Alkonyat 2 (Twilight) Újhold (New Moon) Paródia

by

Mint mindenben természetesen itt is hátránnyal indulunk, bár ismerve a Magyarok kreativítását, hamarosan nálunk is készülhetnek ilyen videók. Hogy miről is van szó? A tengerentúlon már teljes egészében elfogadott paródiákról, melyek gyakorlatilag a modern popzene segitségével kifejezésre jutatott álomvilág, igazán mókás elemekel megtűzdelve. Hatalamas vállakozásba kezdett a főleg Youtube rajongók által már jól ismert Hillywood show™. Talán az év egyik legnagyobb és talán a legjobban várt produkcióját tűzték műsorra a szinte mindenki állatal jól ismert Twilight (Alkonyat) Saga: New Moon (Újhold) epizódját. Igazán sokat leírni nem lehet róla, mivel a felvett anyag magáért beszél. Ez a paródia olyan emészthető, és igényes munka, mely bárki számára könnyen befogadható, és élvezetes szórakozást nyújt.

Ismerjétek meg mi is a “THE HILLYWOOD SHOW:

A Hillywood show™ az internet celebek agyszüleménye, humor leányduóé: Hilly és Hannah Hindi. Mindegyik paródiát szatíravázlatok jellemzik, karakter megtestesülések, dal és tánc paródiákat csinálnak a nagy sikerű filmekből, mint például TWILIGHT és THE DARK KNIGHT. Minden paródia, amit a Hindi nővérek alkottak, tartalmazzák a viszonylag híres popkultúrai alakokat. A célközönség a tinédzserek és a fiatal felnőttek.

The Hillywood Show™  stílusa és kinézete állandóan változik ahogy tartják a lépést a popkultúrával.. A hihetetlen kosztümök és a sminkek szinte tökéletes másai az eredetinek ! Több mint 2,000,000 nézővel The Hillywood Show™ nézettsége továbbra is nő!”
Részlet a “The Hillywood Show” hivatalos honlapjáról

Szerző: Frances Horror

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s