Szubjektíven: És Én Mit Szóljak?! (ÉÉMSZ) együttes.

by

Szinte minden fiatal megpróbálkozik manapság azzal, hogy egy neves bandát hozzon össze. A cél az esetek többségében ugyanaz. Áhítozás a hírességről, de olyan formában lehetőleg, hogy ne kelljen semmit sem letenni az asztalra, az ügy érdekében. Persze ez az ami szinte sosem működik. Némely ifjú úgy gondolja, elég az is a sikerhez, ha mondok valamit, és regisztrálok a MyVip-n, Hot Dog-on, MySpac-en, és még ki tudja mennyi közösségi oldalon, majd rengeteg ismerőst gyűjtök, és akkor a siker idővel megérkezik. Jézus istenem ez milyen téves és gyermeteg gondolkodás. A siker nem jön csak úgy magától, azért tenni kell, de nem is akárhogy, hanem amikor már úgy érzed mindent megtettél, elárulom neked, az még csak a kezdet. Ezek után következik az, amit úgy hívnak önfeláldozás! Még többet kell tenned, mindent áldozni érte, s talán úgy működik, bár erre a szent esküt nem tehetem le, de esélyesebb.

Az És Én Mit Szól0jak?! (ÉÉMSZ) zenekar, jó úton halad afelé, hogy megvalósíthassa azt, hogy népszerű zenekarrá váljon. Bár ez a zenei irányzat melyet képviselnek, nem épp populáris, de ha valaki igazán komolyat tud alkotni benne, akkor könnyen elfogadják az emberek, mivel szókimondó, és emberközeli. Tehetségesek, van bennük spiritusz, és az a valami, amit leírni nem lehet, hanem érezni kell. Talán ez az, ami a legfontosabb, ahhoz, hogy sikerülhessen.  A koncerteken melyek közül egyen jómagam is részt vettem remek hangulatot teremttettek. Öröm volt hallgatni az amúgy sem mindennapi, és megszokott irányzatot, mely számomra sokat jelent. Mióta létezik Punk, azóta a lelkem egy kis részét elfoglalja, s talán ez az mely mélyen belém hatol.

Tetszik a gondolkodásmódjuk, mellyel kitűnnek a többi, még szárnyát bontogató bandák közül. Nem szállt a fejükbe a dicsőség, (Mielőtt kritikusaim a nyakamnak ugranának, itt kell leírnom, hogy ők nem gondolják azt, hogy menők, és én sem erre próbáltam most célozni azzal, hogy azt írtam: „Nem szállt a fejükbe a dicsőség”.) Teszik a dolgukat, képzik magukat zeneileg, csiszolgatják a stílusukat. Én úgy érzem ez a helyes út, mely a komolyabb siker felé viheti őket. Hogy miért? Elmagyarázom. Az ember gondolatait az köti le, ami fontos a számára. Na, mármost, ha valaki azzal ébred reggel, hogy híres vagyok, és híres akarok lenni, akkor arra felé mozdul viszont ez esetben épp a lényeg sikkad el, az alkotás, a művészet az önfejlesztés. Valljuk be őszintén pedig ez a lényeg, mert ennek a gyümölcseit lehet később learatni. Tetszik a gondolkodásukban a tiszta és reális világkép. Tudják, hogy sok, sok, munka vár rájuk, és a siker nem biztosított, hiszen Magyarországon vagyunk.

Így tovább hajrá, hajrá fiuk! Találkozunk ’10.02.06. Fészek klub. Bp. VII. Kertész u. 36 Start 19:00.

Szerző: Frances Horror.

Reklámok

Címkék: , , , , , , , , , , ,

Egy hozzászólás to “Szubjektíven: És Én Mit Szóljak?! (ÉÉMSZ) együttes.”

  1. Filmesztéta Says:

    Hát a siker tényleg nem biztos…..Hiszen a mai világ (és nem csak Magyarország) az egyszerűsítés hibájába esett. Ezek a srácok az előbbi interjú és a videó klipp alapján számomra megmutatták, hogy sablonos punk zenét játszanak ami kb. az anti fitnes club+alvin é sa mókusok keverék jött le nekem. és ez baj. Az alvin egy őrült banda és az ember nem is vár tőlük valami igazi tartalmakkal bíró számot. Az anti fitnes clib pedig próbál fiatalok megmozgató ostobaságot előadni, a szerelemről, az életről stb. Tehát csupa sablonos dolgot ami nem lenne gond, ha nem ilyen egyszerűen prezentálnák. Tehát én azt mondom, hogy az ÉÉMSZ jobb lenne ha fejlődne, minden téren, dob, gitár, és legfőképp a hang tekintetében. Mert ez így egy újabb utánzatnak tűnik. És ha rosszat utánozol akkor rossz leszel….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s