Lerántom a leplet az egyik Napiszar utánzat blog szerzőjéről.

by

Igazán kedvelem azokat az embereket kik azt hiszik elbújhatnak az internet mögé, ráadásul annyira buták, hogy a személyes adataikat közlik az email címükben, mint például alábbi zseni barátom Simon János. Nos az email címe fantáziadúsan simon.janos1984@gmail.com. Ezen adatok és a beceneve alapján igazán nem nehéz rátalálni az iwiw-en. (No de hagyjuk ezt, hiszen ő zseni) Ő egy olyan ember, (bocsánat nem akarlak megsérteni Troll) hogy önnön magát idézzem: „aki látszólag arra élvez, hogy megalázhat másokat.” Bár egy szó hibás benne, mivel ő nem látszólag, hanem folyamatosan arra élvez, hogy másokat megalázzon. Egyedi gondolatai és ötletei nincsenek. Szépérzéke nulla, viszont gondolatai zavarodottak. Mi sem nyilvánvalóbb hisz akinek más megalázása az öröm, és ráadásul erre blogot hoz létre, véleményem szerint gonosz, és valószínűleg nem is normális. Sosem fogom elfelejteni, mikor leírtam a nevét, ismétlem csak a nevét, halálra rémült és email címekkel bombázott, hogy szóba álljak vele. Divat ember a drágám, persze ötletek nélkül. Amíg a Napiszar és egyéb hasonló stílusú oldalak az EMO és EMO közeli emberekkel foglalkoztak addig ő is. Most, hogy ez lejárt téma lett hirtelen abbahagyta. Továbbá nagyon érdekesnek találom azt, hogy mióta Hopa Panic kitalálta a „minden kérdésre válaszolok” bejegyzést azóta szinte mindenki őt utánozza, és lám lám teljesen egyedi barátom is ezt teszi végre.

Néhány szó a blogjáról (A blog címét tudatosan nem említem, mivel nem kívánok neki ingyen reklámot csinálni): Sikerült közel másfél év alatt összekalapálnia annyi olvasót (218 000) mint másoknak gyakorlatilag fél év alatt. Persze nem csoda, hiszen az okoskodó silány másolatokra nem túlzottan vevők az emberek.

Tisztelt János!

Hoolie Scene-nek legalább sikerült egy jól működő társaságot összehozni, kik nem az interneten tartanak össze hanem a való életben is, míg te egy egyszerű kis netes szörnyszülött maradtál.

Íme egy kép az interneten kőkeményen fenyegetőző Jánosról. És még ő mondja másra, hogy úgy néz ki mint egy buzi 🙂 hát te nem csak úgy nézel ki hanem szerintem az is vagy. Egy biztos a sitten mindenki köcsögje lennél. (Nehezen tudom elképzelni, hogy ö kit tudna bántani, ilyen testfelépítéssel. és ilyen kis cuki nyálas arckifejezéssel. Ha meglátnám az életben asszem halálra röhögném magam rajta)

Jonna

Most pedig következzen János kitárulkozása.

“Ki vagy te? Miért csinálod?

Az első kérdés már a Frances Horror trollkodás óta gyakorlatilag nyílt titok, nem is fáradozom a nevemmel meg ilyenekkel. A blogon sokszor egy mindenbe belekötő troll-t látsz, aki látszólag arra élvez, hogy megalázhat másokat. Mint mindenhol, itt is muszáj szerepeket játszanunk, ez is egy a sok közül, elvégre ez az internet. A blog értelmi szerzője tErika volt, ő biztatott hogy írjak blogot csak úgy. A blog tartalmáért pedig elsősorban Zaizen a felelős, az ő blogja inspirált arra, hogy piszkáljak meg kicsit dolgokat, trollkodjak. Másodsorban pedig a mufurc iránti megvetésem tehető felelősnek, mindig is úgy gondoltam, hogy ő az otaku társadalom legalja (röhögjetek!). Az első bejegyzésem még kis amatőrke volt, de aztán szépen csiszolgattam a stílust, bevallom nem volt könnyű élvezhetővé tenni a taplóságot. Egyébként azért írok paraszt módon, mert ki nem állhatom a netes sznobizmust és az emberek többsége nem feltétlenül akar mindig ékes szavakat olvasni trollkodás címén. Nehéz volt letérni az animés útról, de sikerült írni más dolgokról is, több kevesebb sikerrel be is vette a gyomrotok. A politikával kapcsolatos írások is színtiszta trollkodások, amibe bele is buktam, ráadásul elkövettem azt a hibát is, hogy dobtam rá még egy lapáttal, az igazság az, hogy nem érdekel a politika. Hogy miért csinálom? Mert szórakoztató és annyiszor mondtam már, az internetet nem szabad vér komolyan venni. A bloggal ellentétben nem vagyok agresszív és gyűlölködő ember, ezt most nem azért írom hogy bizonyítsak bármit is, csak még soha nem szóltam hozzátok úgy, mint egy valódi ember… még kommentben is ritkán.

Akkor minden amit írtál kamu volt?

Dehogy is! Természetesen a véleményemet általában tükrözik az írásaim (mufurcnál pl. ez nem is kérdés), de a látszattal ellentétben, közel sem foglalkoztatnak annyira mint amennyire az látszik. Gondolom ezért is néztetek noobnak sokan. Sokszor hihetetlen nagy erő kell ahhoz hogy az evidensről szórakoztató cikket írj… de miattatok megéri. Aminek van támadható felülete azt továbbra is ki fogom használni és már jó ideje eljutottam oda, hogy a blog igenis túlnőtt rajtam és miattatok írom, nem magam miatt (még akkor is, ha többször az ellenkezőjét állítottam).

Igazság?

Az igazság az, amit minden ember lát nap mint nap a világban, ha nem hülyének született. Például itt van az emo, leszarom hogy mit csinálnak  fiatalok, ugyanannyira furcsák számunkra a tőlünk néhány évvel fiatalabbak, mint mi vagyunk a szüleinknek. A különbség talán annyi, hogy lassan összemosódnak az évtizedek előttünk a szemünk előtt. Nem kívánom tovább boncolgatni a témáimat, ennyiből szerintem mindenki érti hogy mire gondoltam.

Nem is tudom mit írhatnék még erről, annyi mindent szerettem volna, de semmi nem jut eszembe most. Talán még annyit, hogy köszönöm mindenkinek, hogy ennyien kíváncsiak vagytok egy “őrült” agymenéseire! Nem tudom mi fog történni velem az elkövetkező néhány hónapban, túl sokan nem vagyunk, de túl rég óta csinálom, hogy csak úgy abbahagyjam. Remélem azért érdeklődéssel fogadjátok a történéseket.

Elnézést hogy megszakítottam a LULZt, de erre sort kellett keríteni. Szívás… annyi mindent akartam írni… egy korszak mindenképpen véget ér, de egy új kezdetét is jelenti egyúttal.

Most lehetőségetek van bármit kérdezni tőlem. Válaszolni fogok rá.”

János nem gáz az EMOk tól lopni?

Szerző: Frances Horror


Reklámok

Címkék:

23 hozzászólás to “Lerántom a leplet az egyik Napiszar utánzat blog szerzőjéről.”

 1. Mascamaru Says:

  Frances Horror hivatalosan is túlzásba esett… de lenne egy kérdésem hozzád és szeretném ha válaszolnál rá és NEM törölnéd a hozzászólásomat!

  Toleráns embernek tartod magad, de mond csak: miért nem tolerálod azt akinek más a véleménye?

 2. Frances Horror Says:

  T. Mascamaru
  Tökéletesen és mindenben toleráns ember nem létezik, nem is lenne értelme. A Toleranciának is vannak határai, amit úgy mondanék, hogy ami a jó érzés határán túl megy azt nyilván nem tolerálom. senki sem hülye, h tolerálja azt, hogy beledöngölik a sárba,vagy a gyilkosságot, a pedofiliát, a lopást a rablást, és még sorolhatnám….
  Nem igaz?

 3. paul Says:

  És mi a helyzet a cigányokkal és a zsidókkal? Csak onnan jutott eszembe, hogy a jobbikra szavaznátok… ők is azonos fajsúlyú bűncselekmények már pusztán létükben is, mint a rablás/gyilkosság? vagy esetleg tévedsz a toleranciaszinteddel kapcsolatban…
  és ezt se töröld, ha lehet… nem voltam trágár

 4. benyoboy Says:

  Hű, mintha valaki egy pöppet felkapta volna a vizet.

 5. benyoboy Says:

  “akinek más megalázása az öröm, és ráadásul erre blogot hoz létre, véleményem szerint gonosz, és valószínűleg nem is normális.”
  Amúgy most Te is ezt csinálod. Gondolom tudod. Vagy nem. De azért ez fun a javából.

 6. Matyi Says:

  Frances, mindkettőtöknek régi olvasója vagyok, csatározásaitok során hol egyikőtökkel, hol másikotokkal értettem egyet, jelen esetben sJonnának adnék igazat, ugyanis csak szavakkal cseszteti az embereket, azok közül is csak azokat, akik rászorulnak. Szerintem ezzel a postal kicsit túlzásba estél, ha magával a postal nem is annyira, a címével eléggé!

 7. hopapanic Says:

  Egyet értek veled!
  Én se vagyok toleráns,de gyakran magamban tartom azt ami böki a csőrömet.
  Nem nehéz hidd el sjonna!

 8. ferekovi Says:

  Frances Horror:
  Ez a “sjonna” az én blogomon is pofázott. Egy intoleráns, napiszart utánzó féreg. Hú, de ideges lettem :S
  Amúgy msn-n nem veszel fel?

 9. Frances Horror Says:

  T. benyoboy
  Egyszer kicsit más ezt elsütni vagy inkább úgy mondanám válaszolni egy olyamn embernek, mint ő. Viszont neki ez tölti ki a blogját h másokat kritizál. Gondolom ö a saját szemében tökéletes. Azt hiszem ha találkoznánk az életben meg sem merne mukkani. Netes paraszt és kész 🙂

 10. meister245 Says:

  akkor ezt megbeszéltük 🙂
  töröld ezt is, érzékeny pontra tapintottam.

  ez az internet egyik csodája komolyan, az emberek vakon tudnak bárkit követni, lassan átveszik a nézeteit, hasonló témákban írnak, tényleg.. vmilyen szinten felnéznek rád.

  de egyben félsz is, félsz hogy nem fognak elfogadni, ez az álnév és az anonimitás szabadságot ad.

  csak annyit tanácsolok hogy próbáld a saját életedet élni, nemcsak ebben a korosztályban tudsz megértésre találni.

  de azért vigyázz.. a tizenévesek a legváltozékonyabbak..

  am az írásaid tényleg jók, nagyon jól tudsz fogalmazni, én arra akartam felhívni a figyelmedet hogy nézz szembe a hibáiddal, ismerd meg őket, és próbálj javítani rajta.

  ne legyél egy feltörekvő generáció rabja.

  egy ismerősöm alkotott egy idézetet, amit azóta észben tartok.

  “Az embernek pedig nem keresni kell az élet értelmét, hanem értelmet kell adnia az életének.”

  remélem gondolatom fülekre talált.

  többet nem fogom látogatni az oldalt.

 11. Frances Horror Says:

  T. meister245
  Sokkal szívesebben beszélgetek egy fiatallal fél órát mint egy magam korabelivel többet. Tudod miért mert bennük van spiritusz van bennük hév, és öröm boldogság ami olyan emberből mint ez a Simon Jani kiveszett. Jó érzésű ember nem azzal foglakozik nap mint nap, hogy másokat sárba döngöljön. amúgy meg nem is értettem hogy lehet valaki ilyen öntelt és arrogáns de leginkább együgyi mint János, hogy felteszi a képemet megaláz. Mit gondolt ezt szó nélkül tűröm?:d mert ő a jani?:D:
  barom D:D

 12. Nindzsa Says:

  “Nehezen tudom elképzelni, hogy ö kit tudna bántani, ilyen testfelépítéssel. és ilyen kis cuki nyálas arckifejezéssel. Ha meglátnám az életben asszem halálra röhögném magam rajta”

  Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy a rólad publikált képekből is az derül ki, hogy valószínűleg eddigi életed során hanyagoltad a sporttal együtt a testnevelés órákat is. Lehetsz te 90kiló, de attól még egy puhos emberke vagy.

 13. Frances Horror Says:

  T. Nindzsa
  De nem is fenyegetek senkit veréssel 🙂 mint János 🙂

 14. Hanoi Says:

  Ez már nevetséges de komolyan.
  Egy 20-30 akárvalahány éves ember hogy juthat egy ilyen szintre, kíváncsi lennék a végzettségedre is, meg ajánlanék pár pszihológust. De komolyan.
  Alapvető hogy egy ember fejlődjön értelmileg úgy hogy megtalálja a helyét a saját korosztályában. De te ahogy elnézem ezzel nagyon nagy pofont adtál magadnak.
  Nem elég hogy értelmi szinted el se éri egy 15 évesét, de még tenni sem teszel ellene.
  Ráadásul elég lett volna “jani”-nak egy köszönömöt mondani, gondolom anyád megtanított rá.
  Hogy miért? Mert hálás lehetnél amiért egy tükröt állított eléd, amiben majdnemhogy letagadtad magad.
  Ez meg már rég nem a szubjektív (bár most volt az első és utolsó hogy ide látogatok).. már nem a toleranciáról van szó.
  Egyébként; mi is a végzettséged? Jártál valaha egyetemen, főiskolán?
  Örülnék ha a nagy “toleranciában” nem törölnéd ezt is…

 15. Pityu Says:

  Ez mondjuk engem is érdekelne, mi a végzettséged/szakmád?

 16. Frances Horror Says:

  T. Pityu
  6 elemit sikerült elvégeznem 18 év alatt :S de hát nem lehet mindenki olyan okos mint ti 😀

 17. Beedy Says:

  Hanoi#

  Szia!

  Szerintem te valahol nagyon eltévedtél. Én teljesen egyet értek vele. Azzal, hogy a 15-16 évesek társaságában van, én semmi kivetnivalót nem érze, mert mint ő is mondta, itt jobban érzi a spirituszt. Francess olyan mint megannyi művész, kinek voltak dolgai, pl festők akk egész életükben székekkel voltak körülzárva és ebből alkottak művészetet. Frances szereti, ha nem az “unalmas” 30+ évesekkel beszél, hanem belelát egy kicsit a fiatalok életébe is, ami szerintem sikerült is neki, mert mégis csak a szubjektív magazinról beszélünk, ami elég sikeres…mivel te is kommentáltál…:) Horrornak az értelmi szintje igenis meghaladja egy 15 évesét, mert nem hiába olvasod végig, a több oldalas cikkeket, csak te is érzed azt a vonzást ami ideköt, és a elképesztő mennyiségű igazság tartalmat.

  Én a napiszaral és a hasonló—> fúú egy buzi, köcsög, cigány, zsidó’ blogokkal sosem értettem egyet, egyrészt undorodom attól, hogy másokat szekálunk a nap 24 órájába, azért amilyen, vagy amilyennek született. Különben is, ki a szánalmas? Aki egész nap a képeket böngészi az ilyen emberekről, vagy aki szerepel a képen?

  Ennyit szerettem volna hozzá fűzni.

  Francess 4 President!

  Szeretettel Beedy
  http://beedyandcsipi.wordpress.com/

 18. Beedy Says:

  (jah és nemtom mértírom Frances t mindíg 2s el de jólesikXD)

 19. ChrisLine Says:

  Miért is lett eltörölve a kommentem, Szubjektív? Túúúl szubjektív volt neked? Tudod mit? Gyere csak el a mi giminkbe és itt próbálj cimbizni a 16 éveseinkkel… kilógattak már pár arcot az ablakon.^^

 20. E Says:

  LOLWUT

 21. reiki Says:

  legeygszerűbb másokon viccelődni! szánalom az ilyen típusú oldal! és még ő tartja magát menőnek…

 22. Kura-nő Says:

  6 elemivel kedves Horror, nem igazán hiszek az értékes vélemény alkotásban, főleg, hogy az egész posztod Jonna egy külön álló, tőled 100%-ig mentes bejegyzésén alapul… Most komolyan… Te egy akkora gyökér vagy, hogy öntözni kéne, és múzeumokban mutogatni.
  Jonna nem magát tartja menőnek, őt mi tartjuk annak. Azért amit eddig letett az asztalra trollkodásból, és hogy osztja a hozzád hasonlóan picsa szájúak fejét. Ö lenne a köcsög? Ééédesem, ha az egy ilyen frankó hely, hogy ott megadják mindenkinek ami jár, akkor miért is nem vonultál még be? Elintézzük neked, a vád legyen kisgyerekek pszichoszociális megrontása, és Rágalmazás.

  Bocsánatot kérek, Jonna miatt, hogy ilyen szókincsű kommentet fűztem hozzá, de egy ilyen lúzernek nem jár összetett, érvekre alapulóan anyázó, illetve burkoltan lenéző komment. Neked, mint net szemétnek, ennél Soha ne járjon jobb 🙂

 23. snufy Says:

  igaza van paulnak:D:D:D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s