Szubjektíven Kierra Wilkinson, egy év ismeretség után

by

Mindig mindenkiről a kezdetek kezdetén kiderül, hogy érdemes-e rá fogadni, avagy másképp fogalmazva, lesz e belőle valaki. Nos, kérem számomra is ez világossá vált néhány napos ismeretség után Kierra Wilkinsonról. Bár egy év eltelt már mióta ismerjük egymást, és eközben volt egy nagyobb megszakítás is, mindkettőnkön kívülálló ok miatt. Történetesen egy harmadik személy, aki mindenre képes, utunkba állt. (Igaz tőle többet nem is lehetett akkor elvárni). Manapság már bátran mernék Kierra Wilkinsonra fogadni, bár ez tisztességtelen lenne, és erkölcsileg igen megkérdőjelezhető, mert biztos vagyok, benne nyernék. No de nézzük egy év távlatában, hova jutott és milyen ember lett ő, az én szememben. (Drága kritikusaim, szeretőim és utálóim. Ez az írás az én szubjektív véleményemet takarja.)

Kierra Wilkinson

Fiatal kora ellenére, ritka nagy képességet birtokol, nevezetesen, tökéletesen képes bánni az emberekkel, és mindig mindenki, azt kapja tőle, amit ő nyújt felé. Ha valaki kedves vele, ugyanezt teheti zsebre, de ha ellenséges, vagy rosszindulatú őkelmével, akkor semmi esetre sem szeretnék a helyébe lenni. Csodálatos eme tulajdonsága, mivel, s ez a legfontosabb, ritka kifinomult érzékkel teszi ezt, és így könnyen maga mellé tud állítani szinte bárkit. Hogy ez miért jó? Mert a mai világba, aki ezt a képességet birtokolja, sokkal többet el tud majd érni, mint tehetségtelen, ám de csörtető társai.

Teljesen meglepett, hogy, szinte minden témához hozzá tud szólni, ami egyben azt is jelenti, bármi, de bármi legyen is az, meg lehet vele beszélni, és általában remek ötletekkel, tanácsokkal is szolgál számunkra. Aki megismeri őkelmét, hamar rájön, hogy komoly céljai vannak az életbe, ami utat mutathat azoknak a fiataloknak, kik még nem biztosak abban, hogy merre is vezet megfelelő irány. Ha te is ilyen cipőben jársz neked is javaslom, hallgasd meg a véleményét, és gondolkodj el rajta, még akkor is, ha nem tetszik amit javasol, vagy nem értesz vele egyet. Ha vele töltöd a szabad idődet, akár MSN-en keresztül vagy módod nyílik vele találkozni az életben is, akkor kellemes és igen szórakoztató programod lesz. Kierra Wilkinson remekbeszabott humorérzékkel rendelkezik, és őszinte a végtelenségig (Bár ezt nem mindig éli meg az ember pozitívan, mert néha jobb, ha valamiről nem tudsz, mert az nem árthat).

Mivel tökéletes ember nem létezik, ezért érdemes megemlíteni azt a negatív tulajdonságát, hogy ha hatalmat kap a kezébe, akkor könnyen magához ragadja és megpróbálja irányítani az eseményeket. Azonban ez véleményem szerint, nem mondható negatívnak, hiszen ez is csak azt jelenti, hogy próbál boldogulni. Ha visszakanyarodok az első mondatomhoz, így az megint csak engem igazol, és a fogadásomat nem veszíthetem el.

Nos, kérem, ő lenne Kierra Wilkinson, Akinek lehetősége nyílik megismerkedni vele, ajánlom, tegye meg, és sok, sok szép élményben lesz része, mellesleg olyan ötleteket kaphat, mely neki sosem jutott volna az eszébe, s ezzel jobbá tudja tenni magát, akár külsőleg (mert hiszen közületek sok embernek főleg ez számit), de ami véleményem szerint mindinkább fontos, az a belső.

Ezúttal szeretném megköszönni neked, a sok vicces humoros percet, napot, órát, és a sok jó tanácsot, s nem utolsó sorban az idődet, melyet rám fordítottál. Szeretnék további sok sikert kívánni neked az életben.

Szerző: Frances Horror

Címkék: , , , , , ,

Egy hozzászólás to “Szubjektíven Kierra Wilkinson, egy év ismeretség után”

  1. kierra wilkinson Says:

    úgylátom engem senki se komiz><basszátokmeg xD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s