Sőrültek, a folytatás nem marad el!

by

 

Sőrült Lacit kérdeztük, Várható e folytatása a jól ismert sorozatnak.

Igen, a közeljövőben lesz folytatás 🙂
Megpróbálom nektek a történetet röviden összefoglalni.
Nos, annyi történt, hogy a csapat az utóbbi időben kicsit kezdett szétbomlani. A társaságból néhány ember rengeteg idejét és energiáját áldozta bele, hogy legyen ebből valami, egyesek viszont magasról tettek rá, és még arra is képtelenek voltak, hogy megjelenjenek egy találkozón. A végleges döntés a befejezésről akkor született meg, amikor 1 héttel előre bejelentettem egy találkozót, és senki nem jelent meg a helyszínen, teljesen egyedül ott álltam, és vártam a csapatot. Ezek után úgy döntöttem, hogy megalapítom a "Sőrültek Production"-t, ami egy műsorgyártással foglalkozó kiscsapat lesz. A csapat tagjai Sándor Gergő, Bobek Roland, Csvárics Enikő, Orosz Antal, és jómagam.

Sőrültek az X-Faktorban

Egyenlőre két műsor lesz ami biztos: a Köz-Tudat, melyben én leszek a riporter, és kicsit viccesebb témában fogok utcai riportokat készíteni az utca emberével. Ezek a forgatások már tavaly nyáron elkezdődtek, akkor még az "Utca Embere" címmel akartuk elindítani a műsort a Sőrültek mellett, de kiderült számunkra, hogy ilyen néven már létezik egy műsor. Ennek az első része még Januárban fent lesz az interneten. A másik műsor Februárban lát majd napvilágot, ennek a címe "Get Mad!" lesz. A "Get Mad!" című műsorban Bobek Roland és jómagam leszünk a főszerepben, a műsor havonta egy új résszel fog jelentkezni. Témája hasonló lesz a Sőrültekéhez, ám szerkezetileg sokkal rendezettebb lesz, adunk a műsornak egy keretet, lesznek benne visszatérő "blokkok". Ilyen "blokk" lesz például egy Flashmob rész, melyben minél több jelentkezőt várunk, lesz egy blokk, amiben egy szerencsés idegent vonunk be a feladatok elvégzéséhez, lesz egy adott "filmparódia" blokk, stb… A "Get Mad!" célja a szórakoztatás lesz, illetve hogy megmutassuk az utca emberének, hogy elegünk van a szürke hétköznapokból, és hogy az utca nem csak arra való, hogy áthaladjunk rajta. Szeretnénk, ha az elveinket sok ember megismerné, és valamivel színesebbé tehetnénk ezt az unalmas, szomorúsággal teli világot, és mosolyt csalhatnánk a járókelők, és az internet szörfözők arcára.
Persze célunk, hogy minél hamarabb támogatót szerezzünk, hogy minél nagyobb médiumokban szerepelhessünk, és persze azért is, mert minél nagyobb mutatványra készülünk, sajnos annál több pénz is kell hozzá. Rengeteg jó ötlet van, reméljük támogatottságunk is lesz hozzá, hogy megvalósítsuk. Szeretném, ha rövidesen minden ember tudná, mit is jelent az a szlogen: "It’s time to Get Mad!"
Röviden egyenlőre ennyi.

Köszönjük az információt, és várjuk a folytatást.

Szerzö: Frances Heali-Horror

Címkék:

Egy hozzászólás to “Sőrültek, a folytatás nem marad el!”

  1. Sőrült Geri Says:

    Köszönjük szépen a cikket 🙂 Jelenleg nagyon sokminden van kibontakozóban nálunk, televagyunk melóval stb. 🙂 Hamarosan (január 23-án) felkerül a Köz-Tudat legelső része!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s