fog napvilágot látni, a Könyvmolyképző kiadó gondozásában. Ennél többet természetesen nem fogtok megtudni rólam.

Ásító cicám

A kultúra: Könyvajánlókkal, jelentkezem ezentúl, azoknak kik szeretnének fölül emelkedni az átlagos embereken, és lelki állapotukat tökéletesen rendbe hozni.

Zenetörténet: 1950-től beszélhetünk könnyűzenéről melynek főszereplőit mutatom be, kik lehetővé tették, hogy a mai zene sokoldalúsága létrejöhessen. Terveim szerint lexikális pontossággal, viszont a saját szemüvegemen át fogom megtenni, erősen szubjektív formában.

A Régebbi jól ismert témákkal is tovább foglalkozom, akik azokat kedvelték őket sem hagyom cserben!

Köszönetet mondok annak az 50 000 olvasónak akik figyelmet szenteltek az elmúlt három hónapban blogomnak, véleményüket leírták, úgy, hogy én teljes egészében magára hagytam naplómat.

És hogy honnan folytatom?

Twilight 3 Eclipse – Napfogyatkozás

Twilight 3 Napfogyatkozás

Nos pontosan onnan ahol abbahagytam június elején, és ezt vegye mindenki szó szerint, főképp a Twilight rajongók! Kalandra fel! Minden kedves olvasóm, ígérem izgalmas napjaitok lesznek, ha velem tartotok!

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , , , , ,

18 hozzászólás to “START 2009 Szeptember 06 Vasárnap!”

 1. kierradiamond Says:

  Köszönöm a bocsánatkérést, a téma tárgytalan. Ezúton szeretnék Én is bocsánatot kérni, a nyilvános megalázásért, és mindenért, mi történt.
  Sajnálom ami történt, elfogult voltam, de gondolom ezt te is tudod.
  Boldog Őszt és sok postot kívánok.

  Kierra Wilkinson

 2. hooliescene Says:

  nos lám lám. start:) soksikert a 2. évadhoz:)

 3. Hekkky Rampage Says:

  háhá 🙂 2ik évad.

 4. hopapanic Says:

  végre

 5. hopapanic Says:

  Jajj a hülye filmajánlók meg kultúra blabla bla
  tudod hogy nem ez érdekli a népet
  mármint ezt a NÉPET!

 6. zombieyanos Says:

  Eléggé ostobaságnak tartom, hogy mindenkit lefikázol az interneten való megnyilvánulásai alapján, alázzátok egymást jobbra balra, aztán lám, megismered élőben, és jön a bocsánatkérés. Nem lenne jobb, ha az előtt ismernéd meg, mielőtt nyilvánosan elhordod mindennek? Persze tudom, hogy a nép vevő erre a keménykedős, szardobáló stílusra, hiszen akkor mindenki beszállhat, van kinek szurkolni, oda-vissza száguldoznak a fenyegető levelek… És ez jó? Terjed a gyűlölet és a düh, ahelyett, hogy értelmes dolgokra fordítanád az esetleges írói hajlamaidat. Ez most nem sértés, nem oltás, csak egy vélemény. Régebben én is harcoltam az emberekkel, akik negatív véleménnyel voltak rólam, de mára jelszavaztam a blogom, és így elkerülöm az értelmetlen vitákat, amely a másik személyiségének el nem fogadásából fakad. Élni és élni hagyni.

  Az pedig elég szomorú, hogy ‘hopapanic’ szerint ezt a népet nem érdekli a kultúra. Pedig inkább az kéne, hogy érdekelje őket…

 7. Frances Horror Says:

  Zombi: Valóban engem is elszomorít, hogy Hopat nem érdekli a kultúra de ettől még semmi rossz véleményem nem alakul ki róla, mivel kedves rendes srác!. Amiről szóltál előtte, ahhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy épp ebben a pillanatban te is lefikáztál, tehát akkor bagoly mondja verébnek? Továbbá, ha nem tudod pontosan mi hogy zajlott a véleményed semmi esetre sem lehet mérvadó

 8. zombieyanos Says:

  Lefikáztalak? Nem. Emberi tulajdonság sok dolog lehet, de az nem, hogy valaki “hobbiból” vitázik mindenkivel. Ez csak egy cselekedet, amin az ember változtat, ha akar. Ez nem a személyiségedből fakad. Emellett én teljes mértékben elfogadom azt, hogy te ilyen vagy, te ezt szereted, de érdekes lenne elemezni a Te kis világodat, amiben élsz, mert általában egy embernek nem az okoz örömet, hogy folyamatosan harcol mindenkivel. És fura, hogy neked igen. Ez nem ítélet, csak gyermeteg lelkem meglepettségének kifejezése. Remélem a sorok mögé látsz, és pontosan érted, mire gondolok, még ha nem is tudom olyan jól megfogalmazni. De ne érezd támadásnak, mert nem az.

  Hoparól pedig nekem sincs semmi rossz véleményem, hiszen őszintén megvallva azt sem tudom ki ő, szimplán valóban jobb lenne, ha nagyobb lenne az érdeklődés a különböző művészetek iránt.

 9. 987654321 Says:

  Szia Francess.Miért érzem ezt hogy itt bajok lesznek?:)jön majd a fika bejegyzések sorozata 🙂

 10. Frances Horror Says:

  Nemtudom miért érzed ezt

 11. 987654321 Says:

  mert te ilyen vagy és ilyen maradsz és ezen te magad nem fogsz tudni változtatni.Akit kikezdtél attol kérsz bocsánatot:)Szerinted megbocsájt?

 12. Alex M. Says:

  Izgatottan várom a következő postokat.

 13. Hekkky Rampage Says:

  én várom. kultura rulz 🙂

 14. Frances Horror Says:

  A megbocsájtás nagy erény, igen Kierra megbocsájtott, sőt én is neki. Aztán, hogy Kenny mit csinál nem nagyon érdekel 😀 Te meg honnan tudnád milyen vagyok, mikor semmi információt nem tud adni rólam senki. 😀

 15. floofamous Says:

  Haha. Itt aztán vanak csunya csunya komik. milyen hamar ítélnek az emberek: D még nem is ismernek de már véleményt alkotnak rólad.
  Sok sikert frances.: )

 16. Frances Horror Says:

  Flo0 Te annyira jófej arc vagy hihetetlen, büszke vagyok rá, h ilyen ismerősöm van köszönöm!

 17. Peet. Says:

  Engem kimondottan a kultúra/ismertető része érdekel a Szubjektív Magazinnak. Szívesebben olvasom ezt (ingyen), mint a drágábbnál drágább újságokat/magazinokat, amelyeknek ráadásul többnyire a 95%-a nem érdekel. Ellenben Frances arról ír, amiről szívesen olvasok. Sok sikert a szerkesztőknek. (y)

 18. Frances Horror Says:

  Kedves Peet!
  Nagyon köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s