MatyoFREAK az örök vesztes, avagy az irigység mindenre képesé teszi az embert.

by

Van, hogy nehezen indul be egy ismeretség. Mivel alapvetően pozitívan állok az emberekhez, számomra érdekes és elfogadhatatlan, ha én nem kapom meg ezt a lehetőséget. Mégis egyszer így esett. Nem titok ki volt ő, talán mindannyian jól ismeritek, hiszen ennek a társaságnak egy tősgyökeres tagja, a neve Alex Durex. Ő volt az az ember, akiről eddig soha semmi rosszat nem mesélt senki, sőt pletykák tömkelege sem terjengett róla. Aki ismeri őt személyesen csakis kizárólag jó véleménnyel van róla. Igazán kedves megértő és szeretetre méltó fiatalember, ki valóban megérdemli a tiszteletet. Az utóbbi időkben néhányszor elbeszélgetünk, és állítom nektek széles látókörű és igazán szórakoztató vidám ember. Tudom, tisztában vagyok vele, hogy ez a vélemény melyet leírok róla, nem csak az enyém, hanem mindenkié ki ismeri őt.

Alex Durex

Ma mikor azok között a blogok között tallóztam, melyeket olvasni szoktam, egy gyöngyszemre akadtam. Persze kinek a blogja lehetne, ha nem másé, mint a magát különcnek tekintő, ám általam inkább renegátnak mondott MatyoFREAK. Nos, őméltósága vette a fáradságot és irigységből, nekitámadt Alexnek, és mindezt úgy tette, hogy sosem találkozott vele, és sosem beszélt egy árva szót sem a fent említett sértettel. Persze én a kártyák mögé látok. Azonnal világossá vált, hogy miért is íródott a cikk. Hiszen MatyoFREAK korábbi barátnőjét merte megcsókolni Alex, és ezt gyenge értelmi képességű, ám de az erősen egoista blogger nehezen viselte. Talán úgy érezhette, ha az övé nem lehet, ne legyen senkié. Mivel MatyoFREAK egója az eget súrolja, ezért természetesen érthető reakció tőle, ám de visszataszító és gusztustalan dolog, amit művelt egy nagyon kedves és rendes fiatalemberrel.

Ostoba, buta és átlátszó gondolkodásra vall, ha valaki úgy ír cikket valakiről, hogy sosem találkozott vele, és egy árva szót sem váltottak, ez így történt, ez tény, és ezt senki sem vitatja. Ergo a cikk végkimenetele, semmisnek nyilvánítható, és egyszerű pocskondiázás, hazugságokra, és kitalációra, fantazmagóriára alapozva. Ha ez egy film lenne, akkor a következő felirattal illetném, „a következő írás a fantázia szüleménye, és a benne szereplő fiatalok a képzelet művei”. Hát kérem MatyoFREAK azonban tudatosan akart lejáratni valakit, ezáltal a hanyatló blogjának némi nézetséget varázsolni. Felérni ismét a csúcsra ezúttal Alex Durex hátán keresztül! Felháborító és gusztustalan, bár a mai csörtető világban érthető. Mindazonáltal, szánalmas tett volt ez melyet megengedtél magadnak MatyoFREAK! Én a helyedben elsüllyednék, és miután kiásnám magam a szennygödörből, bocsánatot kérnék Alextől, bár ez sem mentesítene téged a felelősség alól, de esetleg könnyítene a lelkeden. Borzasztó, hogy ezt mered tenni, csak azért mert képtelen voltál megtartani egy lányt, akit most Alex bűvölte el.

Alex Durex


Ezennel felszólítalak téged MatyoFREAK, miután a cikked egy koholmány, töröld, és kérj bocsánatot nyilvánosan Alex Duraxtől, kit mindenki kedvel, és aki a légynek sem tudna ártani.

Valószínűleg a te életedben semmit sem számit, de a szememben nagyon lesüllyedtél MatyoFREAK, egy irigy acsarkodó embernek látlak most, aki rosszindulatú. Remélem, nem teszed tiszteletedet többet ebbe a társaságba, hiszen undort vált ki mindenkiből, az, ha valaki jópofizik amikor egy személyes találkozón van, s mikor hazamegy, egyből billentyűzetet ragad, és lejáratja azt kinek a fenekét nyalta még pár órával ezelőtt.

Alex, te pedig tudd meg, hogy MatyoFREAK renegát, és eben a társaságban nagyjából senkit sem érdekel, viszont melletted mindenki kiáll!

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , , , ,

4 hozzászólás to “MatyoFREAK az örök vesztes, avagy az irigység mindenre képesé teszi az embert.”

 1. vary Says:

  ahahahaha 2-0 az én javamra.

 2. EveeMassacre Says:

  Frances! Nem veszed észre magad?… éppen Te vagy aki néha a másikat tiporja el és egy idő mulva nyalsz neki.. egy 1 éve olvasom a Szubjektívet és annyiszor olvastam olyan bejegyzést ahol elősször azt írod egy szar szemét az illető a következőben pedig azt hogy teljesen megváltozott a véleményed róla mert…
  Te vagy az az ember amilyennek Matyit elmondod..
  A képek tanusítják milyen gusztustalanságot csinált Alex..
  Lehet most engem is köcsögölni nem érdekel de Matyonak igaza van.. Gusztustalan amit Alex csinált…

 3. jason scene Says:

  sanyi tényleg nagyon kedves, és nemtudom hogy matyo mért csesz ki így vele. és egyáltalán nem gusztustalan (ahogy elmesélte nekem h milyen állapotban volt, ez érthető) egy szó mint száz, matyo egy paraszt. és ha lesz rá alkalmam, meg is mondom neki. (mondjuk pénteken)

 4. Matyo Says:

  Kedves Jason!

  Szeretettel várlak Pénteken a bulin!
  Remélem jól érzed majd magad!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s