Két ígéretes, és igényes kezdő blogger, és az internet legalja kategória nyertesei.

by

Nos, lassan hagyománnyá válik, hogy a Szubjektív Magazin, próbál segíteni a kezdő bloggereknek. Ezúttal két olyan naplót mutatunk be, mely remek szórakozást nyújthat a számotokra. Korábban olvashattátok az igényes bloggerekről szóló szubjektív listámat, most azonban megfordítjuk ezt, és a napjainkban oly divatos gyalázkodó, mindenkiutáló blogokat fogom rangsorba helyezni.

Az ígéretes kezdők:

Egy ifjú kinek eddig az írásait nem ismertem, azonban most betekintést nyertem a gondolataiba, és meglepően érdekesek, sok esetben hasonló észjárással áldott meg minket az Isten. Számomra fontos, hogy a cikkek melyeket egy naplóban olvashatok, szépen legyenek megfogalmazva, s neki ezt sikerült megvalósítani. Fontos megemlíteni még, hogy az internetes napló melyet vezet, nem tartozik az „ettem, ittam, szartam” kategóriába, hiszen ki is lenne kíváncsi egy ilyen irományra.

Chris Deviant

Ajánlom mindenkinek, remek szórakozást nyújt Chris Deviant titkos naplója. (A megtekintéshez katt IDE)

A Másik fiatalember, azzal hívta fel magára a figyelmem, hogy párhuzamot húzott Perez Hilton és jómagam között. Ezen nagyokat kacagtam, de természetesen jól esett, hiszen kinek ne esne jól egy ilyen összemérettetés! Ezek után persze végig olvastam a cikkeket, melyeket alkotott, és lám azok is tetszettek. Ez esetben is sok, sok hasonlóság fedezhető fel gondolatainkban, és ez nagy örömöt okoz számomra. Nos, remélem ti is így lesztek, ha elolvassátok Ian Matronic blog bejegyzéseit. (A megtekintéshez katt IDE)

Frances Horror vs Perez Hilton

És most pedig következzen a Várva várt lista Az én szemüvegemen át a „mindenkit utálok, és kritizálok, de magamat nem vállalom fel kategóriából”

A Legelső helyezett, aki toronymagasan viszi a pálmát nálam, hiszen folyamatosan velem foglakozik, én vagyok a naplójának, és olvasóinak az igazi sztárja, ki gyakorlatilag belőlem él  (Mint látható a fejlécében is szerepelt a fényképem) Azzal váltottam ki az utálatát, hogy a folyamatosan pocskondiázó kommentárjait nem engedélyeztem, sőt egy idő után semmilyiket. Mindegyiket automatikusan a spam könyvtárba irányítottam. Eleinte zavart a viselkedése, mára már inkább szórakoztat. Szeretném megosztani veletek SJonna balogját! (A megtekintéshez katt IDE)

Érdekes módon nálam a második helyre csúszott vissza Napiszar, nevű oldal. Talán azért, mert, teljesen egyhangú és unalmas lett, Több éves képeket-videókat kaparnak elő a süllyesztőből, melyeknek már akkora szakálla van, hogy a télapó is megirigyelhetné, de mivel az ő célközönségüknek erre van, szüksége hát gondolom, a vágyaikat maximálisan kielégítik. Az elmúlt hónapban felkerült az oldalukra és ez által hatalmas nézetséget kapott a CristopherAtrophy-val készült közös videónk. Köszönet érte. (A  Napiszar-blog megtekintéséhez katt IDE)

Lady Gaga – Bad Romance CristopherAtrophy és Frances Horror

Harmadik helyezett az Agyszint nevű oldal. Nem is nagyon figyeltem az írásaikat, mígnem egy alkalommal, rólam is írtak, sőt a fent említett videót, melyet néhány hete már a Napiszar közétett, ök. is felpakolták, mint saját találmányukat, nem is egyszer, hanem kétszer. A cikk melyet alkottak rólam roppant szórakoztató volt, és sokat nevettem rajta. Érdemes olvasni ezt a szenyt is, bár érzelmi okokból csak a harmadik helyre került, mégis talán az egyik legszórakoztatóbb efféle blog. (Az Agyszint-blog megtekintéséhez katt IDE)

A listát nem érdemes fojtani, mert silány másolatokat találok, csak melyeket mindenki jól ismer, mégis megemlítenék néhányat közülük: Netszar, Netceleb, Puruttya.

Nos, kérem, mindenkinek jó szórakozást kívánok a fent felsorolt blogokhoz, kinek, kinek ízlése szerint!

Szerző: Frances Horror

Címkék: , , , , , , , , , , ,

11 hozzászólás to “Két ígéretes, és igényes kezdő blogger, és az internet legalja kategória nyertesei.”

 1. vary Says:

  döbbenetes a hasonlóság

 2. Főnök Says:

  Megérte hát megírnom rólad a bejegyzést az Agyiszinten, hisz az embereknek tetszett, sőt még te is észrevetted, szóval jól jártam vele 😀 Amúgy sjonna felvállalta magát.

  Üdv,
  Kolompár Odüsszeusz

 3. Frances Horror Says:

  T. Főnök
  Magam is jót mulattam rajta!
  Üdv
  FH.

 4. Főnök Says:

  Akkor kellemeset csalódtam a humorérzékedben, és örülök, hogy a baromságokat nem veszed magadra

  Üdv,
  KolompáR Odüsszeusz
  Vaskereskedő

 5. Frances Horror Says:

  T Főnök!
  Nos az annyira blőd volt az az írás és humoros, h persze h ezt nem veszi magára az ember 😀 Az okoskodó mindent-tudó emberek szoktak felbosszantani 😀 de csak ideig óráig 😀 amúgy Sjonna valóban felvállalta magát miután közé tettem a képét válaszként h ö is ezt megtette 😀 Továbbá, lehetséges te tisztában vagy azzal, hogy a saját munkád mindig sokkal többet ér mint bárkié. Na most te nem loptad el a cikkemet mint ő 😀 hanem dolgoztál vele és megnevetteted vele az embereket 😀 Persze így is akad egypár olyan aki ezt komolyan elhiszi de hát arról már senki sem tehet 😀

  Üdv
  FH.

 6. Kumacsaj Says:

  Kedves Frances!

  Az után tetted közzé sjonna képét, miután ő először feltette a blogjára. Továbbá egy cikkedet használta fel, abból is csak pár sort, a maradék négyet pedig teljesen magától írta.

  Tudom hogy utálod sjonnát, de ha már annyira lenézed, legalább az igazat tedd közzé róla, őszintén, mert ezzel nem csak magadat csapod be, de az olvasókat is.

  Csak ennyit szerettem volna. Egyébként őt is és téged is olvaslak.

  Üdv:
  Nóri

 7. Frances Horror Says:

  T. Kumacsaj!
  SJonna azután tette csak közzé a képet magáról, miután belinkelt egy kommentáromba az oldalán azzal a címmel, hogy nem ismered véletlen sjonna :d akkor kezdett el bombázni azzal, hogy honnan tudom ki ő 😀 és azután kirakta magát 😀

  Kérlek ne értékelj ha nem tudsz minden részletet.

  Amúgy valóban lenézem :d és ez tökjó érzés :D:D

  Üdvözlettel
  FH.

 8. Kumacsaj Says:

  T. FH!

  Jó teljesen mindegy, a lényegen nem változtat, hogy hülyeség az eredetiségről vitatkozni. A többi oldal sjonnától lopja az anyagot a cikkekhez, mert az a blog jó és eredeti. Szerintem a bejegyzést is csak miatta írtad. 😉 De mindegy tényleg.

  u.i.: Ki az a Perez Hilton? Tényleg döbbenetes.

  N.

 9. Frances Horror Says:

  T. Kumacsaj!
  Ójaj kicsit mellément ez a dolog most, hiszen nem áll szándékomban reklámozni a Simon úr blogját. Örülök, hogy neked tetszik, Te akkor vevő vagy az olyan blogokara, ahol mindent kritizálnak, lejáratnak, és nem nagyon érdekelnek azok az írások, melyek nem ezt teszik. Ez a te döntésed ez igy van rendjén hiszen különbözőek vagyunk. A legelső mondatot urára sikerült, mert mikor a mérleg nyelv felém billen akkor egyből nem lesz fontos a számodra. Nos azt hiszem nm érdemes beszélgetnünk, hiszen neked kialakult elképzelésed van, és én ezt elfogadom és nem kívánok ezen változtatni sem meggyőzni téged az ellenkezőjéről
  Üdv
  FH.

 10. Kumacsaj Says:

  Kedves Frances!

  Nem tudom mi ez a te oldaladra billent dolog, csak a tényeket közöltem. Illetve nem kritizál és járat le mindent, vannak filmek, egyéni élmények is, közéleti dolgok. És te is szoktál lejárató cikkeket írni, nem is keveset… Nem értem hol a probléma akkor.

  Üdv:

  Nóri

 11. Frances Horror Says:

  T. Kumacsaj
  Egypár esetben az elmúlt több mint egy év alatt valóban irtam negatív hangnemű cikkeket de nem folyamatosan, mint SJonna. Ezzel a témát lezártnak tekintem.
  Üdv
  FH.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s