H1N1, avagy a világméretű összeesküvések márpedig léteznek!

by

Naiv gondolkodásom ismét bebizonyosodott. Mindig kételkedtem a világ méretű összeesküvés elméletekben, bár nagyon sok esetben bizonyítékom is volt rá, hogy ez megtörténhet. Nem hiszem, hogy sokan halottatok a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei címet viselő kiadványról. Ezt a könyvet egy zsidó házban történt házkutatás alkalmával foglalták le Oroszországban 1901-ben. A Könyv egy békés világhódító tervet ír le melyet már időszámításunk előtt 929-ben kidolgoztak. Azóta természetesen sok változtatáson esett át, mindazonáltal, ha elolvassátok rájöhettek, ezt valósítja meg egy bizonyos népcsoport. Nem titok kik lennének ők: a Zsidók. Annyit még mindenképpen érdemes megemlíteni erről a műről, hogy a világon már több kiadásban megjelent, több mint 30 nyelvre fordították le és mégis a világ legritkább könyvei között tartják számon. Mivel amint napvilágot látott titkos kezek azonnal felvásárolták az összes példányt. Magyarországon utoljára a ’60-as években jelent meg, és ebből sem létezik fellelhető példány. Az internetnek viszont nehéz gátat szabni. IDE kattintva letölthetitek a Magyar nyelven megjelent változatot.

Idézet a könyvből: „A Kígyó feje csak akkor térhet vissza Cionhoz, miután Európa összes szuverén államát tönkretették, amely azt jelenti, hogy gazdasági válságokkal és nagybani pusztítással lelkileg demoralizálják és erkölcsileg megrontják az embereket. Ehhez zsidó nőket is bevetnek, akik úgy mutatkoznak, mint francia, olasz, stb. nők. Ők a szabadosság legbiztosabb terjesztői a nemzetek vezető rétegeinek életében. (A Bill Clinton-Monica Lewinsky affér tökéletes példája ennek, a szerk.)”

Jesszus, kicsit elkalandoztam. Az eredeti gondolatmenethez visszatérve, sokáig úgy gondoltam a politikát és a hatalmat olyan emberek irányítják, kiknek az a céljuk, hogy a világon mindenkinek jó legyen. Mekkorát tévedtem. Aki hatalmat kaparint a kezébe, az arra fordítja szinte mindig, hogy saját maga gyarapodását segítse elő. Erre jó példa volt a Georg W. Bush elnöksége alatt kirobbant háború. Furcsa egybeesések adódtak akkoriban, melyet nem sorolnék fel, hiszen ha valaki igazán kíváncsi rá, utána nézhet. Elég az hozzá, hogy a fent említett „Háborús” Amerikai elnök édesapja aki maga is korábban az Amerika Egyesült Államok elnöke volt és ő maga is azonnal háborúval kezdett (az ö nevéhez fűződik az Öbölháború), a világ negyedik legnagyobb fegyvergyárának a tulajdonosa.

Az elriasztás kezdete. 2008. 07. H1N1 Vírustérkép


Napjainkban ismét egy világméretű összeesküvés ütötte fel a fejét. Mindenki tudja mi is ez. A mesterségesen elterjesztett H1N1 vírus, vagy másik nevén a Sertés Influenza. Már az elején lehetett látni, hogy ez nem más mint egy Média vírus. Ezalatt azt értem, hogy hónapokig másról sem beszéltek a televízióban, mint erről. Naponta végig hallgathattuk, hogy különféle egzotikus országokban hány ember is esett áldozatul. Néhány esetben olyan messzire mentek el, hogy korunk pestisének nevezték! És hirtelen megtalálták az ellenanyagot, melyből a dilettáns és félrevezetett kormányok, rengeteget rendeltek. Azonban ekkor ütötte fel fejét az igazi veszély, az oltóanyagok teszteletlenek voltak. Vírus nem létezett, de az oltások megtették a saját romboló hatásukat, melyeket már nem lehetett eltusolni. Többen lebénultak, és belehaltak a vakcina mellékhatásaiba. Hogy is lehettünk ennyire naivak, a környezetemben egyetlen egy ember sem fertőződött meg a H1N1.-es vírussal. Sehol az IWIW-en MyVip.-en sem a MySpace.-en sem olvastam senki neve mellé kiírva, elhunyt Sertés Influenzába. Átvertek minket, és ezúttal nem is akárhogyan. Egy kedves barátom párhuzamot húzott a korábbi hasonló világméretű átverés a száj-és körömfájás között, csak akkor megelégedtek az emberek marháival is, most már viszont maga az ember kell.

Úgy gondolom érdemes elkerülni ezeket a rémhírkeltő médiákat, talán a legjobb ha az ember be sem kapcsolja a TV-t amikor a hírek vagy a híradó megy, és akkor van esélye arra, hogy életben maradjon. Ne legyetek naivak! A Világméretű összeesküvések márpedig léteznek!

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , , , , , ,

3 hozzászólás to “H1N1, avagy a világméretű összeesküvések márpedig léteznek!”

  1. kontah Says:

    mégis te is beoltattad magad a H1N1 ellen…

  2. gordy888 Says:

    Én is beoltattam magam eme “kamu” sz*r ellen, de ezen az összeesküvésen már nem is csodálkozom, ez a 21. század. Majd jönni fog a tyúk, tehén, stb influenza, végig mennek szépen az egész baromfi udvaron. XD

  3. Jani Says:

    Nem kötekedésből, de a baromfi udvar kizárólag a szárnyasokat foglalja magába, tehát a tehén ebből bátran kilóg!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s