Aktuális ügyek 2. rész: A Kommentárok és Mr. & Mrs. Hoolie Scene Party

by

A Kommentárok…

Érdekes kommentárokat kapok, néhány esetben melyekre ezúton reagálnék. Talán a legjobban félreértelmezett fogalom, a Napiszar kedvelő, ócsároló, szitkozódó, mindenkigyűlölő, kötözködő, öntelt, beképzelt, olvasók tollából íródik. Nos nagyon sokat tőlük nem várnék el, de a hülyeség már egyre jobban fáj.

Idézem az egyik kedvencemet: „Megint törölve lett a megjegyzésem! Ennyit a nagy toleranciádról!”

Egy Napiszar rajongó…

Nos kérem, uraim kik ép ezt, vagy ilyeneket írtok! Az ha valakit leszidtok, megpróbáltok megalázni, mindent megtesztek azért, hogy a sárba döngöljetek, semmi csodálkozni való nincs abban, ha moderálom a kommentárjaitokat, vagy ha ez már többször előfordult, automatikusan a „Spam” be irányítom. Bár mennyire logikátlannak tűnik a számotokra, én mégis megértem cselekedetemet. Ugyanis, nem azért írogatom a cikkeimet eme naplóba, hogy mocskolódásokat, kapjak érte. Egyszerűen fel sem tudom fogni, valakinek miként juthat az az eszébe, hogy ilyen megjegyzés engedélyezésre kerülhet. Persze tudom, hogy eme szerzők, kik egyebet letenni nem tudnak az asztalra, számukra megerőltető teljesítmény összeválogatni azt a sok mocskos kifejezést, melyet oly gyakran használnak. Épp ésszel fel sem tudom fogni, hogy lehet összetéveszteni a „tolerancia” fogalmát, a hülyeséggel. Azt a személyt, ki ilyen kommenteket engedélyezne, azt inkább agyalágyultnak mondanám nem toleránsnak. Nem nagyon hiszem, hogy sikerült volna megváltoztatnom ezen kommentátorok, gondolkodását, ezért nem is vesztegetnék több időt rájuk, hiszen e lelkileg sekélyes, netbulvárok ha maguktól nem jöttek rá erre, nyilván most sem fognak. Viszont mindenképp örülök annak, hogy olvasnak minket, és még ha a maguk módján is de, hozzászólnak a témákhoz, melyeket felvetünk, itt a titkos naplónkban.

Végül a „Tolerancia” szó jelentése: Türelmesség (látjátok, még véletlenül sem hülyeséget jelent).

09. 11. 27 Péntek: Mr. & Mrs. HS

Hiszek az igazságban, a törvényekben, bár tudom bizonyos emberek, úgy gondolják fölötte állnak, ezen fontos ténynek, és kezükbe vehetik az igazságszolgáltatást. Dőre módon, egy tökéletesen ellenőrizhető internetes oldalon szervezkednek. Ilyenkor fogom a fejemet. Tisztába vagyok vele, hogy vannak buta emberek, no de ennyire? Jó, hogy nem gyilkosságot szerveztek, az egész világ szeme láttára. Jómagam ezért is nem veszem komolyan azokat a fenyegetéseket, melyek a holnap este megrendezésre kerülő Mr. & Mrs. HS névre keresztelt eseménnyel kapcsolatban kaptunk. Természetesen a szükséges lépéseket megettük. Többek között egy bejelentést is a rendőrségre melyhez mellékeltük a fent említtet weboldal elérhetőségeit, és a szervezők, és egyetértők listáját is kinyomtatva. Ha bármi történne velünk, ott azon a rendezvényen, A nyomozó szervek azonnal tudni fogják, kit érdemes felkeresni, és gyanúsítani az arcátlan támadással.

Szerény személyem, és a hozzám közelálló barátok, tűkön ülnek már, röpködnek a telefonok, és mindegyikünk nagyon várja már a No.1. Internet celeb Hoolie Scene nevével fémjelzet Partyt. Hatalmas dolog ez, ekkora társaságot egyben tartani, megmozdítani emberfeletti teljesítmény, melyet ezúton is köszönünk neked. Közel 300 ember, jesszusom! Az már több mint húsz focicsapat, vagy akár 15 osztály, egy közép iskolában. Ami ezt a napot csodálatossá varázsolja, hogy ezen emberek ismerik egymást, mind-mind. Nem azt mondom, hogy mindenki szeret mindenkit (hiszen akkor, ez lenne a világ legunalmasabb bandája), és nem is ez számít, hanem az esély, melyet megkaptunk ara, hogy tisztázzuk a nézeteltéréseket, például holnap.

Sajnos tisztába vagyok vele, hogy lesz néhány ember aki nagyon fog hiányozni, és jómagam mindent megtettem, hogy ott legyenek, de sajnos nem sikerült elérnem a célomat, de tudom a következő ilyen rendezvényen velük is találkozhatok újra.

A Party témája sem mindennapi, ilyen bolondos ötlettel, nem sok ember állt elő mint őkelme, ezért különösen izgalmas és érdekfeszítő éjszakának nézünk elébe. Remélem táncolhatok majd a menyasszonnyal!

Mindenkit szeretettel várunk, az alkalomhoz illő öltözetben, és a nászajándékról se feledkezzetek meg.

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , , , , ,

10 hozzászólás to “Aktuális ügyek 2. rész: A Kommentárok és Mr. & Mrs. Hoolie Scene Party”

 1. Stan Starr Says:

  Jó mulatást kívánok mindenkinek a Partyn! A fenyegetőzőkkel ne is foglalkozzatok, csak a szájuk nagy!

 2. Frances Horror Says:

  Helóóóó STAN!
  Akár meg is verhetnek4 sőt verjenek meg!! akkor legalább lezárul ez a dolog.. nem igaz?:D De jó h írtál (L)
  szeriiii

 3. Stan Starr Says:

  Én örülök, hogy írhatok! Lezárulni szerintem sosem fog. Idióta emberek mindig is voltak és lesznek is. Aki téged bánt, az nem ember…

 4. FanniFeather Says:

  Jó bulizást én nem leszek ott..:(
  Frances:Ma írtam egy bejegyzést a toleranciáról,ha van kedved olvasd el érdekel a véleményed:)

  http://dreamerofdelusion.wordpress.com/2009/11/27/tolerancia/

 5. Duncan Says:

  Hú kezd már kicsit unalmas lenni, hogy minden Hoolie buli előtt megy ez a rendőrségi fenyegetés Hoolie részéről, hogy már bejelentést tett a rendőrségen és a rendőrség már nyomoz, meg elkezdte a felderítést.
  Eddig hány Hoolie partyn volt bármi féle atrocitás?!?!??!

  Ügyesek vagytok, hogy kinyomtattátok a kommentelők írásait a bulival kapcsolatban….Ehhez kellett ám a logika xD Ha teszel egy kijelentést a neten, akkor azért még nem fognak felelősségre vonni. Meg a rendőrség majd pont az alapján egyből fogja tudni, hogy hol is kell kopogtatni a támadók után. Badarság xD Nagyon jó, hogy a tisztességes adófizetők pénzét ilyen hülyeségre herdáljátok, meg ahogy Hoolienál olvastam, múltkor hazavitte a rendőrség Pécsen, mert vki véletlenül lebuzizta és közvetlen életveszélyben volt “őkelme”…..

  Ha tényleg történne vmi, akkor tényleg lezárulna vmi, de szerintem ez Frances Nektek nem lenne túl jó :)))) Egy harminc kilós emo fiú vissza tud ütni?! Nem 🙂

 6. Beedy Says:

  Ha ott lennék visszatudna ütni:) Remélem nem lesz bajtotok, nekem nem volt hangulatom elmenni, mert elég pocsék a kedvem, de nektek jó szórakozást.

  euzt a videot még a toleranciáról vettem fel. http://www.youtube.com/watch?v=Ef7y8sfOKJA&feature=player_embedded

 7. Dabu Says:

  Kedves Franciska!

  Ha kapsz egy állast, azzal mi zárul le?

 8. Egy olvasó Says:

  Szia Frances!

  Csak az érdekelne, hogy mit gondolsz arról, hogy Hoolie annak ellenére tartotta meg a buliját, hogy alig egy hete halt meg az egyik barátja? Nekem ez kicsit érdekes volt, gondolkodtam is rajta, hogy én mit tennék a helyében, de ilyen körülmények között lefújtam volna az egészet, mégha egy esküvőről van szó, akkor is.
  Mondjuk van sejtésem, milyen válasz születne erre, valami olyasmi, hogy “Dehát ő is biztos ezt akarta volna, hogy jól érezzük magunkat!” – de még így is elég visszatetsző. Számomra legalábbis. Szóval csak a véleményed érdekelne.

  Egy olvasód

 9. Frances Horror Says:

  Kedves Egy olvasó
  Hoolie Scene válaszával tökéltesen egyet értek. Az élet nem áll meg, és Cinya sem szerette volna azt, hogy búban éljünk
  Üdvüzlettel
  FH.

 10. Filmesztéta Says:

  Holle scene nem No.1 internet celeb….Egyáltalán mekkora hülyeség ez…internet celeb-….? Elképesztően nagy hülyeség….De nálam kb. Hoole olyan szinten van mint Kiszel Tünde….XD És ha az ember elgondolkozik hogyan is ismertük meg őket lát párhuzamot….csak az egyik a TV-ben kezdte a másik pedig az interneten….szomorú hogy ma már ilyenek a példaképek…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s