Pradox – Válasz az előző bejegyzésre

by

Nem attól lesz valaki hazafi ha borostás a feje, vagy bomberdzsekit hord. Szívben és lélekben kell magyarnak lenni. Engem nem érdekelnek a buzik, ameddig nem megy a káromra a dolog. Tehát míg én semmilyen rossz dolgot nem élek meg a buzik miatt addig miért érdekeljen? Kemény leszek ha oltom őket? Ettől független nem vagyok kibékülve a buzifelvonulással mert ostobaság. Aki buzi az legyen otthon az a négy fal között, de ne mutogassa magát. Van joga hozzá igen, de nem egészséges a gyerekeknek a két smároló bélát látni. Szóval aki buzi az legyen buzi, magasról leszarom hogy ki kit. Egyébként beteg dolognak tartom a buziságot, mert az is. Nem normális dolog. De a felvonulókat szívesen megdobálnám ugyanis ostobák. Azt akarják hogy fogadják el őket és ezért vonulnak. Nos, ezzel mégjobban maguk alá szarnak mert irritálják a népet. Tehát ha azt akarják hogy fogadják el őket otthon kéne maradni és nem szivárvánnyal vonulni.

Annyira okos néhányotok. Teszi itt a jobbnál jobb megjegyzéseket … Ha már van egy pink fejléc a blogon már nem lehet Jobbik reklám? Istenem! 🙂 Szégyen hogy egyesek mennyire korlátozottak agyilag. Az radikális a Jobbik-ban hogy meg akarják menteni a magyar természetkincseket, az hogy fel akarják végre számolni a cigány bűnözést, vagy az hogy szeretnék megfékezni a politikus bűnözőket? Nagyon elvagytok tévedve! A többi párt már leszerepelt, itt van egy új akik eddig még nem hazudtak és már tettek is le valamit az asztalra. Lehet figyelni a Jobbik TV-t és összehasonlítani az MSZP-s videókkal, vagy akármelyik másik zsidó párttal. Sokat olvasok a politikáról és sokat tapasztaltam is már. Valamint több rendezvényen is részt szoktam venni. Szóval szerintem többet mesélhetnék erről mint a bizonyos kommentelők akik nincsenek kibékülve a bejegyzéseimmel. Lehet engem utálni, az a gond hogy nincs miért. Normálisan és reálisan látom a világot. Hajrá Jobbik!

Adjon az Isten mindannyitoknak: Szebb jövőt!

Szerző: Pradox

Címkék: , , , ,

10 hozzászólás to “Pradox – Válasz az előző bejegyzésre”

 1. Chris Deviant Says:

  Üdv!
  Pradox, az én bajom ott van, hogy már eleve azt mondod, hogy “zsidó párttal.”. Utoljára akkor használták a zsidó jelzőt negatívumként, amikor a Harmadik Birodalom korát éltük. És láttuk, mi lett a vége, több millió halott.
  Amit szintén nem értek, hogy mi bajod van a melegfelvonulással. A melegeknek ugyanúgy van felvonulási joguk. És, ha egy kisfiú lát két smároló “bélát” akkor mi van? A homoszexualitásnak genetikai okai vannak, ez maximum arra tanítja meg, hogy elfogadja ezt a dolgot, és ne valljon olyan eszméket, mint a nácik, hogy ezt ki kell irtani.
  És pont azért vonulnak fel, mert nem fogadják el őket. Majd akkor papolj kérlek az elfogadásról, ha a Jobbik pártban is van minimum egy homoszexuális, és ott elfogadják.
  A cigánybűnözéses kérdésben egyetértek Veled, és a hungarikumok védelmében is. De a cigánybűnözést egyedül az integrációval lehet megakadályozni, amennyiben nem akarod kiirtani az egész fajt. Ami, ennyire radikális eszmékkel, nem megvalósítható.
  Ami meg a hungarikumokat illeti: Rendben, de ha a multikat elüldözzük, akkor 2050re sem lesz Euronk, az EUbol is ki leszünk csapva, illetve úgy el fog adósodni az állam, mint Zalatnay…
  Egy toleráns szebb jövőt: Chris Deviant

 2. Pradox Says:

  Nem vitatkozom veled mert felesleges. Annyit tudok mondani hogy nagyon buta vagy, meg buzi is. 🙂 Majd jövőre a felvonuláson téged foglak dobálni! A Te gyerekedet tanítsad majd arra hogy fogadja el hogy a szomszéd gyereknek az anyja Béla. Idióta barom vagy, őszintén meg szájbarugnálak! Én is felvonuljak mert szeretem a sajtot? Te nagyon gyér gyermek…

 3. Pradox Says:

  Amúgy meg egy kis gyerek fejlődésére (agyilag, pszihésen …) hatással van a környezete. Suliban buktál bioszból?

 4. Jani Says:

  Chris ülj le egyes!!! Pradox keep it up!

 5. Chris Deviant Says:

  Jó, nem vitatkozom Veletek, elmondtam a saját véleményem. Ha nem tetszik, akkor rendben van, nem hangoztatom Nektek.
  Szerintem mindannyian képesek vagyunk a saját véleményünkért kiállni, és én nem foglak Titeket szidni, vagy megpróbálni áttéríteni. Ha Ti ezt gondoljátok, szívetek joga, de én nem értek Veletek egyet.
  Mindegy, nem is írok többet. Minden jót Nektek.

 6. passer-by Says:

  Próbálok ésszerű lenni, és úgy fogalmazni, hogy ne rögtön buzi legyek, zsidó, vagy cigány némelyek szemében.

  1. A gyerek azért mert két smároló bélát lát nem lesz meleg. A gyerek a tévében lát sok gyilkosságot, mégsem lesz gyilkos. A gyerek a számítógépen lát sok erőszakot a játékok által, mégsem lesz erőszakos. Ha a gyermek továbbra is kb 98%-ban nembuzi párokat lát mindenhol, nem lesz buzi. Ha csak nem olyanok a génjei, vagy a szülei úgy nevelik. Ezért ez böszmeség, nem árt a gyereknek, mert sajnos a mai világban nagyon sokmindent lát, amit nem kéne, mégse válik azzá. A saját gyerekmnek énse mutatnák smároló bélákat direktbe, hogy “nézd, ilyen is van, de ha már meglátja, hát meglátja”.

  2. Azt, hogy meleg párok fogadjanak örökbe gyereket, már én sem támogatom. Ők házoasodjanak, ha jól esik, ez az, ami már tényleg káros.

  folytatom…

 7. rainbowmacabre Says:

  szija!
  Tetszik a véleményed,de szerintem toleránsnak kell lenni azal is, aki felvonul és felmeri válalni a másságát. Nagyon dicséretes dolog! nekem semmi bajom sincs a melegekkel, amig nem kényszeritik rá másokra.

 8. Penny Says:

  Hát elég gáz az oldalad!
  De ez a bejegyzés teljességgel megbotránkoztató.
  Az antiszemita nézeteidet nem az interneten kéne kifejtened sztem.
  Úgy hallottam te is buzi vagy de mindegy oltogatthatod a melegeket ugyis tudja mindenki hogy te is az vagy:D
  Csak ugy elmondanáhogy milyen cigánybűnözésnek akarnak véget vetni?,,Magyarország a magyaroké” ez a szlogen nemigazán erre vall de ez is mindegy.
  Egyébként nézd meg csak Budapetet pl:szinte csak az ,mszp-s,szdsz-es ,pláktok vannak összefirkálva.
  Ja és Bazdmeg te náci állat a Szebb jövőt a nyilasok köszönése volt.
  Szóval játszhatod itt a kis blogodban a nagy toleráns fickót.De ez nála is csak egy divatos szlogen.

 9. Frances Horror Says:

  T. Penny
  A Cikk írója Pradox nem meleg, hiába gondolod ezt róla
  Üdv
  FH

 10. tominsane Says:

  Pradox!

  Eloszor is megosztanam veled nezeteim.
  Szamomra is ugyanugy vilagos mint sok ember szamara h Mo kiarusitasa folyik jelenleg.
  mINDenki tudja h a zsidok lassan felvasaroljak az orszagot…arrol lehetne vitatkozni h meik szinekben teszik ezt,…
  az mszp fidesz egzy kutya…roluk nem is szolnek
  inkabb a jobbik kampanyod miatt irnek

  eloszor is nem tudom h morvai krisztina hogy nem vesztette még el a hitelességét hisz mindenki tudja h a férje mszps…ezek utan nem is kene mit magyaraznom.
  2 morvai asszonynak nincs olyan kiallasa mint pl lendvai ildikonak vagy a tobbi politikusnak …az a no egy semmi…az hogy ilyen olyan diplomaja van meg h angolul elmakog brusszelbe szoszerint makog …az nem azt jelenti h o a megfelelo politikus.
  a kovetkezo gondolat

  mit akar a jobbik

  kiirtani a cigokat…ugyiskel tenni.
  ez az egy ami teccik …bar az otleteikrol meg nem sokat halottam, sot kotve hiszem h krisztina kisasszony besetalna a 8. kerbe vagy bekasra egy ak 47 el a kezebe….erre mondom en azt h nevetseges.

  kovetkezo
  kulfooldi cegek eluzese.
  ha olvasol hireket csak ott tortenik fejlodes ahova egy kulfoldi ceg vbefektet es munkat ad az embereknek
  csak egy példa
  mondjuk van 100 tesco magyarorszagon
  ezekbe mindegyikbe 200 ember dolgozik.
  eluldozik a teszkot es mar vfan is ujabb 20 000 munkanelkuli az orszagba…es akkor most nem beszelnek a tobbi cegrol…
  aztan
  meg is teszik ezt tegyuk fel
  a munkanelkuliseg hataémasra no
  azoknak az embereknek m,unkat kell adni,…
  telleg es hol?
  mezogazdasagba?
  ugzan mar emberek azt meg az mdf 90 be tonkrebaszta amikor bezarta a tsz eket.
  akkor mirol beszelunk nem ertem telleg nem.
  szeretnem latni morvai krisztina programjat.

  kire szavaznek ÉD
  bokros mdf
  csak mert kell a bokros csomag 2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s