Winti interjú 3. rész.

by

Frances Horror: Egyik legfontosabb dolog az ember életében a párkapcsolat, vagy ha úgy tetszik a szerelem. Igaz ezt a szót már úgy elcsépelték, hogy senki sem veszi komolyan. Az ifjak, mint egy kötőszót használják gyakorlatilag. Bevallom én is ezt teszem, szinte percenként képes vagyok elmondani, bárkinek legyen az fiú vagy leány: „Imádlak” Sok esetben kacagok magamon, és legszívesebben a fejemet a falba verném, hogy lehetek ilyen ostoba? Elfecsérelni a legszebb szót a világon, ekkora pazarlást! Felháborító. Hiszel e az igaz szerelemben? Van e szerencsés választott vagy jelölt, kit a kegyeidbe fogadtál?

Winti: Igaz szerelem? Ejnye Frances, mondtam hogy ne hozz zavarba :$. Az elmúlt 2 évben folyamatosan váltogattam a partnereimet, egyikkel sem tudtam együtt lenni 3-4 hétnél tovább. Néha összekevertem a nemi vonzalmat a szerelemmel és az utóbbi 5 hónapban vártam azt a lányt, akinek jelenlétében éreztem, hogy ez több, mint apró fellángolás, ez erdőtűz volt Barátom. És elmondhatom magamról, hogy mostanság rózsaszínfelhők úszkálnak a fejem felett, de olyanban, hogy igaz szerelem nem hiszek. Miért? A szerelem az szerelem, ha bármelyik része is nem “igazi”, akkor az sosem volt szerelem.

Winti

Winti

Frances Horror: Mióta élek, és az eszemet tudom, hatalmas tervek cikáznak agyamban, Olyanok ezek, melyeket megvalósítani már sokan szeretek volna, persze sikertelenül. Én mégis hiszek benne, én képes vagyok ezt megvalósítani. A Világbéke, a Tolerancia, a békés együtt élés, és az emberiség megmentése. Számodra mit jelentenek ezek a fogalmak?

Winti: A világbékéről nem szeretném leírni az egész véleményem, inkább csak egy kérdést tennék fel. Mi a fa**ért nem lehet egymást békén hagyni? Olyan egyszerű lenne felkelni reggel és békén hagyni és nem megszólni senkit vagy nem kiirtani egy népet. Vagy csak én vagyok naiv?

A tolerancia személyiségem egyik alappillére, szerintem mindenkit el kell fogadni, aki megérdemli. Vannak olyan emberi rétegek, amiket nem fogadok el, de szerintem ez normális. Például aki törvényt sért vagy szándékos munkakerülő azt nem tudnám tolerálni, persze ez nem azt jelenti, hogy fellépnék ellene szóban vagy tettben, de belül nem hiszem, hogy bármelyik porcikám is elfogadná.

Én bárkivel békében együtt tudok élni, ha nem zavarja, hogy szombatonként hajnali 11kor maximum hangerőn gitározom, de a viccet félretéve lehetségesnek tartom.

Az emberiséget nem lehet megmenteni, mert módszeresen pusztítja önmagát az ember és az olyan kevesek, mint Te vagy én nem tehetünk sokat ellene. Mi nem tudunk senkit megtanítani semmire, mi csak elgondolkodtatni tudjuk az embereket. Onnantól az ő véleményük, az ő problémájuk.

Frances Horror: Zene, zene, zene. Mióta világ a világ létezett, és bizton állíthatom neked, lesz is mindörökre. Hisz ez egy olyan annyira fontos dolog az emberek életében, ami szinte leírhatatlan. Zene nélkül nincs napkelte, nem nyílnak a virágok és az emberek sem létezhetnek. Néhány napja egy cikkemben említettem, hogy korán érő gyermek voltam, az önálló életem nagyjából 12 éves koromban kezdődött. Mint sokunknak nekem sem maradhatott ki az életemből a színpad. Dirty Punk zenekarban énekeltem. Célunk az akkori szocialista rendszer bomlasztása volt. Szerencsére nem lettünk annyira ismertek, hogy a korabeli kormányzat felfigyeljen reánk, mert ebben az esetben rossz vége lett volna eme amúgy is rövidke pályafutásomnak. Mesélnél a te zene érdeklődésedről, kedvenceidről, és arról hogy milyen hangszeren játszol?

Holnap 23 órakor folytatjuk…

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , ,

4 hozzászólás to “Winti interjú 3. rész.”

 1. Stan Starr Says:

  Jó kérdések, jó válaszok! Hol a következő rész? Nem bírok várni! 🙂

 2. tominsane Says:

  joazaacsaj

 3. Winti^^ Says:

  nana Tominsane!:D

 4. tominsane Says:

  hm?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s