A Szent karácsony ünnepe! Avagy, mutasd ki a szereteted legalább ma.

by

Úgy érzem a karácsony minden embernek teljesen mást jelent. Gondolok itt arra, hogy van, aki az érzelmeket ajándékokkal próbálja pótolni, pedig azt nem lehet. Hiába kapok sok mindent, ha szeretetet nem. Nos, ez az a mondat, melyben minden benne volt és remélem, ezen mindenki elgondolkodik, a fejére csap, megvilágosodván még nincs késő helyrehozni mindent, és átölelni őt, szeretni tiszta szívből, hiszen az életben igazán semmi más nem lehet fontos, mint az őszinte palástolatlan tiszta szeretet és odaadás!

Talán az év legmeghittebb ünnepe veszi kezdetét a mai nap folyamán. Töltsétek, szeretteitek körében beszélgessetek egymással, temessétek el az ellentéteket, ne veszekedjetek. Legyetek egymásé, legalább ma, egy nap az évben! Igazán nem nagy kérés. Remélem, megteszitek. Türjétek el egymás hóbortjait, ha társad-szerelmed, vagy családtagod, esetleg ismét azt csinálja, amit nem szeretsz, ne szólj, rá ne fenyegesd meg, vagy ha már olyan viszonyba kerültél vele, ne üsd meg.

Te is ki az utcán vagy kénytelen tölteni ezt a szép estét, menj el társaddal a menhelyre, hol újra érezheted a karácsonyfa illatát, láthatod s halhatod a csillagszóró pattogását, csodálhatod, Jézus urunk tiszteletére felállított karácsonyfát. Ha megláttok vagy megéreztek egy csavargót a tömegközlekedési eszközön, tegyétek meg nekem, ma ne bántsátok, viseljétek őt el.

Ma mindenki kicsit másképp érez, mint a szürke hétköznapokon, ebben biztos lehetsz. Hívd fel azt, akit nem mersz, mert nincs bátorságod hozzá, vagy, mert egy korábbi félreértés kettészakította szíveteket. Ma más lesz vele is! Nem garantálom, hogy hosszú távú dolog veheti kezdetét, de a pillanat miatt megéri, ebben biztos lehetsz!

Drága olvasóim! Ezennel átnyújtom nektek a szívem egy kicsiny darabját, melyben a szeretet lakozik. Remélem, megérint, és ebben a néhány napban átjár titeket a belőlem áradó önzetlen igaz szeretet. Ezennel kívánok minden kedves olvasómnak nagyon kellemes karácsonyi ünnepet.

Álljon itt a lista, kikre én magam szívesebben gondolok, mint az átlag ismeretlen emberekre. (A nevek abc sorrendben vannak, tehát nem sorolok senkit senki elé. Mindazonáltal az elején vastag betűvel szedett nevek a számomra kiemelkedően fontos személyek.)

Anyu, Nagyi, Kecskés Cristopher

Alex M, Beedy, Csányi Gergő, Csipi, Csikai Andris, Dancsi, Denn, Exacth Pradox, FloO Famous, Homolya Dani, Hopa Panic, Hoolie Scene, Kiss Domán, Magyar Zoli, Matthew B!tch, MatyoFREAK, Mészáros Laci, Németh Ádis, Nicol Scene, Nita, Ofela Norbi, Pooly, Robie Violence, Rontó Gergő, Sophie S, Stan Starr, Szebenszki Ákos, Takács Norbi, TomInsane, Winti.

Szerző: Frances Horror

Címkék:

11 hozzászólás to “A Szent karácsony ünnepe! Avagy, mutasd ki a szereteted legalább ma.”

 1. Stan Starr Says:

  Nagyon szépen köszönöm Frances!

  Neked is áldott, békés Karácsonyt kívánok! Remélem boldogságban fog telni az ünneped! Sokat gondolok rád, most a szeretet ünnepén, remélem jól vagy! Pihenj sokat!

 2. XD Says:

  nekem ez a véleményem a karácsonyról…

  “karácsonykor a szeretet is olcsóbban kapható…és ilyenkor a blokk is visszaváltható” pf(Y)

 3. hopapanic Says:

  Köszönöm szépen!
  Neked is boldog karácsonyt!

 4. Matyo Says:

  Köszönöm, hasonló jóságokat az ünnepekre és a következő évre! 🙂

 5. nemetadis Says:

  köszönöm szépen (L)
  am a németádis-> igy irom de nem baj(L)

 6. CristopherAtrophy Says:

  boldog karácsonyt mindenkinek!(L)

 7. Zümi_Fantasy™ Says:

  Békés, Boldog Karácsonyt és jó pihenést kívánok Neked! 🙂

 8. csoopie Says:

  köszönjük szépen reméljük Neked is békésen és boldogan telik a karácsonyod:) 27.én remélem találkozunk^^

 9. Alex Seven Says:

  Jézusom,köszönöm szépen !
  Most már leszek MSN-en is,csak eddig nem nagyon volt időm,remélem beszélünk majd !

 10. Pooly Says:

  Köszönöm hogy itt lehetek 😀 viszont kivánom…. és “Frances angyala” eljött hozzám tegnap este… (csak ő tudja miről van szó)

 11. kutierik. Says:

  A te listád lehetne az én halál listám is pfffffffffff 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s