Save Our Style 1. Egy Party MatyoFREAK-el!

by

Sziasztok!

Eljött az ideje az első olyan bulinak, ami MatyoFREAK szervezésének gyümölcse. Rengeteg időt fordított rá, hogy a legtökéletesebb bulival tudjon szolgálni nektek! Olyan fellépőket hívott, akiket szerettek és ismertek, vagy ha eddig nem akkor most biztosan a kedvencetekké fognak válni! A helykiválasztásával volt a legnagyobb gondban, mert bízott benne, hogy sokan eljöttök így a megfelelő létszámot biztosító

Dürer kert nagy terme mellett döntött.

A kapu nyitás 19:00 kor fog végbe menni a Dürer kert ajtajában (1146 Bp., Ajtósi Dürer sor 19-21.). A 18 évet betöltött személyek és aki alatta van eltérő karszalagot fog kapni, hogy a pultoknál ne kelljen a személyivel vesződni, gördülékenyen mennyen a kiszolgálás.

20:30-ig mindenki megtalálhatja a párját, hogy együtt tomboljon a frissen befutott BNF együttes fergeteges  műsorára.

A trió befejeztével kisebb szünetet tartva, az este fő attrakciója fog következni, mely egy olyan banda akit mindenki szeret, mindenki imád, ők a  hazai EMO műfaj fő képviselői. Bár mindenkinek van egy elképzelése ki lehet az, de a nevük egyelőre maradjon titok egészen március 12.-ig!

Egy hét múlva lerántjuk azt a bizonyos leplet róla/róluk.

Sok rajongó örömére a fellépők a koncert után készek kamera és papír elé állni, hogy kiszolgálják a fanok vágyait egy közös kép erejéig!

Immár közeleg az éjfél, kérjük minden anti party arcot hagyja el a helyszínt! Aki pedig szeret bulizni és el szokta engedni a haját, de nem csak otthon, az mindenképpen vesse magát a színpad elé és lesse a GoGo Lányok vadító táncát! Az alá festők a látvány “elviseléséhez” a Kecskeméti underground élet lemezlovasai Levo és GreenHell szolgálgatja majd Minimal, Dubstep és DnB formációban.

Ám ez még nem minden!

A műsorok zavartalan váltásait a Viva TV műsorvezetője fogja garantálni, akinek a nevét 2 hét múlva hozzunk nyilvánosságra!

Az este kezdetétől a végszóig, ami az utolsó levegői után kapkodó embert jelenti egy Laser Show biztosítja majd a megfelelő vizuális ingerek beteljesülését a szemek világának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni 2010 legelső S.O.S bulijáról gyere el Március 26.-án a Dürer kertbe 19:00-ra, zsebedben 2500Ft-al. Plusz 100Ft-al a kabátod megfelelő tárolására, amennyiben az időjárás ezt még szükségének tartja.

Szólj a barátaidnak, haverjaidnak, ellenségeidnek és főellenségeidnek, hogy jöjjenek el ők is és tartsunk meg 2010 legelső, de nem utolsó „Mentsük meg a stílusunkat” SHOW-ját!

Megközelítés:
1146 Bp, Ajtósi Dürer sor 19-21. (Zichy G. u. sarok, volt ELTE épületek, a 74/75-ös troli megállója)

Üdvözlettel és nagy szeretettel:

Gábor Mátyás ‘ MatyoFREAK™  ‘

Címkék: , , , , , ,

2 hozzászólás to “Save Our Style 1. Egy Party MatyoFREAK-el!”

  1. hozearmando Says:

    naezbeteg. 😀

  2. JONNAAAAaa Says:

    Üdv!

    Fent vagyok rejtve, de nem szeretnék éjszakázni. Holnap nem igen vagyok gépnél, hétvégén meg szinte egyáltalán nem. Gyere most, ha akarsz velem beszélni…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s