Darwin díj: A hülyeség halálos!

by

Üdv mindenkinek!

Nem tudom tudjátok-e mi az a Darwin díj, ezért egy gyors kis felvilágosítással kezdem. A Darwin díjat két egyetemista találta ki 1994ben, és minden évben azok az emberek kapják, akik a lehető leghülyébb mód haltak meg. A név eredetéről annyit lehet mondani, hogy egyrészt, mert idétlen halálukkal biztosan igazolják, hogy a majmoktól származunk, másrészt, mert halálukkal nagy jót cselekedtek, ugyanis megszűnt a génállományuk terjedésének veszélye.

Figyelem! A következő történetek sokkolóak ill. megrázóak lehetnek! Mindenki csak saját felelősségre olvassa őket!

A 2009es Darwin-díj nyertese két belga bankrabló, akik egy páncéltermet akartak kinyitni, robbantásos módszerrel. Kicsit elszúrták, amikor a robbantószer mennyiségéről volt szó, és így nem csak a széfet sikerült felrobbantaniuk, hanem az egész bankot, ami szépen a fejükre is omlott.
A 2009-ben jelöltek közül még ki kell emelnünk azt az egyetemistát, aki kémia órán rágózott, és véletlenül beleejtette a rágógumit valamilyen vegyszerbe. A rágógumiban lévő nem túl természetes anyagok, és a vegyszer együttes hatása valamilyen kémiai folyamatot eredményezett, ami egy robbanás formájában levitte a szegény srác fejének az alsó részét. A helyszínen belehalt a sérülésbe.

Szintén vicces esetek:

 • Az 1994es díjat egy amerikai férfi kapta, aki szomjas volt, de nem volt pénze. Az illető addig ütötte, rugdosta, ráncigálta a Coca Cola automatát, mígnem az rádőlt és agyonnyomta.
 • Szintén nyertes lett egy alkoholista, aki a fájó torka miatt az alkoholt megpróbálta beöntéssel a szervezetébe juttatni. Nem egészséges, főleg hogy 4 liter Sherryt töltött be a szebbik felén. Alkoholmérgezésben meghalt.
 • A dohányzás tényleg öl. Egy ceyloni férfinak nem volt tüze, ezért felmászott egy nagyfeszültségű villanypóznára, és azzal próbálta meggyújtani a cigarettáját. Az áram azonnal agyoncsapta. (Vajon hogy szedték le onnan a holttestet?)
 • Ez az illető nem kapott díjat, mert túlélte az esetet, de a sztorija említésre méltó. Elhatározta, hogy benzint lop egy lakókocsiból, amit ugye úgy csinálnak, hogy egy csövön keresztül, szájjal kiszívják a benzint. Az úriembernek balszerencséjére  sikerült a lakókocsi szennyvíztartályát meglékelnie,  majd egy jó nagy szippantás az ott felgyülemlett matériából, egyből kiütötte. A lakókocsi tulajdonosa végül megtalálta az eszméletlen férfit, akit a mentők még meg tudtak menteni. A tulaj csak azért nem hívott rendőröket, mert ahogy ő mondta, ekkorát még soha nem nevetett.

Nos, ízelítőnek ennyit, akit érdekelnek még történetek, az nézze meg a Darwin-díj magyar honlapját, vagy írhat nekem is ha akar, jó sok hasonló sztorit ismerek még.

Minden jót:

Chris Deviant

Címkék: , , , , ,

4 hozzászólás to “Darwin díj: A hülyeség halálos!”

 1. meister245 Says:

  Még nem hallottam erről.. vajon szerepel a díjlistán.. 😀

  .. az az ember aki egy felhőkarcoló 10.ik emeletén lévő ablakának rohant neki, azért mert beakarta bizonyítani a barátainak hogy törésálló..

  .. vagy esetleg az a pár aki egy londoni emeletes busz alatt szeretkezett, de a busz elindult és elgázolta őket.. 😀

 2. Hozé Ármándó Says:

  úúúristeeeen 😀 Ezek fantasztikusak. Nagyon. És sokkoltak is XD ez tetszett 🙂

 3. Chris Deviant Says:

  Az első azt hiszem benne van, a 2. ról nem tudok semmit.

 4. benulini Says:

  hello sok heklyen olvastam ezeket a legtöbb helyen mind mások a nertesek de zek akkor is nagyon hülyék

  XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
  XD XD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s