Tippek és trükkök bulizni vágyóknak.

by

Mivel a Szubjektív Magazin sokat foglalkozik bulikkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel, ezért nem árt, ha résen vagyunk, hisz néhány esemény el tudja rontani kedvünk, ha egy szórakozóhelyen vagyunk. Ezért, hogy még több tapasztalattal rendelkezzek ilyen téren, megkértem drága bátyámat, Georgeot, hogy egyes helyeken meséljen, ő hogyan “él túl egy bulit”, így mondhatni, ezt a cikket közösen írtuk.

„Accegyzigííit??”-gondolom ez a mondat ismerősnek hangzik a legtöbb szórakozni vágyó fiatalnak. A legtöbben ilyenkor módszeresen elhajtják az arcátlanul tarháló illetőt, és sietve odébb állnak, nehogy ismét megtalálják őket, hasonló kéréssel. De sokkal célszerűbb valakivel, közhelyesen mondva, úgy kibaszni, hogy azt meg is kelljen köszönni. Ilyen esetekre jó, ha van nálunk egy csomag papírdobozos barna Sofiane (alias “betonszofi”), vagy piros Simphonia. Nem tudom, ismeritek-e ezen cigarettákat, de én, dohányosként annyit tudok csak róluk mondani, hogy irtózatosak.  Na most, ha egy tizenegynéhány éves apuci kedvence kislány, aki sose szívott még rosszabbat a Marlborónál, beleszív ezen cigarettafajtákba, rendszerint olyan arckifejezést kap, mint egy kipukkanni készülő béka. Egy biztos, egy ilyen után többet nem fog tőled cigarettát kérni. Tehát: Ha tarhálnak, adj vacak cigit.

A másik problémaforrást a kötekedő, izomagyú, rendszerint kopasz egyének jelentik. Bizonyára minden férfival, aki szokott szórakozóhelyre járni, előfordult már, hogy egy sör mellett, a bárpultot támasztva, elmerengett egy szép hölgy láttán. Ekkor jön a tipikus, „Mit nézed a csajom, agyonverlek!!”- szöveg. Ha azonban megőrizzük a hidegvérünket, rendszerint nem tud velünk mit kezdeni az agresszív fél. Ezt szimulálandó, elmesélnék egy történetet. Egy barátommal egyszer elmentünk szórakozni, még valamikor decemberben. Épp néz egy szép lányt, mire ugye kialakult a fent említett szituáció. Idézném a párbeszédet:
– Mit nézed a csajom, te rohadék, szarrá verlek.
– Csak néztem.
– Kussoljál, b*zdmeg, gyere ki és lerendezzük.
– Nem megyek ki.
– De kijössz, ha mondom.
– De nem.
– Akkor kint megvárlak.
– Nézd, öreg, most van éjfél. Én legalább hajnali négyig itt fogok maradni. Amennyiben, neked van kedved, a mínusz tíz fokban négy órát várni rám, akkor csak tessék, légy a vendégem.

Ezek után az agresszív kedvű úriember, intett a barátjának, majd szépen odébbállt. Levonhatjuk hát a konzekvenciát, hogy, ha nem mutatunk félelmet, akkor ezen emberek nagy része nem tud majd velünk mit kezdeni, hisz amíg bent vagyunk a szórakozóhelyen, nem tudnak verekedést provokálni. Tehát: Csak nyugodtan, bármi is legyen.

Szót kell még ejtenünk a túlzott alkoholfogyasztás okozta hányinger és hányás.Tehát, ha félünk, hogy rosszkor és rossz helyen fogjuk gyomrunk űrtartalmát kiüríteni, akkor célszerű két feles (vagy egyéb, magas alkoholtartalmú ital) között meginni egy alkoholmentes italt, hígítás céljából. Tehát, ha teszem azt, legurítok egy abszintot, akkor megiszok mellé automatikusan egy kólát is, és így sokkal kisebb a valószínüsége a hányásnak, mintha csak töményet ittam volna. Viszont, ha valaki mégis hányós alkat, akkor célszerű a matériát vagy a toalettbe, vagy egy nem észrevehető helyre üríteni, lehetőség szerint úgy, hogy mások ne lássák, hisz kinek hiányzik az, hogy odajöjjenek a biztonságiak kötekedni? Tehát: Inni lehet, de hígíts, ha mégsem válik be, akkor úgy és oda hányj, ahová nem baj.

Valahogy így. 😀

Tisztelettel: Chris Deviant & George

Reklámok

Címkék: , , , , , ,

10 hozzászólás to “Tippek és trükkök bulizni vágyóknak.”

 1. Frances Horror Says:

  hűű ez jó lett nagyon 😀

 2. Hozé Ármándó Says:

  Hát nem tudom, én például, ha nincs cigim, tuti tarhálok 😀 Plusz én részegen ha belém kötnek simán kimegyek, vagyok akkora idióta >.< tegnap egy játszótéren hánytam… hoppá. 😀

 3. Hype Says:

  Heló…XD…kicsit.furcsának.tartom.a.cikket.több.okból.is…például.az.aki.cigit.tarhál.nem.hiszem.hogy.meghátrálna.egy.Sophianae.láttán.mivel.a.szofi.korántsem.mondható.kapadohánynak.aki.ezt.állítja.az.sosem.kényszerült.még.Prilukki.Bond.Goldengate.esetleg.mezítlábas.Kozák.cigaretták.szívására….na.azok.”vacak”cigaretták.egyébként.miért.olyan.nagy.kitolás.mással.az.hogy.a.jó.cigid.mellé.tartasz.magadnál.vacak.cigit.ami.így.is.400.Ft.plusz.kiadás…a.bevitt.alkohol.utólagos.higítása.pedig.nem.ér.túl.sokat.mert.nem.az.”oldat.töménysége”.a.lényeg.hanem.a.két.abszint.között.eltelt.idő…hogy.fel.tudott.e.szívódni.vagy.sem.mert.alkohol.hányásnál.a..felszívódni.nem.tudó.alkoholt.löki.ki.a.szervezet…ha.bedobsz.egymás.után.10.abszintot.és.kólát.ugyanúgy.kijön…sőt.a.szénsav.még.elő.is.segíti.a.gyomor.túlfeszülését.és.így.a.hányást…kicsit.a.cikk.olyan.mintha.a.benne.említett.”tizenegynéhány éves apuci.kedvence.kislánya”.embereknek.szólna…üdv
  ui.:amúgy.ha.ki.vagy.készülve.hányni.jó.mert.segít.és.aki.cigit.tarhál.mert.pang.a.tüdeje.áldást.mond.egy.Szofiért…

 4. Hozé Ármándó Says:

  nekem a kék Bond a kedvencem 😐 az szar? 😀

 5. kierra wilkinson Says:

  A Viceroy drágább….

 6. kierra wilkinson Says:

  aham.ez.igen.érdekes..de.megmondod.hogy.minek.kell.pontozni.mint.egy.hülyegyerek.?.

 7. Chris Deviant Says:

  lehet.szereti.a.morze.kódokat.
  adás.vége.

 8. kierra wilkinson Says:

  foxtrot.uniform.charlie.kilo.

 9. Hype Says:

  Azért.kell.mert.nincsen.space.billentyű.a.klaviatúrán…de,ha,ez,jobban,tetszik,tessék,,,,bélák…XD

 10. dobodaniel Says:

  Ha valaki cigit kér, vagy adj neki, vagy mondd,h bocs kevés van. Nincs mit filózni… 😀
  Ha valaki verekedni akar, akkor tényleg jobb elkerülni a bajt, tényleg maradj nyugodt, inkább hivd meg egy sörre…
  Ha nem akarsz hányni, arra csak egy megoldás van: NE keverd az italt, mind1 mit iszol, de ne kevrd! (Szerintem két külön fajta sört is veszélyes keverni…) Persze ha egy üveg whisky-t nem keversz össze semmi mással, nyilván úgyis kidobod, de ha mellé iszol vlmit, akk garancia…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s