Politizálás berekesztve

by

Üdv mindenkinek!

Megállapodtunk, ezennel a Szubjektív Magazinon nem lesz semmilyen politikai célú hirdetés, és politikai cikkek is csak minimális mértékben lesznek.  A Szubjektív Magazin egy független blog, és ami az utóbbi időkben itt zajlott, az már túl ment a jó ízlés határain. Egyszerűen, elveszti a blog a hitelességét, hogyha az egyik szerkesztő a toleranciáról papol, míg a másik szidja az összes kisebbséget. Persze, a tolerancia értelmében el kellene fogadni ezt is, de az ilyesmit célszerű mindenkinek a saját, privát blogján tenni, mielőtt erről a blogról elterjed, hogy ez a Bombagyár 2. Többek között pedig az sem túl pozitív, ha két szerkesztő folyamatosan szidja egymást.

Ennek értelmében bocsánatot szeretnék kérni szerkesztőtársamtól, Exacth Pradoxtól, a gyakran túl élesre és provokatívra sikeredett kommentárjaim és cikkeim miatt. Örülnék, ha nem lennénk rosszban a politika miatt, hisz mindenkinek a magánügye, melyik párttal ért egyet.

Minden jót: Chris Deviant

Reklámok

Címkék: , , , , , ,

3 hozzászólás to “Politizálás berekesztve”

 1. hozearmando Says:

  adom.

 2. manurequiem Says:

  “hisz mindenkinek a magánügye, melyik párttal ért egyet.”
  Jó látni, hogy ezt ennyi idősen eképpen tudjátok felfogni,a korosztályunkból, és az idősebbek közül is jópáran példát vehetnének rólatok, mert ti, a jelek szerint tiszta fejjel tudtok gondolkodni.
  Jól döntöttetek, a Szubjektív eddig is megvolt politika nélkül, talán ezután is túléljük. ;]

  xoxo
  http://manurequiem.wordpress.com/

 3. XSB Says:

  Ezzel én nem értek egyet. Frances eddig elég sok neki nem tetsző kommentárt kitörölt, mondván, hogy a blog szubjektív, épp ezért a saját véleményét tükrözi, és ha valaki pusztán emiatt leosztja, az inkorrekt.

  Ezen a nézeten tovább haladva szerintem maradhat a politika. A legtöbb embernek megvannak a maga nézetei ilyen téren is, az pedig, hogy egy blogon ki minek ad hangot, teljesen a magánügye szvsz.

  Magyarországon pedig a jogállamiság már kezd teljesen megszűnni. Ezt mindennemű politizálási szándék nélkül mondom, és arra szeretnék célozni, hogy itt, ha elég “nagy” ember vagy, megtehetsz mindent következmények nélkül.

  Bemész egyetemre, előre eltervezett szándékkal lövöldözöl egy sort, két sérült és egy halott, aztán visznek elmegyógyba, mert beszámíthatatlan vagy.

  Sikkasztasz százmilliókat egy veszteséges vállalatnál, és évekig ki se derül

  Piramisrendszert építesz, húzod bele a csőbe a vásárlókat és “alkalmazottakat”, színlelt szerződéseket csinálsz (amikor egyéni vállakozóként dolgozol be egy cégnek), és teljesen nyugodt lehetsz, mert 30 ilyen közül egyet elkapnak kétévente. Persze a következő két évben 20 ilyen másik indul.

  és még sorolhatnám tovább.

  Azt hiszem, újra meg fogom nyitni a “nemszubjektívet”, és oda fogok cikkezni ezekről a témákról.

  Frances, remélem, ez a komment még belefér a rostába.

  Üdv,X

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s