Frances Horror megmondja: MatyoFREAK.

by

Nos, kérem uraim! Nem is én lennék, ha egyszer be tudnám fogni a számat, és hagynék bizonyos dolgokat megválaszolatlanul. Mit tegyünk, ilyen a vérem, én ilyen vagyok! Ezúton szeretnék néhány mondatára reagálni MatyoFREAK-nek, melyekkel a véleményem szöges ellentétet mutat. Nézzük csak mik is ezek.

Idézet MatyoFREAK írásából: „Timotity Vivien:  megvóóúúút kat., bár tény, h zavart, hogy smárolt vele és tapizta a mellét, de ez van, ilyen lány sajnos. Nekem több is jutott belőle abból a bizonyos tortából. Míg mások a cukormázat nyalogatták, addig én amerikai pite 1.”

Véleményem: Olyan érzésem van ennek a mondatnak az elolvasása után, mintha trófeának tekintenéd eme magasztos kedves csodálatos teremtést. Ez visszataszít engem.

Idézet MatyoFREAK írásából: „Azt mondod, úgy bírálom Alexet, hogy nem ismerem, ugyan ezt tetted velem anno, majd bocsánatot kértél. Bár te tényleg nem tudtál rólam semmit, nekem azért volt anyagom, ami alapján bírálhattam”

Véleményem: Valóban úgy ítéltelek meg, hogy nem ismertelek, bár nekem is volt rengeteg anyagom rólad, de bennem volt annyi tartás, hogy elismertem hibámat, és nyilvánosan bocsánatot kértem. A fenti mondatodat úgy értelmezem, hogy Alexről leírtakat, valaki más gyűjtötte és te egy rosszindulatú szócső voltál, hiszen magad is elismered Sosem találkoztál vele és egy árva szót sem váltottatok.

Idézet MatyoFREAK írásából: „a társaságból, akit ismerhettek: Twiggi, Molli, Nikol, Vivi.  Nem felvágni, vagy ilyesmit akarok csak kinyitni a szemedet Frances, hogy nincs SEMMI, ami miatt irigyelhetném Alex-t”

Válaszom: Az, hogy ki kit lát szépnek teljesen szubjektív megítélés tárgyát képezi, ez a te véleményed, mellyel nem biztos, hogy mindenki egyet ért. Dőreség az esetleges szépség alapján ítélni. A belső szépség (lelki) is legalább annyira fontos.

Idézet MatyoFREAK írásából: Senkivel nem jó pofiztam, amikor ott voltam, az hogy köszönök, kezet fogok valakivel az nálam alap dolog, az nem függ össze azzal, hogy kedvelek -e valakit vagy sem.

Válaszom: Hoolie-val igen, és utána hazajöttél és egyből hátba szúrtad egy ilyen pocskondiázó cikkel, mint most.

Emlékszem, régebben azt mesélted nekem, hogy te azért küzdesz, hogy az EMO és EMO közeli embereket elfogadják. Ez nemesen hangzik nagyon, és toleráns gondolkodásra vall. De a háttérben ott húzódik az igazság, mely a következő: Semmiféle tolerancia és megértés nincs benned, képes vagy sárba tiporni egy embertársadat, mert neked így tetszik. Ez számomra felháborító, és nem értek vele egyet. Úgy érzem, bort iszol és vizet prédikálsz. Ez nem vezet sehova, véleményem szerint.

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , , , , ,

6 hozzászólás to “Frances Horror megmondja: MatyoFREAK.”

 1. Winti Says:

  sztem meg már fel kellett volna kötni ezt a makkarcút 🙂 Látod Frances én megmondtam, hogy ilyen, de Te még adtál neki 843242 esélyt, hogy megmutassa “mi rejlik benne”. Hát a hatalmas arcon kívül nem sok, de ha az almát felvágnánk, akkor csak egy figyelemhiányban szenvedő embert találnánk, aki fél, hogy egyedül marad. Hány barátja is van? 1? Az is milyen?:)

 2. Leuké Says:

  sztem igyis tulsokszo esett a témarol!
  nemkéne jobban elfajulnia..
  nekteksejobb alexnek megfölegnem!
  S:

 3. Frances Horror Says:

  Winti!
  Naja, Amúgy álmomban nem mertem volna azt gondolni, hogy ily megosztott ez a társaság. A politika is e-képp működik, ugyhogy semmi csoda nincs benne csak én voltam naiv megint

 4. eduuhh Says:

  ne bántsd matyot te öreg kövér disznó!:@

 5. Matyo Says:

  Winti!
  Gyere tedd meg! 🙂
  Én szenvedek figyelemhiányban ?:DDD
  jó oké elnézem neked ezt a balga mondatot 🙂
  Hogy hány IGAZ, betűzzem? I G A Z barátom van? Igen, 1!
  Neked hány I G A Z barátod van? Egyse? Vagy ezer? melyik a jobb?:)
  Az enyém vagy a tied?
  és mi az, hogy “az is milyen?”
  Az, hogy mással hogy viselkedik az az ő dolga, az hogy velem hogy viselkedik az a miénk.
  Hány “barátod” kapna be 1 jobbost helytted? egyse mi?:)
  áh oldalakat írhatnék, de nem fogok csak miattad “kedves” Gyuszi!
  Szeretettel várlak Kecskemétre, ahol felköthetsz…ha sikerül! 🙂
  csak gyere bátran 😀
  Pacsi!

 6. Twiggi Says:

  nem értem miért kell így felfújni: )
  matyo drága sosem tekintette a lányokat trófeának:)
  és amit leírt viviről csupán tény,nincs mögötte más
  (“trófea”)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s