Winti interjú 4. rész.

by

Frances Horror: Zene, zene, zene. Mióta világ a világ létezett, és bizton állíthatom neked, lesz is mindörökre. Hisz ez egy olyan annyira fontos dolog az emberek életében, ami szinte leírhatatlan. Zene nélkül nincs napkelte, nem nyílnak a virágok és az emberek sem létezhetnek. Néhány napja egy cikkemben említettem, hogy korán érő gyermek voltam, az önálló életem nagyjából 12 éves koromban kezdődött. Mint sokunknak nekem sem maradhatott ki az életemből a színpad. Dirty Punk zenekarban énekeltem. Célunk az akkori szocialista rendszer bomlasztása volt. Szerencsére nem lettünk annyira ismertek, hogy a korabeli kormányzat felfigyeljen reánk, mert ebben az esetben rossz vége lett volna eme amúgy is rövidke pályafutásomnak. Mesélnél a te zene érdeklődésedről, kedvenceidről, és arról hogy milyen hangszeren játszol?

Winti: Szervezetem nem tudja befogadni: a monoton zenét, a “műzenét” és a divatzenék 75%át, de ezeken kívül bármit meghallgatok, amiben dübörög a dob és a basszus, hihetetlen akkordokat játszik valaki egy szólógitáron és énekel egy kellemes hangú énekes vagy énekesnő. Mostanság rá vagyok “állva” a magyar zenére, előtte pedig szigorúan csak angolt hallgattam, talán a sok koncert volt az, ami miatt megváltozott az ízlésem. Az első 3 koncert, amin voltam és emlékszem is rá: Hooligans, 30y és a Kispál és a Borz. 3 darab magyar TOP 20as igazi zenekar, aki mást mond az hazudik. 🙂 Sajnos én oly későn kezdtem el hallgatni igényes zenét, hogy lecsúsztam talán Magyarország egyetlen olyan zenekaráról, amelyik bármikor megtöltötte a Zöldpardont. Ez a Hiperkarma együttes volt, amely felbomlott 2007ben. Fél évvel azelőtt, hogy hallgatni kezdtem volna. 😦

Winti

Winti

Külföldi zenekarok közül pedig meg kell említsem a Linkin Parkot, amelyet 3-4 évig No 1. volt nálam. Ez a zenekar kezdett el az alternatív zene felé sodorni, de hát kit nem, aki kicsit is többet hallgatta a megszokottól? 😀

Az én fegyvernemem az alakulgató bandánkban a basszusgitár. 🙂 2 hónapja tanulok gitározni és pont ma érkezett meg az SX Standard Series fekete gitárom. Egyenlőre jól haladok, a tanárom szerint van hozzá érzékem is, szóval készülget az új AFC. XDDDD Csak vicceltem, nem tudnánk olyan zenét játszani, mint ők. Mi inkább sokkal lényegesebb dolgokra mutatnánk rá a zenéink szövegével, nem csak az összetört szívre, ami az új album kb. 65%-át teszi ki. Egy igazi Rock and Roll bandát akarunk összehozni, alternatív szövegekkel és a 70es, 80as évek stílusával. Egy kis Ramones, egy kis Beattles, egy kis ACDC, egy kis Nirvana, de ez még a jövő zenéje. Meglássuk lesz-e ránk igény.

Még egy üzenetet idefűznék a magyar médiaiparnak: Szeretném, ha a 11-16 éves korosztályú gyerekeket NE ROSSZ ZENÉKEN NEVELNÉTEK FEL!

Frances Horror: Különbözőek vagyunk, van aki előre tervez, és van aki csak éli az életét, hiszen tisztában van azzal, hogy a saját sorsának semmi esetre sem kovácsa. Én magam ez utóbbit gondolom. Az élet olyan váratlan és abszurd helyzeteket képes produkálni, hogy ara a legjobb vagy éppen a legrosszabb álmomban sem gondolok. Meglepően mulatságos lenne ennek tudatában bármit is előre elgondolni véleményem szerint. Jómagam sodródok az árral, néha kidugom a fejemet, reménykedve abban, hogy levegőt kapok. El sem tudod képzelni, mennyien kinevetnek emiatt. Manapság már meg sem említem komolyabb társaságban ezen gondolataimat. Miinek? Ezt nem sokan érthetik meg. Te hogy vélekedsz erről a kérődéről? Vannak terveid? Ha igen, melyek azok?

Winti: Mindent gondosan megtervezek, hogy később rácsodálkozhassak, hogy másként sikerült. Az élet, akkor történik, amikor nekünk teljesen más tervünk volt. Élem az életem, egyszer így egyszer úgy. Szeretnék úgy élni, hogy életem utolsó óráiban azt mondhassam éltem és nem csak léteztem és le ne csússzak a nagybetűs életről, miközben játszom ezt a színdarabot, amit mindenki.

Frances Horror: Egy nagyon egyszerű kérdésre válaszolj nekem! Mire vagy legbüszkébb az életedben

A igaz barátaimra.

Frances Horror: Végezetül, ha van valaki akit, vagy akiket szeretnél üdvözölni ezen interjú keretein belül, most megteheted.

Winti: A kedves olvasókat.

VÉGE

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , ,

3 hozzászólás to “Winti interjú 4. rész.”

 1. Stan Starr Says:

  Köszi Winti, hogy üdvözölsz! ❤ 😀 Nagyon jó volt az interjúsorozat. Én nagyon élveztem, pedig "csak" olvastam. Örülök, hogy vannak még ilyen érdekes emberek, mint Te, Winti. Frances, örülök, hogy elkészítetted az interjút, fantasztikus kérdéseket szerkesztettél, és az interjúalanyt is kitűnően választottad meg. Szóval összességében nagyon jó volt ez a néhány nap Winti-vel! 🙂

  Sok sikert kívánok a bandához!!!

 2. Frances Horror Says:

  Kedves Stan Starr
  Nagyon köszönjük!!
  (K)

 3. Winti^^ Says:

  Köszönjük Stan:)<3

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s