A Tokio Hotel és az őket érő támadások

by

A Tokio Hotel tagjai mára már világsztárok és nincs olyan aki ne hallot volna már róluk. Általában a lányok szeretik őket, de persze rengeteg fiú rajongó is van. Én is szeretem az eggyüttest már több mint 4 éve. A tagok is kezdettől fogva szinpatikusak számomra és egyáltalán nem zavar hogy a frontember (Bill) ki van sminkelve, vagy épp hosszú haja van.

Tokio Hotel

Rengeteg olyan idióta ember van akik azzal töltik idejüket hogy kimennek egy koncertre és balhét csapnak. Az ilyen embernek azt kivánom hogy valaki jól verje agyba-főbe. Senkinek semmi köze sincsen ahoz hogy ki hogyan öltözködik. Véleményt azt szabad nyilvánitani, csak legalább értelmes lenne. Egyáltalán nem biztos hogy a Tokio Hotel ilyen stílusban gondolkodott amikor elkezdtek zenélni. De aztán jött egy management és rájuk szabták ezt a stílust mert erre kapható a közönség. Ebből van pénzük, a srácoknak és a managementnek is. Ha rövid haja lenne és normális ruha lenne rajta akkor átlagosak lennének, azaz 1 az 1000-ből. Így viszont feltünő, kap érte sok pénzt és ezt szereti a közönség. Mi baj van ebben? Ne mondja nekem senki ha elé állna valaki és azt mondaná hogy kap több milliárd forintot ha kifestett szemmel kiáll a színpadra – akkor azt mondaná hogy nem. Hiába okoskodnak hogy ők nem. Mindenkinek kell a pénz, főleg a mai világban. Aki hülye azon sajnos nem lehet segíteni.

Tehetségtelenek? Meglehet nézni a számok gitár tabját a neten és lehet tanulni. Nem két akkordból állnak a számok és nem is csak akkordbontásokból. Tizenéves koruk óta zenélnek, több zenei díjat is megnyertek amit a szakmai zsűri itélt meg. Nem állítom hogy Bill-nek olyan hangja van hogy az valami eszméletlen. Szerintem átlagos hangja van, de jó helyen voltak jókor. Meg van csinálva az egész igen, ez csak a pénzről szól. Ettől függettlen a zene akkor is tetszik és akkor is tetszene ha Bill kopaszon adná elő.

Tehát le lehet végre szállni a Tokio Hotel-ről és az összes hasonló eggyüttesről és végre mindenki törődjön a saját dolgával.

Szerző: Pradox

Címkék: , , , , , ,

6 hozzászólás to “A Tokio Hotel és az őket érő támadások”

 1. gordy888 Says:

  Azt eddig is vágtam, hogy a Tokio Hotel-nek méretes “utáló” tábora van, de azt nem, hogy vannak ennyire húgyagyú emberek akik képesek csak azért megvenni a belépőt, hogy a koncerten verekedjenek, mikor úgyis végül kirúgdossa őket a security. Ha belegondolunk, a gyökerek ezzel csak jót tesznek azoknak, akiket utálnak, támogatják őket (jegy ára), utána max a rajongóknak ártanak, meg hülyét csinálnak magukból a balf***ok.

 2. lewy Says:

  Hát szabad ország szabad akarat.Ha összeverik magára vessen.

 3. Deepy Says:

  Ez kicsit arra hasonlít, amikor Pannónia Fesztiválon az értelmes punkok fújoltak, meg hülyebuziztak egész AFC koncert alatt. Én konkrétan röhögőgörcsöt kaptam a szánalomtól, főleg akkor, mikor egyikük – szintén kultúrált édesanyja – egy Szádat befogod? feliratú pólót adott nekik, mutogassák azt. Egy patkányba is több ész szorul, mint az ilyenekbe, ez van.

 4. "Subject Name Here" Says:

  Engem se szokott érdekelni hogy hogyan néz ki a zenekar, a zene a lényeg.
  Egyébként én sem szeretem őket, de nem is fikázom, hisz akit nem ismerek, azt milyen jogon szólom le?Nem szeretem őket, de nem is mondom, hogy szarok.Pont.
  Az pedig, hogy verést kívánsz nekik, nem túl szép!

 5. Miley M. Says:

  Egyetértek ezzel a bejegyzéseddel. Dehát sajnos ilyenek az emberek… Mész valamelyik koncertre jövőre? : D

 6. réka Says:

  én csak azzal nem értek egyet hogy egy megcsinált zenekar :DDD
  szóval aki tényleg szereti őket és tud róluk mindent az látott régi felvételeket róluk és már akkor mind a négyen ilyen stílusuak voltak.
  Bill indult egy tehetségkutatón,és már ott “érdekesen” volt felöltözve és sminkelte magát és a haja is feltűnő volt.
  Az meg a másik hogy szerintem ha egy zenész nem szeretné azt amit csinál,vagyis azt a fajta zenét amit csinál ott már rég gondok vannak.
  Ahogy én látom az pedig az hogy ők igenis szeretik csinálni,és ez a régi Devilish albumról is kiderül hogy nagyon hasonló zenéz játszottak már akkoris menedzsment nélkül csak apróbb változásokat raktak bele.
  Amúgy meg a cikk maga jó,egyetértek az Anti-fanok viselkedéséről szóló résszel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s