Egy igazi EMO, avagy Boldog szülinapot Kiss Domán (Domsleepless)!

by

Napjainkban kihaló félben vannak azok az ifjak, kik felvállalják, hogy EMO-k. Valójában nekem két ilyen ismerősöm van, az egyik TomInsane, a másik pedig Kiss Domán vagy ismertebb nevén Domsleepless.

Domsleepless nem csak hogy kiáll az elveiért, hanem igen különleges és kedves jó barát. Több mint fél éve ismertem meg, és ezen időszak alatt sosem fordult elő, hogy összekaptam volna bármin is vele. Jómagam a gyarló emberek közé sorolom, és ez által nehezen viselem el a véleménykülönbségeket. Nos, Dománnal, sok esetben nem értünk egyet, de érdekes mód az emberi gondolkodásának köszönhetően, melyhez komoly tolerancia, és hatalmas önkontrol társul, nézeteltérés sosem alakult ki közöttünk. Nem haragudtunk meg egymásra, és aminek talán a legjobban örülök, soha sem mondott semmi rosszat a hátam mögött. Igazán kellemes érzés, ha valakiben meg lehet bízni, tudván azt is, hogy sosem fog hátba szúrni. Ezzel azonban ő is tisztában van, hogy rám számíthat, bármi történjen is, de eme a lehetőséggel inkább én éltem többször, mint ő. Remek érzés higgyétek el, ha valakinek ilyen ismerőse barátja lehet.

Domsleepless

Kedves szórakoztató figura, kinek remek humorérzéke van. Ha vele múlatod, az idődet garantálom, nem fogsz egy pillanatot sem unatkozni. Széles látókörének köszönhetően, szinte minden témához hozzá tud szólni, és kérem ez egy nagyon fontos emberi tulajdonság! Érdekes módon sok közös gondolatunk van az EMO és EMO közeli dolgokról, és ez az, ami talán olyanná tudja varázsolni ismeretségünket, mely nem torkollik sosem veszekedésbe-vitába vagy botrányba, és tudom, nem juthatok el vele odáig, hogy megutáljuk egymást. Zenei téren egyetlen zenekar van, melyet mindketten kedvelünk és ez nem más, mint a jól ismert Tokio Hotel.

Domán egy nyílt és szókimondó, őszinte ember, ha valamivel nem ért egyet, akkor azt is elmondja bátran, és utána nem megy oda titkon elnézést kérni a véleményéért, mint azt napjainkban egyre többen teszik. Számomra örömteli a viselkedésében, hogy nem szokott kötekedni senkivel, nem keresi a bajt, és lám lám nem is éri el sosem. Nos, ő Kiss Domán (Domsleepless)!

A Mai napon ünnepli születésnapját. Én kívánok neked nagyon sok boldogságot, és sok ajándékot, szeretetet a barátaidtól. Remélem, rengeteg embernek eszébe jut, felköszönteni őt, mivel néhány kedves szó, és a tudat, hogy gondolnak rá, remek érzés, melyet ő különös kép megérdemel.

Szerző: Frances Horror

Reklámok

Címkék: , , , , , , , ,

13 hozzászólás to “Egy igazi EMO, avagy Boldog szülinapot Kiss Domán (Domsleepless)!”

 1. hopapanic Says:

  :DDDDDDDD
  Boldog szülinapot!

 2. domsleepless Says:

  Nagyon aranyos vagy és nagyon köszönöm:) Rengeteg felköszöntést kaptam és sajnálom,hogy nem tudjuk együtt hoolie partyn megünnepelni,de ez így helyes ,hamár lejárattam az afféle partyt:)
  köszönök mindent :)(L)

 3. domsleepless Says:

  köszi Hopa:)

 4. Fatii Says:

  Boldog szülinapot mégegyszer ❤

 5. domsleepless Says:

  köszönöm(L)(L):)

 6. lock master Says:

  Tudom nem mindent ide kéne írnom, de felfoghatatlan a számomra hogy 1 toleranciát hirdető ember, mit reklámoza a Jobbikot ???!!! Téged vernek agyon először, de hirdesd csak a melegek egyenlőségét, meg a jobbikot egyszere.. meg mutasd meg az összes “EMO” féleség nevét, címét, képéit, hogy megtalálhassák majd azok a kedves hungarasita, buzi gyülőlő emberek őket is, mint téged.. 😛 enyit a felsőbbségről.. meg az oldal igazából el árulom ez az oldal se jobb mint a puruttya vagy napiszar.. csak itt nincs anyi beszolás ( talán) , de a lényege ugyanaz.. szóval gratulálok 😉

 7. Frances Horror Says:

  T: lock master
  A jobbikot nem én reklámozom hanem egyik szerző társam aki a kezdetektől velem van alá is irja mindig söt az iroknál is szerepel Pradox. Ha ő igy gondolja attol még a barrátom marad mert mást gondol

 8. essshaaakuuu Says:

  De amúgy meg fölösleges is a jobbikot reklámozni itt, mivel az olvasók 95%-a el sem érte a kort, hogy megkapja a választási jogot. 😀

  (mellesleg a cédulám ment a jobbik jelölt töritanáromnak ;D)

 9. Lionel Roxette Says:

  A szeretet egy olyan dolog, amelyből több lesz, ha szétosztják. Örömmel látom Frances, Te így élsz! Legyen 1000 barátod, ismerősöd… Megérdemled!

  Ne haragudj, hogy már megint, elsőre egy kicsit ismeretlen vagyok…

  XOXO

 10. lock master Says:

  Ez már LOL, hogy tényleg tudok írni, ha mindig törölni kell a komentjeimet XDD

 11. Frances Horror Says:

  Kedves Lionel Roxette!
  Köszönöm szépen!

 12. Frances Horror Says:

  t. lock master
  Nem töröltem őket.. csak holnapterjedelmes választ kapsz rá nem volt most időm rá
  Üdv
  FH.

 13. mari Says:

  emmá vagy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s