Ki is a Napiszar utánzat szerzője: Jonna!

by

Létezik egy blog, melyről korábban már írtam egy cikket. Az ismertetésébe nem is nagyon mennék bele, elég az hozzá, hogy a mai divatnak megfelelő, ám de legalább annyira silány minőség, mint a jól ismert Napiszar. A Szerző Jonna, saját bevallása szerint, azért hozta létre eme naplót, hogy egy volt ismerősét megalázza (igazán nemes gesztus). Miután ráérzett az ízére, tovább folytatta, az efféle írást. Büszkén mondom, Jonna számára fontos embere lettem, mivel naponta legalább két trágár hangnemben íródott szitkot kapok tőle, melyet ő kommentárnak nevez. Eleinte természetesen idegesített, de mára már tökéletesen hozzászoktam. Gyakorlatilag blogja újabban belőlem, és az EMO és EMO közeli emberekből él. Szegényke kommentárjait, sajnos kénytelen voltam automatikusan Spam, be irányítani, mert elolvasni sincs kedvem szidalmait. Ám most egy csokorra valót átnyújtok nektek belőle, ezzel felé való tiszteletemet is kifejezve, ha már ennyi időt fordít rám. Én szánom őkelmét, hogy egyéb szórakozást nem talál magának, remélem hamarosan megismerkedik egy lánnyal, vagy fiúval és teljesebb lesz az élete.

Simon János (Jonna)

Egy korábbi ismerősöm Bartos Csaba alias Sonic, (ki nem volt képes felfogni, hogy nem tartok fent MSN-es ismeretséget, és ezért megsértődött rám) megadta a fent említett bloggernek a telefonszámomat,, azzal a céllal, hogy közzé tegye. Érdekes módon akkoriban, Jonna úgy vélte, kiadni a telefonszámomat dőreség lenne, de ma már erősen hangoztatta, hogy ő milyen rendes is, hogy ezt „eddig” nem tette meg. Nos ez ellen sokat tenni nem tudnék, de zavarni sem zavarna különösebben. Egy dolgot viszont semmiképp nem tudok megérteni. Ha ő magát okosnak műveltnek értelmesnek tartja, miért nem tud egyszerűen leállni? Nos ez örökre rejtély marad a számomra. Amit még mindenképp meg kell említenem, ha én bármit leírok akkor szerinte, „Hülyét csinálok magamból” (kifacsart gondolkodása szerint) Nos kedves érezd így és olvass tovább.

És íme a fent említett csokor kultúr-hódolóm kommentárjaiból.

“Legalább a blog címét tüntetnéd fel bakker. Egyébként sajnos ez kevés, de azért szép próbálkozás. :) Keep going!”

Véleményem: Ez úgy tűnik mintha tán reklámra vágynál?

“Nem spamelek baszd meg, csak kérdeznék, mint sokan mások. De akkora seggfej vagy, hogy mindent élből törölsz ami nem tetszik. Próbálkozásnak hívják… Ez az ! Gyűjtsd ki őket, aztán a sok fasz hagy kommentáljon, persze ami nem tetszik ugyanúgy törlöd. Pöcs vagy, a legnagyobb lúzer az interneten. Rakd ki ezt is, ferdítsd el, és kenegesd be magad csokival.”

“Akkor dugd vissza a fejed a seggedbe és ordíts bele hogy “én vagyok az isten”. Szánalmas faszfej. Ez legyen az egyetlen dolog ahol isten lehetsz.”

“Hopsz tényleg ferde tükör. xD Nem vagyok menő és nem is akarok az lenni, itt senki sem. Kicsit több ésszel vagyunk itt megáldva mint te, bár ez nem nagy dicsőség. Takarodj vissza blogodra és folytasd főállású munkádat, a kommentek törölgetését te analfabéta fasz.”

“Szerintem ratyik vagytok mind és a szemetekbe is mondanám. Na ki a király? :D *bocs Frances, jó kedvem van*”

“Na a buzi bezárta a blogját. Mondtam én hogy érzek valamit. :D Jesszz *törlés gomb* :D

Szerző: Frances Horror

Címkék: ,

5 hozzászólás to “Ki is a Napiszar utánzat szerzője: Jonna!”

 1. Dodgers Says:

  Van egy érdekes összhang az idézetek között: nem hagyod, hogy a kommentjei “napvilágra” kerüljenek, ezért (szerintem) offkorsz, hogy egy kissé célratörő hangnemben ír. Bár ezt példával egyértelmű alátámasztani: az Egyszeri Ember véleményt szeretne nyilvánítani valahol, ámde írásai állandóan törlésre kerülnek. Így természetes, ha az Egyszeri Ember elkezd spekulálni ennek okát érintően. Pláne akkor, ha kommentjeiben egyáltalán nincs offenzív tartalom, vagy csak annyi, ami még bőven belefér.

  Tehát meglátásom szerint Jonnának annyi “baja van”, hogy ezen blogon egyfajta cenzúra működik, amely minden nem tetsző kommentet töröl, akármennyire offenzív is volt az. Ezért ha lehet -egy kissé offenzív lesz- ne bújj el a cenzúra mögé, csak azért, mert veled ellentétes vélemények születnek, hanem válaszolj tisztességes módon.
  (bár van egy olyan érzésem hogy ez a koment is lapátra kerül….)

 2. Frances Horror Says:

  Dodgers
  Ha veled szórakozna ez a csökevény sekélyes okoskodó figura te mit tennél? Gondolom te engedélyeznéd a pocskondiázását. Az öcsémmel az elmúlt éjjel elkezdtük olvasgatni egyik rólam szóló írását és kajak a felénél abbahagytuk mert unalmas volt. arra viszont nem tud épképzláb választ adni, h miért nem tud leállni.

 3. sjonna Says:

  Mert nem engedsz be kommentet azért.

  *törlés gomb faszfej*

 4. Frances Horror Says:

  Jonna
  Persze, h nem engedlek be 🙂 és nem is foglak 😀 te kezdtél szívózni és nem bírsz leállni primitív véresszájú butuskám 😀

 5. csoopie Says:

  a “blogverseny” miatt nálunk is spam elt de aztán megunta mert nem törődtünk vele a végén^^

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s